Térj vissza a munkaerőpiacra Academy4MoMs képzésünkkel

Kurzus indulása: 2021. szeptember
Jelentkezési határidő: 2021-es kurzusunkra lezárult a jelentkezés. Következő jelentkezési időszak indulása: 2022. tavasz

Kiknek szól az Academy4MoMs?

Részidős programozóképzés kisgyermekes SzuperMamiknak

A program azoknak a kisgyermekes SzuperMamiknak szól, akik programozóként terveznek visszatérni a munka világába, és emellett jó kezekben szeretnék tudni gyermeküket. A Green Fox Academy és az Academy4MoMs összefogásában létrehoztunk egy részidős programozóképzést, ahol mindezt lehetővé tesszük.

Miközben Te belevágsz egy új szakma elsajátításába, gyermekedet szakértő csapat fejleszti. Ráadásul mindezt egy helyen biztosítjuk számodra, hiszen a képzés helyszínén egy élményközpontú bölcsődével várunk, így a tanulás alatt sem leszel távol gyermekedtől. A bölcsiről további információt a Blue Elephants oldalán találsz.

Fontos azt is tudnod, hogy ha a járványhelyzet miatt mégis otthon kell maradnod gyermekeddel, akkor az osztállyal egyeztetve online platformon is tudjuk folytatni az oktatást.

Ha az előjelentkezési időszakban (május 2-ig) adod le a pályázatod, a "Karriertámogatás 50% garanciával" szolgáltatást mi álljuk.

Mivel foglalkozunk?

Dióhéjban rólunk

A Green Fox Academy egy bootcamp, amely olyan motivált embereknek nyújt karrierváltó képzéseket, akik junior szintű programozóvá szeretnének válni. Profi csapatunkkal és rendhagyó oktatási módszertanunkkal egy új és izgalmas karrierbe kezdhetsz.

Miért válaszd a Green Foxot?

750+

Már több mint 750 green foxos dolgozik az IT piacon.

3 hét

Ha nem jön be a képzés, 3 hetes pénzvisszafizetési garanciát vállalunk.

100%

Végzett Academy4MoMs hallgatóinknak
100%-a IT területen dolgozik.

Hogyan zajlik a képzés?

Mentori keretrendszer, 612 kontaktóra

Angolra hangoló csapatépítő
2021. szeptember: heti 2 x 3 óra

Programozókurzus
2021. október: heti 3 x 3 óra
2021. november - 2022. április: heti 5 x 3 óra
2022. május - június: heti 5 x 6 óra

A képzést soft skill tréningek és coaching alkalmak is kiegészítik, hogy ezzel is megkönnyítsük visszatérésedet a munkaerőpiacra.

Végzett hallgatóink mondták:

Nagy Eszter

Junior programozó

„Olyan munkára vágytam, amiben kiélhetem a kreativitásomat. A programozásnak pedig több olyan határterülete van, aminél a design, az esztétika és a felhasználói élmény állnak a középpontban.”

Tandíj

Kurzusunk áfamentes, és felnőttképzőként 2021. május 31-től Diákhitel (Képzési hitel) is igényelhető rá!
Részleteket itt találsz.

A képzési díj a bölcsődei ellátás (75.000 Ft / hónap) és a szeptemberi angol nyelvű csapatépítő (50.000 Ft) költségét nem tartalmazza.

Teljes kurzus előfinanszírozása

1.428.000 Ft
Ezt válaszd, ha lehetőséged van előre kifizetni a képzés díját.

Jövedelemarányos utófinanszírozás

Képzési hitel nélkül: 2.268.000 Ft
Képzési hitel 2-vel: 2.068.000 Ft
Képzési hitel 1+2-vel: 1.968.000 Ft
Ezt válaszd, ha szeretnél karriert váltani, de még nincs meg rá a fedezeted.

Részletfizetés modulonként

Alapozó modul: 540.000 Ft
Orientációs modul: 540.000 Ft
Projekt modul: 684.000 Ft
Ezt válaszd, ha több részletben szeretnéd kifizetni a képzés díját.
A felnőttképzési szerződésben meghatározott módon a képzési tanrend be nem tartása a képzésből való kizárással jár. Előfinanszírozás esetén a befizetett tandíjat ez esetben nem áll módunkban visszatéríteni, utófinanszírozás esetén pedig a hallgatót a képzés díjának utólagos megfizetésére kötelezzük.

Academy4MoMs mentor szemmel

"Egészen sok szempontból különlegesnek látom ezt a képzést."

További részletek

Mikor kezdődik a program, és meddig tudsz jelentkezni?

2021-es kurzusunkra lezárult a jelentkezés.
Következő jelentkezési időszakunk: 2022. tavasz

Milyen tudást szerezhetek meg a képzéssel?

JavaScript nyelven tanulhatsz meg programozni, a képzés 2. felében pedig Full-Stack projekten mélyítheted a tudásodat.

Mire lesz szükséged?

