Válaszd ki a te igényeidnek és céljaidnak megfelelő Junior programozó képzésünket!

340+
elhelyezkedett hallgató
25
Végzett osztály
60+
PARTNER INDULÁS ÓTA

Junior programozó képzéseink

Képzéseink és a felvételi folyamat a koronavírus miatt kialakult helyzetben online platformokon, zavartalanul folytatódik.

Szuperintenzív képzés

Haladó képzés

Részidős képzés

Academy4MoMs

Kinek ajánljuk?
Van angol nyelvű osztály?
Jár az elhelyezkedési garancia?
Hány fővel zajlik a képzés?
Ha már most belevágnál a karrierváltásba.
Van
Van
Nincs
Nincs
5-10
8-15
kurzus a szuperintenzív képzés résztvevőivel
2-3 x 15-20
Ha már rendelkezel némi programozói alaptudással.
13 hét + 2x1 hét szünet
3x3, majd 5x3, végül 5x6 óra + házi feladat
Front-end, Back-end, Full-Stack, Devops, Mobile, Test Automation, Embedded
Igen
449.000 Ft + ÁFA -tól
Igen, kivéve az elhelyezés segítése nélküli csomag
2020. július 6.
2020. július 6.
2020. szeptember 7.
2020. április 5.
2020. június 14.
2020. július 12.
2020. május 31.
2020. augusztus 17.
Igen, kivéve az elhelyezés segítése nélküli csomag
Csak a Projekt modul elvégzésével
Igen, kivéve az elhelyezés segítése nélküli csomag
795.000 Ft + ÁFA -tól
690.000 Ft + ÁFA - tól
1.090.000 Ft + ÁFA - tól
Igen
Igen
Igen
Full-Stack, (Front-end, Back-end, projektekkel)
Full-Stack, (Front-end, Back-end, projektekkel)
Front-end, Back-end, Full-Stack, Devops, Mobile, Test Automation, Embedded
612 óra
532 óra
520 óra
720 óra
15 óra + házi feladat
40 óra + házi feladat
9 hónap
11 hét + 11 hét + 16 hét
18 hét + 3x1 hét szünet
Ha kisgyermeked mellől programozóként térnél vissza a munkaerőpiacra.
Ha munka mellett szeretnél megtanulni programozni.
Jelentkezési határidő
Következő kurzus indulása
Mennyibe kerül?
Soft skill tréningek és coaching alkalmak is tartoznak a képzéshez?
Milyen szakirányok elérhetők?
Összesen hány kontaktórát tartalmaz a képzés?
Heti hány óra elfoglaltságot jelent?
Milyen hosszú a képzés?
40 óra + házi feladat

Képzéseinkről általánosan

A képzés végére junior szintű programozói tudást szerzel, valamint sok-sok gyakorlatot valós projekteken és különböző technológiákban. Végzett hallgatóink az alábbi területeken helyezkednek el:
Backend
Frontend
Desktop
DevOps
Full-Stack
Mobile
Embedded
Data Science
Quality Assurance

MILYEN HOSSZÚ A PROGRAM?
A képzés teljes hossza nettó 4 hónap, plusz 2 hét szünet. (Heti 5 nap, napi 8 óra, hétfőtől péntekig)

MENNYI IDŐT VESZ IGÉNYBE?
A képzés időtartama alatt szinte mindet. :) Nem kertelünk: ha négy hónap alatt szoftverfejlesztővé szeretnél válni, akkor az komoly elköteleződést jelent. Az oktatás maga hétköznapokon reggel 9 és délután 6 óra között zajlik, viszont sokszor előfordul majd, hogy az iskolai munka otthoni előkészületeket kíván meg.

A képzés mentori keretrendszerű oktatási formában zajlik. Ez a gyakorlatban azt jelenti, hogy csupán az órák 10 százaléka lesz klasszikus előadás, a többi mentorok által vezetett csoportmunka. A képzés teljes időtartama alatt feladatok megoldásával folyik majd a tanulás. Az első két hónapban bevezető, gyakorló jellegű feladatokkal dolgozik a csoport, az utolsó két hónapban pedig a partnercégektől kapott valós projektekből vett mintaprojekteken.


A képzés folyamán azonban nemcsak a kódolásra koncentrálunk, hanem nagy hangsúlyt fektetünk az olyan soft skillek fejlesztésére is, mint a kommunikációs és prezentációs készség, illetve az együttműködés, csapatjáték. Fontosnak tartjuk, hogy hallgatóink könnyedén megállják a helyüket jövőbeni munkahelyükön, ezért két, teljes állásban erre dedikált szervezetpszichológus foglalkozik velük.

A kurzus teljes hossza alatt tréningeken és coaching alkalmakon vesznek részt, illetve péntekenként egyéni és csoportos prezentációk keretében számolnak be a mentoroknak és a partnereinknek az aktuálisan elsajátított tudásukról.

Képzéseink néhány havonta indulnak, neked pedig mindig az aktuálisan soron következőre van lehetőséged jelentkezni.

