Válts velünk karriert,
legyél te is programozó!

340+
elhelyezkedett hallgató
25
Végzett osztály
60+
PARTNER INDULÁS ÓTA

Alapinfók

A képzés végére junior szintű programozói tudást szerzel, valamint sok-sok gyakorlatot valós projekteken és különböző technológiákban. Végzett hallgatóink az alábbi területeken helyezkednek el:
Backend
Frontend
Desktop
DevOps
Full-Stack
Mobile
Embedded
Data Science
Quality Assurance

MILYEN HOSSZÚ A PROGRAM?
A képzés teljes hossza nettó 4 hónap, plusz 2 hét szünet. (Heti 5 nap, napi 8 óra, hétfőtől péntekig)

MENNYI IDŐT VESZ IGÉNYBE?
A képzés időtartama alatt szinte mindet. :) Nem kertelünk: ha négy hónap alatt szoftverfejlesztővé szeretnél válni, akkor az komoly elköteleződést jelent. Az oktatás maga hétköznapokon reggel 9 és délután 6 óra között zajlik, viszont sokszor előfordul majd, hogy az iskolai munka otthoni előkészületeket kíván meg.

A képzés mentori keretrendszerű oktatási formában zajlik. Ez a gyakorlatban azt jelenti, hogy csupán az órák 10 százaléka lesz klasszikus előadás, a többi mentorok által vezetett csoportmunka. A képzés teljes időtartama alatt feladatok megoldásával folyik majd a tanulás. Az első két hónapban bevezető, gyakorló jellegű feladatokkal dolgozik a csoport, az utolsó két hónapban pedig a partnercégektől kapott valós projektekből vett mintaprojekteken.


A képzés folyamán azonban nemcsak a kódolásra koncentrálunk, hanem nagy hangsúlyt fektetünk az olyan soft skillek fejlesztésére is, mint a kommunikációs és prezentációs készség, illetve az együttműködés, csapatjáték. Fontosnak tartjuk, hogy hallgatóink könnyedén megállják a helyüket jövőbeni munkahelyükön, ezért két, teljes állásban erre dedikált szervezetpszichológus foglalkozik velük.

A kurzus teljes hossza alatt tréningeken és coaching alkalmakon vesznek részt, illetve péntekenként egyéni és csoportos prezentációk keretében számolnak be a mentoroknak és a partnereinknek az aktuálisan elsajátított tudásukról.

Képzéseink néhány havonta indulnak, neked pedig mindig az aktuálisan soron következőre van lehetőséged jelentkezni.

A következő kurzus indulása: 2018. május 7.
Jelentkezési határidő: 2018. március 25.

Felvételi eredmények: pár nappal a felvételi utolsó lépcsője után, legkésőbb április 6-ig

A felvétel folyamatosan zajlik, tehát minél hamarabb jelentkezel, annál nagyobb esélyed van bekerülni! ;)

HOL LESZ AZ OKTATÁS?
1062 Budapest Andrássy út 66., 2. és 3. emelet

HÁNY FŐT VESZÜNK FEL?
Egy tanulócsoport létszáma 15-21 fő.
Egy kurzus alkalmával 3 csoportot indítunk.

A képzésben való részvételnek nincsen semmilyen klasszikus képzési előfeltétele. Az egyetlen dolog, ami nélkül biztosan nem tudunk felvenni, az az ANGOLTUDÁS.​

Miért fontos ez?

Azért, mert a képzés tananyagának nagy része angol nyelven érhető el, illetve péntekenként a demók/prezentációk is angol nyelven zajlanak. A nyelvvizsga nem kötelező.
Ami előnyt jelenthet a felvételinél, de nem kritérium: ha már van egy diplomád, legyen az bármilyenha már próbálkoztál önállóan kódolással, esetleg részt vettél valamilyen online kurzuson ... és fontos, hogy életkori határ nincs. :)

A képzés sikeres elvégzése után segítünk munkát találni. Az elhelyezkedésre nem vállalunk garanciát, de aggodalomra semmi ok: a nálunk végzettek 96%-a programozóként dolgozik! Jó, ha tudod: a partnercégeinknél ugyanazon a felvételi folyamaton mennek végig a hallgatóink, mint a bármely más iskolapadból érkező juniorok.

A Green Fox Academy által kiállított oklevelet, amely igazolja majd, hogy sikeresen megfeleltél a kurzus követelményeinek, és letetted a záróvizsgát. Fontos tudnod: a képzés nem államilag akkreditált, így nem állíthat ki akkreditált bizonyítványt. Ezen nem is tervezünk változtatni, mert az akkreditációs folyamat nem tenné lehetővé, hogy mindig a legfrissebb technológiákat taníthassuk nektek. Mi abban hiszünk, hogy a megszerzett tudás igazi értékét az mutatja, hogy legkiválóbb hallgatóink azonnali munkalehetőséghez juthatnak.

1. Milyen tudást szerezhetsz meg?

A képzés végére junior szintű programozói tudást szerzel, valamint sok-sok gyakorlatot különböző technológiákban. A kurzus második felét képző projektidőszakban az alábbi területekre van lehetőséged specializálódni:
Back-end
Front-end
Full-Stack
DevOps
Mobile
Embedded (beágyazott rendszerek)
Test Automation

2. Milyen hosszú a program és mennyi időt vesz igénybe?

MILYEN HOSSZÚ A PROGRAM?
A képzés teljes hossza nettó 18 hét + 3x1 hét szünet. (Heti 5 nap, napi 8 óra, hétfőtől péntekig.) A képzés befejezése után, az új munkahelyed megtalálásáig pedig további 10 hétig lehetőséged van coworking space-ünkben, a Húliban egy konkrét projekt fejlesztésébe bekapcsolódni, és tovább mélyíteni a tudásodat.


