Ha nem csak egy melót, de egy jó ügyet is keresel.
Jelentkezz nyitott pozícióink egyikére!

Miért érdemes nálunk dolgozni?

Belsős infók

Szuperképességünk: megtanítunk embereket a nulláról kódolni
Akikre a legbüszkébbek vagyunk: végzett hallgatóink
Amit szívesen eszünk együtt: paprikáskrumpli, gyros, indiai
Közös hobbijank: paprikáskrumplit főzünk, karaokezunk és társasozunk
Így szülinapozunk: mindenkit külön megünneplünk :)
Legfiatalabb - legidősebb csapattag életkora: 22-42

Otthonunk, az A66

"Startup feelingű" oktatóközpontunk a belvárosban, fejlesztőcégek szomszédságában, egy klasszikus Andrássy úti palotaépületben található.
Az irodánk és a híres programozónőkről elnevezett tantermeink világosak, mobilis berendezéseiknek köszönhetően könnyen átrendezhetőek. Van dartsunk, ingyenkávénk, és egy, az épület által közösen használt közösségi terünk, ami rendszeresen ad otthont meetupoknak és különböző rendezvényeknek.

Tudtad?

Mi egy Holacracy nevű, lapos szervezeti struktúrában működünk, ahol ha bármelyikünk úgy tapasztalja a mindennapi munkája során, hogy valami nem működik, vagy működhetne jobban, akkor közvetlen ráhatása és felelőssége van annak megváltoztatására.
Erről bővebben itt ír szervezetpszichológusunk, Nelli.

Nyitott pozícióink

Junior Finance Padavan WANTED

Ha már pár éve sikeres vagy Pénzügyesként és nem csak egy másik melót, de egy JÓ ÜGYet is keresel, akkor jelentkezz mihamarabb! :)

Tovább a pozícióra

International Business Developer

As an International Business Development Manager, your main accountability would be to develop our international network in the CEE region and prepare the soft-landing of our Academy opening in multiple locations. In one hand, we provide strong support and resources, on the other hand, you need to be very entrepreneurial and adapt it on your own way.

Tovább a pozícióra

Sales Manager WANTED

Ha már pár éve sikeres vagy Salesesként és nem csak egy másik melót, de egy jó ügyet is keresel, akkor jelentkezz és találkozzunk mihamarabb! :)

Tovább a pozícióra

Personal Assistant WANTED

Personal Assistantként hozzájárulsz iskolánk gördülékeny működéséhez adminisztrációs feladatokban és egyéb, a kollégákhoz kötődő ügyintézési teendőkben, például: szolgáltatókkal való ügyintézés, posta stb. Az adminisztrációs feladatokat tekintve számlaiktatás, szerződések adminisztrációja és egyéb adatfelviteli/rögzítési feladatok várnak majd rád.

Tovább a pozícióra

SZENIOR SZOFTVERFEJLESZTŐ MENTORT KERESÜNK

Mentoraink sorába keresünk újabb lelkes csapattagot. Gyere hozzánk tanítani és okos, motivált, válogatott embereknek arról magyarázni, ami a szívednek legkedvesebb! A tanítás rákényszerít, hogy igazán mélyen megértsd az adott technológiát, ráadásul nem csak saját programozói, de vezetői készségeidet is fejlesztheted!

Tovább a pozícióra

JUNIOR SZOFTVERFEJLESZTŐ MENTORT KERESÜNK

Mentoraink sorába keresünk újabb lelkes csapattagot. Ha szeretnéd senior mentoraink munkáját támogatni egy osztálynyi kódolni vágyó hallgatónak tartott képzésen, akkor ne habozz, jelentkezz még most!

Tovább a pozícióra