Programkövetelmény alapú, áfamentes, Képzési hitellel finanszírozható

Junior programozó képzések

Zöld út az IT karrierednek

Jelentkezem

Miért válaszd a Green Foxot?

Why choose us?

Mi vagyunk Magyarország első szuperintenzív  bootcampje
Több mint 1300-an választottak már minket
Végzett hallgatóink 90%-a IT területen dolgozik
Áfamentes kurzusainkat Képzési hitelből is finanszírozhatod
Választhatsz részidős és szuperintenzív képzések közül
Lehetőséged van jövedelemarányos utófinanszírozásra
Ha nem jön be a képzés, a próbaidő alatt pénzvisszafizetési garanciát vállalunk
Pszichológusaink soft skill térningekkel és coaching alkalmakkal segítik fejlődésed

Megtanulnál programozni?

Jelenleg szuperintenzív és munka mellett végezhető, részidős képzéseink közül választhatsz. Kurzusaink megfelelnek az állam által meghatározott programkövetelményeknek, így a sikeres végzést követően államilag elismert szakképesítést is szerezhetsz.
Lássuk a
szuperintenzív képzéseket
Lássuk a
részidős képzést

ON-CAMPUS szuperintenzív képzés

Ha elsősorban karrierváltásban gondolkodsz, 5 hónapot teljesen a képzésnek tudsz szentelni, és bejárnál belvárosi campusunkra.

 • Tanuld meg munka vagy iskola mellett a programozás alapjait!
 • A kurzus időtartama 18 hét + 2 hét szünet
 • 50-60 óra elfoglaltság hetente
  (5x8 óra hétköznapokon + házi feladat)
 • Java nyelven tanulhatsz meg programozni, a képzés 2. felében pedig Back-end projekten mélyítheted a tudásod (06134005 Junior Java back-end fejlesztő programkövetelmény)
 • Soft skill tréning és coaching alkalmak is tartoznak a képzéshez
 • Magyar vagy angol nyelvű oktatás
 • 15-20 fős osztályok
 • Végtelen ingyenkávé, pingpongasztal, meghatározó közösségi élmény
 • Meghatározott időpontokban online szuperintenzív vagy részidős képzésre válthatsz
 • Pénzvisszafizetési garancia, ha a képzés első két hetében meggondolnád magad

Jelentkezési határidő: 2022. január 30.

Kurzus indulása: 2022. március 21.

Tandíj és garancia

ONLINE szuperintenzív képzés

Ha elsősorban karrierváltásban gondolkodsz, 5 hónapot teljesen a képzésnek tudsz szentelni, viszont nem járnál be belvárosi campusunkra.

 • Tanuld meg munka vagy iskola mellett a programozás alapjait!
 • A kurzus időtartama 18 hét + 2 hét szünet
 • 50-60 óra elfoglaltság hetente
  (5x8 óra hétköznapokon + házi feladat)
 • JavaScript nyelven tanulhatsz meg programozni, a képzés 2. felében pedig Front-end projekten mélyítheted a tudásod (06134004 Junior front-end fejlesztő programkövetelmény)
 • Soft skill tréning és coaching alkalmak is tartoznak a képzéshez
 • Angol nyelvű oktatás
 • 7-8 fős tanulócsoportok
 • Élő, mentor által vezetett online órák, amikhez bárhonnan csatlakozhatsz
 • Meghatározott időpontokban on-campus vagy részidős képzésre válthatsz
 • Pénzvisszafizetési garancia, ha a képzés első két hetében meggondolnád magad

Jelentkezési határidő: 2022. január 30.

Kurzus indulása: 2022. március 21.

Tandíj és garancia

Közelgő eseményeink

No items found.

