Térj vissza velünk a munkaerőpiacra Academy4MoMs képzésünkkel!

Kurzus indulása: 2021. szeptember
Jelentkezési határidő: 2021. július 25.

Kiknek szól az Academy4MoMs?

Részidős programozóképzés kisgyermekes SzuperMamiknak

A program azoknak a kisgyermekes SzuperMamiknak szól, akik programozóként terveznek visszatérni a munka világába, és emellett jó kezekben szeretnék tudni gyermeküket. A Green Fox Academy és az Academy4MoMs összefogásában létrehoztunk egy részidős programozóképzést, ahol mindezt lehetővé tesszük.

Miközben Te belevágsz egy új szakma elsajátításába, gyermekedet szakértő csapat fejleszti. Ráadásul mindezt egy helyen biztosítjuk számodra, hiszen a képzés helyszínén egy élményközpontú bölcsődével várunk, így a tanulás alatt sem leszel távol gyermekedtől. A bölcsiről további információt a Blue Elephants oldalán találsz.

Ha az előjelentkezési időszakban (május 2-ig) adod le a pályázatod, a "Karriertámogatás 50% garanciával" szolgáltatást mi álljuk.

Mivel foglalkozunk?

Dióhéjban rólunk

A Green Fox Academy egy bootcamp, amely olyan motivált embereknek nyújt karrierváltó képzéseket, akik junior szintű programozóvá szeretnének válni. Profi csapatunkkal és rendhagyó oktatási módszertanunkkal egy új és izgalmas karrierbe kezdhetsz.

Miért válaszd a Green Foxot?

700+

Már több mint 700 green foxos dolgozik az IT piacon.

3 hét

Ha nem jön be a képzés, 3 hetes pénzvisszafizetési garanciát vállalunk.

100%

Végzett Academy4MoMs hallgatóinknak
100%-a IT területen dolgozik.

Hogyan zajlik a képzés?

Mentori keretrendszer, 612 kontaktóra

Angolra hangoló csapatépítő
2021. szeptember: heti 2 x 3 óra
Programozókurzus
2021. október: heti 3 x 3 óra
2021. november - 2022. április: heti 5 x 3 óra
2022. május - június: heti 5 x 6 óra

A képzést soft skill tréningek és coaching alkalmak is kiegészítik.

Végzett hallgatóink mondták:

Kovács-Posta Erika

Junior programozó

„Folyamatosan arra ösztönöztek, hogy önállóan jöjjünk rá a megoldásokra. Ez nekem nagyon bevált, mert szerintem a valós tudást az adja, amiért te küzdöttél meg, amire te magad jöttél rá.”

Tandíj

Kurzusunk áfamentes, és felnőttképzőként 2021. május 31-től Diákhitel (Képzési hitel) is igényelhető rá!
Részleteket itt találsz.

A képzési díj a bölcsődei ellátás (75.000 Ft / hónap) és a szeptemberi angol nyelvű csapatépítő (50.000 Ft) költségét nem tartalmazza.

Teljes kurzus előfinanszírozása

1.428.000 Ft

Ezt válaszd, ha lehetőséged van előre kifizetni a képzés díját.

Jövedelemarányos utófinanszírozás

2.268.000 Ft

Ezt válaszd, ha szeretnél karriert váltani, de még nincs meg rá a fedezeted.

Részletfizetés modulonként

Alapozó modul: 540.000 Ft
Orientációs modul: 540.000 Ft
Projekt modul: 684.000 Ft

Ezt válaszd, ha több részletben szeretnéd kifizetni a képzés díját.


A felnőttképzési szerződésben meghatározott módon a képzési tanrend be nem tartása a képzésből való kizárással jár. Előfinanszírozás esetén a befizetett tandíjat ez esetben nem áll módunkban visszatéríteni, utófinanszírozás esetén pedig a hallgatót a képzés díjának utólagos megfizetésére kötelezzük.

További részletek

Mikor kezdődik a program, és meddig tudsz jelentkezni?

Kurzus indulása: szeptember
Jelentkezési határidő:
2021. július 25.

Milyen tudást szerezhetek meg a képzéssel?

A képzés végére junior szintű, Full-Stack programozói tudást szerzel (06135001 - Webfejlesztő).

Mire lesz szükséged?

