Published on:
31.12.2022

BÉT Mentoring program a Közép-magyarországi régióban

Publikálva:
2022.12.31

A projekt célja a Budapesti Értéktőzsde által elérhetővé tett, a London Stock Exchange Group leányvállalataként működő ELITE S.p.A-val szervezett képzési programban való részvétel. A vállalatok külső finanszírozáshoz jutását támogató program, átfogó, a vállalati pénzügyi kultúra fejlesztését, a vállalatvezetők szemléletformálását támogató képzés.

Európában az ELITE Italy, ELITE UK és ELITE International csoportokba jelentkezhetnek az érdeklődő cégek. Az ELITE International 171 tagvállalatból áll, amely 45 különböző ország cégeit fogadja - akár Európán kívülről is; Magyarország 50 tagvállalattal az első ebben a rangsorban.

Olyan vállalatvezetési és finanszírozási ismereteket, illetve network-öt nyújt, amely nemzetközileg is versenyképessé teszi a vállalkozásokat, és megnyitja az utat a tőzsdei, valamint egyéb külső finanszírozási formák felé.

A színvonalas nemzetközi vállalatfejlesztési képzés jóval több, mint oktatási program. A csatlakozó vállalatoknak és vezetőiknek kapcsolatépítési lehetőségük is nyílik hasonló méretű és tevékenységű európai nagyvállalatokkal, befektetőkkel, kereskedelmi bankok képviselőivel és tőzsdei szakemberekkel való találkozásra.

Az ELITE program meghonosításával a BÉT a hazai vállalatok számára egy Európában már befutott, és a hazai sajátosságokhoz igazított programot tesz elérhetővé. A gyors növekedést ambicionáló hazai vállalatok vezetői változatos formában szerezhetnek új ismereteket az előadóktól és a program többi résztvevőjétől.

Az üzleti iskolák és iparági szereplők (egyetemek, bankok, befektetési szolgáltatók, corporate finance és más tanácsadók, könyvvizsgálók, ügyvédi irodák stb.) együttműködésével folyó képzés tematikája a nemzetközi best practice-ek mellett figyelembe veszi a hazai sajátosságokat is, például a befektetők elvárásai, a piaci környezet, az adózás vagy jogi ismeretek vonatkozásában.

  • a kedvezményezett neve: Green Fox Academy Kft.
  • a projekt címe: BÉT Mentoring program a Közép-magyarországi régióban
  • a szerződött támogatás összege: 7.000.000 HUF
  • a támogatás mértéke (%-ban): 100%
  • a projekt tartalmának bemutatása: Nemzetközi képzési program
  • a projekt tervezett befejezési dátuma (ha megvalósult, akkor a tényleges befejezés): 2022. december 31. 
  • projekt azonosító száma: KMR-BÉT-1-2021-40

A szerzőről:

About the author

Junior programozó képzések

Zöld út az IT karrierednek

Érdekel

Ismerd meg céges szolgáltatásainkat!

Discover our services for companies!

Tovább olvasnál?

Tovább olvasnál?

Read more?

Read more?