Végzett hallgatóink mondták

“Nekem a Green Fox egy nagyon jó lehetőség volt, hogy végre azzal foglalkozhassak, amivel réges rég szerettem volna. Hasznos dolgokat tanulhattam, és kapott az életem egy hatalmas lökést pozitív irányba. Olyanoknak ajánlom, akik elszántak, nem adják fel, és tudják hova akarnak eljutni. Nekem segített beilleszkedni egy olyan környezetbe, ahol hozzám hasonló érdeklődésű emberek élik az életüket. A Green Fox után C++ fejlesztői pozícióban kezdtem el dolgozni, annak ellenére, hogy a képzés során webfejlesztést tanultam, de ezen a területen is sikerült megállnom a helyem."
Krüpl Attila
C++ Developer,
Docler
"A Green Foxban töltött időt leginkább egy hullámvasúton történő száguldáshoz tudnám hasonlítani: onnantól, hogy először beléptem az Andrássy úti épületbe, nem volt sem megállás, sem kiszállás. Nekem igazi sikersztori volt. Gyakorlatilag nulláról sikerült felkészülnöm a munkaerőpiacra való kilépésre egy teljesen új szakmában, ráadásul úgy tűnik, hogy fel tudom venni a versenyt a frissen végzett egyetemistákkal is. Szeretem a rókákat, a zöldeket különösen. Életem egyik legjobb döntése volt.”
Fábián Zsófia Eszter
Backend fejlesztő,
Happy at Work
“A Green Fox után a NOKIA-nál helyezkedtem el, és úgy érzem, megtaláltam a helyem. A cégnek hála átlátható a karrierutam, rendszeresen egyeztetek a manageremmel a jövőmet illetően. A Green Fox-tól rengeteg jót kaptam az induláshoz szakmailag és emberileg egyaránt. Piacképes tudást adott a kezembe, és végigkísérte az utamat az elejétől a végéig. A sikerhez ugyanakkor szükség van az elszántságra és szakma iránti alázatra is. A karrierváltás ugyanis olyan, mint az élsport: ha nem teszel bele mindent, nem fog sikerülni.”
Noszka András
Software Engineer,
Nokia
“Nagyon jó helyen dolgozom, és azt látom, hogy napról napra fejlődöm, olyanokat tanulok, amire eddig még sosem volt lehetőségem. A Green Fox nagyon fontos szakasz volt az életemben, nemcsak a karrieremben okozott változást, de az önismeretem is fejlődött annyira, hogy egy új közegben tudjak dolgozni. Nagyon motiváló hely, ahova az ember szívesen megy be lefárasztani az agyát, hogy este, mikor hazamegy, több legyen, mint reggel volt. Nekem elsősorban abban segített, hogy a fejlesztői munkaerőpiac kapuján betekintsek, hogy el tudjak indulni egy olyan szakmában, amit második nekifutásra választottam.”
Kovács Márk
Junior Software Developer,
Sigma Technology Group
“Ami a Green Fox képzésében a legjobb volt számomra, az a tematika, az egész képzés fókuszáltsága és a mentorálás. Emellett azok az insightok, amiket kívülálló nem biztos, hogy megkap. A Green Fox előtt is programoztam, de nem találtam meg a fókuszpontokat, amikre a képzés ráirányította a figyelmemet. Volt, hogy három szóval gyönyörűen rendbe rakta, amit korábban nem értettem. Nekem pontosan ennyi kellett ahhoz, hogy a karrierváltást meg tudjam valósítani. Gyakorlatilag a képzés után azonnal el is tudtam helyezkedni, megtaláltam a helyem, a mai napig sem váltottam.”
Barna Arnold
Software Developer,
Evosoft

Építs IT karriert. Velünk.

Nézd meg, hogy az első két évfolyamunk hallgatói hol tartanak most IT karrierjükben.

Képzéseinkről általánosan

A képzés végére junior szintű programozói tudást szerzel, valamint sok-sok gyakorlatot valós projekteken és különböző technológiákban. Végzett hallgatóink az alábbi területeken helyezkednek el:
Backend
Frontend
Desktop
DevOps
Full-Stack
Mobile
Embedded
Data Science
Quality Assurance

MILYEN HOSSZÚ A PROGRAM?
A képzés teljes hossza nettó 4 hónap, plusz 2 hét szünet. (Heti 5 nap, napi 8 óra, hétfőtől péntekig)

MENNYI IDŐT VESZ IGÉNYBE?
A képzés időtartama alatt szinte mindet. :) Nem kertelünk: ha négy hónap alatt szoftverfejlesztővé szeretnél válni, akkor az komoly elköteleződést jelent. Az oktatás maga hétköznapokon reggel 9 és délután 6 óra között zajlik, viszont sokszor előfordul majd, hogy az iskolai munka otthoni előkészületeket kíván meg.

