‍Mi a küldetésünk?
Szeretnénk létrehozni egy olyan oktatási teret, ami választ ad a munkaerőpiac aktuális igényeire.

Impact Report

Munkánk társadalmi hatása a kezdetektől nagyon fontos számunkra. 2015-ben azért alapítottuk a Green Foxot, hogy olyan motivált, tehetséges fiataloknak segítsünk elindítani az IT karrierjüket, akik korábbi munkájukban nem találták meg a számításaikat, akár anyagi előrelépés, akár hosszú távú fejlődési lehetőség hiányában. Az Impact Reportban munkánk legfontosabb pozitív hatásait foglaltuk össze.
Letöltés

Alapító cégeink

Mentoraink

Akik bevezetnek a kódolás rejtelmeibe...
Barna
"A képzés előtt grafikával és e-kereskedelemmel foglalkoztam. Munkáim során többször kapcsolatba kerültem olyan problémákkal, amiket programozva sokkal könnyebben meg tudtam oldani, mint "kézi" módszerrel. Emiatt döntöttem a fejlesztői képzés mellett, ami után csatlakoztam a mentorcsapathoz. A kedvenc témám a frontend volt, így most elsősorban a JavaScript és frontend fókuszú oktatásban veszek részt."
Dávid
"Az ELTÉ-n végeztem, szerves kémiát (már nem) művelő vegyész vagyok. Végeztem kémiai “detektív” munkát, ezt követően voltam egy meglehetősen egyedi projektben keminformatikus, ami meghozta a kedvemet a kódoláshoz. Ez vezetett a Green Fox Academy szuperintenzív JAVA back-end képzésére, ami után mentor lettem, azóta segítem a programozni vágyók tanulását."
Emi
Gergő
"Korábban kertészettel, azon belül is gombákkal foglalkoztam. Életem során számos alkalommal találkoztam problémákkal, amiket sokkal egyszerűbben, könnyebben is meg lehetett volna oldani. Szerettem volna valami olyan tudásra szert tenni, amivel ezek megoldása sokoldalúan kivitelezhető. Ezért eljöttem a Green Fox szuperintenzív képzésére, ahol főként Javat meg Springet tanultam. Jelenleg is abban segítek a hallgatóknak, hogy elsajátítsák a Javát.:)"
István
Johanna
Máté
"Egyetemen ismerkedtem meg a programozással és jobban tetszett mint bármelyik más tárgy. Pár év külföldi munka után karriert váltottam a Green Fox Academy segítségével, így már én is a kedvenc munkámat űzhetem."
Pityu
"Eredetileg történelem-némettanárként végeztem. A programozáshoz az hozta meg a kedvemet, hogy a PhD-mhoz szükség van Big Data elemzésre, emiatt iratkoztam be a Green Foxhoz. A képzés elvégzése után nem sokkal kezdtem el itt dolgozni, és nagyon örülök ennek, hiszen mint a kreativ tanulási-tanitási környezet iránt érdeklődő emberként itt mind mint diák, mind pedig mint tanár megtaláltam a számitásomat."
Peti
"Korábban a LogMeInnél dolgoztam senior szoftverfejlesztő és scrum master pozikban, kedvenc programozási nyelveim a C# és a JavaScript. Szabadidőmben gyerekeket tanítok programozni különböző non-profit alapítványokon keresztül."
Kond
"Programozóként végeztem, majd évekig IT project managerként dolgoztam, így be tudok számolni a hallgatóimnak arról is, hogy mi lesz az elvárás az asztal másik oldaláról, megosztom velük a tapasztalataimat, és elmondom, hogy hogyan lesz belőlük jó fejlesztő."
Johny
"Sok IT céget kipróbáltam, mielőtt ide jöttem, de végre megtaláltam azt a helyet, ahol egyszerre foglalkozhatok emberekkel és programozással. Ez az, amit kerestem, és ezt az eddigi legjobb karrierdöntésemnek tartom."
Riel
"Több mint hat éve dolgozom már programozóként, Excel és Word makrókkal kezdtem otthon, hobbiból, majd autodidakta módon jutottam el odáig, hogy egy hatalmas gépészeti alkalmazás különböző moduljait fejlesszem C# nyelven. A fejlesztői munka után tavaly mentorként kezdtem dolgozni a Green Foxban, mert hiányoltam az emberekkel való interakciót a munkámból. A főálláson túl olyan kisebb szoftverek fejlesztésével foglalkozom, amelyekkel az emberi interakciókat tudom modellezni és fejleszteni."
Szirmi
Sanyi
"Korábban bölcsészettudományokat hallgattam, majd egyik pillanatról a másikra úgy döntöttem, hogy belevágok valami teljesen új dolog megtanulásába, ami valószínűleg életem legjobb döntése volt. Fejlesztővé szerettem volna válni, a képzés során pedig beleszerettem a szakma OPS oldalába, így most ezek határterületével, a DevOps-szal foglalkozok szabadidőmben, illetve a napi munkám során."
Tojás
"Prezis munkásságom után saját vállalkozásokba kezdve a Brickflow, majd a Lab.coop fejlesztőcsapatának vezetője lettem. Mindezek mellett már jó pár éve oktatással is foglalkozom, mert nagyon élvezem, ha új embereknek mutathatom meg a kódolás világát."
Viktor
"2010-ben mérnök informatikus szakot végeztem, illetve később a mérnök tanári mesterszakot is érintettem. 2019-ig webfejlesztőként dolgoztam, munkáim során a fejlesztési folyamat szinte összes részében szereztem tapasztalatot. Az előző években az online oktatás felé orientálódtam, és végül mentorként kötöttem ki a Green Foxban."
Vili
Évi
"Egészségügyi karon tanultam 4 évig, majd training coordinator-i, asszisztensi, és irodavezetői munkát is végeztem. Másfél éve dolgoztam a Green Foxnál a back office csapat tagjaként, amikor elkezdett érlelődni bennem a gondolat, hogy szeretnék megismerkedni én is a programozással, remélve, hogy megtalálom a szenvedélyem. Ez így is történt, elvégeztem a képzést fullstack szakirányon, és azóta is a programozással, illetve mentorálással foglalkozom."

