Ha nem csak egy melót, de egy jó ügyet is keresel.
Jelentkezz nyitott pozícióink egyikére!

Miért érdemes nálunk dolgozni?

Belsős infók

Szuperképességünk: megtanítunk embereket a nulláról kódolni
Akikre a legbüszkébbek vagyunk: végzett hallgatóink
Amit szívesen eszünk együtt: paprikáskrumpli, gyros, indiai
Közös hobbijank: paprikáskrumplit főzünk, karaokezunk és társasozunk
Így szülinapozunk: mindenkit külön megünneplünk :)
Legfiatalabb - legidősebb csapattag életkora: 22-42

Otthonunk, az A66

"Startup feelingű" oktatóközpontunk a belvárosban, fejlesztőcégek szomszédságában, egy klasszikus Andrássy úti palotaépületben található.
Az irodánk és a híres programozónőkről elnevezett tantermeink világosak, mobilis berendezéseiknek köszönhetően könnyen átrendezhetőek. Van dartsunk, ingyenkávénk, és egy, az épület által közösen használt közösségi terünk, ami rendszeresen ad otthont meetupoknak és különböző rendezvényeknek.

Tudtad?

Mi egy Holacracy nevű, lapos szervezeti struktúrában működünk, ahol a heti meetingjeink keretein belül mindenkinek lehetősége van behozni a "tension"-jét, amire megpróbálunk közösen megoldást találni.

Nyitott pozícióink

TEAM RECRUITERT KERESÜNK

Ha már pár éve sikeres recruiterként dolgozol (akár ügynökségi, akár céges oldalon), kiterjedt kapcsolatokkal rendelkezel az IT cégek terén, büszke vagy rá, hogy nehéz pozíciókat gyorsan be tudsz tölteni, fontos számodra a kiemelkedő candidate experience, akkor jelentkezz még most! :)

Tovább a pozícióra

PR&EVENT MANAGER WANTED

Ha már több éve kommunikációs területen dolgozol (akár ügynökségi, akár ügyfél oldalon), mindened a PR és kiterjedt sajtókapcsolatokkal rendelkezel, valamint kisujjadban van a rendezvényszervezés minden csínja-bínja, akkor jelentkezz, és találkozzunk mihamarabb! :)

Tovább a pozícióra

TALENT MANAGERT KERESÜNK

Csapatunk épül-szépül, és most újabb lelkes tagot keresünk a fedélzetünkre. Ha szívesen lennél te az az ember, aki megtalálja partnereinknek a legmegfelelőbb új csapattagot, végzett hallgatóinknak pedig a legjobb új munkahelyet, akkor ne habozz, jelentkezz még most!

Tovább a pozícióra

SZENIOR SZOFTVERFEJLESZTŐ MENTORT KERESÜNK

Mentoraink sorába keresünk újabb lelkes csapattagot. Gyere hozzánk tanítani és okos, motivált, válogatott embereknek arról magyarázni, ami a szívednek legkedvesebb! A tanítás rákényszerít, hogy igazán mélyen megértsd az adott technológiát, ráadásul nem csak saját programozói, de vezetői készségeidet is fejlesztheted!

Tovább a pozícióra

JUNIOR SZOFTVERFEJLESZTŐ MENTORT KERESÜNK

Mentoraink sorába keresünk újabb lelkes csapattagot. Ha szeretnéd senior mentoraink munkáját támogatni egy osztálynyi kódolni vágyó hallgatónak tartott képzésen, akkor ne habozz, jelentkezz még most!

Tovább a pozícióra