A képzés mentori keretrendszerű oktatási formában zajlik. Ez a gyakorlatban azt jelenti, hogy csupán az órák 10 százaléka lesz klasszikus előadás, a többi mentorok által vezetett csoportmunka. A képzés teljes időtartama alatt feladatok megoldásával folyik majd a tanulás. Az első két hónapban bevezető, gyakorló jellegű feladatokkal dolgozik a csoport, az utolsó két hónapban pedig a partnercégektől kapott valós projektekből vett mintaprojekteken.


A képzés folyamán azonban nemcsak a kódolásra koncentrálunk, hanem nagy hangsúlyt fektetünk az olyan soft skillek fejlesztésére is, mint a kommunikációs és prezentációs készség, illetve az együttműködés, csapatjáték. Fontosnak tartjuk, hogy hallgatóink könnyedén megállják a helyüket jövőbeni munkahelyükön, ezért két, teljes állásban erre dedikált szervezetpszichológus foglalkozik velük.

A kurzus teljes hossza alatt tréningeken és coaching alkalmakon vesznek részt, illetve péntekenként egyéni és csoportos prezentációk keretében számolnak be a mentoroknak és a partnereinknek az aktuálisan elsajátított tudásukról.

Képzéseink néhány havonta indulnak, neked pedig mindig az aktuálisan soron következőre van lehetőséged jelentkezni.

A következő kurzus indulása: 2018. május 7.
Jelentkezési határidő: 2018. március 25.

Felvételi eredmények: pár nappal a felvételi utolsó lépcsője után, legkésőbb április 6-ig

A felvétel folyamatosan zajlik, tehát minél hamarabb jelentkezel, annál nagyobb esélyed van bekerülni! ;)

HOL LESZ AZ OKTATÁS?
1062 Budapest Andrássy út 66., 2. és 3. emelet

HÁNY FŐT VESZÜNK FEL?
Egy tanulócsoport létszáma 15-21 fő.
Egy kurzus alkalmával 3 csoportot indítunk.

A képzésben való részvételnek nincsen semmilyen klasszikus képzési előfeltétele. Az egyetlen dolog, ami nélkül biztosan nem tudunk felvenni, az az ANGOLTUDÁS.​

Miért fontos ez?

Azért, mert a képzés tananyagának nagy része angol nyelven érhető el, illetve péntekenként a demók/prezentációk is angol nyelven zajlanak. A nyelvvizsga nem kötelező.
Ami előnyt jelenthet a felvételinél, de nem kritérium: ha már van egy diplomád, legyen az bármilyenha már próbálkoztál önállóan kódolással, esetleg részt vettél valamilyen online kurzuson ... és fontos, hogy életkori határ nincs. :)

A képzés sikeres elvégzése után segítünk munkát találni. Az elhelyezkedésre nem vállalunk garanciát, de aggodalomra semmi ok: a nálunk végzettek 96%-a programozóként dolgozik! Jó, ha tudod: a partnercégeinknél ugyanazon a felvételi folyamaton mennek végig a hallgatóink, mint a bármely más iskolapadból érkező juniorok.

A Green Fox Academy által kiállított oklevelet, amely igazolja majd, hogy sikeresen megfeleltél a kurzus követelményeinek, és letetted a záróvizsgát. Fontos tudnod: a képzés nem államilag akkreditált, így nem állíthat ki akkreditált bizonyítványt. Ezen nem is tervezünk változtatni, mert az akkreditációs folyamat nem tenné lehetővé, hogy mindig a legfrissebb technológiákat taníthassuk nektek. Mi abban hiszünk, hogy a megszerzett tudás igazi értékét az mutatja, hogy legkiválóbb hallgatóink azonnali munkalehetőséghez juthatnak.

1. Mit érdemes tudni a Képzési hitelről és hogyan finanszírozhatom vele a kurzust?

A Junior programozó képzésinkre beiratkozott hallgatók Képzési Hitel 1-et és Képzési Hitel 2-t igényelhetnek a Diákhitel Központtól, amennyiben 18-55 évesek és bejelentett lakcímmel rendelkeznek, illetve ha EU vagy EGT állampolgárságuk alapján állandó tartózkodásra jogosultak, vagy menekültek, letelepedettek vagy bevándorlási engedéllyel rendelkeznek.

