Ha valami igazán hasznosat csinálnál.

Vár a Green Fox csapata!

Impact Report

Munkánk társadalmi hatása a kezdetektől nagyon fontos számunkra. 2015-ben azért alapítottuk a Green Foxot, hogy olyan motivált, tehetséges fiataloknak segítsünk elindítani az IT karrierjüket, akik korábbi munkájukban nem találták meg a számításaikat, akár anyagi előrelépés, akár hosszú távú fejlődési lehetőség hiányában. Az Impact Reportban munkánk legfontosabb pozitív hatásait foglaltuk össze.
Letöltés

Képzési módszereink

Milyen módszertannal zajlik a képzés? Mit jelent a mentorálás a Green Fox Academy-nél? Miért jó ez a hallgatóinknak? Tudj meg mindent a mentorkodásról és képzési filozófiánkról!
Módszertanunk

Alapító cégeink

Mentoraink

Akik bevezetnek a kódolás rejtelmeibe...
Tamás
Icon for LinkedIn.comCute cartoon fox shaped icon
Vegyészként végeztem az ELTE-n, de csak három évet dolgoztam a szakmámban, majd megismerkedtem a programozással és úgy döntöttem, hogy karriert váltok. A Greenfox elvégzése óta fullstack fejlesztőként dolgozom, főleg .Net-tel és Angular-ral foglalkozom. Mentorként a fő célom, hogy felkészítsem a diákokat arra, ami majd a képzés után várja őket.
Attila
Icon for LinkedIn.comCute cartoon fox shaped icon
Attila vagyok és 2016-ban végeztem el a Green Fox szuperintenzív képzését. Azóta asztali- és beágyazott rendszerek fejlesztésével foglalkozom leginkább C++ nyelven, persze sok programnyelv és technológia előkerült már munkám során. 2022-ben azért kezdtem el mentorkodni, mert mindig is szerettem megosztani tudásomat, tapasztalataimat az IT iránt érdeklődőkkel.
Balázs
Icon for LinkedIn.comCute cartoon fox shaped icon
A programozás már fiatalon felkeltette az érdeklődésemet, azonban korábban az informatika más területein dolgoztam. 2019-ben találtam rá újra, amikor elvégeztem a GreenFox szuperintenzív képzését, majd ezt követően fullstack fejlesztőként helyezkedtem el. Főbb területem a JavaScript alapú rendszerek, de foglalkozom .NET-tel is. Számos technológia megismerése után úgy döntöttem, hogy szeretném továbbadni a tudásomat másoknak is. Így kerültem vissza a GreenFoxhoz, immáron part-time mentorként.
Balázs
Icon for LinkedIn.comCute cartoon fox shaped icon
"Az automatizálási tudás elengedhetetlen századunk gondjainak megoldásához. Ha velem tartasz, 5+ éves Back-end fejlesztői tapasztalatommal, odaadásommal és a te rengeteg munkáddal az ehhez szükséges rendszerben gondolkodás és mérnöki érzék alapjait meg fogod szerezni. Aztán már csak rajtad múlik, hogyan építesz rájuk, de remélem, megmutatod majd. :) "
Barna
Icon for LinkedIn.comCute cartoon fox shaped icon
"A képzés előtt grafikával és e-kereskedelemmel foglalkoztam. Munkáim során többször kapcsolatba kerültem olyan problémákkal, amiket programozva sokkal könnyebben meg tudtam oldani, mint "kézi" módszerrel. Emiatt döntöttem a fejlesztői képzés mellett, ami után csatlakoztam a mentorcsapathoz. A kedvenc témám a frontend volt, így most elsősorban a JavaScript és frontend fókuszú oktatásban veszek részt."
Barna
Icon for LinkedIn.comCute cartoon fox shaped icon
Eredetileg közlekedésmérnökként végeztem, azonban korán rájöttem, hogy hozzám sokkal közelebb áll az IT világa. Emiatt választottam a Green Foxot és a képzés elvégzése után rájöttem arra is, hogy másokkal megszerettetni ezt nekem való. Amikor látom, hogy egy illető hogyan sajátítja el a programozást és hogyan lesz napról napra magabiztosabb, a tökéletes igazolás számomra.
Bálint
Icon for LinkedIn.comCute cartoon fox shaped icon
Erdőmérnökként és közgazdászként végeztem, a programozással az adatelemzésen keresztül ismerkedtem meg első projektjeimben Németországban egy erdészeti kutatóintézetnél, de dolgoztam multicégnél, tech startupnál is. Később többet foglalkoztam adatfolyamatok automatizációjával, ETL/ELT rendszerek tervezésével és fejlesztésével is, így kerültem a data engineering területre. Mindig szeretek újat tanulni és ezt szemléletet igyekszem továbbadni nap, mint nap. Jóleső érzést ad, ha egy komplex témát át tudok adni úgy, hogy a mentoráltak megértsék és használni tudják utána a technológiát.
