‍Mi a küldetésünk?
Szeretnénk létrehozni egy olyan oktatási teret, ami választ ad a munkaerőpiac aktuális igényeire.

Impact Report

Munkánk társadalmi hatása a kezdetektől nagyon fontos számunkra. 2015-ben azért alapítottuk a Green Foxot, hogy olyan motivált, tehetséges fiataloknak segítsünk elindítani az IT karrierjüket, akik korábbi munkájukban nem találták meg a számításaikat, akár anyagi előrelépés, akár hosszú távú fejlődési lehetőség hiányában. Az Impact Reportban munkánk legfontosabb pozitív hatásait foglaltuk össze.
Letöltés

Alapító cégeink

Mentoraink

Akik bevezetnek a kódolás rejtelmeibe...
András
Mindig is érdekelt a programozás. Korábbi projektjeim gátja mindig az volt, hogy nem volt fejlesztő a csapatunkban, közgazdászként pedig nem találtam meg a számításomat, így e két dolog együtt vitt arra az elhatározásra, hogy fejlesztő legyek. Végül Java Backend-esként végeztem a Green Fox-nál. Nem bántam meg, minden nap kihívás és tanulás. Mentorként pedig jó érzéssel tölt el, hogy másoknak adhatom át a tudásomat, hozzásegítve őket céljaik eléréséhez.
Sári
Lilla
Tamás
Alex
"Már gyerekkorom óta érdekeltek a számítógépek és a programozás, kedvenc programozási nyelvem a C#. Fejlesztőként és mentorként is dolgoztam már. Először gyerekeket tanítottam programozni, akkor szerettem bele a tanításba. Szeretnék másokat hozzásegíteni olyan tudás megszerzéséhez, amivel a saját és a környezetükben lévő emberek életét is könnyebbé tehetik."
Barna
"A képzés előtt grafikával és e-kereskedelemmel foglalkoztam. Munkáim során többször kapcsolatba kerültem olyan problémákkal, amiket programozva sokkal könnyebben meg tudtam oldani, mint "kézi" módszerrel. Emiatt döntöttem a fejlesztői képzés mellett, ami után csatlakoztam a mentorcsapathoz. A kedvenc témám a frontend volt, így most elsősorban a JavaScript és frontend fókuszú oktatásban veszek részt."
Dávid
"Az ELTÉ-n végeztem, szerves kémiát (már nem) művelő vegyész vagyok. Végeztem kémiai “detektív” munkát, ezt követően voltam egy meglehetősen egyedi projektben keminformatikus, ami meghozta a kedvemet a kódoláshoz. Ez vezetett a Green Fox Academy szuperintenzív JAVA back-end képzésére, ami után mentor lettem, azóta segítem a programozni vágyók tanulását."
Emi
"Eredetileg HR-t tanultam a BGE-n, és egy ideig dolgoztam is ebben a szakmában, de hamar rájöttem, hogy valami hiányzik. Először hobbiként, autodidakta módon kezdtem a programozással foglalkozni. A sokadik munkahely váltás után döntöttem, úgy hogy belevágok a Green Fox szuperintenzív képzésébe, úgy érzem ez volt az ediggi legjobb döntésem, és mentorként végre olyan munkám van, amit igazán szeretek."
Erik
"Szerencsések vagyunk, hogy egy olyan korban élhetünk, ahol karnyújtásnyira van bármi tudás, amit meg szeretnénk szerezni — mindössze annyi a dolgunk, hogy lépünk a cél felé. Mentorként lehetőségem van olyan emberekkel együtt dolgozni, akik hozzám hasonlóan céltudatosak és motiváltak mind a saját, mind mások tudásának gyarapításában."
Máté
"Egyetemen ismerkedtem meg a programozással és jobban tetszett mint bármelyik más tárgy. Pár év külföldi munka után karriert váltottam a Green Fox Academy segítségével, így már én is a kedvenc munkámat űzhetem."
Kond
"Programozóként végeztem, majd évekig IT project managerként dolgoztam, így be tudok számolni a hallgatóimnak arról is, hogy mi lesz az elvárás az asztal másik oldaláról, megosztom velük a tapasztalataimat, és elmondom, hogy hogyan lesz belőlük jó fejlesztő."
Peti
"Korábban a LogMeInnél dolgoztam senior szoftverfejlesztő és scrum master pozikban, kedvenc programozási nyelveim a C# és a JavaScript. Szabadidőmben gyerekeket tanítok programozni különböző non-profit alapítványokon keresztül."
Riel
"Több mint hat éve dolgozom már programozóként, Excel és Word makrókkal kezdtem otthon, hobbiból, majd autodidakta módon jutottam el odáig, hogy egy hatalmas gépészeti alkalmazás különböző moduljait fejlesszem C# nyelven. A fejlesztői munka után tavaly mentorként kezdtem dolgozni a Green Foxban, mert hiányoltam az emberekkel való interakciót a munkámból. A főálláson túl olyan kisebb szoftverek fejlesztésével foglalkozom, amelyekkel az emberi interakciókat tudom modellezni és fejleszteni."
Szirmi
Sanyi
"Korábban bölcsészettudományokat hallgattam, majd egyik pillanatról a másikra úgy döntöttem, hogy belevágok valami teljesen új dolog megtanulásába, ami valószínűleg életem legjobb döntése volt. Fejlesztővé szerettem volna válni, a képzés során pedig beleszerettem a szakma OPS oldalába, így most ezek határterületével, a DevOps-szal foglalkozok szabadidőmben, illetve a napi munkám során."
Tojás
"Prezis munkásságom után saját vállalkozásokba kezdve a Brickflow, majd a Lab.coop fejlesztőcsapatának vezetője lettem. Mindezek mellett már jó pár éve oktatással is foglalkozom, mert nagyon élvezem, ha új embereknek mutathatom meg a kódolás világát."
Viktor
"2010-ben mérnök informatikus szakot végeztem, illetve később a mérnök tanári mesterszakot is érintettem. 2019-ig webfejlesztőként dolgoztam, munkáim során a fejlesztési folyamat szinte összes részében szereztem tapasztalatot. Az előző években az online oktatás felé orientálódtam, és végül mentorként kötöttem ki a Green Foxban."
Vili
“Mindig is érdekelt minden is, ezért tanultam először szociológiát - ami minden egy kicsit -, majd váltottam szoftvefejlesztésre, hogy gyakorlatilag bármelyik tudományterületen dolgozhassak. Szeretnék segíteni azoknak, akik ki szeretnék nyitni ugyanezeket az ajtókat, és élvezni a lehetőségeket, amiket kínál. Dolgoztam nagyvállalati környezetben, startupoknál és szabadúszóként is, sőt még saját vállalkozásom is van. Ezeket a tapasztalatokat is szívesen osztom meg azokkal, akik kíváncsiak rá.”