A következő kurzus indulása: 2018. május 7.
Jelentkezési határidő: 2018. március 25.

Felvételi eredmények: pár nappal a felvételi utolsó lépcsője után, legkésőbb április 6-ig

A felvétel folyamatosan zajlik, tehát minél hamarabb jelentkezel, annál nagyobb esélyed van bekerülni! ;)

HOL LESZ AZ OKTATÁS?
1062 Budapest Andrássy út 66., 2. és 3. emelet

HÁNY FŐT VESZÜNK FEL?
Egy tanulócsoport létszáma 15-21 fő.
Egy kurzus alkalmával 3 csoportot indítunk.

A képzésben való részvételnek nincsen semmilyen klasszikus képzési előfeltétele. Az egyetlen dolog, ami nélkül biztosan nem tudunk felvenni, az az ANGOLTUDÁS.​

Miért fontos ez?

Azért, mert a képzés tananyagának nagy része angol nyelven érhető el, illetve péntekenként a demók/prezentációk is angol nyelven zajlanak. A nyelvvizsga nem kötelező.
Ami előnyt jelenthet a felvételinél, de nem kritérium: ha már van egy diplomád, legyen az bármilyenha már próbálkoztál önállóan kódolással, esetleg részt vettél valamilyen online kurzuson ... és fontos, hogy életkori határ nincs. :)

A képzés sikeres elvégzése után segítünk munkát találni. Az elhelyezkedésre nem vállalunk garanciát, de aggodalomra semmi ok: a nálunk végzettek 96%-a programozóként dolgozik! Jó, ha tudod: a partnercégeinknél ugyanazon a felvételi folyamaton mennek végig a hallgatóink, mint a bármely más iskolapadból érkező juniorok.

A Green Fox Academy által kiállított oklevelet, amely igazolja majd, hogy sikeresen megfeleltél a kurzus követelményeinek, és letetted a záróvizsgát. Fontos tudnod: a képzés nem államilag akkreditált, így nem állíthat ki akkreditált bizonyítványt. Ezen nem is tervezünk változtatni, mert az akkreditációs folyamat nem tenné lehetővé, hogy mindig a legfrissebb technológiákat taníthassuk nektek. Mi abban hiszünk, hogy a megszerzett tudás igazi értékét az mutatja, hogy legkiválóbb hallgatóink azonnali munkalehetőséghez juthatnak.

1. Milyen tudást szerezhetsz meg?

A képzés végére junior szintű programozói tudást szerzel, valamint sok-sok gyakorlatot különböző technológiákban. A kurzus második felét képző projektidőszakban az alábbi területekre van lehetőséged specializálódni (képzésenként és adott kurzusonként eltérhet):
Back-end
Front-end
Full-Stack
DevOps
Mobile
Embedded (beágyazott rendszerek)
Test Automation

2. Miért pont a programozás?

A rohamos technológiai fejlődés következtében évek óta rengeteg programozót keresnek itthon és világszinten is, a kódolás pedig lassan az angolhoz hasonló alapképességnek fog számítani. Szerintünk bárki megtanulhat programozni, a legelhivatottabbak pedig akár pár hónap alatt olyan szintre juthatnak, amivel már munkába tudnak állni - ráadásul kiemelkedően jó kezdőfizetésért.

4. Mikor indulnak képzések?

Képzéseink néhány havonta indulnak, neked pedig mindig az aktuálisan soron következőre van lehetőséged jelentkezni.

A következő kurzus indulása: 2019. december 2.
Jelentkezési határdiő: 2019. október 13.

A felvétel folyamatosan zajlik, tehát minél hamarabb jelentkezel, annál nagyobb esélyed van bekerülni! ;)

3. Milyen módszertannal oktatunk?

A képzés mentori keretrendszerű oktatási formában zajlik. Ez a gyakorlatban azt jelenti, hogy az itt töltött idő csupán 10 százaléka klasszikus előadás, a többi mentorok által vezetett egyéni és csoportmunka.

A célunk az, hogy olyan környezetet teremtsünk a Green Foxban, amiben a későbbiekben dolgozni fogsz, ezért a tanulás a képzés teljes időtartama alatt többségében feladatok megoldásával történik. Hallgatóink a kurzus első felében gyakorló jellegű feladatokon dolgoznak, a második felében pedig komplex projektek fejlesztésébe kapcsolódnak be.

Így tanítunk mi

Nemcsak a tananyagunkat, hanem az oktatási módszertanunkat is folyamatosan fejlesztjük, mert célunk, hogy mentoraink minél hatékonyabban adják át tudásukat képzésünk résztvevőinek. Erről mesél Kökény Tamás (Tojás), a képzésünk vezetője.

4. Milyen előképzettség szükséges a képzéshez?

A képzésben való részvételnek nincsen semmilyen klasszikus képzési előfeltétele. Az egyetlen dolog, ami nélkül biztosan nem tudunk felvenni, az az ANGOLTUDÁS.​

Miért fontos ez? A képzés nyelve alapvetően magyar (külföldi hallgatóink miatt szuperintenzív képzésünk esetén mindig indítunk egy angol nyelvű osztályt is), viszont a tananyag nagy része angol nyelven érhető el, illetve péntekenként a demók/prezentációk is angol nyelven zajlanak. A nyelvvizsga nem kötelező, tudásodat a felvételi során teszteljük.