Bálint
Icon for LinkedIn.comCute cartoon fox shaped icon
Gyerekkorom óta érdekel a matematika és az informatika. Annó játékok és egyebek scriptelésével foglalkoztam, később elvégeztem egy web-programozói - majd egy mérnök informatikus - képzést. Azóta főként fejlesztőként dolgozom, illetve az utóbbi években részt vettem data-migration, BI és AI projektekben. A legközelebb C#.Net áll hozzám, főleg amióta “felújtották” az utóbbi nagyjából öt évben, de data/BI/AI témájú projektekhez főleg pythont használok.
Béla
Icon for LinkedIn.comCute cartoon fox shaped icon
Közel 10 éve dolgozok programozóként, legfőképp nagyvállalati környezetben, számtalan pozícióban és titulusban. Már a főiskolai tanulmányaim során fontosnak tartottam, hogy ebben a gyorsan változó szakmában, a tudásomat frissen tartsam és az új ismereteimet átadjam az azután érdeklődők számára. Ez a vágyam később is megmaradt, ezért is csatlakoztam, mint mentor a Green Fox Academyhez. A programozáson belül a kedvenc területem a háttérben, a felhasználó szemszögéből szinte láthatatlanul működő folyamatok fejlesztése, amit nemes egyszerűséggel mi csak backendnek nevezünk.
Gergő
Icon for LinkedIn.comCute cartoon fox shaped icon
Középiskolában nagyon közel állt hozzám a matematika és a természettudományok. Már a gimnáziumi évek alatt is gyakran segítettem az osztálytársaimnak a tananyag megértésében, dolgozatra felkészülésben. Molekuláris bionika mérnökként diplomáztam alapszakon, 2024 januárjában fogok mérnök informatikus mester szakon végezni. Egyetemi éveim során az alsóbb éves hallgatóknak is tartottam órákat, szabadidőmben programozást oktattam általános iskolásoknak. 2022 óta vagyok part-time mentor a Green Foxnál, ahogyan korábban, itt is nagyon szeretek segíteni a feladatok megértésében, megoldásában. Lévén, hogy én is hallgató vagyok, gyakran könnyen megtalálom a közös hangot mentorként a képzés során.
Gergő
Icon for LinkedIn.comCute cartoon fox shaped icon
Programtervező Informatikusként végeztem 2013-ban, majd 10 évet töltöttem fejlesztőként, csapat lead-ként. Most már full-time Scrum Master vagyok és próbálom a csapataimat a legproduktívabb irányba terelgetni, felhasználva a korábban összelapátolt tapasztalataimat. Sok junior fejlesztőt volt szerencsém onboard-olni, így a GreenFox-os mentorkodás egy természetes következő lépésnek tűnt. 2022 óta vagyok a csapat tagja, mint OPTC mentor.
Jonatán
Icon for LinkedIn.comCute cartoon fox shaped icon
Már fiatalon Game Maker-el próbáltam játékokat készíteni, de akkor még nem is tudtam, hogy az programozásnak számít. Később középiskolában tanították, az első pár hetet követően nagyon be is lelkesedem. Kevés tudással is megéreztem az ízét annak, hogy itt az alkotásnak végtelen lehetősége van. Végül BME-n végeztem alap és mesterképzésen, volt lehetőségem labort is tartani programozásból és matekból gyakorlatot. Jó érzés nagyon megosztani azt amiért lelkes vagyok, és miután látom, hogy az másoknak is tiszta lesz, az aztán boldogsággal tölt el!
Jázmin
Icon for LinkedIn.comCute cartoon fox shaped icon
Az IT világába gimisként csöppentem bele a matek szeretete által, majd az egyetemen programtervező informatikusként végeztem, de már az egyetemi évek alatt is éreztem, hogy a fejlesztést szeretném ötvözni valamivel, amiben szorosabban tudok napi szinten emberekkel foglalkozni. Ekkoriban kezdtem gyerekeknek programozást tanítani, ami végül a Green Foxhoz hozott. Számomra a mentori munkában a legnagyobb öröm, hogy ötvözhetem a programozás és az oktatás iránt érzett elhivatottságomat és nap mint nap segíthetek a hallgatók álmainak megvalósításában.
Kare
Icon for LinkedIn.comCute cartoon fox shaped icon
Egyetemi tanulmányaim során sokat töltöttem csapatmunkával. Ilyenkor nem csak a saját feladatomat végeztem el, hanem másokat is segítettem. Ez volt az indok amiért a Green Foxnál kötöttem ki. Itt a mindennapi munkám része lehet az, hogy olyan embereknek segíthetek akiket érdekel az IT világa. Nagyszerű érzéssel tölt el az amikor látom az embereken, hogy pár hét alatt honnan hová tudnak eljutni.
