Tanulj IT és üzleti adatelemzést az IBS-sel közös mesterképzésünkön!

Kurzus indulása: 2023 ősz

Kinek szól ez a képzés?

Ha egyszerre szeretnél green foxos lenni és brit mesterdiplomát szerezni.

A University of Buckingham diplomáját adó IBS-sel megalkottunk egy különleges mesterképzési programot, amely sikerrel készíti fel hallgatóit a gyorsan változó munkahelyi körülmények próbatételeire. A képzést azoknak ajánljuk, akik erős programozói alapismeretek mellett üzleti és menedzsment szaktudásra is szert tennének.

Milyen tudást szerezhetsz meg?

  A képzés elvégzésével junior programozóként vagy üzleti elemzőként fogsz tudni elhelyezkedni. A kurzus végére olyan kódokat fogsz tudni írni, amelyek analitikai feladatokat hajtanak végre üzleti környezetben, valamint az eszköztárad is adott lesz az üzleti információk megfelelő értelmezéséhez.

  A legfontosabb tudnivalók

  Kurzus indulása: 2023 ősz

  Jelentkezési határidő: május 31.
  Képzés hossza: 3 szemeszter
  Képzés helyszíne: IBS budapesti campusa
  Képzés nyelve: angol
  Oktatott programozási nyelvek: Python, JavaScript, Git, SQL, NoSQL, HTML
  Felvételi követelmény: bármeny területen szerzett BA/BSc diploma

  Blog

  Olvasd el végzett hallgatóink történetét!

  Válság- és jövőálló szakterületek az IT-ban: A Salesforce karrier

  2023.01.31.

  Az egyetlen állandó a technológiában – akárcsak mostanában az életünkben – a változás, amihez mind a vállalatoknak, mind pedig az embereknek meg kell tanulnia alkalmazkodni. Különösképpen azoknak, akiknek a munkáját veszélyezteti az automatizáció, vagy épp a recesszió. Cikksorozatunkban azokat az IT területeket járjuk végig, amikkel hosszú távon piacképesek maradhatunk, kezdve a Salesforce-szal, aminek igencsak fényes jövőt jósolnak a szakértők.

  Kipróbálnád a programozást? Így vágj bele a nulláról!

  2018.10.08.

  Eljátszottál a gondolattal, hogy megtanulsz programozni, de nem tudod, hogyan állj neki? Adunk néhány tanácsot, és segítünk eldönteni, melyik nyelvvel kezdd.