Published on:
22.7.2021

5 kérdés az Academy4MoMs képzésről

Publikálva:
2021.07.22.

Összegyűjtöttük azokat a kérdéseket, amik az Academy4MoMs képzésünk kapcsán a leginkább foglalkoztatnak Titeket. Ugye hogy a programozás nem csak a férfiak játszótere? ;)

#1 A programozás nem férfi szakma?

Nem! Ugyan még kevés nőben merül fel az informatika a pályaválasztásnál, pedig számos cég kifejezetten keresi a női programozókat, hogy diverzebb csapatot építsen. Kutatások bizonyítják ugyanis, hogy a diverz csapatok eredményesebben működnek. Ráadásul az IT az egyik legdinamikusabban fejlődő ágazat, amely számos rugalmas lehetőséget, például részidős pozíciót kínál. Mi a Green Foxnál büszkék vagyunk arra, hogy hallgatóink 25%-a nő.


#2 Az elmúlt időszak nehéz volt anyagilag is. Hogyan fogom tudni kifizetni a képzést?

A Green Foxnál több fizetési lehetőséget kínálunk, így akár utólag is fizethetsz, amikor már sikeresen elhelyezkedtél. Sőt, már kamatmentes képzési hitelből is finanszírozhatod a képzésünket. 

Ráadásul Academy4MoMs hallgatóinknak 100% garanciát is biztosítunk. Mit jelent ez? Ha a sikeres végzést követő fél éven belül a hallgatói szerződésedben részletezett feltételek szerint nem találsz állást, a képzés teljes díját visszafizetjük.

Ha pedig belevágnál a képzésbe, és úgy érzed, mégsem neked való ez a terület, 3 hétig pénzvisszafizetési garanciát is adunk. 


#3 Hogyan tudok egyszerre részt venni a képzésen és gondoskodni gyermekeimről?

A képzés időbeosztását úgy alakítottuk ki, hogy össze tudd hangolni a tanulást és a családi teendőket. Részidős, szeptemberben heti 2x3 órát töltünk együtt az angolra hangoló csapatépítőn, majd folyamatosan növeljük a terhelést. A képzés végén már heti 5+6 órát tanulunk együtt, ez megfelel annak, amennyi időt később egy részidős állásban munkával kell töltened.

De nemcsak az időbeosztást igazítottuk a kisgyermekes anyukák igényeihez: Academy4MoMs képzésünk a Blue Elephant bölcsődével egy helyen zajlik,  igény esetén gyermekfelügyeletet is biztosítunk. Így a tanulás idejére sem kell távol lenned gyermekedtől.


#4 Mi van ha elvégzem a képzést, és utána nem találok állást?

Nagyon büszkék vagyunk arra, hogy Academy4MoMs képzésünkön végzett hallgatóink 100%-a IT piacon dolgozik! Ráadásul a következő évfolyamnak két kiemelt partnere is van: a világ vezető befektetési és kockázatkezelő cége, a BlackRock, valamint a Microsoft legnagyobb európai Dynamics partnere, a COSMO Consult. Mit jelent ez? Végzett anyukáink garantáltan részt vehetnek mindkét cég kiválasztási folyamatában, és interjúlehetőséget kapnak.



#5 Biztosan végig tudom csinálni? 

A nehéz pillanatokon való átlendülésben sokat segít a többi hallgató támogatása is, emellett coaching alkalmakat is biztosítunk, így elakadás esetén pszichológusaink is segítenek.
Legfőképpen pedig hidd el, benned is ott van egy igazi szupermami.💙🦸‍♀️

Érdekel az Academy4MoMs képzés? Ide kattintva még többet megtudhatsz róla!

A szerzőről:

About the author

Junior programozó képzések

Zöld út az IT karrierednek

Érdekel

Ismerd meg céges szolgáltatásainkat!

Discover our services for companies!

Tovább olvasnál?

Tovább olvasnál?

Read more?

Read more?