‍Mi a küldetésünk?
Szeretnénk létrehozni egy olyan oktatási teret, ami választ ad a munkaerőpiac aktuális igényeire.

Impact Report

Munkánk társadalmi hatása a kezdetektől nagyon fontos számunkra. 2015-ben azért alapítottuk a Green Foxot, hogy olyan motivált, tehetséges fiataloknak segítsünk elindítani az IT karrierjüket, akik korábbi munkájukban nem találták meg a számításaikat, akár anyagi előrelépés, akár hosszú távú fejlődési lehetőség hiányában. Az Impact Reportban munkánk legfontosabb pozitív hatásait foglaltuk össze.
Letöltés

Alapító cégeink

Mentoraink

Akik bevezetnek a kódolás rejtelmeibe...
András
Mindig is érdekelt a programozás. Korábbi projektjeim gátja mindig az volt, hogy nem volt fejlesztő a csapatunkban, közgazdászként pedig nem találtam meg a számításomat, így e két dolog együtt vitt arra az elhatározásra, hogy fejlesztő legyek. Végül Java Backend-esként végeztem a Green Fox-nál. Nem bántam meg, minden nap kihívás és tanulás. Mentorként pedig jó érzéssel tölt el, hogy másoknak adhatom át a tudásomat, hozzásegítve őket céljaik eléréséhez.
Tamás
Vegyészként végeztem az ELTE-n, de csak három évet dolgoztam a szakmámban, majd megismerkedtem a programozással és úgy döntöttem, hogy karriert váltok. A Greenfox elvégzése óta fullstack fejlesztőként dolgozom, főleg .Net-tel és Angular-ral foglalkozom. Mentorként a fő célom, hogy felkészítsem a diákokat arra, ami majd a képzés után várja őket.
Alex
"Már gyerekkorom óta érdekeltek a számítógépek és a programozás, kedvenc programozási nyelvem a C#. Fejlesztőként és mentorként is dolgoztam már. Először gyerekeket tanítottam programozni, akkor szerettem bele a tanításba. Szeretnék másokat hozzásegíteni olyan tudás megszerzéséhez, amivel a saját és a környezetükben lévő emberek életét is könnyebbé tehetik."
Barna
"A képzés előtt grafikával és e-kereskedelemmel foglalkoztam. Munkáim során többször kapcsolatba kerültem olyan problémákkal, amiket programozva sokkal könnyebben meg tudtam oldani, mint "kézi" módszerrel. Emiatt döntöttem a fejlesztői képzés mellett, ami után csatlakoztam a mentorcsapathoz. A kedvenc témám a frontend volt, így most elsősorban a JavaScript és frontend fókuszú oktatásban veszek részt."
Dávid
"Az ELTÉ-n végeztem, szerves kémiát (már nem) művelő vegyész vagyok. Végeztem kémiai “detektív” munkát, ezt követően voltam egy meglehetősen egyedi projektben keminformatikus, ami meghozta a kedvemet a kódoláshoz. Ez vezetett a Green Fox Academy szuperintenzív JAVA back-end képzésére, ami után mentor lettem, azóta segítem a programozni vágyók tanulását."
Emi
"Eredetileg HR-t tanultam a BGE-n, és egy ideig dolgoztam is ebben a szakmában, de hamar rájöttem, hogy valami hiányzik. Először hobbiként, autodidakta módon kezdtem a programozással foglalkozni. A sokadik munkahely váltás után döntöttem, úgy hogy belevágok a Green Fox szuperintenzív képzésébe, úgy érzem ez volt az ediggi legjobb döntésem, és mentorként végre olyan munkám van, amit igazán szeretek."
Márk
"Kővári Márk vagyok, mentor a Green Fox Academyben. Java és C# nyelven keresztül oktatok, pontosabban segítek tanulni. Mindig is ezt szerettem volna csinálni, úgyhogy itt kiteljesedhetek és ehhez segítek másokat is. Ami a világon a legjobb, amit ember tehet. Szeretem a kihívásokat és a megoldásokat, ezekért érdemes minden nap felkelni."
Máté
"Egyetemen ismerkedtem meg a programozással és jobban tetszett mint bármelyik más tárgy. Pár év külföldi munka után karriert váltottam a Green Fox Academy segítségével, így már én is a kedvenc munkámat űzhetem."
Kond
"Programozóként végeztem, majd évekig IT project managerként dolgoztam, így be tudok számolni a hallgatóimnak arról is, hogy mi lesz az elvárás az asztal másik oldaláról, megosztom velük a tapasztalataimat, és elmondom, hogy hogyan lesz belőlük jó fejlesztő."
Peti
"Korábban a LogMeInnél dolgoztam senior szoftverfejlesztő és scrum master pozikban, kedvenc programozási nyelveim a C# és a JavaScript. Szabadidőmben gyerekeket tanítok programozni különböző non-profit alapítványokon keresztül."
Riel
"Több mint hat éve dolgozom már programozóként, Excel és Word makrókkal kezdtem otthon, hobbiból, majd autodidakta módon jutottam el odáig, hogy egy hatalmas gépészeti alkalmazás különböző moduljait fejlesszem C# nyelven. A fejlesztői munka után tavaly mentorként kezdtem dolgozni a Green Foxban, mert hiányoltam az emberekkel való interakciót a munkámból. A főálláson túl olyan kisebb szoftverek fejlesztésével foglalkozom, amelyekkel az emberi interakciókat tudom modellezni és fejleszteni."
Szirmi
Sanyi
"Korábban bölcsészettudományokat hallgattam, majd egyik pillanatról a másikra úgy döntöttem, hogy belevágok valami teljesen új dolog megtanulásába, ami valószínűleg életem legjobb döntése volt. Fejlesztővé szerettem volna válni, a képzés során pedig beleszerettem a szakma OPS oldalába, így most ezek határterületével, a DevOps-szal foglalkozok szabadidőmben, illetve a napi munkám során."
Sári
"Eredetileg élelmiszermérnökként végeztem a Corvinuson és két évet töltöttem ebben a szakmában, de az egyetemi tanulmányaim óta vonzott a programozás. Belevágtam a Green Fox Academy szuperintenzív képzésébe és annak elvégzése után három évet dolgoztam frontend fejlesztőként. Egy idő után visszahúzott a szívem a Green Fox-ba, így nagyon örültem, hogy mentorként újra csatlakozhattam a csapathoz.:)"
Tojás
"Prezis munkásságom után saját vállalkozásokba kezdve a Brickflow, majd a Lab.coop fejlesztőcsapatának vezetője lettem. Mindezek mellett már jó pár éve oktatással is foglalkozom, mert nagyon élvezem, ha új embereknek mutathatom meg a kódolás világát."
Viktor
"2010-ben mérnök informatikus szakot végeztem, illetve később a mérnök tanári mesterszakot is érintettem. 2019-ig webfejlesztőként dolgoztam, munkáim során a fejlesztési folyamat szinte összes részében szereztem tapasztalatot. Az előző években az online oktatás felé orientálódtam, és végül mentorként kötöttem ki a Green Foxban."
Vili
“Mindig is érdekelt minden is, ezért tanultam először szociológiát - ami minden egy kicsit -, majd váltottam szoftvefejlesztésre, hogy gyakorlatilag bármelyik tudományterületen dolgozhassak. Szeretnék segíteni azoknak, akik ki szeretnék nyitni ugyanezeket az ajtókat, és élvezni a lehetőségeket, amiket kínál. Dolgoztam nagyvállalati környezetben, startupoknál és szabadúszóként is, sőt még saját vállalkozásom is van. Ezeket a tapasztalatokat is szívesen osztom meg azokkal, akik kíváncsiak rá.”