MENNYI IDŐT VESZ IGÉNYBE?
A képzés időtartama alatt szinte mindet. :) Nem kertelünk: ha 18 hét alatt programozóvá szeretnél válni, akkor az komoly elköteleződést jelent. Az oktatás maga hétköznapokon reggel 9 és délután 6 óra között zajlik, viszont sokszor előfordul majd, hogy az iskolai munka otthoni előkészületeket kíván meg.

2. Milyen módszertannal oktatunk?

A képzés mentori keretrendszerű oktatási formában zajlik. Ez a gyakorlatban azt jelenti, hogy az itt töltött idő csupán 10 százaléka klasszikus előadás, a többi mentorok által vezetett egyéni és csoportmunka.

A célunk az, hogy olyan környezetet teremtsünk a Green Foxban, amiben a későbbiekben dolgozni fogsz, ezért a tanulás a képzés teljes időtartama alatt többségében feladatok megoldásával történik. Hallgatóink a kurzus első felében gyakorló jellegű feladatokon dolgoznak, a második felében pedig komplex projektek fejlesztésébe kapcsolódnak be.

A képzés folyamán azonban nemcsak a kódolásra koncentrálunk, hanem nagy hangsúlyt fektetünk az olyan soft skillek fejlesztésére is, mint pl. a kommunikációs és prezentációs készség, a stresszkezelés, az együttműködés és a csapatjáték. Fontosnak tartjuk, hogy hallgatóink könnyedén megállják a helyüket jövőbeni munkahelyükön, ezért minden osztállyal egy erre dedikált szervezetpszichológus foglalkozik. A nálunk tanulók a kurzus teljes hossza alatt tréningeken és igény szerint coaching alkalmakon vesznek részt, illetve péntekenként egyéni és csoportos prezentációk keretében számolnak be a mentorainknak és/vagy a partnereinknek az aktuálisan elsajátított tudásukról.

Így tanítunk mi

Nemcsak a tananyagunkat, hanem az oktatási módszertanunkat is folyamatosan fejlesztjük, mert célunk, hogy mentoraink minél hatékonyabban adják át tudásukat képzésünk résztvevőinek. Erről mesél Kökény Tamás (Tojás), a képzésünk vezetője.

4. Mikor indulnak képzések?

Képzéseink néhány havonta indulnak, neked pedig mindig az aktuálisan soron következőre van lehetőséged jelentkezni.

A következő kurzus indulása: 2019. december 2.
Jelentkezési határdiő: 2019. október 13.

A felvétel folyamatosan zajlik, tehát minél hamarabb jelentkezel, annál nagyobb esélyed van bekerülni! ;)

3. Hol és hány fővel zajlik az oktatás?

HOL LESZ AZ OKTATÁS?
1062 Budapest Andrássy út 66., földszint és 3. emelet

HÁNY FŐT VESZÜNK FEL?
Egy tanulócsoport létszáma 15-21 fő. 
Egy kurzus alkalmával 3-4 csoportot indítunk, amiből egy mindig angol nyelvű, hogy külföldi hallgatók is csatlakozhassanak a képzésünkhöz.

4. Milyen előképzettség szükséges a képzéshez?

A képzésben való részvételnek nincsen semmilyen klasszikus képzési előfeltétele. Az egyetlen dolog, ami nélkül biztosan nem tudunk felvenni, az az ANGOLTUDÁS.​

Miért fontos ez?

A képzés nyelve alapvetően magyar (külföldi hallgatóink miatt mindig indítunk egy angol nyelvű osztályt is), viszont a tananyag nagy része angol nyelven érhető el, illetve péntekenként a demók/prezentációk is angol nyelven zajlanak. A nyelvvizsga nem kötelező, tudásodat a felvételi során teszteljük.

Ami előnyt jelenthet a felvételinél, de nem kritérium:

- ha már van egy diplomád, legyen az bármilyen
- ha már próbálkoztál önállóan kódolással, esetleg részt vettél valamilyen online kurzuson

... és fontos, hogy életkori határ nincs. :)

5. Mi történik a képzés után?

A képzés sikeres elvégzése után segítünk munkát találni. Jó, ha tudod: a partnercégeinknél ugyanazon a felvételi folyamaton mennek végig a hallgatóink, mint a bármely más iskolapadból érkező juniorok.
Az új munkahelyed megtalálásáig a képzés befejezésétől számított 10 hétig lehetőséged van coworking space-ünkben, a Húliban egy konkrét projekt fejlesztésébe bekapcsolódni, és tovább mélyíteni a tudásodat.

Hiszünk benne, hogy a nálunk megszerzett tudásoddal könnyen el tudsz helyezkedni IT területen, ezért a sikeres karrierváltásra garanciát is nyújtunk: ha a sikeres végzést követő fél éven belül a hallgatói szerződésben részletezettek szerint nem találsz állást, a képzés teljes díját visszafizetjük, illetve utófinanszírozás esetén elengedjük.

