Ha nem csak egy melót, de egy jó ügyet is keresel
Jelentkezz nyitott pozícióink egyikére!

Miért érdemes nálunk dolgozni?

Belsős infók

Szuperképességünk: megtanítunk embereket a nulláról kódolni
Akikre a legbüszkébbek vagyunk: végzett hallgatóink
Amit szívesen eszünk együtt: paprikáskrumpli, gyros, indiai
Közös hobbijank: paprikáskrumplit főzünk, karaokezunk és társasozunk
Így szülinapozunk: mindenkit külön megünneplünk :)
Legfiatalabb - legidősebb csapattag életkora: 22-42

Otthonunk, az A66

"Startup feelingű" oktatóközpontunk a belvárosban, fejlesztőcégek szomszédságában, egy klasszikus Andrássy úti palotaépületben található.
Az irodánk és a híres programozónőkről elnevezett tantermeink világosak, mobilis berendezéseiknek köszönhetően könnyen átrendezhetőek. Van dartsunk, ingyenkávénk, és egy, az épület által közösen használt közösségi terünk, ami rendszeresen ad otthont meetupoknak és különböző rendezvényeknek.

Tudtad?

Mi egy Holacracy nevű, lapos szervezeti struktúrában működünk, ahol a heti meetingjeink keretein belül mindenkinek lehetősége van behozni a "tension"-jét, amire megpróbálunk közösen megoldást találni.

Nyitott pozícióink

TALENT MANAGERT KERESÜNK

Csapatunk épül-szépül, és most újabb lelkes tagot keresünk a fedélzetünkre. Ha szívesen lennél te az az ember, aki megtalálja partnereinknek a legmegfelelőbb új csapattagot,végzett hallgatóinknak pedig a legjobb új munkahelyet, és nem csak egy másik melót, de egy jó ügyet is keresel akkor ne habozz, jelentkezz még most!

Tovább a pozícióra

SZENIOR SZOFTVERFEJLESZTŐ MENTORT KERESÜNK

Mentoraink sorába keresünk újabb lelkes csapattagot. Gyere hozzánk tanítani és okos, motivált, válogatott embereknek arról magyarázni, ami a szívednek legkedvesebb! A tanítás rákényszerít, hogy igazán mélyen megértsd az adott technológiát, nem csak saját programozói, de vezetői készségeidet is fejlesztheted.

Tovább a pozícióra

FINANCE CONTROLLER WANTED

Ha már több éve pénzügyi területen dolgozol, és szívesen lennél te az az ember, akinek hála iskolánk pénzügyi folyamatai mindig zökkenőmentesen haladnak, illetve nemcsak egy másik melót, de egy jó ügyet is keresel, akkor jelentkezz, és találkozzunk mihamarabb! :)

Tovább a pozícióra

JUNIOR SZOFTVERFEJLESZTŐ MENTORT KERESÜNK

Mentoraink sorába keresünk újabb lelkes csapattagot. Ha szeretnéd Szenior mentoraink munkáját támogatni egy osztálynyi kódolni vágyó hallgatónak tartott webfejlesztő képzésen, akkor ne habozz, jelentkezz még most!

Tovább a pozícióra

HEAD OF MARKETING WANTED

Ha már több éve marketing területen dolgozol (akár ügynökségi, akár ügyfél oldalon), tudod mi a különbség üzenet, szlogen és kreatív koncepció között, valósítottál már meg kampánytervet, szeretnél egy olyan cégnél dolgozni, ahol a marketing nem csak “epizódszereplő”, és nem csak egy másik melót, de egy jó ügyet is keresel, akkor jelentkezz és találkozzunk mihamarabb! :)

Tovább a pozícióra

PARTNER COMMUNITY MANAGER WANTED

Csapatunk épül-szépül, és most újabb lelkes tagot keresünk a fedélzetünkre. Ha szívesen lennél te az az ember, aki folyamatosan ápolja az iskolánk kapcsolatait a hazai IT cégekkel és segíti végzett hallgatóinkat, hogy megtalálják a számukra legmegfelelőbb munkahelyet, akkor ne habozz, jelentkezz még most!

Tovább a pozícióra

SALES DIRECTOR WANTED

Ha már több éve sales területen dolgozol, ha szívesen lennél te az az ember, aki folyamatosan építi a jövő iskolájának kapcsolatait a hazai IT cégekkel és nem csak egy másik melót, de egy jó ügyet is keresel, akkor jelentkezz és találkozzunk mihamarabb! :)

Tovább a pozícióra