Áfamentes képzéseinkhez előfeltétel, hogy legalább érettségivel rendelkezz. Emellett középszintű angoltudásra, egy saját laptopra és a kíváncsiságodra lesz szükséged. Ahhoz, hogy csatlakozhass a képzésünkhöz, egy ötlépcsős felvételi folyamaton kell végigmenned,  ami kb. 2 hét alatt zajlik le. Erre azért van szükség, mert olyan jelentkezőket szeretnénk felvenni a kurzusra, akikről mi magunk is elhisszük, hogy el fogják tudni végezni a képzést, és hasonló sebességgel tudnak majd haladni.

Hol lesz az oktatás?

Academy4MoMs Képzési Központ és Blue Elephants bölcsőde, Bartók Béla út 86., mfsz. 5.

Hogyan zajlik a felvételi?

Ahhoz, hogy csatlakozhass a képzésünkhöz, a következő ötlépcsős felvételi folyamaton kell végigmenned, ami kb. 2 hét alatt zajlik le. Erre azért van szükség, mert olyan jelentkezőket szeretnénk felvenni a kurzusra, akikről mi magunk is elhisszük, hogy el fogják tudni végezni a képzést.

1. Jelentkezés

Ha elhatároztad magad, hogy megváltoztatod az életed, add le a jelentkezésed! Pár kattintás az egész.:)

2. Online teszt

A jelentkezés leadása után pár nappal  e-mailben küldünk neked egy tesztet, ami a kognitív készségeidet méri fel játékos formában. Ezt otthonról, online tudod kitölteni, és maximum 30 percet vesz igénybe.

3. Videointerjú

A teszt mellett, kapsz tőlünk egy linket is egy videóinterjúhoz, amiben előre rögzített kérdésekre kell válaszolnod egy webkamerán keresztül. Ebben az angol nyelvtudásodat is teszteljük, ami azért fontos, mert a képzés során angol nyelvű tananyagokat használunk, és hallgatóink rendszeresen angolul prezentálnak.

4. Interjú

A teszt kiértékelése után nem sokkal értesítünk, hogy tovább jutottál-e a következő körbe. Ha igen, akkor meghívunk egy kb. 30 perces online/személyes interjúra, mert szeretnénk megismerni téged.:)

5. Online szimuláció

Ha továbbjutottál az interjún is, akkor már csak egy lépés van hátra: egy 1 órás online páros szimuláció, ahol a jelentkezők digitális írástudását figyeljük meg. Ide laptoppal kell érkezni.

Legkésőbb 30 nappal a kurzus indulása előtt értesítünk a felvételi eredményedről. Ha a legjobbak között vagy, elintézzük a papírmunkát, és sok szeretettel várunk a képzés első napján. :) Sok sikert!

Ha elhatároztad magad, hogy megváltoztatod az életed, add le a jelentkezésed! Pár kattintás az egész.:)

A jelentkezés leadása után pár nappal  e-mailben küldünk neked egy tesztet, ami a kognitív készségeidet méri fel játékos formában. Ezt otthonról, online tudod kitölteni, és maximum 30 percet vesz igénybe.

A teszt kiértékelése után nem sokkal értesítünk, hogy tovább jutottál-e a következő körbe. Ha igen, akkor meghívunk egy kb. 30 perces személyes/online interjúra, mert szeretnénk megismerni téged. :)

Ha továbbjutottál az interjún is, akkor már csak egy lépés van hátra: egy 1 órás online páros szimuláció, ahol a jelentkezők digitális írástudását figyeljük meg. Ide laptoppal kell érkezni.

Legkésőbb 30 nappal a kurzus indulása előtt értesítünk a felvételi eredményedről. Ha a legjobbak között vagy, elintézzük a papírmunkát, és sok szeretettel várunk a képzés első napján. :) Sok sikert!

Kérdésed van?

Lépj velünk kapcsolatba!

Képzéssel kapcsolatos információk
E-mail: hello@greenfoxacademy.com
Telefonszám: +36 70 675 7636

Bölcsődével kapcsolatos információk
Email: hello@a4m.hu
Telefonszám: +36 20 776 1113

Közelgő eseményeink

No items found.

Blog

Olvasd el végzett hallgatóink történetét!

5 szupermami képesség, amit nagyra értékelnek a munkáltatók

2021.03.29.

A kisgyermekkel otthon töltött hónapok, évek után rengeteg anyukát bizonytalansággal tölt el a munka világába való visszatérés. Pedig ez az időszak karrier szempontból sem elvesztegetett idő, hiszen az édesanyává válásnak köszönhetően számos olyan készséggel gazdagodnak a nők, amelyeket a munkáltatók is nagyra értékelnek. 

„Kapkodtak utánunk a munkáltatók”

2020.03.05.

Több mint fél éve álltak munkába a kisgyermekes anyukák igényeire szabott, részidős programozóképzés első évfolyamának hallgatói. Ennek apropóján Gyulai Zsófiával, a SzuperMamik egyikével készítettünk interjút.

Várjuk jelentkezésed!

Kurzus indulása:
2021-es kurzusunkra lezárult a jelentkezés.
Következő jelentkezési időszak indulása: 2022. tavasz