Ha nem csak egy melót, de egy jó ügyet is keresel.
Jelentkezz nyitott pozícióink egyikére!

Miért érdemes nálunk dolgozni?

Belsős infók

Szuperképességünk: megtanítunk embereket a nulláról kódolni
Akikre a legbüszkébbek vagyunk: végzett hallgatóink
Amit szívesen eszünk együtt: paprikáskrumpli, gyros, indiai
Közös hobbijank: paprikáskrumplit főzünk, karaokezunk és társasozunk
Így szülinapozunk: mindenkit külön megünneplünk :)
Legfiatalabb - legidősebb csapattag életkora: 22-42

Otthonunk, az A66

"Startup feelingű" oktatóközpontunk a belvárosban, fejlesztőcégek szomszédságában, egy klasszikus Andrássy úti palotaépületben található.
Az irodánk és a híres programozónőkről elnevezett tantermeink világosak, mobilis berendezéseiknek köszönhetően könnyen átrendezhetőek. Van dartsunk, ingyenkávénk, és egy, az épület által közösen használt közösségi terünk, ami rendszeresen ad otthont meetupoknak és különböző rendezvényeknek.

Tudtad?

Mi egy Holacracy nevű, lapos szervezeti struktúrában működünk, ahol ha bármelyikünk úgy tapasztalja a mindennapi munkája során, hogy valami nem működik, vagy működhetne jobban, akkor közvetlen ráhatása és felelőssége van annak megváltoztatására.
Erről bővebben itt ír szervezetpszichológusunk, Nelli.

Nyitott pozícióink:

JAVA BACK-END MENTORT KERESÜNK NEMZETKÖZI PROJEKTHEZ

Nemzetközi projekthez, távol-keleti partnerünknek tartott online képzésünkhöz keressük újabb lelkes, Back-end fejlesztő mentorunkat. Gyere hozzánk tanítani, és segíts megérteni okos, motivált, válogatott embereknek azt, ami szívednek a legkedvesebb.

MENTORT KERESÜNK ONLINE KURZUSAINKHOZ

2020.10.12.

Mentoraink sorába keresünk újabb lelkes csapattagokat projekt alapú együttműködésre. Gyere hozzánk és taníts online kurzusainkon, segíts megérteni okos, motivált, válogatott embereknek azt, ami szívednek a legkedvesebb. Juniorként is bátran jelentkezz, ha úgy érzed, a tanítás a te tereped!

Account Manager WANTED

2020.10.08

Ha már pár éve sikeres Account Managerként dolgozol, és nemcsak egy másik melót, de egy jó ügyet is keresel, akkor jelentkezz és találkozzunk mihamarabb! :)