6. Milyen papírt kapsz a végén?

A Green Fox Academy által kiállított oklevelet, amely igazolja majd, hogy sikeresen megfeleltél a kurzus követelményeinek, és letetted a záróvizsgát. Fontos tudnod: a képzés nem államilag akkreditált, így nem állíthat ki akkreditált bizonyítványt. Ezen nem is tervezünk változtatni, mert az akkreditációs folyamat nem tenné lehetővé, hogy mindig a legfrissebb technológiákat taníthassuk neked. Mi abban hiszünk, hogy a megszerzett tudás igazi értékét az mutatja, hogy legkiválóbb hallgatóink azonnali munkalehetőséghez juthatnak.

7. Hogyan és milyen feltételekkel segítünk neked munkát találni?

Sikeresen végzett hallgatóinkat fejvadász csapatunk segíti a mielőbbi elhelyezkedésben, ugyanakkor érdemes úgy készülnöd, hogy ez igénybe vehet néhány hónapot. A kurzus befejezése után 12 hetes exkluzivitásra tartunk igényt, ami azt jelenti, hogy ebben az időszakban kizárólag a Green Fox Academy közreműködésével szervezett állásinterjúkon vehetsz részt.

A 12 hét elteltével szabadon kereshetsz munkát magadnak. Amennyiben a Green Fox Academy bármely partnercégétől állásajánlatot kapsz, akkor azok közül egyet köteles vagy elfogadni, amennyiben az legalább havi bruttó 360 000 Ft (beleértve a béren kívüli juttatásokat is) bérezéssel jár és Budapesten vagy Pest megyében van. (Ez ne rettentsen el, Pest megyei székhelyű partnereinknél is budapesti irodában zajlik majd a munkavégzés.) A munkaszerződés 6 hónapra szól.

Meggyőztünk? Legyél te is junior programozó!

Hogyan zajlik a felvételi?

Ahhoz, hogy csatlakozhass a képzésünkhöz, a következő ötlépcsős felvételi folyamaton kell végigmenned, ami kb. 2 hét alatt zajlik le. Erre azért van szükség, mert olyan jelentkezőket szeretnénk felvenni a kurzusra, akikről mi magunk is elhisszük, hogy el fogják tudni végezni a képzést.
Fontos, hogy a felmondást csak a folyamat végén, a végleges felvételi eredmények ismeretében javasoljuk!

1. Jelentkezés

Ha elhatároztad magad, hogy megváltoztatod az életed, add le a jelentkezésed! Amire biztosan szükséged lesz ehhez, az egy magyar vagy angol nyelvű önéletrajz és egy profilkép.

2. Videointerjú

A jelentkezés leadása után pár nappal kapsz tőlünk egy linket egy videóinterjúhoz, amiben előre rögzített kérdésekre kell válaszolnod egy webkamerán keresztül. Ebben az angol nyelvtudásodat is teszteljük, ami azért fontos, mert a képzés során angol nyelvű tananyagokat használunk, és hallgatóink minden pénteken angolul prezentálnak.

3. Online teszt

Amennyiben az előző körön túljutottál, e-mailben küldünk neked egy tesztet, ami a kognitív készségeidet méri fel játékos formában. Ezt otthonról, online tudod kitölteni, és maximum 30 percet vesz igénybe.

4. Személyes interjú

A teszt kiértékelése után nem sokkal értesítünk, hogy tovább jutottál-e a következő körbe. Ha igen, akkor behívunk egy kb. 30 perces interjúra, mert személyesen is szeretnénk megismerni téged. :)

5. Szimuláció

Ha a felvételi bizottság egyhangú döntése alapján továbbjutottál az interjún is, akkor már csak egy lépés van hátra: egy kb. 1,5 órás csoportos szimuláció, ahol a jelentkezők digitális írástudását figyeljük meg. Ide laptoppal kell érkezni.

Legkésőbb 30 nappal a kurzus indulása előtt értesítünk a felvételi eredményedről. Ha a legjobbak között vagy, elintézzük a papírmunkát, és sok szeretettel várunk a képzés első napján. :) Sok sikert!

Ha elhatároztad magad, hogy megváltoztatod az életed, add le a jelentkezésed! Amire biztosan szükséged lesz ehhez, az egy magyar vagy angol nyelvű önéletrajz és egy profilkép.

A jelentkezés leadása után pár nappal kapsz tőlünk egy linket egy videóinterjúhoz, amiben előre rögzített kérdésekre kell válaszolnod egy webkamerán keresztül. Ebben az angol nyelvtudásodat is teszteljük, ami azért fontos, mert a képzés során angol nyelvű tananyagokat használunk, és hallgatóink minden pénteken angolul prezentálnak.

Amennyiben az előző körön túljutottál, e-mailben küldünk neked egy tesztet, ami a kognitív készségeidet méri fel játékos formában. Ezt otthonról, online tudod kitölteni, és maximum 30 percet vesz igénybe.

A teszt kiértékelése után nem sokkal értesítünk, hogy tovább jutottál-e a következő körbe. Ha igen, akkor behívunk egy kb. 30 perces interjúra, mert személyesen is szeretnénk megismerni téged. :)

Ha továbbjutottál az interjún is, akkor már csak egy lépés van hátra: egy kb. 1,5 órás csoportos szimuláció, ahol a jelentkezők digitális írástudását figyeljük meg. Ide laptoppal kell érkezni.

Legkésőbb 30 nappal a kurzus indulása előtt értesítünk a felvételi eredményedről. Ha a legjobbak között vagy, elintézzük a papírmunkát, és sok szeretettel várunk a képzés első napján. :) Sok sikert!