Ami előnyt jelenthet a felvételinél, de nem kritérium:
- ha már van egy diplomád, legyen az bármilyen
- ha már próbálkoztál önállóan kódolással, esetleg részt vettél valamilyen online kurzuson
... és fontos, hogy életkori határ nincs. :)

5. Mi történik a képzés után?

A képzés sikeres elvégzése után segítünk munkát találni. Jó, ha tudod: a partnercégeinknél ugyanazon a felvételi folyamaton mennek végig a hallgatóink, mint a bármely más iskolapadból érkező juniorok.
Az új munkahelyed megtalálásáig a képzés befejezésétől számított 10 hétig lehetőséged van coworking space-ünkben, a Húliban egy konkrét projekt fejlesztésébe bekapcsolódni, és tovább mélyíteni a tudásodat.

Hiszünk benne, hogy a nálunk megszerzett tudásoddal könnyen el tudsz helyezkedni IT területen, ezért a sikeres karrierváltásra garanciát is nyújtunk: ha elhelyezéses csomaggal a sikeres végzést követő fél éven belül a hallgatói szerződésben részletezettek szerint nem találsz állást, a képzés teljes díját visszafizetjük, illetve utófinanszírozás esetén elengedjük.

6. Milyen papírt kapsz a végén?

A Green Fox Academy által kiállított oklevelet, amely igazolja majd, hogy sikeresen megfeleltél a kurzus követelményeinek, és letetted a záróvizsgát. Fontos tudnod: a képzés nem államilag akkreditált, így nem állíthat ki akkreditált bizonyítványt. Ezen nem is tervezünk változtatni, mert az akkreditációs folyamat nem tenné lehetővé, hogy mindig a legfrissebb technológiákat taníthassuk neked. Mi abban hiszünk, hogy a megszerzett tudás igazi értékét az mutatja, hogy legkiválóbb hallgatóink néhány héttel a végzésük után munkalehetőséghez jutnak.

7. Hogyan és milyen feltételekkel segítünk neked munkát találni?

Sikeresen végzett hallgatóinkat fejvadász csapatunk segíti a mielőbbi elhelyezkedésben, ugyanakkor érdemes úgy készülnöd, hogy ez igénybe vehet néhány hónapot. A kurzus befejezése után 12 hetes exkluzivitásra tartunk igényt, ami azt jelenti, hogy ebben az időszakban kizárólag a Green Fox Academy közreműködésével szervezett állásinterjúkon vehetsz részt.

A 12 hét elteltével szabadon kereshetsz munkát magadnak. Amennyiben a Green Fox Academy bármely partnercégétől állásajánlatot kapsz, akkor azok közül egyet köteles vagy elfogadni, amennyiben az legalább havi bruttó 360.000 Ft (beleértve a béren kívüli juttatásokat is) bérezéssel jár és Budapesten vagy Pest megyében van. (Ez ne rettentsen el, Pest megyei székhelyű partnereinknél szinte kivétel nélkül budapesti irodában zajlik a munkavégzés.) A munkaszerződés 6 hónapra szól (6 hónap után mondható fel).

Meggyőztünk? Legyél te is junior programozó!

Tematika

A képzésünk 3 modulból épül fel, az egyes modulokban pedig párhuzamosan
több technológia (szakirány) indul.
A jelentkezési lapon igény szerint előzetesen megjelölheted a Projekt modulban felsorolt szakirányokra vonatkozó preferencia-sorrendedet, de az, hogy pontosan mit fogsz tanulni, a következők szerint véglegesül (azt már most megígérjük, hogy a képzés alatt szakiránytól függetlenül minden olyan eszközt megtanítunk, amivel utána akár önállóan továbbképezheted magadat más technológiákra):
 • szeretnél-e angol nyelvű csapatban tanulni
 • a partnercégeink aktuális igényei
 • a felvételi és vizsgaeredményeid

Alapozó modul

Ebben a szakaszban elsajátíthatod egy adott programozási nyelven az algoritmusok megvalósításának alapjait, valamint megtanulhatod a modern programok készítéséhez szükséges eszközök használatát (pl. editorok, IDE-k, parancssor és verziókezelő rendszerek, mint a Git.) A tananyag nyelvfüggetlen módon tanítja meg a programozási nyelvek alapvető építőelemeit (kifejezések, ciklusok, feltételek, függvények és adatstruktúrák).

A modul végére önállóan képes leszel egy olyan kétdimenziós játékot írni, ahol a billentyűzeted segítségével tudsz mozgatni egy karaktert.

