Ha nem csak egy melót, de egy jó ügyet is keresel.
Jelentkezz nyitott pozícióink egyikére!

Miért érdemes nálunk dolgozni?

Belsős infók

Szuperképességünk: megtanítunk embereket a nulláról kódolni
Akikre a legbüszkébbek vagyunk: végzett hallgatóink
Amit szívesen eszünk együtt: paprikáskrumpli, gyros, indiai
Közös hobbijank: paprikáskrumplit főzünk, karaokezunk és társasozunk
Így szülinapozunk: mindenkit külön megünneplünk :)
Legfiatalabb - legidősebb csapattag életkora: 22-42

Otthonunk, az A66

"Startup feelingű" oktatóközpontunk a belvárosban, fejlesztőcégek szomszédságában, egy klasszikus Andrássy úti palotaépületben található.
Az irodánk és a híres programozónőkről elnevezett tantermeink világosak, mobilis berendezéseiknek köszönhetően könnyen átrendezhetőek. Van dartsunk, ingyenkávénk, és egy, az épület által közösen használt közösségi terünk, ami rendszeresen ad otthont meetupoknak és különböző rendezvényeknek.

Tudtad?

Mi egy Holacracy nevű, lapos szervezeti struktúrában működünk, ahol ha bármelyikünk úgy tapasztalja a mindennapi munkája során, hogy valami nem működik, vagy működhetne jobban, akkor közvetlen ráhatása és felelőssége van annak megváltoztatására.
Erről bővebben itt ír szervezetpszichológusunk, Nelli.

Nyitott pozícióink:

SERVICENOW MENTOR (TANANYAGFEJLESZTÉS/MENTORÁLÁS)

2021.11.04.

Mentoraink sorába keresünk újabb lelkes csapattagot. Gyere hozzánk tanítani és okos, motivált, válogatott embereknek arról magyarázni, ami a szívednek legkedvesebb!

SALESFORCE MENTOR (TANANYAGFEJLESZTÉS/MENTORÁLÁS)

2021.11.04.

Mentoraink sorába keresünk újabb lelkes csapattagot. Gyere hozzánk tanítani és okos, motivált, válogatott embereknek arról magyarázni, ami a szívednek legkedvesebb!

IT SUPPORT KOLLÉGÁT KERESÜNK RÉSZMUNKAIDŐBEN (heti 10-15 óra)

2021.10.14.

Keressük új részmunkaidős kollégánkat, aki IT Support szuperhősként érkezne segítségünkre. Ha fontos számodra a fiatalos és családias közeg, akkor csatlakozz a Green Fox Academy csapatához! :)

JUNIOR TALENT MANAGERT KERESÜNK

2021.10.14.

Talent csapatunk épül-szépül, és most újabb lelkes tagot keresünk a fedélzetünkre. Ha szívesen lennél te az az ember, aki csapatunk tagjaként megtalálja partnereinknek a legmegfelelőbb jelölteket, végzett hallgatóinknak pedig a legjobb új munkahelyet, részt vesz karriertámogatási-programunk alakításában, és nemcsak egy másik melót, de egy jó ügyet is keresel, akkor ne habozz, jelentkezz most!