Kiválasztási folyamat

Ha szeretnél többet tudni a kiválasztási folyamatunkról, nézd meg videónkat!

Tematika

A képzésünk 3 modulból épül fel, az egyes modulokban pedig párhuzamosan
több technológia (szakirány) indul.
A jelentkezési lapon igény szerint előzetesen megjelölheted a Projekt modulban felsorolt szakirányokra vonatkozó preferencia-sorrendedet, de az, hogy pontosan mit fogsz tanulni, a következők szerint véglegesül (azt már most megígérjük, hogy a képzés alatt szakiránytól függetlenül minden olyan eszközt megtanítunk, amivel utána akár önállóan továbbképezheted magadat más technológiákra):
 • szeretnél-e angol nyelvű csapatban tanulni
 • a partnercégeink aktuális igényei
 • a felvételi és vizsgaeredményeid

Alapozó modul

Ebben az öthetes szakaszban elsajátíthatod egy adott programozási nyelven az algoritmusok megvalósításának alapjait, valamint megtanulhatod a modern programok készítéséhez szükséges eszközök használatát (pl. editorok, IDE-k, parancssor és verziókezelő rendszerek, mint a Git.) A tananyag nyelvfüggetlen módon tanítja meg a programozási nyelvek alapvető építőelemeit (kifejezések, ciklusok, feltételek, függvények és adatstruktúrák).

A modul végére önállóan képes leszel egy olyan kétdimenziós játékot írni, ahol a billentyűzeted segítségével tudsz mozgatni egy karaktert.

Ebben a modulban mind a négy választható technológia megfelelő alaptudást biztosít az Orientációs modul szakirányaihoz. Itt a Java és a C# alapozó tananyag között szinte semmi különbség nincs, a JavaScript és a C++ minimálisan eltér, de nem olyan szinten, hogy ez bármilyen komoly hátrányt jelentene.
Részletes Alapozó modul tematika

Főbb témakörök

 • Parancssor
 • Verziókezelés
 • HTML és CSS alapok
 • Editorok
 • Kifejezések
 • Vezérlési szerkezetek
 • Függvények
 • Adatstruktúrák
 • Fájlkezelés
 • Modulok és használatuk
 • Unit tesztelés
 • Rajzolás
 • Objektumorientált programozás
 • Játék projekt
 • GitHub

Java

Az alapok elsajátítása Java nyelven, minden tananyag és feladat Javaban. A Java az egyik legnépszerűbb nyelv a világon, ezért nagyon jó kezdés ezen keresztül megismerni a programozás és a technológia világát. Egy jó alap később szerveroldali (back-end) vagy Android fejlesztésre, de minden más irányba lehetséges továbbhaladni vele. 

Az Orientációs modulban ezzel folytathatod:

 • Könnyű: Spring
 • Közepes: ASP.NET, Full-Stack JavaScript

C#

Az alapok elsajátítása C# nyelven, minden tananyag és feladat C#-ban. Egy jó alap később .NET szerveroldali (back-end), mobil vagy asztali alkalmazásfejlesztésre Microsoft környezetben, de minden más irányba lehetséges továbbhaladni vele.

Az Orientációs modulban ezzel folytathatod:

 • Könnyű: ASP.NET
 • Közepes: Spring, Full-Stack JavaScript

JavaScript - TypeScript

Esetenként könnyebb ezzel a nyelvvel kezdeni a programozás tanulását, viszont a későbbiekben ez is nehezedik. JavaScriptben az objektumorientáltság sok szempontból másképp működik, mint más klasszikus objektumorientált nyelvnél (Java, C#), ezért az objektumorientált programozás alapjait TypeScripten keresztül mutatjuk be, ami egy programozási nyelv a Microsoft által fejlesztve. Ez az ág a legjobban a Full-Stack JavaScript modulhoz kapcsolódik, de minden más irányba lehetséges továbbhaladni vele.

Az Orientációs modulban ezzel folytathatod:

 • Könnyű: Full-Stack JavaScript
 • Közepes: ASP.NET, Spring

C++

Sokan szokták emlegetni, hogy aki a C++-t megtanulja, annak a többi nyelv sem fog gondot okozni, ezért a legtöbb egyetemen is ezen a nyelven keresztül szokták a hallgatók elsajátítani a programozás alapjait. A C++ nyelvet úgy alkották meg, hogy minél hatékonyabb, gyorsabb programokat lehessen vele írni, ami esetenként másfajta kihívás elé állítja a programozót, mint a többi nyelv. Ez az ág legjobban az Embedded modulhoz kapcsolódik, de ahogy a többi nyelvre, erre is igaz, hogy minden más irányba lehetséges továbbhaladni utána.

Az Orientációs modulban ezzel folytathatod:

 • Könnyű: C, Embedded
 • Közepes: ASP.NET, Spring

Orientációs modul

Ebben a négyhetes szakaszban mélyebben megismerkedhetsz egy adott technológiával. Az előző modulban tanultakra építve bevezetünk a webfejlesztés kliens- és/vagy szerveroldali (back-end/front-end/full-stack) fejlesztésébe, vagy hardverközelibb programok fejlesztésébe.
Itt már elkezdesz olyan eszközöket és metódusokat használni, amik valós ipari projektekben is megjelennek. Az egyes szakirányok anyaga itt már jobban különbözik egymástól, ezért az idő előrehaladtával egyre nehezebb lesz köztük a váltás.
Részletes Orientációs modul tematika

Spring

Tanulj a szerveroldali (back-end) alkalmazások fejlesztésének alapjairól a Java világ egyik legnépszerűbb frameworkjén keresztül, amit Springnek hívnak! A modul jó alap back-end fejlesztéshez, Android alkalmazásfejlesztéshez és a DevOps-hoz. A modul végére képes leszel egy adatbázishoz csatlakozó interaktív webalkalmazás létrehozására.

