Tanulj IT és üzleti adatelemzést az IBS-sel közös mesterképzésünkön!

Kurzus indulása: 2023 ősz

Kinek szól ez a képzés?

Ha egyszerre szeretnél green foxos lenni és brit mesterdiplomát szerezni.

A University of Buckingham diplomáját adó IBS-sel megalkottunk egy különleges mesterképzési programot, amely sikerrel készíti fel hallgatóit a gyorsan változó munkahelyi körülmények próbatételeire. A képzést azoknak ajánljuk, akik erős programozói alapismeretek mellett üzleti és menedzsment szaktudásra is szert tennének.

Milyen tudást szerezhetsz meg?

  A képzés elvégzésével junior programozóként vagy üzleti elemzőként fogsz tudni elhelyezkedni. A kurzus végére olyan kódokat fogsz tudni írni, amelyek analitikai feladatokat hajtanak végre üzleti környezetben, valamint az eszköztárad is adott lesz az üzleti információk megfelelő értelmezéséhez.

  A legfontosabb tudnivalók

  Kurzus indulása: 2023 ősz

  Jelentkezési határidő: május 31.
  Képzés hossza: 3 szemeszter
  Képzés helyszíne: IBS budapesti campusa
  Képzés nyelve: angol
  Oktatott programozási nyelvek: Python, JavaScript, Git, SQL, NoSQL, HTML
  Felvételi követelmény: bármeny területen szerzett BA/BSc diploma

  Blog

  Olvasd el végzett hallgatóink történetét!

  Miért nem elég jó programozó a ChatGPT?

  2023.05.31.

  A technológiai újítások sokszor heves érzelmi reakciót váltanak ki az emberekből; ez most, a ChatGPT köztudatba való robbanásával sincs másként. Többen úgy vélik, hogy az AI térhódítása jelenti a programozói szakma végét, mások viszont izgalmas lehetőségeket látnak benne. Vajon hol az igazság? Cikkünkben részletesen feltárjuk, milyen változásokat hoznak az AI-eszközök a fejlesztők életébe. Valóban a ChatGPT lesz a jövő programozója?

  Kipróbálnád a programozást? Így vágj bele a nulláról!

  2018.10.08.

  Eljátszottál a gondolattal, hogy megtanulsz programozni, de nem tudod, hogyan állj neki? Adunk néhány tanácsot, és segítünk eldönteni, melyik nyelvvel kezdd.