Márk
Icon for LinkedIn.comCute cartoon fox shaped icon
"Kővári Márk vagyok, mentor a Green Fox Academyben. Java és C# nyelven keresztül oktatok, pontosabban segítek tanulni. Mindig is ezt szerettem volna csinálni, úgyhogy itt kiteljesedhetek és ehhez segítek másokat is. Ami a világon a legjobb, amit ember tehet. Szeretem a kihívásokat és a megoldásokat, ezekért érdemes minden nap felkelni."
Peti
Icon for LinkedIn.comCute cartoon fox shaped icon
"Korábban a LogMeInnél dolgoztam senior szoftverfejlesztő és scrum master pozikban, kedvenc programozási nyelveim a C# és a JavaScript. Szabadidőmben gyerekeket tanítok programozni különböző non-profit alapítványokon keresztül."
Richárd
Icon for LinkedIn.comCute cartoon fox shaped icon
Programtervező Informatika Bsc-n végeztem az Eszterházy Károly Főiskolán, Egerben. Történelem tanár szerettem volna lenni, de úgy sodort az élet, hogy a egy ismerős, aki programozóként dolgozott több mint 10 éve olyan lelkesen beszélt a szakmáról hogy ott eldöntöttem, hogy igen ezt szeretném én is csinálni. Ezt az életérzést akarom átadni mentorként én is. Mióta a szakmában dolgozom .NET-el és Angularral foglalkozom.
Riel
Icon for LinkedIn.comCute cartoon fox shaped icon
"Több mint hat éve dolgozom már programozóként, Excel és Word makrókkal kezdtem otthon, hobbiból, majd autodidakta módon jutottam el odáig, hogy egy hatalmas gépészeti alkalmazás különböző moduljait fejlesszem C# nyelven. A fejlesztői munka után tavaly mentorként kezdtem dolgozni a Green Foxban, mert hiányoltam az emberekkel való interakciót a munkámból. A főálláson túl olyan kisebb szoftverek fejlesztésével foglalkozom, amelyekkel az emberi interakciókat tudom modellezni és fejleszteni."
Szabolcs
Icon for LinkedIn.comCute cartoon fox shaped icon
Sanyi
Icon for LinkedIn.comCute cartoon fox shaped icon
"Korábban bölcsészettudományokat hallgattam, majd egyik pillanatról a másikra úgy döntöttem, hogy belevágok valami teljesen új dolog megtanulásába, ami valószínűleg életem legjobb döntése volt. Fejlesztővé szerettem volna válni, a képzés során pedig beleszerettem a szakma OPS oldalába, így most ezek határterületével, a DevOps-szal foglalkozok szabadidőmben, illetve a napi munkám során."
Sári
Icon for LinkedIn.comCute cartoon fox shaped icon
"Eredetileg élelmiszermérnökként végeztem a Corvinuson és két évet töltöttem ebben a szakmában, de az egyetemi tanulmányaim óta vonzott a programozás. Belevágtam a Green Fox Academy szuperintenzív képzésébe és annak elvégzése után három évet dolgoztam frontend fejlesztőként. Egy idő után visszahúzott a szívem a Green Fox-ba, így nagyon örültem, hogy mentorként újra csatlakozhattam a csapathoz.:)"
Viktor
Icon for LinkedIn.comCute cartoon fox shaped icon
"2010-ben mérnök informatikus szakot végeztem, illetve később a mérnök tanári mesterszakot is érintettem. 2019-ig webfejlesztőként dolgoztam, munkáim során a fejlesztési folyamat szinte összes részében szereztem tapasztalatot. Az előző években az online oktatás felé orientálódtam, és végül mentorként kötöttem ki a Green Foxban."
Vivi
Icon for LinkedIn.comCute cartoon fox shaped icon
Ádám
Icon for LinkedIn.comCute cartoon fox shaped icon
Nagyjából tíz éves lehettem, amikor egy iskolai számítástechnika órán programozással kezdtünk foglalkozni. Azonnal bekattant, hogy ezzel akarok foglalkozni! Bújtam a könyveket és füzeteket írtam tele kódokkal, amíg nem volt saját számítógépem, majd 2007-ben a játékból valóság lett, amikor dolgozni kezdtem. Mára “senior full stack developer”-nek és “architect”-nek szoktak csúfolni, pedig igazából ugyanaz a lelkes kissrác vagyok, aki voltam. Szeretném átadni az évek során összegyűlt tapasztalataimat, és szeretném megmutatni, hogy milyen szuper izgalmas érzés, ahogyan a gondolatainkból működő programok születnek!

