Published on:
3.1.2022

A COSMO CONSULT a Green Fox Academy-vel együttműködésben bővítette fejlesztői erőforrását

Publikálva:
2022.01.03.

A rugalmasság mára megkerülhetetlen szerepet kapott a vállalati működésben. Akár növekedés előtt álló üzletágról, akár új technológiai igényről van szó, az időben meghozott döntés hosszú távú versenyelőnyt jelenthet. Ilyen esetre hatékony megoldás egy speciális, vállalati képzés elindítása.

Az egyedi igények szerint összeállított corporate bootcamp haszna azonban nem csak a kapacitás bővítésében jelentkezik. A folyamatot és a realizálható előnyöket a COSMO CONSULT-tal közösen szervezett képzésen keresztül mutatjuk be.


Feladat: fejlesztői erőforrás bővítése

A COSMO CONSULT több mint 25 éve foglalkozik üzleti informatikai rendszerek bevezetésével és támogatásával. Számos ügyfele használta a Microsoft Dynamics NAV rendszerét, ami egy integrált vállalatirányítási rendszer. Ez időközben számos funkcióval bővült, és Microsoft Dynamics 365 Business Central néven vált elérhetővé. Annak érdekében, hogy a vállalat ügyfelei gyorsan és problémamentesen átállhassanak az új rendszerre, specifikus tudással rendelkező fejlesztői erőforrásra volt szükség. 

A vállalat nemzetközi szinten felel az átállásért, így fontos volt, hogy nagyobb létszámú munkaerő-felvételt támogató megoldást találjanak. Erre az elvárásra a Green Fox Academy-vel közösen életre hívott, vállalatra szabott szuperintenzív corporate bootcamp képzés adott választ.


Megközelítés: képzés és átfogó szemlélet

A Green Fox tapasztalt mentorcsapata a COSMO CONSULT támogatásával összegyűjtötte a szükséges információkat, elsajátította a Microsoft Dynamics 365 Business Central főbb elemeit, és felmérte a projektek ellátásához szükséges tudásszintet.  A képzés tanmenetének meghatározását a tananyagok előkészítése és a képzés, valamint a toborzás részleteinek meghatározása követte. 

A meghirdetés alatt egyértelműen kirajzolódott, hogy a programozási nyelv a jelentkezők számára nem elég ismert. A Green Fox így külön hangsúlyt fektetett a programnyelvvel kapcsolatos általános edukációra. A technológia és a rendszer gyakorlati célú bemutatásának köszönhetően megfelelő létszámú jelentkezőt regisztráltak a képzésre.

Érték: speciális, vállalatra szabott tudás

„A COSMO CONSULT-ra szabott képzésnek köszönhetően pontosan azzal a technológiai tudással rendelkeznek az új munkavállalók, amivel ügyfeleinket teljeskörűen támogathatjuk. Ezzel együtt lerövidülhet a csapatba való integrálódásuk ideje a hagyományos kiválasztási folyamathoz képest, és már a képzés időszakában lehetőséget kaptunk arra, hogy megismerjük új munkavállalóinkat. Azt gondolom, ezeknek az előnyöknek köszönhetően tovább erősíthetjük vállalatunk rugalmasságát és a magas szintű ügyfélkiszolgálást”

– mondta el Polocz Anett, a COSMO CONSULT magyarországi ügyvezető igazgatója.

Eredmény: hatékonyabb folyamatok és tehermentesítés

A COSMO CONSULT Microsoft Dynamics 365 Business Central fejlesztői tudással rendelkező hallgatókat állíthatott projektre, ezzel gyors támogatást biztosíthatott ügyfeleinek. Ennek köszönhetően:

  • lerövidült az integrációra szánt idő,  
  • a belső mentorok és senior szakemberek tehermentesültek,
  • pontosan a szükséges tudással rendelkező szakemberekkel bővült a vállalat,
  • a hallgatók projektcsapatban dolgozhattak, ami a gyakorlatban tapasztalható munkafolyamatot tükrözte,
  • a vállalat professzionális színvonalú tananyagot kapott a Green Fox oktatási módszertanára alapozva.

„Izgalmas feladat volt egyedi képzést összeállítani egy olyan vállalatnak, amely élenjár a digitális átállás támogatásában. A szoros együttműködésnek és az alapos felkészülésnek köszönhetően motivált, érdeklődő közösséget tudtunk megszólítani, ami eredményes toborzást biztosított. A végzett hallgatók speciális, a vállalati igényeknek megfelelő tudást szerezhettek, amivel azonnal megkezdhették a munkát a COSMO CONSULT-nál”

– tette hozzá Fachs Anita, a Green Fox Academy magyarországi operációjának vezetője.


A szerzőről:

About the author

Junior programozó képzések

Zöld út az IT karrierednek

Érdekel

Ismerd meg céges szolgáltatásainkat!

Discover our services for companies!

Tovább olvasnál?

Tovább olvasnál?

Read more?

Read more?