A szabad felhasználású Képzési Hitel 1 bármire költhető, és havonta vagy félévente egy összegben utalják a hallgatónak, az igénylés utáni második héten. 15.000 Ft-tól 150.000 Ft-ig terjedő havi összeg vehető fel. Szuperintenzív képzésünkre 5 hónapra maximum 750.000 Ft, részidős képzésünkre 11 hónapra maximum 1.650.000 Ft, míg Academy4MoMs képzésünkre 9 hónapra maximum 1.350.000 Ft igényelhető. Az éves kamat 1,99%, egyéb költségek nélkül. További részletek →

A kamatmentes Képzési Hitel 2 a képzések díját fedezi, és felnőttképzésben maximum 500.000 Ft igényelhető a képzés kezdő napján vagy azt követően bármikor. A kért összeget az oktatási intézménynek utalják. További részletek →

Amennyiben részletfizetés modulonként csomagunkat választod, az első modult még nem tudod közvetlenül Képzési hitelből finanszírozni, hiszen ebben az esetben a tandíjfizetés minden megkezdett modul előtt kb. 2 héttel történik, míg a Képzési hitelt leghamarabb sajnos csak a kurzus első napján tudod igényelni. A többi modult ugyanakkor finanszírozhatod a kamatmentes Képzési hitel 2-ből, de akár a szabad felhasználású Képzési hitel 1-ből is.

Amennyiben a teljes kurzus előfinanszírozása csomagunkat választod, egyáltalán nem tudod azt közvetlenül Képzési hitelből finanszírozni, hiszen ebben az esetben a tandíjfizetés a kurzus kezdete előtt kb. 2 héttel történik, míg a Képzési hitelt leghamarabb sajnos csak a kurzus első napján tudod igényelni. Kamatmentes Képzési hitel 2-re való jelentkezésed ebben az esetben okafogyott lenne, viszont a szabad felhasználású Képzési hitel 1-et megigényelheted.

Amennyiben jövedelemarányos utófinanszírozás csomagunkat választod, dönthetsz úgy, hogy a kurzus vége előtt elkezded a visszafizetést például, de nem kizárólag Képzési hitelből.

 • Ha a képzés vége előtt legalább 500.000 Ft-ot befizetsz, például a Képzési Hitel 2 segítségével, akkor a csomag teljes ára on-campus képzésünk esetén 2.190.000 Ft-ra, míg online képzéseink esetén 1.890.000 Ft-ra csökken. Academy4MoMs képzésünk esetén pedig 2.068.000 Ft-ra változik.
 • Továbbá ha a képzés vége előtt legalább 1.250.000 Ft-ot befizetsz, például a Képzési Hitel 1 és 2 segítségével, akkor a csomag teljes ára on-campus képzésünk esetén 2.090.000 Ft-ra, online képzéseink esetén 1.790.000 Ft-ra csökken, míg Academy4MoMs képzésünk esetén 1.968.000 Ft-ra módosul.
2. Milyen tudást szerezhetsz meg?

A képzés végére junior szintű programozói tudást szerzel, valamint sok-sok gyakorlatot különböző technológiákban. A kurzus második felét képző projektidőszakban az alábbi területekre van lehetőséged specializálódni:

 • Back-end
 • Front-end
3. Miért pont a programozás?

A rohamos technológiai fejlődés következtében évek óta rengeteg programozót keresnek itthon és világszinten is, a kódolás pedig lassan az angolhoz hasonló alapképességnek fog számítani. Szerintünk bárki megtanulhat programozni, a legelhivatottabbak pedig akár pár hónap alatt olyan szintre juthatnak, amivel már munkába tudnak állni - ráadásul kiemelkedően jó kezdőfizetésért.

4. Hogyan zajlik a felvételi?

Ahhoz, hogy csatlakozhass a képzésünkhöz, a következő négylépcsős felvételi folyamaton kell végigmenned, ami kb. 2 hét alatt zajlik le. Erre azért van szükség, mert olyan jelentkezőket szeretnénk felvenni a kurzusra, akikről mi magunk is elhisszük, hogy el fogják tudni végezni a képzést. Fontos, hogy a felmondást csak a folyamat végén, a végleges felvételi eredmények ismeretében javasoljuk!

