Ha nem csak egy melót, de egy jó ügyet is keresel.
Jelentkezz nyitott pozícióink egyikére!

Miért érdemes nálunk dolgozni?

Belsős infók

Szuperképességünk: megtanítunk embereket a nulláról kódolni
Akikre a legbüszkébbek vagyunk: végzett hallgatóink
Amit szívesen eszünk együtt: paprikáskrumpli, gyros, indiai
Közös hobbijank: paprikáskrumplit főzünk, karaokezunk és társasozunk
Így szülinapozunk: mindenkit külön megünneplünk :)
Legfiatalabb - legidősebb csapattag életkora: 22-42

Otthonunk, az A66

"Startup feelingű" oktatóközpontunk a belvárosban, fejlesztőcégek szomszédságában, egy klasszikus Andrássy úti palotaépületben található.
Az irodánk és a híres programozónőkről elnevezett tantermeink világosak, mobilis berendezéseiknek köszönhetően könnyen átrendezhetőek. Van dartsunk, ingyenkávénk, és egy, az épület által közösen használt közösségi terünk, ami rendszeresen ad otthont meetupoknak és különböző rendezvényeknek.

Tudtad?

Mi egy Holacracy nevű, lapos szervezeti struktúrában működünk, ahol ha bármelyikünk úgy tapasztalja a mindennapi munkája során, hogy valami nem működik, vagy működhetne jobban, akkor közvetlen ráhatása és felelőssége van annak megváltoztatására.
Erről bővebben itt ír szervezetpszichológusunk, Nelli.

Nyitott pozícióink

TALENT MANAGER

Csapatunk épül-szépül, és most újabb lelkes tagot keresünk a fedélzetünkre. Ha szívesen lennél te az az ember, aki megtalálja partnereinknek a legmegfelelőbb új csapattagot, végzett hallgatóinknak pedig a legjobb új munkahelyet, és nem csak egy másik melót, de egy jó ügyet is keresel :) akkor ne habozz, jelentkezz még most!

Tovább a pozícióra

Marketing / Sales gyakornok

Csapatunk épül-szépül, és most újabb lelkes tagot keresünk a fedélzetünkre. Ha fontos neked, hogy valódi és sokszínű szakmai gyakorlatot szerezhess, és egy jó ügyet is keresel, akkor ne habozz, jelentkezz még most!

Tovább a pozícióra

OPERATION MANAGER WANTED

Csapatunk épül-szépül, és most újabb lelkes tagot keresünk a fedélzetünkre. Ha szívesen lennél Te az az ember, aki minden, a Green Fox Academy működéséhez kapcsolódó jogi, HR, üzemeltetési és operatív folyamatot összefog, kialakít és működtet, akkor ne habozz, jelentkezz még most! :) Hozz stabilitást egy nagyra nőtt startup életébe! :)

Tovább a pozícióra

IT RECRUITMENT BIZDEV

Ha már 5+ éve sikeres vagy IT Recruitment területen és új ügyfelek szerzésében, és nemcsak egy másik melót, de egy jó ügyet is keresel, akkor jelentkezz!

Tovább a pozícióra

SZENIOR SZOFTVERFEJLESZTŐ MENTORT KERESÜNK

Mentoraink sorába keresünk újabb lelkes csapattagot. Gyere hozzánk tanítani és okos, motivált, válogatott embereknek arról magyarázni, ami a szívednek legkedvesebb! A tanítás rákényszerít, hogy igazán mélyen megértsd az adott technológiát, ráadásul nem csak saját programozói, de vezetői készségeidet is fejlesztheted!

Tovább a pozícióra