Pszichológusaink

A kódolás ma már csapatjáték, ezért a technikai ismereteken kívül különböző soft-skillek elsajátítását is fontosnak tartjuk. Ezekben, és a kurzus során felmerülő nehézségekben segítenek pszichológusaink, coachaink, trénereink.
Bella
Szervezetpszichológus, Tréner, Coach
Virág
Szervezetpszichológus, Tréner, Coach
Kata
Szervezetpszichológus, Tréner, Coach - szülési szabadságon🐣

Office csapatunk

Minden, ami a háttérben zajlik annak érdekében, hogy minél többen megtalálják a számításaikat a Green Foxban. :)
Ágó
Back office támogatás
Andi
PR és marketing vezető
Anita
Operatív vezető, Magyarország
Anna
Ügyfélkapcsolati munkatárs
Barbara
Operatív vezető, Magyarország - szülési szabadságon🐣
Dorottya
Marketing menedzser
Dani
Nemzetközi marketing menedzser
Dóri
Marketing menedzser
Eszter
Felnőttképzési szakmai vezető
Evelin
Marketing és kommunikációs vezető - szülési szabadságon🐣
Gréta
Talent menedzser
Guszti
IT támogatás
Kinga
Back office vezető
Kristóf
Ügyvezető, Társalapító, Nemzetközi üzletfejlesztés
Máté
Pénzügyi vezető
Peták
Társalapító, Üzletfejlesztési vezető
Tojás
Társalapító, mentor
Viki
Ügyfélkapcsolati vezető
Virág
Kontroller

Karrier

Szívesen dolgoznál nálunk?

Nézd meg aktuális nyitott pozícióinkat!

Nyitott pozíciók

Együttműködő partnereink

Sajtómegjelenéseink

Júliusban ingyenes informatikai kurzus indul nők számára

Nőknek indítanak ingyenes online informatikai képzést júliusban, a Hello IT! for Women kurzuson összesen 300 résztvevő szerezhet piacképes tudást.

Ingyenes informatikai kurzus indul nők számára

Magabiztos felhasználói és rendszeradminisztrátori tudást szerezhet az, aki részt vesz az INCO Academy – Work in Tech program keretében 2021 júliusában induló Hello IT! for Women kurzuson.