1. Jelentkezés
Ha elhatároztad magad, hogy megváltoztatod az életed, add le a jelentkezésed! Pár kattintás az egész. Minden leendő hallgató ugyanazon a felvételi eljáráson esik át, de a kiválasztásban előnyt élveznek azok, akik az előfinanszírozás opciót választják.

2. Online teszt
A jelentkezés leadása után pár nappal kapsz tőlünk egy linket egy teszthez, ami a kognitív készségeidet méri fel játékos formában. Azt javasoljuk, hogy ezt számítógépen és ne telefonon próbáld kitölteni. A teszt maximum 30 percet vesz igénybe.

3. Interjú
Az online teszt után nem sokkal értesítünk, hogy tovább jutottál-e a következő körbe. Ha igen, akkor meghívunk egy kb. 30 perces személyes/online interjúra, mert szeretnénk megismerni téged. :)

4. Online szimuláció
Ha továbbjutottál az interjún is, akkor már csak egy lépés van hátra: egy 1 órás páros online szimuláció, ahol a jelentkezők digitális írástudását figyeljük meg.

A kurzus indulása előtt (szuperintenzív esetén legkésőbb 30 nappal) értesítünk a felvételi eredményedről. Ha a legjobbak között vagy, elintézzük a papírmunkát, és sok szeretettel várunk a képzés első napján. Sok sikert!

5. Milyen módszertannal oktatunk?

Célunk a Green Foxban az, hogy olyan környezetet teremtsünk, amiben a későbbiekben dolgozni fogsz, ezért a tanulás a képzés teljes időtartama alatt többségében feladatok megoldásával történik. Hallgatóink a kurzus első felében gyakorló jellegű feladatokon dolgoznak (ún. workshop), a második felében pedig komplex projektek fejlesztésébe kapcsolódnak be.

Blended classroom módszertan szerint tanítunk, ahol keverednek a hagyományos tantermi oktatási módszerek a digitalizáció nyújtotta lehetőségekkel. Videós tananyagainkat a hallgatóink önállóan, otthon dolgozzák fel, amit mentoraink által támogatott önálló és csoportmunka követ.

A képzés mentori keretrendszerű oktatási formában zajlik. Ez a gyakorlatban azt jelenti, hogy a képzésen töltött idő csupán 10%-a klasszikus előadás (ún. material review), a többi mentorok által vezetett egyéni és csoportmunka.

Online képzéseinken többségében Zoomon zajlik a material review. Az idő további részében hallgatóink kisebb tanulócsoportokba osztva Discordon vannak kapcsolatban egymással, illetve előre egyeztetett idősávokban mentorainkkal.

Így tanítunk mi

Nemcsak a tananyagunkat, hanem az oktatási módszertanunkat is folyamatosan fejlesztjük, mert célunk, hogy mentoraink minél hatékonyabban adják át tudásukat képzésünk résztvevőinek. Erről mesél Kökény Tamás (Tojás), a képzésünk vezetője.

6. Milyen előképzettség szükséges a képzéshez?

Áfamentes képzéseinkhez előfeltétel, hogy legalább érettségivel rendelkezz. Még egy dolog, ami nélkül biztosan nem tudunk felvenni, az az ANGOLTUDÁS.​

Miért fontos ez? A képzés nyelve alapvetően magyar (külföldi hallgatóink miatt szuperintenzív képzésünk esetén mindig indítunk egy angol nyelvű osztályt is), viszont a tananyag nagy része angol nyelven érhető el, illetve a demók/prezentációk is angol nyelven zajlanak. A nyelvvizsga nem kötelező, tudásodat a felvételi során teszteljük.

Előnyt jelenthet a felvételinél, de nem kritérium, hogy már van egy diplomád, legyen az bármilyen, ha már próbálkoztál önállóan kódolással, esetleg részt vettél valamilyen online kurzuson. Fontos, hogy életkori határ nincs.

7. Hogyan támogatunk első junior fejlesztői állásod megtalálásában?

Junior programozó képzésünk minden résztvevőjét támogatjuk, hogy a kurzus után minél hamarabb megtalálja a számításait IT területen. Szuperintenzív kurzusunkkal akár fél év alatt junior pozícióban találhatod magad, kötelező gyakornokoskodás, vagy az adott pozícióra szóló egy éves elköteleződés nélkül. Továbbá 100.000 forint bónusszal honoráljuk a partnercégeinknél való elhelyezkedést, ha legalább 6 hónapig kitartasz mellettük.