Pszichológusaink

A kódolás ma már csapatjáték, ezért a technikai ismereteken kívül különböző soft-skillek elsajátítását is fontosnak tartjuk. Ezekben, és a kurzus során felmerülő nehézségekben segítenek pszichológusaink, coachaink, trénereink.
Bella
Pszichológus, Trainer, Coach, Green Fox Academy
Icon for LinkedIn.comCute cartoon fox shaped icon
Virág
Organizational psychologist, Trainer, Coach
Icon for LinkedIn.comCute cartoon fox shaped icon

Office csapatunk

Minden, ami a háttérben zajlik annak érdekében, hogy minél többen megtalálják a számításaikat a Green Foxban. :)
Andor
Digital Marketing Manager
Icon for LinkedIn.comCute cartoon fox shaped icon
Andi
Chief Marketing Officer
Icon for LinkedIn.comCute cartoon fox shaped icon
Anett
Head of Education
Icon for LinkedIn.comCute cartoon fox shaped icon
Anna
Talent Manager
Icon for LinkedIn.comCute cartoon fox shaped icon
Csaba
CFO
Icon for LinkedIn.comCute cartoon fox shaped icon
Dorottya
Marketing Manager
Icon for LinkedIn.comCute cartoon fox shaped icon
Dóri
Head of Marketing (HU)
Icon for LinkedIn.comCute cartoon fox shaped icon
Emese
Team Recruiter
Icon for LinkedIn.comCute cartoon fox shaped icon
Eszter
Adult Education Manager
Icon for LinkedIn.comCute cartoon fox shaped icon
Eszter
Customer and Student Sercives
Icon for LinkedIn.comCute cartoon fox shaped icon
Ivett
Student Services Specialist
Icon for LinkedIn.comCute cartoon fox shaped icon
Kristóf
CEO and Co-founder, Green Fox Academy
Icon for LinkedIn.comCute cartoon fox shaped icon
Marietta
Key Account Manager
Icon for LinkedIn.comCute cartoon fox shaped icon
Niki
Accreditation Administrator
Icon for LinkedIn.comCute cartoon fox shaped icon
Niki
Educational and Human Resources Assistant
Icon for LinkedIn.comCute cartoon fox shaped icon
Orsi
Head of People and Culture
Icon for LinkedIn.comCute cartoon fox shaped icon
Peták
Co-founder, Business Developer
Icon for LinkedIn.comCute cartoon fox shaped icon
Szilvi
Education Project Manager
Icon for LinkedIn.comCute cartoon fox shaped icon
Tamás
Director of Strategy
Icon for LinkedIn.comCute cartoon fox shaped icon
Virág
Controller
Icon for LinkedIn.comCute cartoon fox shaped icon
Zsófi
Sales Manager
Icon for LinkedIn.comCute cartoon fox shaped icon

Karrier

Szívesen dolgoznál nálunk?

Nézd meg aktuális nyitott pozícióinkat!

Nyitott pozíciók

Együttműködő partnereink

Sajtómegjelenéseink

Adat és biztonság – ingyenes nyári kurzusok a Green Fox-nál

Két új, ingyenes informatikai kurzus indult júliusban a Green Fox Academy-nél kiberbiztonsági és adatelemzési ismeretek szerzésére. A tanfolyamok angol nyelven és online végezhetők, egyéni időbeosztásban.

Adat és biztonság – tanulj informatikát a Green Fox ingyenes nyári kurzusain

Két új, ingyenes informatikai kurzus indult júliusban a Green Fox Academy-nél kiberbiztonság és adatelemzés témakörben. Aki kipróbálná magát egy coding campben, új készségeket szerezne, hogy jobb legyen a munkájában, két forró téma alapjait is megismerheti. Az adatelemzés és a kiberbiztonság kurzus egyaránt angol nyelvű és online végezhető, egyéni időbeosztásban.

Gyorsan felépíthetik új karrierjüket, akik programozásra váltanak

Továbbra is megéri programozást tanulni: azoknak, akik karrierváltóként lépnek erre a pályára, 3 év után az átlagbére már meghaladja a havi bruttó 1,2 millió forintot – derült ki a Green Fox Academy legfrissebb alumni kutatásából.