Pszichológusaink

A kódolás ma már csapatjáték, ezért a technikai ismereteken kívül különböző soft-skillek elsajátítását is fontosnak tartjuk. Ezekben, és a kurzus során felmerülő nehézségekben segítenek pszichológusaink, coachaink, trénereink.
Timi
Szervezetpszichológus, Tréner, Coach
Fruzsi
Szervezetpszichológus, Tréner, Coach
Kata
Szervezetpszichológus, Tréner, Coach - szülési szabadságon🐣

Office csapatunk

Minden, ami a háttérben zajlik annak érdekében, hogy minél többen megtalálják a számításaikat a Green Foxban. :)
Andi
PR és marketing manager
Anita
Operatív vezető, Magyarország
Anna
Személyi asszisztens
Barbara
Operatív vezető, Magyarország - szülési szabadságon🐣
Dani
Nemzetközi üzletfejlesztési vezető
Dóri
Marketing manager
Evelin
Marketing és kommunikációs vezető - szülési szabadságon🐣
Kinga
Back office vezető
Kristóf
Ügyvezető, Társalapító, Nemzetközi üzletfejlesztési vezető
Petra
Head of B2C Marketing
Peták
Társalapító, Üzletfejlesztési vezető
Tojás
Társalapító, mentor
Viki
Account Manager

Karrier

Szívesen dolgoznál nálunk?

Nézd meg aktuális nyitott pozícióinkat!

Nyitott pozíciók

Együttműködő partnereink

Sajtómegjelenéseink

Áfamentesen indít programozóképzést a Green Fox Academy

Az új felnőttképzési törvény szerint azok a képzések lehetnek áfamentesek, amelyek megfelelnek a szakképzésért felelős miniszter által elfogadott és nyilvánosságra hozott programkövetelményeknek, valamint megkapták egy felnőttképzési szakértő előzetes minősítését.

Áfamentesen indít programozóképzést a Green Fox Academy

Az új felnőttképzési törvény szerint azok a képzések lehetnek áfamentesek, amelyek megfelelnek a szakképzésért felelős miniszter által elfogadott és nyilvánosságra hozott programkövetelményeknek, valamint megkapták egy felnőttképzési szakértő előzetes minősítését. A Green Fox Academynek mind Java, mind JavaScript kurzusai teljesítették a feltételeket, így a novemberben induló szuperintenzív képzések már áfamentesen lesznek elérhetők a hallgatók számára.

Top 25 – 11. helyezett: Elkötelezett támogatója a nők IT-szakmabeli érvényesülésének

Tavaly is felkerült toplistánkra az ambiciózus, céltudatos, fiatal CEO. Neve valószínűleg felmerül, ha programozó- vagy bootcamp-képzésről esik szó. Idén, hat helyet javítva, a tizenegyedik helyen végzett a ranglistánkon, nem is meglepő, hiszen a tavalyi évben is komoly sikereket könyvelhetett el az általa vezetett Green Fox Academy.