Ebben a modulban mind a négy választható technológia megfelelő alaptudást biztosít az Orientációs modul szakirányaihoz. Itt a Java és a C# alapozó tananyag között szinte semmi különbség nincs, a JavaScript és a C++ minimálisan eltér, de nem olyan szinten, hogy ez bármilyen komoly hátrányt jelentene.
Részletes Alapozó modul tematika

Főbb témakörök

 • Parancssor
 • Verziókezelés
 • HTML és CSS alapok
 • Editorok
 • Kifejezések
 • Vezérlési szerkezetek
 • Függvények
 • Adatstruktúrák
 • Fájlkezelés
 • Modulok és használatuk
 • Unit tesztelés
 • Rajzolás
 • Objektumorientált programozás
 • Játék projekt
 • GitHub

Java

Az alapok elsajátítása Java nyelven, minden tananyag és feladat Javaban. A Java az egyik legnépszerűbb nyelv a világon, ezért nagyon jó kezdés ezen keresztül megismerni a programozás és a technológia világát. Egy jó alap később szerveroldali (back-end) vagy Android fejlesztésre, de minden más irányba lehetséges továbbhaladni vele. 

Az Orientációs modulban ezzel folytathatod:

 • Könnyű: Spring
 • Közepes: ASP.NET, Full-Stack JavaScript

C#

Az alapok elsajátítása C# nyelven, minden tananyag és feladat C#-ban. Egy jó alap később .NET szerveroldali (back-end), mobil vagy asztali alkalmazásfejlesztésre Microsoft környezetben, de minden más irányba lehetséges továbbhaladni vele.

Az Orientációs modulban ezzel folytathatod:

 • Könnyű: ASP.NET
 • Közepes: Spring, Full-Stack JavaScript

JavaScript - TypeScript

Esetenként könnyebb ezzel a nyelvvel kezdeni a programozás tanulását, viszont a későbbiekben ez is nehezedik. JavaScriptben az objektumorientáltság sok szempontból másképp működik, mint más klasszikus objektumorientált nyelvnél (Java, C#), ezért az objektumorientált programozás alapjait TypeScripten keresztül mutatjuk be, ami egy programozási nyelv a Microsoft által fejlesztve. Ez az ág a legjobban a Full-Stack JavaScript modulhoz kapcsolódik, de minden más irányba lehetséges továbbhaladni vele.

Az Orientációs modulban ezzel folytathatod:

 • Könnyű: Full-Stack JavaScript
 • Közepes: ASP.NET, Spring

C++

Sokan szokták emlegetni, hogy aki a C++-t megtanulja, annak a többi nyelv sem fog gondot okozni, ezért a legtöbb egyetemen is ezen a nyelven keresztül szokták a hallgatók elsajátítani a programozás alapjait. A C++ nyelvet úgy alkották meg, hogy minél hatékonyabb, gyorsabb programokat lehessen vele írni, ami esetenként másfajta kihívás elé állítja a programozót, mint a többi nyelv. Ez az ág legjobban az Embedded modulhoz kapcsolódik, de ahogy a többi nyelvre, erre is igaz, hogy minden más irányba lehetséges továbbhaladni utána.

Az Orientációs modulban ezzel folytathatod:

 • Könnyű: C, Embedded
 • Közepes: ASP.NET, Spring

Orientációs modul

Ebben a szakaszban mélyebben megismerkedhetsz egy adott technológiával. Az előző modulban tanultakra építve bevezetünk a webfejlesztés kliens- és/vagy szerveroldali (back-end/front-end/full-stack) fejlesztésébe, vagy hardverközelibb programok fejlesztésébe.
Itt már elkezdesz olyan eszközöket és metódusokat használni, amik valós ipari projektekben is megjelennek. Az egyes szakirányok anyaga itt már jobban különbözik egymástól, ezért az idő előrehaladtával egyre nehezebb lesz köztük a váltás.
Részletes Orientációs modul tematika

Spring

Tanulj a szerveroldali (back-end) alkalmazások fejlesztésének alapjairól a Java világ egyik legnépszerűbb frameworkjén keresztül, amit Springnek hívnak! A modul jó alap back-end fejlesztéshez, Android alkalmazásfejlesztéshez és a DevOps-hoz. A modul végére képes leszel egy adatbázishoz csatlakozó interaktív webalkalmazás létrehozására.

Főbb témakörök

 • Java streams, lambda kifejezések
 • Gradle
 • SQL
 • Spring Boot
 • Thymeleaf
 • MVC
 • ORM
 • REST
 • Bootstrap
 • Heroku

A Projekt modulban ezzel folytathatod:

 • Könnyű: Back-end, Mobile, Test Automation
 • Közepes: DevOps
 • Nehéz: Front-end, Full-Stack, Embedded (beágyazott rendszerek)

ASP.NET

Tanulj a szerveroldali (back-end) alkalmazások fejlesztésének alapjairól a .NET framework segítségével C#-ban! A modul jó alap back-end fejlesztéshez, asztalialkalmazás-fejlesztéshez és DevOps-hoz. A modul végére képes leszel egy adatbázishoz csatlakozó interaktív webalkalmazás létrehozására.

