Published on:
25.1.2022

Így készülj fel tudatosan egy bootcampre! - E-BOOK

Publikálva:
2022.01.25.

Sosincs könnyű dolga annak, aki karrierváltásra adja a fejét, még akkor sem, ha nem is 180 fokos fordulatról van szó. E-bookunk abban segít, hogy tudatosabban vágj bele a karrierváltásba.

Miért érdemes tudatosan készülni egy bootcampre?

A Green Fox Academyben közel 1500 karrierváltást kísértünk már végig. Minden történet más és más, ugyanakkor mindegyikben közös, hogy nagyon nehéz döntés belevágni egy ilyen képzésbe. Tapasztalatunk szerint azok a hallgatók, akik tudatosan készülnek a karrierváltásra, könnyebben veszik az akadályokat. Mit érdemes átgondolni a váltás előtt? Hogyan érdemes felkészülni a képzésre, majd később a munkakeresésre? Szakértőink és végzett hallgatóink segítségével segítünk átgondolni a legfontosabb szempontokat, hogy megkönnyítsük számodra a karrierváltás időszakát.

Mit tartogat Neked e-bookunk?

Pszichológus tanácsok a sikeres karrierváltáshoz - Fejes Fruzsina, a Green Fox egykori pszichológusának tippjei

Tudatos pénzügyi tervezés - Takács Szabolcs, 30as nyugdíjas tippjei

Recruiter tippek, ha kifejezetten IT-ra váltanál - Fehér Vanda, a Loxon Solutions HR Business Partnerének tanácsai bootcampet fontolgatóknak

Hogyan készülj fel a váltásra? - Végzett hallgatóink tippjei


Még több tippet olvasnál? Iratkozz fel hírlevelünkre, és elküldjük Neked "Így készülj fel tudatosan egy bootcampre!"  című kézikönyvünket is!


A szerzőről:

About the author

Junior programozó képzések

Zöld út az IT karrierednek

Érdekel

Ismerd meg céges szolgáltatásainkat!

Discover our services for companies!

Tovább olvasnál?

Tovább olvasnál?

Read more?

Read more?