Többéves piaci tapasztalatunk alapján látjuk, hogy a nálunk megszerzett tudással könnyen el tudsz helyezkedni IT területen. Büszkék vagyunk arra, hogy végzett hallgatóink képzéseinket követően átlagosan 2 hónap alatt találnak maguknak fejlesztői állást. Ezt aktívan támogatjuk is: profilállítással, HR- és tech interjúkra való felkészítéssel, alumni hálózatunkkal való összekötéssel, illetve rendszeres céges bemutatkozó események szervezésével. 8 fős karriercsapatunk összeköt a hozzád passzoló cégekkel és nyomon követi, hogy hol jársz a kiválasztási folyamatokban.

Amíg karriercsapatunk segítségével eljutsz első IT-s állásod megtalálásáig, lehetőséged van belső fejlesztési közösségünkhöz, a Húli Communityhez is csatlakozni. Itt konkrét projektek fejlesztésébe kapcsolódhatsz be, továbbmélyítheted meglévő tudásodat, amitől csak még meggyőzőbb leszel az állásinterjúkon.

Ha az előzőekben bemutatott programon túlmenően szeretnéd bebiztosítani az elhelyezkedésed, előfizethetsz 100% elhelyezkedési garancia csomagunkra, amely garantálja, hogy ha a sikeres végzést követő fél éven belül nem találsz állást, a képzési díj egészét visszafizetjük, illetve utófinanszírozás esetén elengedjük. A garancia mellé, személyre szabott karriercoachingot és rendszeres tanácsadást biztosít számodra dedikált pszichológusunk és talent menedzserünk. Részletek→

8. Milyen papírt kapsz a végén?

A Green Fox Academy mint a felnőttképzési törvény alapján nyilvántartásba vett, felnőttképzési engedéllyel (E/2020/000006) rendelkező felnőttképző által kiállított tanúsítványt nyújt, amely igazolja majd, hogy sikeresen megfeleltél a kurzus követelményeinek, és letetted a záróvizsgát. A tanúsítvány feljogosít, hogy szakmai vizsgát tegyél, és államilag elismert szakképesítést szerezz. Képzésünk stabil tudást biztosít a vizsga letételéhez.

Meggyőztünk? Tanulj meg te is programozni!

Jelentkezem

Tematika

A képzés 3 modulból épül fel. A 2022 tavaszán induló on-campus szuperintenzív és online részidős képzéseinken Back-end, online szuperintenzív képzésünkön pedig Front-end szakirány érhető el. (Azt azonban megígérjük, hogy a képzés alatt szakiránytól függetlenül minden olyan eszközt megtanítunk, amivel utána akár önállóan továbbképezheted magadat más technológiákra.)

Alapozó modul

Ebben a szakaszban elsajátíthatod egy adott programozási nyelven az algoritmusok megvalósításának alapjait, valamint megtanulhatod a modern programok készítéséhez szükséges eszközök használatát (pl. editorok, IDE-k, parancssor és verziókezelő rendszerek, mint a Git.) A tananyag nyelvfüggetlen módon tanítja meg a programozási nyelvek alapvető építőelemeit (kifejezések, ciklusok, feltételek, függvények és adatstruktúrák). A modul végére önállóan képes leszel egy olyan kétdimenziós játékot írni, ahol a billentyűzeted segítségével tudsz mozgatni egy karaktert.
Részletes Alapozó modul tematika

Főbb témakörök

 • Parancssor
 • Verziókezelés
 • HTML és CSS alapok
 • Editorok
 • Git, GitHub
 • Kifejezések
 • Vezérlési szerkezetek
 • Függvények
 • Adatstruktúrák
 • Fájlkezelés
 • Unit tesztelés
 • Rajzolás
 • Objektumorientált programozás
 • Játék projekt

Java (On-campus szuperintenzív és online részidős képzés)

Az alapokat Java nyelven sajátíthatod el. A Java az egyik legnépszerűbb nyelv a világon, ezért nagyon jó kezdés ezen keresztül megismerni a programozás és a technológia világát. Egy jó alap később szerveroldali (back-end) vagy Android fejlesztésre, de minden más irányba lehetséges továbbhaladni vele. 

