Published on:
10.3.2022

Java Academy ösztöndíjprogramot indít a Green Fox és a Morgan Stanley

Publikálva:
2022.03.10.

Vállalati partnerünkkel, a Morgan Stanley budapesti központjával együttműködésben kivételes lehetőséget kínáló ösztöndíjprogramot indítunk 2022 áprilisától. A Java Academy corporate bootcamp keretében 15 tehetséges, a Java nyelv és a szerveroldali programozás iránt érdeklődő hallgató térítésmentesen indíthatja újra karrierjét Back-end fejlesztőként.

A Java Academy létrehozásában kulcsszerepet játszik, hogy az informatikai rendszerek működésének hátterét biztosító, Back-end területen jártas és a Java nyelvet magasabb szinten ismerő fejlesztőkre nagy igény mutatkozik a munkaerőpiacon. A Green Fox és a Morgan Stanley közös ösztöndíjprogramja célzottan erre a szakterületre készíti fel a jelentkezőket magabiztos, naprakész tudással. Az intenzív, angol nyelvű corporate bootcampet elvégző szakemberek a vállalati együttműködésnek köszönhetően akár azonnal elhelyezkedhetnek a képzés után, ebben a Morgan Stanley és a Green Fox Academy is segíti őket.

„A Green Fox Academy széleskörű tapasztalatokkal rendelkezik vállalati partnerségben megvalósuló IT képzések terén. Sikeres nemzetközi és hazai együttműködéseink alapján dolgoztuk ki a corporate bootcamp modelljét, melynek keretében egyedi tematika mentén, gyakorlatorientált oktatási módszerekkel készítünk fel karrierváltókat, illetve fejlődésre vágyó IT szakembereket keresett pozíciókra. A Java Academy ösztöndíjprogram innovatív megoldás a munkaerőpiac kihívásaira, mind a hallgatók, mind a partnerünk számára”

– mondta Fachs Anita, a Green Fox Academy magyarországi vezetője.

A Java Academy Back-end képzése széles körben használható tudást biztosít Java és Spring keretrendszerre fókuszálva, illetve felkészíti a hallgatókat a nemzetközi környezetben való munkavégzésre is, ezért teljes egészében angol nyelven történik. Valamennyi végzett hallgató számára a Morgan Stanley interjúlehetőséget ajánl fel, valamint a karrierváltók csatlakozhatnak a Morgan Stanley Tehetséghálózatához, hogy megismerjék a cég által kínált álláslehetőségeket. A Green Fox Academy ezen felül Karriertámogatás szolgáltatásával egészíti ki az ösztöndíjat, amelynek a 100%-os elhelyezkedési garancia is része.

„Számunkra fontos, hogy jól képzett szakemberekkel dolgozzunk együtt, ezért a Green Fox Java Academy támogatásával szeretnénk hozzájárulni a pályájuk kezdetén járó, motivált informatikusok képzéséhez. Lehetőséget szeretnénk nyújtani azoknak a programozóknak is, akik karrierváltáson gondolkoznak, valamint ösztöndíjprogramunkkal az IT iránt érdeklődő hölgyek számára is inspirációt szeretnénk nyújtani. A Morgan Stanley-nél a sokszínűség és a befogadás melletti elkötelezettség az egyik alapvető érték, hiszen a sokoldalú, változatos csapatok kreatívabbak, eredményesebbek, mint a homogénebbek”

– tette hozzá Mátyás-Kollár Gabriella, a Morgan Stanley IT részlegének magyarországi operációs igazgatója.


A szerzőről:

About the author

Junior programozó képzések

Zöld út az IT karrierednek

Érdekel

Ismerd meg céges szolgáltatásainkat!

Discover our services for companies!

Tovább olvasnál?

Tovább olvasnál?

Read more?

Read more?