Karriertámogatás 100% garanciával

Segítünk beindítani IT karriered!

Magyarország első szuperintenzív programozó bootcampjeként már 7 éve segítjük hallgatóinkat abban, hogy megtegyék a kezdő lépéseket első IT-s állásuk felé. A nagy- és multinacionális vállalatok, a kkv szektor és startupok képviselőivel is kapcsolatban állunk, tananyagunkat, oktatási módszertanunkat is az ő igényeikhez igazítjuk. Büszkék vagyunk arra, hogy sikeresen végzett hallgatóink 90%-a megtalálta számításait IT területen. Biztosak vagyunk abban, hogy a nálunk megszerzett tudással és komplex karriertámogatásunknak köszönhetően Te is el tudsz majd helyezkedni IT területen, erre 100% garanciát is vállalunk.

Beszéljenek a számok!

5400
főnél is többen választottak már minket
595.000
forint junior programozóink átlag kezdőfizetése
90%
az IT területen dolgozó végzett hallgatóink aránya
130
cégnél is többet kötöttünk már össze hallgatóinkkal

Hogyan segítünk megalapozni IT karriered?

Junior programozó képzésünket követően karriercsapatunk dolgozik veled és partnercégeinkkel annak érdekében, hogy megtaláld a hozzád leginkább passzoló munkahelyet. Ráadásul 100% elhelyezkedési garanciát is vállalunk!

Partnereinkkel szorosan együttműködünk, a tananyagot is az ő igényeikhez igazítjuk, ezért biztosak vagyunk abban, hogy a nálunk megszerzett tudás piacképes, és el fogsz tudni vele helyezkedni IT területen.  

Elhelyezkedési garanciát is vállalunk: ha a sikeres végzést követő fél éven belül a hallgatói szerződésedben részletezett feltételek szerint nem találsz állást, akkor a képzési díj 100%-át visszafizetjük. Ráadásul mi nem kötelezünk arra, hogy a partnercégeinknél helyezkedj el. Karriertámogató eseményeinken összekötünk partnereinkkel, de ha nem találod meg a számodra legmegfelelőbb karrierlehetőséget náluk, szabadon választhatsz más munkahelyet is magadnak.
Iparági adottság, hogy a tech cégek székhelye többségében Budapesten és Pest megyében található, az általunk közvetített állásajánlatok esetében is főként fővárosi, illetve pest megyei munkavégzésre számíthatsz. 2023-as alumni kutatásunkból kiderül, hogy átlagosan 595.000 kezdőfizetést kapnak frissen végzett hallgatóink.

Legyen saját tech profilod

A kurzus sikeres elvégzését követően karriercsapatunk összeállítja szakmai önéletrajzodat.

Építs IT portfóliót velünk

A képzés nálunk nem a vizsgával ér véget. Első IT-s állásod megtalálásáig csatlakozhatsz belső fejlesztési közösségünkhöz, a Húli Communityhez. Itt olyan éles projekteken dolgozhatsz, ami a portfóliódban is jól mutat majd.

Készülj fel az állásinterjúkra

Próbainterjúk során készülhetsz a valós helyzetekre, és mentoraink odafigyelnek arra, hogy az izzasztó technikai kérdések se érjenek váratlanul. Cégre szabott info-csomagjaink segítenek a keresési és felvételi folyamatban navigálni.

Élj a bónusz lehetőségével

Ha az álláskeresési folyamat során elfogadod az első ajánlatot, ami egy partnercégünktől érkezik, és legalább fél évig ki is tartasz mellettük, 100.000 forint bónusszal jutalmazzuk meg a hűségedet.

Találkozz partnercégeinkkel

A green foxos talent pool tagjaként felkészítünk a nagy találkozásokra is. Céges eseményeinken például juniorokat kereső vállalatoknak mutathatod meg, honnan hova jutottál el a képzés ideje alatt!

Kapcsolódj alumni hálózatunkhoz

A sikeres végzést követően tagjává válsz több mint 1000 fős alumni hálózatunknak. Ráadásul Alumni Buddy Programunk keretein belül a junior lét első hónapjaiban személyes mentorálást kaphatsz egy igazi régi motorostól rókától.

Élj a bónusz lehetőségével

Ha az álláskeresési folyamat során elfogadod az első ajánlatot, ami egy partnercégünktől érkezik, és legalább fél évig ki is tartasz mellettük, 100.000 forint bónusszal jutalmazzuk meg a hűségedet.

Élj a bónusz lehetőségével

Ha az álláskeresési folyamat során elfogadod az első ajánlatot, ami egy partnercégünktől érkezik, és legalább fél évig ki is tartasz mellettük, 100.000 forint bónusszal jutalmazzuk meg a hűségedet.