Főbb témakörök

 • C# delegate és lambda kifejezések
 • .NET Core
 • LINQ
 • SQL
 • ASP.NET
 • Razor Templates
 • MVC
 • ORM
 • REST
 • Bootstrap
 • Azure

A Projekt modulban ezzel folytathatod:

 • Könnyű: Back-end,  Test Automation
 • Közepes: DevOps, Mobile
 • Nehéz: Front-end, Full-Stack, Embedded (beágyazott rendszerek)

Full-Stack

Tanulj webalkalmazásokat készíteni JavaScript segítségével! Mélyedj el a front-end és back-end fejlesztés rejtelmeiben Node.js használatával a szerveroldalon, és Vanilla JavaScript használatával a kliensoldalon! Ebben a szakaszban tudatosan nem mutatjuk még be a front-end frameworkök használatát. A modul jó alap Full-Stack fejlesztéshez, front-end alkalmazásfejlesztéshez és DevOps-hoz. A modul végére képes leszel egy adatbázishoz csatlakozó interaktív webalkalmazás létrehozására.

Főbb témakörök

 • Callback
 • Promise
 • Haladó HTML és CSS
 • CSS Grid
 • DOM
 • SQL
 • Node.js
 • Express
 • MVC
 • REST

A Projekt modulban ezzel folytathatod:

 • Könnyű: Front-end, Full-Stack, Test Automation
 • Közepes: DevOps, Back-end
 • Nehéz: Embedded (beágyazott rendszerek), Mobile

C, Embedded

Tanulj a C programozásról, ami egy hardverközelibb nyelv. Készíts console alkalmazásokat, és írj olyan programokat, amik az ST fejlesztői boardjai által biztosított mikrokontrollereken futnak! Próbáld ki, miként tudnak egymással kommunkálni a boardok és más számítógépek! A modul végére képes leszel egy perifériákat vezérlő beágyazott alkalmazás létrehozására.

Főbb témakörök

 • C
 • Mikrokontrollerek
 • ST Boards
 • Timer
 • PWM
 • UART
 • I2C
 • FreeRTOS

A Projekt modulban ezzel folytathatod:

 • Könnyű: Embedded (beágyazott rendszerek)
 • Közepes: Mobile, Test Automation
 • Nehéz: DevOps, Back-end, Front-end, Full-Stack

Projekt modul

A képzés utolsó szakaszában 3-4 fős csapatban egy hosszabb projekten dolgozol, az útmutatásunk segítségével pedig már magadtól kell elsajátítanod új technológiákat.
A kurzus befejezése után, az új munkahelyed megtalálásáig további 10 hétig lehetőséged van coworking space-ünkben, a Húliban egy valós projekt fejlesztésébe bekapcsolódva tovább mélyíteni a tudásodat. Itt olyan körülményekkel találkozhatsz majd, amilyenek a jövőbeni munkahelyeden fogsz, ezáltal átélheted,
milyen nehézségek várnak rád a mindennapokban.
Részletes projekt modul tematika

Back-end

Ezek a projektek webalkalmazások szerveroldali részére fókuszálnak Java és C# nyelven, ahol a résztvevők megismerhetik a Spring vagy ASP.NET Core frameworkök és a back-end fejlesztés csínját-bínját.

Főbb témakörök

 • Token alapú authentication
 • Aszinkron struktúrák
 • Komplex adatbázis-struktúrák
 • Adatmigráció
 • Hosting
 • Continuous Integration
 • Design Patterns
 • REST API
 • Unit/Integration tesztelés

Front-end

Ezek a projektek webalkalmazások kliensoldali fejlesztésével foglalkoznak valamelyik népszerű JavaScript framework segítségével (Angular 2+ vagy React). Ezek az alkalmazások olyan szerveroldali programokhoz csatlakoznak, amiket másik csapatok fejlesztenek.

Főbb témakörök

 • Angular 2+/ React
 • Aszinkron struktúrák
 • Haladó DOM
 • Token alapú authentication
 • Continuous Integration
 • Design Patterns
 • Unit/Integration tesztelés

Full-Stack

Ezek a projektek JavaScript nyelven készülnek a kliens- és a szerveroldalon is. Mivel a résztvevők betekintést nyerhetnek a webfejlesztés miden oldalába, kevesebb idejük jut majd a keretrendszer-specifikus ismeretek elsajátítására.

Főbb témakörök

 • Angular 2+ / React
 • Aszinkron struktúrák
 • Haladó DOM
 • Token alapú authentication
 • Adatbázis-struktúrák
 • Continuous Integration
 • Design Patterns
 • REST API
 • Unit/Integration tesztelés

DevOps

Ezek a csapatok felelősek azért, hogy felállítsák és karbantartsák a futtató és tesztelő környezetet a többi projektnek. A csapattagoknak meg kell ismerkedni a szerver- és tárhelyszolgáltatókkal, valamint olyan eszközökkel, amikkel futtatni és monitorozni tudják az alkalmazásokat.