Pszichológusaink

A kódolás ma már csapatjáték, ezért a technikai ismereteken kívül különböző soft-skillek elsajátítását is fontosnak tartjuk. Ezekben, és a kurzus során felmerülő nehézségekben segítenek pszichológusaink, coachaink, trénereink.
Bella
Szervezetpszichológus, Tréner, Coach
Fruzsi
Szervezetpszichológus, Tréner, Coach
Virág
Szervezetpszichológus, Tréner, Coach
Kata
Szervezetpszichológus, Tréner, Coach - szülési szabadságon🐣

Office csapatunk

Minden, ami a háttérben zajlik annak érdekében, hogy minél többen megtalálják a számításaikat a Green Foxban. :)
Ágó
Asszisztens
Andi
PR és marketing vezető
Anita
Operatív vezető, Magyarország
Anna
Ügyfélkapcsolati munkatárs
Barbara
Operatív vezető, Magyarország - szülési szabadságon🐣
Dorottya
Marketing menedzser
Dani
Nemzetközi marketing menedzser
Dóri
Marketing menedzser
Eszter
Felnőttképzési szakmai vezető
Evelin
Marketing és kommunikációs vezető - szülési szabadságon🐣
Gréta
Talent menedzser
Guszti
IT támogatás
Kinga
Back office vezető
Kristóf
Ügyvezető, Társalapító, Nemzetközi üzletfejlesztés
Máté
Pénzügyi vezető
Peták
Társalapító, Üzletfejlesztési vezető
Tojás
Társalapító, mentor
Viki
Ügyfélkapcsolati vezető
Virág
Kontroller

Karrier

Szívesen dolgoznál nálunk?

Nézd meg aktuális nyitott pozícióinkat!

Nyitott pozíciók

Együttműködő partnereink

Sajtómegjelenéseink

A hazai vállalkozásoknak adna löketet a Google új programja

A Google bejelentette új kezdeményezését, melynek célja a digitális átalakulás, valamint a koronavírus-járvány utáni gazdasági fellendülés elősegítése. A „Grow Hungary with Google” névre keresztelt program keretében a vállalat és partnerei eszközöket, programot, speciális útmutatót és együttműködést kínál vállalkozók, startupok és magánszemélyek támogatására.

Új programokat indít Magyarországon a Google

Bár a koronavírus-járvány felgyorsította a digitalizációt, még bőven van hova fejleszteni a magyarok digitális ismereteit. A Google partnereivel együtt ebben segít vállalkozóknak, startupoknak és magánszemélyeknek, hogy felpörgeti az 5 évvel ezelőtt indított Grow with Google oktatási programot.

IT utánpótlás: hogyan csökkentsük a munkaerőhiányt technológiai területeken?

Megférnek egymás mellett a felsőoktatás informatika képzései és a programozói képzések? A válasz ugyanannyira összetett, mint amilyen összetett tudást adhat a két képzés egymás mellett. Mekkora a munkaerőhiány a területen és hogy alakul a munkaerőpiacra éppen kilépők száma? Az automatizáció, és a mesterséges intelligencia térnyerése miatt pedig további pozíciók nyílnak a low code területeken, amelyek betöltése a következő évek egy újabb kihívása lehet. Reálisan látják a Z generációs IT-s pályakezdők az értéküket vagy túl sokat akarnak? Az IT utánpótlás kérdését járták körbe az április 15-ei HR Festen a Zyntern.com Állásportál, a Green Fox Academy és a WHC szakmai képviselői.