100% elhelyezkedési garancia

350.000 Ft + ÁFA

Biztosak vagyunk benne, hogy ha sikeresen levizsgázol képzésünkön, emellett a karriertámogatás keretében aktívan együttműködsz velünk, el tudsz majd helyezkedni IT területen. Erre garanciát is vállalunk: ha a sikeres végzést követő fél éven belül a hallgatói szerződésedben részletezett feltételek szerint nem találsz állást, akkor a képzési díj 100%-át visszafizetjük.

A garancia mellé, személyre szabott karriercoachingot és rendszeres tanácsadást biztosít számodra dedikált pszichológusunk és talent menedzserünk. Ezenfelül a sikeres végzést követően azonnal elkezdhetsz nézelődni partnercégeink körén kívül is.

  • Az elhelyezkedéskor nagyon fontos a te erőfeszítésed is, hiszen tapasztalataink szerint a juniorokat kereső cégeknél ugyanazon a felvételi folyamaton mész át, mint bármely más jelölt. Ezért akkor tudod érvényesíteni a garanciát, ha minden modult és soft skill tréninget elvégeztél egy éven belül, illetve mindent megteszel az új munkahelyed megtalálása érdekében: részt veszel az általunk szervezett partnereseményeken, és aktívan jelentkezel állásokra.
  • A képzés során egyeztetjük Veled a preferenciáid és aktuális piaci helyzet alapján, hogy várhatóan hol tudsz majd munkát vállalni. Fontos látnod, hogy Magyarországon a tech cégek székhelye többségében Budapesten és Pest megyében található, az általunk közvetített állásajánlatok esetében is főként fővárosi, illetve pest megyei munkavégzésre számíthatsz.
  • Fontos, hogy akkor tudjuk biztosítani neked a garanciát, ha a végzést követően Magyarországon helyezkednél el, ha magyarországi munkaszerződés-kötéshez nem szükséges számodra semmilyen hatósági engedély (pl. munkavállalási engedély), továbbá a kurzus végeztekor rendelkezel legalább B2 szintű magyar nyelvvizsgával, amennyiben nem magyar az anyanyelved.
  • Abban az esetben, ha az előző pontban felsorolt feltételeknek nem felelsz meg, mert például külföldön helyezkednél el, nincs magyar munkavállalási engedélyed, vagy nem beszélsz magyarul, akkor is előfizethetsz, ám a tandíj helyett a garanciacsomag árának visszatérítését vállaljuk garanciálisan.

Végzett hallgatóink mondták

A leginkább a képzés tematikája tetszett. Szerintem nagyon jól átgondolt a tananyag illetve a mentorok jelenléte, hozzáállása, és tudásszintje is kiemelkedő nálatok. Sokkal egyszerűbb volt így megtanulni programozni, főleg úgy, hogy előtte nem volt releváns tapasztalatom. A Green Fox-nál egy teljesen új, programozói szemléletet kap az ember.
Gergő
Front-end fejlesztő
Számomra minden feladat hasznos és motiváló volt, ahol építeni kellett valamit, ami utána működött is. Szuper volt a kevés kötöttség, mindenki akkor foglalkozott a képzéssel kapcsolatos teendőkkel, amikor neki alkalmas volt. A mentorunk is óriási segítség volt az egész képzés alatt: bár a problémákat alapvetően meg kellett tanulni megunknak megoldani, de nagyon sok időt spórolt, hogy egy-egy elakadásnál tőle is tudtunk segítséget kérni.
Balázs
Front-end fejlesztő

Karriercsapatunk

Elkötelezettek vagyunk amellett, hogy segítsünk megtalálni számításaidat IT területen.

Marietta
Key Account Manager
Céges partneri kapcsolataink építésért és ápolásáért felel. Fő célja, hogy a lehető legjobb karrierlehetőségek várjanak rád a kurzust követően.
Peti
Chief Technology Officer
A tech interjúkra való felkészítésed felelőse. Mentorcsapatunkkal együtt gondoskodik róla, hogy a nagyobb fejtörést okozó, programnyelv-specifikus feladatok se fogjanak ki rajtad.
Virág
Organizational psychologist, Trainer, Coach
Szituációs gyakorlatokkal segít, hogy a legjobb formádat hozd az állásinterjún. Egyéni coaching során pedig megtaláljátok a neked legmegfelelőbb karrierutat.
Bella
Pszichológus, Trainer, Coach, Green Fox Academy
Szituációs gyakorlatokkal segít, hogy a legjobb formádat hozd az állásinterjún. Egyéni coaching során pedig megtaláljátok a neked legmegfelelőbb karrierutat.
Anna
Talent Manager
Adminisztratív oldalról támogatja az álláskeresési folyamatot, hogy te a papírmunka helyett, kizárólag a keresésre és felkészülésre koncentrálhass.

Partnereink

Akiknél sikeresen végzett hallgatóink dolgoznak.

Junior programozó képzések

Zöld út az IT karrierednek

Érdekel

Meggyőztünk? Te is karriert váltanál?
Tanulj meg te is programozni!

JELENTKEZEM