Főbb témakörök

 • AWS
 • EC2
 • EBS
 • S3
 • Docker
 • Loggolás
 • Monitorozás
 • Jenkins
 • Continuous Integration
 • Deployment Pipeline

Test Automation (Quality Assurance)

Ezek a csapatok felelősek a többi projekt minőségellenőrzésért és funkcionalitásáért. A csapattagoknak automatikus tesztelőkörnyezetek által futtatott programokat kell írniuk, hogy webalkalmazásokat teszteljenek és jelentéseket generáljanak.

Főbb témakörök

 • Continuous Integration
 • AWS
 • Selenium
 • Web drivers
 • Cucumber és Gherkin
 • BDD
 • Performanciatesztelés

Embedded (beágyazott rendszerek)

Ezek a csapatok olyan programokat írnak, amik az ST által biztosított fejlesztői kártyákon fognak futni, miközben azok másik eszközökhöz (hardverekhez) csatlakoznak és kommunikálnak velük (ezért ezt hardver programozásnak is nevezhetjük). A projektek legtöbbször az ipari automatizálási vagy IoT területekről származnak.

Főbb témakörök

 • Haladó STM
 • CubeMX
 • Párhuzamos programozás
 • Open CV

Mobile

Ezek a projektek Java nyelven Android platformra írt mobilalkamazások. Egyes projektek a szerveroldali alkalmazást is elkészítik Springet használva.

Főbb témakörök

 • Android
 • Aszinkron struktúrák
 • Token alapú authentication
 • Continuous Integration
 • Design Patterns

Parancssor:
- Alapvető Unix parancsok: cat, touch, ls, tail, head, wc, grep
- Jogosultságok kezelése
- Programok és szkriptek futtatása
- Fájl műveletek
-Navigáció könyvtár struktúrákban
Git
- Commit
- Push / Pull
- Revert
-Clone
- Checkout
- Github
Editor
Developer Tools
- HTML / CSS inspection
- Network monitoring

Partnercégeink igényei alapján Javascriptben vagy Javaban.

Webprogramozás Javascriptben
- Frontend programozás
- DOM manipuláció
- AJAX, REST
- Csomagkezelés
- Backend Programozás: Node.js
- MySQL MongoDB

Webprogramozás Javaban
- Frontend programozás
- Bootstrap
- Templating
- REST
- Csomag kezelés
- Backend Programozás JSP-ben
- MySQL
- Spring

Frontend Framework-ök (a projekttől függően):
- Angular
- JS
- React, Redux

Backend Framework-ök (a projekttől függően):
- Spring
- Express
- Hapi
- Rails

- HTML elemek es attribútumok
- CSS selector-ok, specificity
- Szemantikus elemek
- SEO alapok, akadálymentesség
- Pozicionálás (elemtípusok, display, position, float, box model, flexbox, grid)
- ormázás (betűtípusok, színek, hátterek)
- Assetek (képek, videók, ikonok)
- Reszponzív design (media query, viewport)

Partnercégeink igényei alapján Pythonban vagy Javaban.
- Típusok
- Kifejezések
- Vezérlőszerkezetek
- Függvények
- Kollekciók
- Objektumok
- Kivételkezelés
- Könyvtárak
- Unit tesztelés

- HTTP/HTTPS protokoll
- DNS
- IP
- HTTP requests

- Algoritmuselmélet
- Clean Code
- Continuous integration
- Scrum
- Kanban

- Hosting (a projekttől függően)
       - Heroku
       - AWS
- Build folyamatok
- Logging

- Team message (Slack, Hipchat)
- Projektmenedzsment-eszközök (Trello, Jira...)

1. A webfejlesztés alapvető eszközei

Parancssor:
- Alapvető Unix parancsok: cat, touch, ls, tail, head, wc, grep
- Jogosultságok kezelése
- Programok és szkriptek futtatása
- Fájl műveletek
-Navigáció könyvtár struktúrákban
Git
- Commit
- Push / Pull
- Revert
-Clone
- Checkout
- Github
Editor
Developer Tools
- HTML / CSS inspection
- Network monitoring

2. Webprogramozás

Partnercégeink igényei alapján Javascriptben vagy Javaban.

Webprogramozás Javascriptben
- Frontend programozás
- DOM manipuláció
- AJAX, REST
- Csomagkezelés
- Backend Programozás: Node.js
- MySQL MongoDB

Webprogramozás Javaban
- Frontend programozás
- Bootstrap
- Templating
- REST
- Csomag kezelés
- Backend Programozás JSP-ben
- MySQL
- Spring

3. Alkalmazásfejlesztés

Frontend Framework-ök (a projekttől függően):
- Angular
- JS
- React, Redux

Backend Framework-ök (a projekttől függően):
- Spring
- Express
- Hapi
- Rails

4. Sitebuilding

- HTML elemek es attribútumok
- CSS selector-ok, specificity
- Szemantikus elemek
- SEO alapok, akadálymentesség
- Pozicionálás (elemtípusok, display, position, float, box model, flexbox, grid)
- ormázás (betűtípusok, színek, hátterek)
- Assetek (képek, videók, ikonok)
- Reszponzív design (media query, viewport)