Főbb témakörök

 • Java streams, lambda kifejezések
 • Gradle
 • SQL
 • Spring Boot
 • Thymeleaf
 • MVC
 • ORM
 • REST
 • Bootstrap
 • Heroku

A Projekt modulban ezzel folytathatod:

 • Könnyű: Back-end, Mobile, Test Automation
 • Közepes: DevOps
 • Nehéz: Front-end, Full-Stack, Embedded (beágyazott rendszerek)

ASP.NET

Tanulj a szerveroldali (back-end) alkalmazások fejlesztésének alapjairól a .NET framework segítségével C#-ban! A modul jó alap back-end fejlesztéshez, asztalialkalmazás-fejlesztéshez és DevOps-hoz. A modul végére képes leszel egy adatbázishoz csatlakozó interaktív webalkalmazás létrehozására.

Főbb témakörök

 • C# delegate és lambda kifejezések
 • .NET Core
 • LINQ
 • SQL
 • ASP.NET
 • Razor Templates
 • MVC
 • ORM
 • REST
 • Bootstrap
 • Azure

A Projekt modulban ezzel folytathatod:

 • Könnyű: Back-end,  Test Automation
 • Közepes: DevOps, Mobile
 • Nehéz: Front-end, Full-Stack, Embedded (beágyazott rendszerek)

Full-Stack

Tanulj webalkalmazásokat készíteni JavaScript segítségével! Mélyedj el a front-end és back-end fejlesztés rejtelmeiben Node.js használatával a szerveroldalon, és Vanilla JavaScript használatával a kliensoldalon! Ebben a szakaszban tudatosan nem mutatjuk még be a front-end frameworkök használatát. A modul jó alap Full-Stack fejlesztéshez, front-end alkalmazásfejlesztéshez és DevOps-hoz. A modul végére képes leszel egy adatbázishoz csatlakozó interaktív webalkalmazás létrehozására.

Főbb témakörök

 • Callback
 • Promise
 • Haladó HTML és CSS
 • CSS Grid
 • DOM
 • SQL
 • Node.js
 • Express
 • MVC
 • REST

A Projekt modulban ezzel folytathatod:

 • Könnyű: Front-end, Full-Stack, Test Automation
 • Közepes: DevOps, Back-end
 • Nehéz: Embedded (beágyazott rendszerek), Mobile

C, Embedded

Tanulj a C programozásról, ami egy hardverközelibb nyelv. Készíts console alkalmazásokat, és írj olyan programokat, amik az ST fejlesztői boardjai által biztosított mikrokontrollereken futnak! Próbáld ki, miként tudnak egymással kommunkálni a boardok és más számítógépek! A modul végére képes leszel egy perifériákat vezérlő beágyazott alkalmazás létrehozására.

Főbb témakörök

 • C
 • Mikrokontrollerek
 • ST Boards
 • Timer
 • PWM
 • UART
 • I2C
 • FreeRTOS

A Projekt modulban ezzel folytathatod:

 • Könnyű: Embedded (beágyazott rendszerek)
 • Közepes: Mobile, Test Automation
 • Nehéz: DevOps, Back-end, Front-end, Full-Stack

Projekt modul

A képzés utolsó, 9 (5+4) hetes szakaszában 4 fős csapatban egy hosszabb projekten dolgozol, az útmutatásunk segítségével pedig már magadtól kell elsajátítanod új technológiákat.
A kurzus befejezése után, az új munkahelyed megtalálásáig további 10 hétig lehetőséged van coworking space-ünkben, a Húliban egy valós projekt fejlesztésébe bekapcsolódva tovább mélyíteni a tudásodat. Itt olyan körülményekkel találkozhatsz majd, amilyenek a jövőbeni munkahelyeden fogsz, ezáltal átélheted,
milyen nehézségek várnak rád a mindennapokban.
Részletes Projekt modul tematika

Back-end

Ezek a projektek webalkalmazások szerveroldali részére fókuszálnak Java és C# nyelven, ahol a résztvevők megismerhetik a Spring vagy ASP.NET Core frameworkök és a back-end fejlesztés csínját-bínját.

Főbb témakörök

 • Token alapú authentication
 • Aszinkron struktúrák
 • Komplex adatbázis-struktúrák
 • Adatmigráció
 • Hosting
 • Continuous Integration
 • Design Patterns
 • REST API
 • Unit/Integration tesztelés

Front-end

Ezek a projektek webalkalmazások kliensoldali fejlesztésével foglalkoznak valamelyik népszerű JavaScript framework segítségével (Angular 2+ vagy React). Ezek az alkalmazások olyan szerveroldali programokhoz csatlakoznak, amiket másik csapatok fejlesztenek.

Főbb témakörök

 • Angular 2+/ React
 • Aszinkron struktúrák
 • Haladó DOM
 • Token alapú authentication
 • Continuous Integration
 • Design Patterns
 • Unit/Integration tesztelés

Full-Stack

Ezek a projektek JavaScript nyelven készülnek a kliens- és a szerveroldalon is. Mivel a résztvevők betekintést nyerhetnek a webfejlesztés miden oldalába, kevesebb idejük jut majd a keretrendszer-specifikus ismeretek elsajátítására.

