ÉPÍTS IT KARRIERT. VELÜNK.

Magyarország első szuperintenzív programozó bootcampjeként már 5 éve segítjük hallgatóinkat abban, hogy megtegyék a kezdő lépéseket első IT-s állásuk felé. Nemcsak a kisebb startupokokat ismerjük, hanem a KKV szektorral és nagyvállalatok képviselőivel is napi kapcsolatban állunk, tananyagunkat, oktatási módszertanunkat is az ő igényeikhez igazítjuk. Büszkék vagyunk arra, hogy sikeresen végzett hallgatóink 90%-a megtalálta számításait IT területen.

Beszéljenek a számok

1200+
Több mint 1200-an
választottak minket.
90%
végzett hallgatóink 90%-a IT területen dolgozik.
95+
Több mint 95 céget kötöttünk össze sikeresen végzett hallgatóinkkal.

Karriertámogatás garanciával

Partnereinkkel szorosan együttműködünk, a tananyagot is az ő igényeikhez igazítjuk. Ezért biztosak vagyunk benne, hogy a nálunk megszerzett tudásod piacképes, és el tudsz vele helyezkedni IT területen. Ha az elhelyezkedésben szeretnéd a segítségünket kérni, a képzésünk Orientációs moduljának végéig (kb. képzés fele) megveheted 'Karriertámogatás 50% garanciával' szolgáltatásunkat, melynek ára 350.000 Ft + ÁFA. Ez a csomag biztosítja azt, hogy ha a sikeres végzést követő fél éven belül a hallgatói szerződésedben részletezett feltételek szerint nem találsz állást, a képzési díj 50%-át visszafizetjük, illetve utófinanszírozás esetén elengedjük. (Figyelem! A szakképesítést adó képzések áfamentesek, ennél a csomagnál viszont sajnos számolnod kell a 27%-os áfával.)

Az elhelyezkedéskor nagyon fontos a te erőfeszítésed, hiszen tapasztalataink szerint a juniorokat kereső cégeknél ugyanazon a felvételi folyamaton mész át, mint bármely más jelölt. Ezért akkor tudjuk biztosítani az elhelyezkedési garanciát, ha minden modult és soft skill tréninget elvégeztél egy éven belül, illetve mindent megteszel az új munkahelyed megtalálásáért: részt veszel az általunk szervezett partnereseményeken, és aktívan jelentkezel állásokra. Fontos, hogy hallgatóinknak akkor tudjuk biztosítani ezt a garanciát, ha a végzést követően Magyarországon helyezkednének el, magyarországi munkaszerződés-kötéshez nem szükséges számukra semmilyen hatósági engedély (pl. munkavállalási engedély), továbbá a kurzus végeztekor rendelkeznek legalább B2 szintű magyar nyelvvizsgával, amennyiben nem magyar az anyanyelvük. 

Hogyan segítünk megalapozni IT karriered?

Legyen saját tech portfóliód!

A sikeres végzést követően karriercsapatunk segítségével elkészítjük szakmai önéletrajzodat.

A képzés nálunk nem a vizsgával ér véget. Első IT-s állásod megtalálásáig, csatlakozhatsz belső fejlesztési közösségünkhöz, a Húli Communityhez. Itt olyan éles projekteken tudsz dolgozni, ami a szakmai portfóliódban is jól mutat majd.


Építsd velünk IT networködet!

Céges eseményeinken tiéd a főszerep: juniorokat kereső vállalatoknak mutathatod meg, honnan hova jutottál el a képzés ideje alatt.

A sikeres végzést követően tagjává válsz közel 1000 fős alumni hálózatunknak. Ráadásul Alumni Buddy Programunk keretein belül a junior lét első hónapjaiban személyes mentorálást kaphatsz egy igazi régi motorostól rókától.


Készülj fel az állásinterjúra!

Pszichológus mentoraink szituációs gyakorlatokkal segítenek abban, hogyan hozd ki magadból a legjobbat egy állásinterjún.

Sokéves piaci tapasztalattal rendelkező senior mentoraink gondoskodnak arról, hogy a technikai interjúkon a legizzasztóbb programnyelv-specifikus kérdések se érjenek váratlanul.

Igény szerint karriercoaching alkalmakon vehetsz részt, hogy tisztábban lásd a programozás adta lehetőségeket.

Karriercsapatunk

Elkötelezettek vagyunk amellett, hogy segítsünk megtalálni számításaidat IT területen.

Peti
Vezető Mentor
Viki
Ügyfélkapcsolati vezető
Virág
Szervezetpszichológus, Tréner, Coach
Gréta
Talent menedzser

Partnereink

Akiknél sikeresen végzett hallgatóink dolgoznak.

Zöld út az IT karrierednek

Ismerd meg Junior programozó képzéseinket:

Érdekel