5. A programozás alapjai

Partnercégeink igényei alapján Pythonban vagy Javaban.
- Típusok
- Kifejezések
- Vezérlőszerkezetek
- Függvények
- Kollekciók
- Objektumok
- Kivételkezelés
- Könyvtárak
- Unit tesztelés

6. Webes protokollok és folyamatok működése

- HTTP/HTTPS protokoll
- DNS
- IP
- HTTP requests

7. Medotológiák

- Algoritmuselmélet
- Clean Code
- Continuous integration
- Scrum
- Kanban

8. Rendszereszközök

- Hosting (a projekttől függően)
       - Heroku
       - AWS
- Build folyamatok
- Logging

9. Kommunikációs eszközök

- Team message (Slack, Hipchat)
- Projektmenedzsment-eszközök (Trello, Jira...)

Az alábbi ábrán összefoglaltuk neked, hogy melyik modulban milyen technológiákra lehet specializálódni, és hogy az egyes modulok teljesítése után hova van lehetőséged továbbmenni. A világoszöld elemek a könnyen teljesíthető váltások a modulok között.
A sötétzöldek a nehezebb váltások, a szürkék pedig azok, amiket csak a legjobban haladóknak ajánlunk.
Kattints az elemekre, és találd meg a számodra legkedvezőbb utat!
Alapozó modul
Orientációs modul
Projekt modul

Hogyan zajlik a felvételi?

Ahhoz, hogy csatlakozhass a képzésünkhöz, a következő ötlépcsős felvételi folyamaton kell végigmenned, ami kb. 2 hét alatt zajlik le. Erre azért van szükség, mert olyan jelentkezőket szeretnénk felvenni a kurzusra, akikről mi magunk is elhisszük, hogy el fogják tudni végezni a képzést. Fontos, hogy a felmondást csak a folyamat végén, a végleges felvételi eredmények ismeretében javasoljuk!

1. Jelentkezés

Ha elhatároztad magad, hogy megváltoztatod az életed, add le a jelentkezésed! Pár kattintás az egész.:)

2. Videointerjú

A jelentkezés leadása után pár nappal kapsz tőlünk egy linket egy videóinterjúhoz, amiben pár előre rögzített kérdésre kell válaszolnod. Válaszaidat telefonoddal vagy laptopod webkamerájával is rögzítheted.
A videóinterjúban többek között az angol nyelvtudásodat is teszteljük, ami azért fontos, mert a képzés során angol nyelvű tananyagokat használunk, és hallgatóink minden pénteken angolul prezentálnak.

3. Online teszt

A videóinterjúval együtt kapsz egy tesztet is, ami a kognitív készségeidet méri fel játékos formában. Ezt szintén online tudod kitölteni, és maximum 30 percet vesz igénybe.

4. Személyes interjú

A videóinterjú és online teszt után nem sokkal értesítünk, hogy tovább jutottál-e a következő körbe. Ha igen, akkor behívunk egy kb. 30 perces interjúra, mert személyesen is szeretnénk megismerni téged.:)

5. Szimuláció

Ha a felvételi bizottság egyhangú döntése alapján továbbjutottál az interjún is, akkor már csak egy lépés van hátra: egy kb. 1,5 órás csoportos szimuláció, ahol a jelentkezők digitális írástudását figyeljük meg. Ide laptoppal kell érkezni.

Legkésőbb 30 nappal a kurzus indulása előtt értesítünk a felvételi eredményedről. Ha a legjobbak között vagy, elintézzük a papírmunkát, és sok szeretettel várunk a képzés első napján. :) Sok sikert!

Ha elhatároztad magad, hogy megváltoztatod az életed, add le a jelentkezésed! Pár kattintás az egész.:)

A jelentkezés leadása után pár nappal kapsz tőlünk egy linket egy videóinterjúhoz, amiben pár előre rögzített kérdésre kell válaszolnod. Válaszaidat telefonoddal vagy laptopod webkamerájával is rögzítheted.
A videóinterjúban többek között az angol nyelvtudásodat is teszteljük, ami azért fontos, mert a képzés során angol nyelvű tananyagokat használunk, és hallgatóink minden pénteken angolul prezentálnak.

A videóinterjúval együtt kapsz egy tesztet is, ami a kognitív készségeidet méri fel játékos formában. Ezt szintén online tudod kitölteni, és maximum 30 percet vesz igénybe.

A videóinterjú és online teszt után nem sokkal értesítünk, hogy tovább jutottál-e a következő körbe. Ha igen, akkor behívunk egy kb. 30 perces interjúra, mert személyesen is szeretnénk megismerni téged.:)

Ha továbbjutottál az interjún is, akkor már csak egy lépés van hátra: egy kb. 1,5 órás csoportos szimuláció, ahol a jelentkezők digitális írástudását figyeljük meg. Ide laptoppal kell érkezni. (Amennyiben a haladó képzésünkre jelentkezel, ezen az alkalmon neked egy próbavizsgát kell megírnod.)