Főbb témakörök

 • Angular 2+ / React
 • Aszinkron struktúrák
 • Haladó DOM
 • Token alapú authentication
 • Adatbázis-struktúrák
 • Continuous Integration
 • Design Patterns
 • REST API
 • Unit/Integration tesztelés

DevOps

Ezek a csapatok felelősek azért, hogy felállítsák és karbantartsák a futtató és tesztelő környezetet a többi projektnek. A csapattagoknak meg kell ismerkedni a szerver- és tárhelyszolgáltatókkal, valamint olyan eszközökkel, amikkel futtatni és monitorozni tudják az alkalmazásokat.

Főbb témakörök

 • AWS
 • EC2
 • EBS
 • S3
 • Docker
 • Loggolás
 • Monitorozás
 • Jenkins
 • Continuous Integration
 • Deployment Pipeline

Test Automation (Quality Assurance)

Ezek a csapatok felelősek a többi projekt minőségellenőrzésért és funkcionalitásáért. A csapattagoknak automatikus tesztelőkörnyezetek által futtatott programokat kell írniuk, hogy webalkalmazásokat teszteljenek és jelentéseket generáljanak.

Főbb témakörök

 • Continuous Integration
 • AWS
 • Selenium
 • Web drivers
 • Cucumber és Gherkin
 • BDD
 • Performanciatesztelés

Embedded (beágyazott rendszerek)

Ezek a csapatok olyan programokat írnak, amik az ST által biztosított fejlesztői kártyákon fognak futni, miközben azok másik eszközökhöz (hardverekhez) csatlakoznak és kommunikálnak velük (ezért ezt hardver programozásnak is nevezhetjük). A projektek legtöbbször az ipari automatizálási vagy IoT területekről származnak.

Főbb témakörök

 • Haladó STM
 • CubeMX
 • Párhuzamos programozás
 • Open CV

Mobile

Ezek a projektek Java nyelven Android platformra írt mobilalkamazások. Egyes projektek a szerveroldali alkalmazást is elkészítik Springet használva.

Főbb témakörök

 • Android
 • Aszinkron struktúrák
 • Token alapú authentication
 • Continuous Integration
 • Design Patterns

Parancssor:
- Alapvető Unix parancsok: cat, touch, ls, tail, head, wc, grep
- Jogosultságok kezelése
- Programok és szkriptek futtatása
- Fájl műveletek
-Navigáció könyvtár struktúrákban
Git
- Commit
- Push / Pull
- Revert
-Clone
- Checkout
- Github
Editor
Developer Tools
- HTML / CSS inspection
- Network monitoring

Partnercégeink igényei alapján Javascriptben vagy Javaban.

Webprogramozás Javascriptben
- Frontend programozás
- DOM manipuláció
- AJAX, REST
- Csomagkezelés
- Backend Programozás: Node.js
- MySQL MongoDB

Webprogramozás Javaban
- Frontend programozás
- Bootstrap
- Templating
- REST
- Csomag kezelés
- Backend Programozás JSP-ben
- MySQL
- Spring

Frontend Framework-ök (a projekttől függően):
- Angular
- JS
- React, Redux

Backend Framework-ök (a projekttől függően):
- Spring
- Express
- Hapi
- Rails

- HTML elemek es attribútumok
- CSS selector-ok, specificity
- Szemantikus elemek
- SEO alapok, akadálymentesség
- Pozicionálás (elemtípusok, display, position, float, box model, flexbox, grid)
- ormázás (betűtípusok, színek, hátterek)
- Assetek (képek, videók, ikonok)
- Reszponzív design (media query, viewport)

Partnercégeink igényei alapján Pythonban vagy Javaban.
- Típusok
- Kifejezések
- Vezérlőszerkezetek
- Függvények
- Kollekciók
- Objektumok
- Kivételkezelés
- Könyvtárak
- Unit tesztelés

- HTTP/HTTPS protokoll
- DNS
- IP
- HTTP requests

- Algoritmuselmélet
- Clean Code
- Continuous integration
- Scrum
- Kanban

- Hosting (a projekttől függően)
       - Heroku
       - AWS
- Build folyamatok
- Logging

- Team message (Slack, Hipchat)
- Projektmenedzsment-eszközök (Trello, Jira...)

1. A webfejlesztés alapvető eszközei

Parancssor:
- Alapvető Unix parancsok: cat, touch, ls, tail, head, wc, grep
- Jogosultságok kezelése
- Programok és szkriptek futtatása
- Fájl műveletek
-Navigáció könyvtár struktúrákban
Git
- Commit
- Push / Pull
- Revert
-Clone
- Checkout
- Github
Editor
Developer Tools
- HTML / CSS inspection
- Network monitoring

2. Webprogramozás

Partnercégeink igényei alapján Javascriptben vagy Javaban.