Az Orientációs modulban ezzel folytathatod:

 • Spring

JavaScript - TypeScript (Online szuperintenzív képzés)

Esetenként könnyebb ezzel a nyelvvel kezdeni a programozás tanulását, viszont a későbbiekben ez is nehezedik. JavaScriptben az objektumorientáltság sok szempontból másképp működik, mint más klasszikus objektumorientált nyelvnél (Java, C#), ezért az objektumorientált programozás alapjait a Microsoft által fejlesztett programozási nyelven, a TypeScripten keresztül mutatjuk be.

Az Orientációs modulban ezzel folytathatod:

 • Full-Stack JavaScript

Orientációs modul

Ebben a szakaszban mélyebben megismerkedhetsz egy adott technológiával. Az előző modulban tanultakra építve bevezetünk a webfejlesztés kliens vagy szerveroldali fejlesztésébe. Itt már elkezdesz olyan eszközöket és metódusokat használni, amik valós ipari projektekben is megjelennek.
Részletes Orientációs modul tematika

Spring (On-campus szuperintenzív és online részidős képzés)

Tanulj a szerveroldali (back-end) alkalmazások fejlesztésének alapjairól a Java világ egyik legnépszerűbb frameworkjén keresztül, amit Springnek hívnak! A modul jó alap back-end fejlesztéshez, Android alkalmazásfejlesztéshez és a DevOps-hoz. A modul végére képes leszel egy adatbázishoz csatlakozó interaktív webalkalmazás létrehozására.

Főbb témakörök

 • Java streams, lambda kifejezések
 • Gradle
 • SQL
 • Spring Boot
 • Thymeleaf
 • MVC
 • ORM
 • REST
 • Bootstrap
 • Heroku

A Projekt modulban ezzel folytathatod:

 • Back-end

Full-Stack JavaScript (Online szuperintenzív képzés)

Tanulj webalkalmazásokat készíteni JavaScript segítségével! Mélyedj el a front-end és back-end fejlesztés rejtelmeiben Node.js használatával a szerveroldalon, és Vanilla JavaScript használatával a kliensoldalon! Ebben a szakaszban tudatosan nem mutatjuk még be a front-end frameworkök használatát. A modul jó alap Full-Stack fejlesztéshez, front-end alkalmazásfejlesztéshez és DevOps-hoz. A modul végére képes leszel egy adatbázishoz csatlakozó interaktív webalkalmazás létrehozására.

Főbb témakörök

 • Callback
 • Promise
 • Haladó HTML és CSS
 • CSS Grid
 • DOM
 • SQL
 • Node.js
 • Express
 • MVC
 • REST

A Projekt modulban ezzel folytathatod:

 • Front-end

Projekt modul

A képzés utolsó szakaszában 3-4 fős csapatban egy hosszabb projekten dolgozol, az útmutatásunk segítségével pedig már magadtól kell elsajátítanod új technológiákat. A modul végére junior programozói szintre juthatsz el, és belevághatsz IT karrieredbe.

A kurzus befejezése után, az új munkahelyed megtalálásáig további 10 hétig lehetőséged van belső fejlesztési közösségünkben, a Húli Communityben egy valós projekt fejlesztésébe bekapcsolódva tovább mélyíteni a tudásodat. Itt olyan körülményekkel találkozhatsz majd, amilyenek a jövőbeni munkahelyeden fogsz, ezáltal átélheted, milyen nehézségek várnak rád a mindennapokban.
Részletes Projekt modul tematika

Back-end (On-campus szuperintenzív és online részidős képzés)

Ezek a projektek webalkalmazások szerveroldali részére fókuszálnak Java és C# nyelven, ahol a résztvevők megismerhetik a Spring vagy ASP.NET Core frameworkök és a back-end fejlesztés csínját-bínját.