Legkésőbb 30 nappal a kurzus indulása előtt értesítünk a felvételi eredményedről. Ha a legjobbak között vagy, elintézzük a papírmunkát, és sok szeretettel várunk a képzés első napján.:) Sok sikert!

Kiválasztási folyamat

Ha szeretnél többet tudni a kiválasztási folyamatunkról, nézd meg videónkat!

Trainingek, coaching alkalmak

Ma már keveset ér egy fejlesztő soft skillek nélkül

A képzés folyamán nemcsak a kódolásra koncentrálunk, hanem nagy hangsúlyt fektetünk az olyan soft skillek fejlesztésére is, mint pl. a kommunikációs és prezentációs készség, a stresszkezelés, az együttműködés és a csapatjáték. Fontosnak tartjuk, hogy hallgatóink könnyedén megállják a helyüket jövőbeni munkahelyükön, ezért minden osztállyal egy erre dedikált szervezetpszichológus foglalkozik. A nálunk tanulók a kurzus teljes hossza alatt tréningeken és igény szerint egyéni/csapatos coaching alkalmakon vesznek részt, illetve péntekenként prezentációk keretében számolnak be az aktuálisan elsajátított tudásukról.

Pszichológusaink

Kata
Szervezetpszichológus, Tréner, Coach
Nelli
Szervezetpszichológus, Tréner, Coach
Fruzsi
Szervezetpszichológus, Tréner, Coach
Timi
Szervezetpszichológus, Tréner, Coach

Karrierváltás elhelyezkedési garanciával

Partnereinkkel szorosan együttműködünk, a tananyagot is az ő igényeikhez igazítjuk. Ezért biztosak vagyunk benne, hogy a nálunk megszerzett tudásod piacképes, és el tudsz vele helyezkedni IT területen. Erre garanciát is vállalunk: ha elhelyezéses csomaggal a sikeres végzést követő fél éven belül a hallgatói szerződésedben részletezett feltételek szerint nem találsz állást, a képzés teljes díját visszafizetjük, illetve utófinanszírozás esetén elengedjük.

Az elhelyezkedéskor nagyon fontos a te erőfeszítésed is, hiszen partnercégeinknél is ugyanazon a  felvételi folyamaton mész át, mint bármely más jelölt. Ezért akkor tudjuk biztosítani az elhelyezkedési garanciát, ha mindent megteszel az új munkahelyed megtalálásáért: részt veszel az általunk szervezett interjúkon, partnereseményeken, és az exkluzivitási időszak lejárta után aktívan jelentkezel állásokra.

Karrier

8 dolog, amit érdemes tudnod a szoftverfejlesztői munkáról

Kiből lesz jó fejlesztő?

A szoftverfejlesztő eszközök fejlődése az elmúlt évtizedben hatalmas változást hozott abban, hogy milyen képességekre van szüksége egy sikeres programozónak. Amíg az informatika térnyerésének első időszakában szinte tisztán a jó matematikai készségek jellemezték a sikeres programtervezőket, mára a helyzet sokat változott.

Természetesen még mindig fontos szerepet játszanak a logikai és absztrakciós készségek, de a szükséges képességek listája számos más elemmel is bővült. Például:

- folyamatos tanulás és önfejlesztés képessége
- kreativitás
- rugalmasság
- kitartás
- csapatmunkára való képesség
- jó kommunikációs készség

Ennek a mára már kibővült képességtérképnek viszont az eddiginél szélesebb réteg van a birtokában. A Green Fox Academy oktatóstábja abban hisz, hogy bárki, aki a fent említett alapkészségekkel bír, kemény munkával, 4 hónap alatt eljuthat a junior szoftverfejlesztő szintig, tekintet nélkül arra, hogy mi az eredeti végzettsége (akár építész, szabad bölcsész, zenész, tanár, grafikus művész vagy bármi más).

GYIK

Ha valami nem egyértelmű számodra, fordulj hozzánk bizalommal, de összegyűjtöttük neked a leggyakoribb kérdéseket.

Ebben a szakmában nem szükséges papír az elhelyezkedéshez?

Tapasztalataink szerint abszolút nem, itt az számít, mit tudsz, illetve hogy mennyire vagy nyitott a folyamatos tanulásra.

Mennyi elfoglaltságot jelent a képzés?

Egy hagyományos iskolához képest rövid időn belül nagyon sokat. A képzés teljes hossza 17 hét + 2x1 hét szünet, minden hétköznap reggel 9-től este 6-ig, amit otthoni készülés és gyakorlás követ. Nagyságrendileg heti 50-60 órával kell számolnod.

Milyen háttérrel érkeznek a hallgatók?

A lehető legkülönbözőbb területekről váltanak programozásra: tanult már nálunk bölcsész, jogász, sportoló, zenész, mérnök… Az sem kizárt, hogy valaki meglévő végzettségét szeretné kombinálni a programozással.

Szeretnél megtanulni programozni?

JUNIOR PROGRAMOZÓ KÉPZÉS
Igen, de még teljesen kezdő vagyokIgen, és már egy ideje kódolgatok
Igen, de munka mellettIgen, de kisgyermekem mellett