Webprogramozás Javascriptben
- Frontend programozás
- DOM manipuláció
- AJAX, REST
- Csomagkezelés
- Backend Programozás: Node.js
- MySQL MongoDB

Webprogramozás Javaban
- Frontend programozás
- Bootstrap
- Templating
- REST
- Csomag kezelés
- Backend Programozás JSP-ben
- MySQL
- Spring

3. Alkalmazásfejlesztés

Frontend Framework-ök (a projekttől függően):
- Angular
- JS
- React, Redux

Backend Framework-ök (a projekttől függően):
- Spring
- Express
- Hapi
- Rails

4. Sitebuilding

- HTML elemek es attribútumok
- CSS selector-ok, specificity
- Szemantikus elemek
- SEO alapok, akadálymentesség
- Pozicionálás (elemtípusok, display, position, float, box model, flexbox, grid)
- ormázás (betűtípusok, színek, hátterek)
- Assetek (képek, videók, ikonok)
- Reszponzív design (media query, viewport)

5. A programozás alapjai

Partnercégeink igényei alapján Pythonban vagy Javaban.
- Típusok
- Kifejezések
- Vezérlőszerkezetek
- Függvények
- Kollekciók
- Objektumok
- Kivételkezelés
- Könyvtárak
- Unit tesztelés

6. Webes protokollok és folyamatok működése

- HTTP/HTTPS protokoll
- DNS
- IP
- HTTP requests

7. Medotológiák

- Algoritmuselmélet
- Clean Code
- Continuous integration
- Scrum
- Kanban

8. Rendszereszközök

- Hosting (a projekttől függően)
       - Heroku
       - AWS
- Build folyamatok
- Logging

9. Kommunikációs eszközök

- Team message (Slack, Hipchat)
- Projektmenedzsment-eszközök (Trello, Jira...)

Az alábbi ábrán összefoglaltuk neked, hogy melyik modulban milyen technológiákra lehet specializálódni, és hogy az egyes modulok teljesítése után hova van lehetőséged továbbmenni. A világoszöld elemek a könnyen teljesíthető váltások a modulok között.
A sötétzöldek a nehezebb váltások, a szürkék pedig azok, amiket csak a legjobban haladóknak ajánlunk.
Kattints az elemekre, és találd meg a számodra legkedvezőbb utat!
Alapozó modul
Orientációs modul
Projekt modul

Trainingek, coaching alkalmak

Ma már keveset ér egy fejlesztő soft skillek nélkül

A képzés folyamán nemcsak a kódolásra koncentrálunk, hanem nagy hangsúlyt fektetünk az olyan soft skillek fejlesztésére is, mint pl. a kommunikációs és prezentációs készség, a stresszkezelés, az együttműködés és a csapatjáték. Fontosnak tartjuk, hogy hallgatóink könnyedén megállják a helyüket jövőbeni munkahelyükön, ezért minden osztállyal egy erre dedikált szervezetpszichológus foglalkozik.

Pszichológusaink

Kata
Szervezetpszichológus, Tréner, Coach
Nelli
Szervezetpszichológus, Tréner, Coach
Fruzsi
Szervezetpszichológus, Tréner, Coach
Timi
Szervezetpszichológus, Tréner, Coach
Regi
Pszichológus gyakornok

Tandíj

A képzés díját előre vagy utólag van lehetőséged kifizetni.

Előfinanszírozás elhelyezkedés segítésével

990.000 + ÁFA

Ezt válaszd, ha lehetőséged van előre kifizetni a képzés díját.

Előfinanszírozás elhelyezés nélkül

1.590.000 + ÁFA

Ezt válaszd, ha már biztos helyed van a képzést követően, vagy külföldre mennél dolgozni közvetítés nélkül.

Utófinanszírozás elhelyezkedés segítésével

1.290.000 Ft+ ÁFA

Ezt válaszd, ha szeretnél karriert váltani, de még nincs meg rá a fedezeted.

Minden leendő hallgató ugyanazon a felvételi eljáráson esik át, de a kiválasztásban előnyt élveznek azok, akik az előfinanszírozás opciót választják. A képzés folyamán mindenki ugyanabban a tanulási folyamatban vesz részt, és ugyanazokon a vizsgákon kell megfelelnie.
A hallgatói szerződésben meghatározott módon a képzési tanrend be nem tartása a képzésből való kizárással jár. Előfinanszírozás esetén a befizetett tandíjat ez esetben nem áll módunkban visszatéríteni, utófinanszírozás esetén pedig a hallgatót a képzés díjának utólagos megfizetésére kötelezzük

Tandíj

A képzés díját előre vagy utólag van lehetőséged kifizetni.

Utófinanszírozás elhelyezkedés segítésével

1.290.000

forint + ÁFA

 • A képzés sikeres elvégzése után segítünk az elhelyezkedésben min. bruttó 340.000 Ft kezdőfizetésért
 • Fizetés: 100.000 Ft + ÁFA a szerződés aláírásakor, a képzés elvégzése után pedig 18 hónapon keresztül havi 66.112 Ft + ÁFA (első részlet a kurzus vége után legkésőbb 3 hónappal)
 • A képzés 15. hetéig dönthetsz úgy, hogy mégsem kéred a segítségünket az elhelyezkedésben. Erre 800.000 Ft + ÁFA összegnek a kurzus után 12 havi részletben történő kifizetésével van lehetőséged (első részlet a tandíj visszafizetése után). Ha ennek ellenére a kurzust követő közvetítési időszakban mégis elfogadod egy partnercégünk állásajánlatát, természetesen ezt az összeget nem kell kifizetned.
 • Elhelyezkedési garanciát vállalunk

Ezt válaszd, ha már szeretnél karriert váltani, de nincs meg rá a fedezeted.