Főbb témakörök

 • Token alapú authentication
 • Aszinkron struktúrák
 • Komplex adatbázis-struktúrák
 • Adatmigráció
 • Hosting
 • Continuous Integration
 • Design Patterns
 • REST API
 • Unit/Integration tesztelés

Front-end (Online szuperintenzív képzés)

Ezek a projektek webalkalmazások kliensoldali fejlesztésével foglalkoznak valamelyik népszerű JavaScript framework segítségével (Angular 2+ vagy React). Ezek az alkalmazások olyan szerveroldali programokhoz csatlakoznak, amiket másik csapatok fejlesztenek.

Főbb témakörök

 • Angular 2+/ React
 • Aszinkron struktúrák
 • Haladó DOM
 • Token alapú authentication
 • Continuous Integration
 • Design Patterns
 • Unit/Integration tesztelés

Trainingek, coaching alkalmak

Ma már keveset ér egy fejlesztő soft skillek nélkül

A képzés folyamán nemcsak a kódolásra koncentrálunk, hanem nagy hangsúlyt fektetünk az olyan soft skillek fejlesztésére is, mint pl. a kommunikációs és prezentációs készség, a stresszkezelés, az együttműködés és a csapatjáték. Fontosnak tartjuk, hogy hallgatóink könnyedén megállják a helyüket jövőbeni munkahelyükön, ezért minden osztállyal egy erre dedikált szervezetpszichológus foglalkozik. A nálunk tanulók a kurzus teljes hossza alatt tréningeken és igény szerint egyéni/csapatos coaching alkalmakon vesznek részt, illetve péntekenként prezentációk keretében számolnak be az aktuálisan elsajátított tudásukról.

Pszichológusaink

Bella
Szervezetpszichológus, Tréner, Coach
a symbol of a traditional letterIcon for LinkedIn.comCute cartoon fox shaped icon
Virág
Szervezetpszichológus, Tréner, Coach
a symbol of a traditional letterIcon for LinkedIn.comCute cartoon fox shaped icon
Kata
Szervezetpszichológus, Tréner, Coach - szülési szabadságon🐣
a symbol of a traditional letterIcon for LinkedIn.comCute cartoon fox shaped icon

Karrier

8 dolog, amit érdemes tudnod a szoftverfejlesztői munkáról
 • Ma Magyarországon mintegy 9 ezer nyitott IT szakember pozíció van.

 • Egy átlagos, belépő szintű fizetés a programozói szakmában nettó 200.000 és 350.000 Ft között alakul.

 • Egy 4-5 év fejlesztői tapasztalattal rendelkező szakember fizetése nettó 400.000 és 600.000 Ft között mozog.

 • A hiedelmekkel ellentétben a szoftverfejlesztés kreatív és alkotó folyamat.

 • Már egészen a kezdő pozíciókban is nagy önállóság és alkotói tér jut a fejlesztőknek.

 • A fejlesztői közösség más szakmára nem feltétlenül jellemző módon nagyon befogadó, és szívesen megosztják tudásukat másokkal.

 • A szoftverfejlesztői lét a mindennapokban nem magányos küzdelem az elemekkel, hanem igazi csapatmunka.

 • A magyar szoftverfejlesztők tudása igen elismert külföldön.

GYIK

Ha valami nem egyértelmű számodra, fordulj hozzánk bizalommal, de összegyűjtöttük neked a leggyakoribb kérdéseket.

Mit takar a jövedelemarányos utófinanszírozási lehetőség?

Ezt a fizetési formát választó hallgatóink csupán 100.000 forint kauciót fizetnek be a képzés előtt. A fennmaradó összeget csak a kurzus elvégzése és sikeres munkábaállás után kell elkezdeni kifizetni, a havi nettó jövedelem minimum 20%-ával.

Hogyhogy már áfamentesek bizonyos képzések?

Az új felnőttképzési törvény szerint azok a képzések lehetnek áfamentesek, amelyek megfelelnek a szakképzésért felelős miniszter által elfogadott és nyilvánosságra hozott programkövetelményeknek, valamint megkapták egy felnőttképzési szakértő előzetes minősítését. A Green Fox Academynek (felnőttképzési engedély száma: E/2020/000006) mind Java, mind JavaScript kurzusai teljesítették a feltételeket, így az ezekre a technológiákra épülő Junior front-end fejlesztő (06134004) és Junior Java back-end fejlesztő (06134005) szuperintenzív képzéseinket már áfamentesen tudjuk nyújtani.

Meggyőztünk? Tanulj meg te is programozni!

Jelentkezem