Publikálva:
2020.05.20.

Így válaszd ki a neked legmegfelelőbb képzésünket!

A Green Foxban az utóbbi hónapokban több újdonságot is bevezettünk, és rugalmas feltételeket alakítottunk ki. Cikkünkben segítünk, hogy megtaláld a neked legmegfelelőbb konstrukciót.

A szakemberhiány miatt évek óta nagyon népszerű az IT pálya, ráadásul az automatizáció terjedésével már sok más szakmában is szükség van legalább alapszintű  IT készségekre. Így ha jövőbiztos karriert szeretnél, érdemes ilyen irányba képezned magad. De hogyan találd meg a számodra megfelelő képzést?

Más területen frissen megszerzett diplomával a zsebedben, vagy éppen több éves munkatapasztalattal a hátad mögött kevéssé reális, hogy a megfelelő IT készségek elsajátításáért évekre visszaülj az iskolapadba. A mi képzésünk segítségével ugyanakkor akár néhány hónap alatt szerezhetsz gyakorlati programozói tudást, amit akár a saját szakmádban - legyen az marketing, kereskedelem, pénzügy vagy épp egészségügy -, akár IT területen, szoftverfejlesztőként kamatoztathatsz.

Persze még ilyen rövid időre sem biztos, hogy nélkülözni tudod az állásodat, főként ha nem is karrierváltásban gondolkodsz, hanem a meglévő pályádon szeretnél sikeresebb lenni. Jó hír, hogy erre is felkészültünk: olyan rugalmas képzési kínálatot alakítottunk ki, amiben szinte bárki megtalálhatja a számításait. Ezeket gondold végig, ha megfelelő programozóképzést keresel!


Online vagy on-campus?🌐

A Green Foxnál májustól a jelentkezők már online is elvégezhetik a képzést. Ez a járvány utáni feloldásokkal sem fog változni, így akinek kényelmesebb otthonról csatlakozni, az az egész kurzust, beleértve a soft skill tréningeket is, online végezheti el. Ha vidéken vagy éppen külföldön élsz, akkor ez neked különösen jó hír, hiszen most már te is csatlakozhatsz Junior programozó képzéseinkhez. Ugyanakkor júliustól - ha a korlátozások feloldása lehetővé teszi - ismét megnyitjuk kapuinkat az Andrássy úton, és elindulnak on-campus képzéseink is.


Munka mellett vagy teljes “munkaidőben”?⏰

Azt is eldöntheted, hogy teljes “munkaidőben” a képzésre koncentrálnál, vagy munka mellett vágnál bele a tanulásba. Ha a részidős formátumot választod, úgy számolj, hogy heti két estét, valamint egy teljes hétvégi napot kell a képzésen töltened (online vagy a campuson). Ezen felül pedig hetente további 5-6 órát kell a felkészülésre fordítanod. 


Karrierváltás vagy előrelépés a meglévő szakmában?➡️

Egyre inkább az látszik, ha valaki szeretne versenyképes maradni a saját területén, annak fontos, hogy rendelkezzen alapvető digitális készségekkel, akár alap programozói ismeretekkel. Egy IT projektmenedzser például sokkal sikeresebb lehet, ha érti a programozók “nyelvét”, de egy marketinges is egyre kevésbé piacképes digitális tudás nélkül. Ha a saját szakmádban szeretnél előrelépni, arra is lehetőséget nyújtunk, hogy a képzésünk első (és második) modulját végezd csak el. Ez a karrierváltáshoz ugyan nem elég, de arra igen, hogy a munkádhoz jövőbiztos digitális készségeket szerezz. Sőt, ha tényleg csak az alapokat szeretnéd elsajátítani, az ingyenes, 3 hetes StayAtHome Coding Camp kurzusunkat is választhatod. 


Előrefizetés vagy inkább utófinanszírozás?💵

Az egyik legnagyobb újdonságot, a jövedelemarányos utófinanszírozást májusban induló online képzéseinknél vezettük be. A csomag lényege, hogy a hallgatóinknak havonta a jövedelmük meghatározott hányadát (20%-át) kell befizetniük a tandíjra azután, hogy sikerült elhelyezkedniük a képzést követően. Mivel fix összeg helyett a végzettek béréhez igazodik a tandíjfizetés, biztosan vállalható terhet jelent számukra. Ugyanakkor továbbra is választhatod az előrefizetést, vagy akár modulonként is finanszírozhatod a képzést, ha nem szeretnél előre elköteleződni a teljes kurzusra.


Mi történik, ha meggondolnád magad?🤔

A jelentkezőknek nagyon jó, hogy ennyi szempont szerint választhatnak, ugyanakkor felmerül a kérdés, mi van akkor, ha menetközben meggondolod magad? Például kapsz egy jó munkaajánlatot, és részidősre váltanál, vagy mégsem jön be neked az otthonról tanulás? Ebben is igazodunk az igényeidhez: az egyes modulok előtt (összesen 3 modulból áll a képzés) válthatsz az egyes képzéstípusok között. Sőt, ha az egész képzést illetően jönnél rá, hogy mégsem való neked, az első 2 hétben vissza is mondhatod, hiszen 14 napos pénzvisszafizetési garanciát nyújtunk.


Te is szívesen belevágnál valamelyik Junior programozó képzésbe? Nézd meg On-campus és Online junior programozó képzéseinket, és válaszd ki a neked tetsző konstrukciót!

Építs IT karriert. Velünk.

Ismerd meg Junior programozó képzéseinket:

On-campus képzések
Online képzések

Tovább olvasnál?