Előfinanszírozás elhelyezkedés segítésével

990.000

forint + ÁFA

 • A képzés sikeres elvégzése után segítünk az elhelyezkedésben min. bruttó 340.000 Ft kezdőfizetésért
 • Fizetés 2 részletben: 50% a szerződés aláírásakor, 50% augusztus 30-ig
 • A képzés 15. hetéig dönthetsz úgy, hogy mégsem kéred a segítségünket az elhelyezkedésben. Erre 800.000 Ft + ÁFA összegnek a kurzus után 12 havi részletben történő kifizetésével van lehetőséged. Ha ennek ellenére a kurzust követő közvetítési időszakban mégis elfogadod egy partnercégünk állásajánlatát, természetesen ezt az összeget nem kell kifizetned.
 • Elhelyezkedési garanciát vállalunk

Ezt válaszd, ha lehetőséged van előre kifizetni a képzés díját.

Elhelyezés nélkül

1.590.000

forint + ÁFA

 • A képzés után nem kéred a segítségünket az elhelyezkedésben, és a szerződés szerint a képzés utolsó napjától számított fél éven belül nem lesz lehetőséged elhelyezkedni a Green Fox partnercégeinél
 • Fizetés 2 részletben: 50% a szerződés aláírásakor, 50% augusztus 30-ig
 • Nem jár az elhelyezkedési garancia

Ezt válaszd, ha már biztos helyed van a képzést követően, vagy külföldre mennél dolgozni közvetítés nélkül.


A hallgatói szerződésben meghatározott módon a képzési tanrend be nem tartása a képzésből való kizárással jár. Előfinanszírozás esetén a befizetett tandíjat ez esetben nem áll módunkban visszatéríteni, utófinanszírozás esetén pedig a hallgatót a képzés díjának utólagos megfizetésére kötelezzük.
Minden leendő hallgató ugyanazon a felvételi eljáráson esik át, de a kiválasztásban előnyt élveznek azok, akik az előfinanszírozás opciót választják. A képzés folyamán mindenki ugyanabban a tanulási folyamatban vesz részt, és ugyanazokon a vizsgákon kell megfelelnie.

Karrierváltás elhelyezkedési garanciával

Partnereinkkel szorosan együttműködünk, a tananyagot is az ő igényeikhez igazítjuk. Ezért biztosak vagyunk benne, hogy a nálunk megszerzett tudásod piacképes, és el tudsz vele helyezkedni IT területen. Erre garanciát is vállalunk:
ha a sikeres végzést követő fél éven belül a hallgatói szerződésedben részletezett feltételek szerint nem találsz állást, a képzés teljes díját visszafizetjük, illetve utófinanszírozás esetén elengedjük
.

Az elhelyezkedéskor nagyon fontos a te erőfeszítésed is, hiszen partnercégeinknél is ugyanazon a  felvételi folyamaton mész át, mint bármely más jelölt. Ezért akkor tudjuk biztosítani az elhelyezkedési garanciát, ha mindent megteszel az új munkahelyed megtalálásáért: részt veszel az általunk szervezett interjúkon, partnereseményeken, és az exkluzivitási időszak lejárta után aktívan jelentkezel állásokra.

Partnereink

Partnereink, akiknél az utóbbi 3 évfolyam hallgatóit helyeztük el.
További partnereink, akikkel az indulásunk óta együttműködtünk.

Karrier

8 dolog, amit érdemes tudnod a szoftverfejlesztői munkáról

Kiből lesz jó fejlesztő?

A szoftverfejlesztő eszközök fejlődése az elmúlt évtizedben hatalmas változást hozott abban, hogy milyen képességekre van szüksége egy sikeres programozónak. Amíg az informatika térnyerésének első időszakában szinte tisztán a jó matematikai készségek jellemezték a sikeres programtervezőket, mára a helyzet sokat változott.

Természetesen még mindig fontos szerepet játszanak a logikai és absztrakciós készségek, de a szükséges képességek listája számos más elemmel is bővült. Például:

- folyamatos tanulás és önfejlesztés képessége
- kreativitás
- rugalmasság
- kitartás
- csapatmunkára való képesség
- jó kommunikációs készség

Ennek a mára már kibővült képességtérképnek viszont az eddiginél szélesebb réteg van a birtokában. A Green Fox Academy oktatóstábja abban hisz, hogy bárki, aki a fent említett alapkészségekkel bír, kemény munkával, 4 hónap alatt eljuthat a junior szoftverfejlesztő szintig, tekintet nélkül arra, hogy mi az eredeti végzettsége (akár építész, szabad bölcsész, zenész, tanár, grafikus művész vagy bármi más).

GYIK

Ha valami nem egyértelmű számodra, fordulj hozzánk bizalommal, de összegyűjtöttük neked a leggyakoribb kérdéseket.

Ebben a szakmában nem szükséges papír az elhelyezkedéshez?

Tapasztalataink szerint abszolút nem, itt az számít, mit tudsz, illetve hogy mennyire vagy nyitott a folyamatos tanulásra.

Mennyi elfoglaltságot jelent a képzés?

Egy hagyományos iskolához képest rövid időn belül nagyon sokat. A képzés teljes hossza 17 hét + 2x1 hét szünet, minden hétköznap reggel 9-től este 6-ig, amit otthoni készülés és gyakorlás követ. Nagyságrendileg heti 50-60 órával kell számolnod.

Milyen háttérrel érkeznek a hallgatók?

A lehető legkülönbözőbb területekről váltanak programozásra: tanult már nálunk bölcsész, jogász, sportoló, zenész, mérnök… Az sem kizárt, hogy valaki meglévő végzettségét szeretné kombinálni a programozással.