Középszintű angoltudásra, egy saját laptopra és a kíváncsiságodra. Ahhoz, hogy csatlakozhass a képzésünkhöz, egy ötlépcsős felvételi folyamaton kell végigmenned,  ami kb. 2 hét alatt zajlik le. Erre azért van szükség, mert olyan jelentkezőket szeretnénk felvenni a kurzusra, akikről mi magunk is elhisszük, hogy el fogják tudni végezni a képzést, és hasonló sebességgel tudnak majd haladni.

Hol lesz az oktatás?

Academy4MoMs Képzési Központ és Blue Elephants bölcsőde, Bartók Béla út 86., mfsz. 5.

Mi történik a képzés után?

Ha igénybe veszed 'Karriertámogatás 50% garanciával' szolgáltatásunkat, a képzés sikeres elvégzése után segítünk első, részidős IT pozíciód megszerzésében. Hogy minél könnyebben boldogulj ebben az új élethelyzetben, a kurzus során tréning és coaching alkalmakat biztosítunk számodra.

Hogyan zajlik a felvételi?

Ahhoz, hogy csatlakozhass a képzésünkhöz, a következő ötlépcsős felvételi folyamaton kell végigmenned, ami kb. 2 hét alatt zajlik le. Erre azért van szükség, mert olyan jelentkezőket szeretnénk felvenni a kurzusra, akikről mi magunk is elhisszük, hogy el fogják tudni végezni a képzést.

1. Jelentkezés

Ha elhatároztad magad, hogy megváltoztatod az életed, add le a jelentkezésed! Amire biztosan szükséged lesz ehhez, az egy magyar vagy angol nyelvű önéletrajz és egy profilkép.

2. Videointerjú

A jelentkezés leadása után pár nappal kapsz tőlünk egy linket egy videóinterjúhoz, amiben előre rögzített kérdésekre kell válaszolnod egy webkamerán keresztül. Ebben az angol nyelvtudásodat is teszteljük, ami azért fontos, mert a képzés során angol nyelvű tananyagokat használunk, és hallgatóink minden pénteken angolul prezentálnak.

3. Online teszt

Amennyiben az előző körön túljutottál, e-mailben küldünk neked egy tesztet, ami a kognitív készségeidet méri fel játékos formában. Ezt otthonról, online tudod kitölteni, és maximum 30 percet vesz igénybe.

4. Interjú

A teszt kiértékelése után nem sokkal értesítünk, hogy tovább jutottál-e a következő körbe. Ha igen, akkor meghívunk egy kb. 30 perces online/személyes interjúra, mert szeretnénk megismerni téged.:)

5. Online szimuláció

Ha a felvételi bizottság egyhangú döntése alapján továbbjutottál az interjún is, akkor már csak egy lépés van hátra: egy kb. 1,5 órás páros online szimuláció, ahol a jelentkezők digitális írástudását figyeljük meg. Ide laptoppal kell érkezni.

Legkésőbb 30 nappal a kurzus indulása előtt értesítünk a felvételi eredményedről. Ha a legjobbak között vagy, elintézzük a papírmunkát, és sok szeretettel várunk a képzés első napján. :) Sok sikert!

Ha elhatároztad magad, hogy megváltoztatod az életed, add le a jelentkezésed! Pár kattintás az egész.:)

A jelentkezés leadása után pár nappal kapsz tőlünk egy linket egy videóinterjúhoz, amiben előre rögzített kérdésekre kell válaszolnod egy webkamerán keresztül. Ebben az angol nyelvtudásodat is teszteljük, ami azért fontos, mert a képzés során angol nyelvű tananyagokat használunk, és hallgatóink rendszeresen angolul prezentálnak.

Amennyiben az előző körön túljutottál, e-mailben küldünk neked egy tesztet, ami a kognitív készségeidet méri fel játékos formában. Ezt otthonról, online tudod kitölteni, és maximum 30 percet vesz igénybe.

A teszt kiértékelése után nem sokkal értesítünk, hogy tovább jutottál-e a következő körbe. Ha igen, akkor meghívunk egy kb. 30 perces személyes/online interjúra, mert szeretnénk megismerni téged. :)

Ha továbbjutottál az interjún is, akkor már csak egy lépés van hátra: egy kb. 1,5 órás online páros szimuláció, ahol a jelentkezők digitális írástudását figyeljük meg. Ide laptoppal kell érkezni.

Legkésőbb 30 nappal a kurzus indulása előtt értesítünk a felvételi eredményedről. Ha a legjobbak között vagy, elintézzük a papírmunkát, és sok szeretettel várunk a képzés első napján. :) Sok sikert!

Kiválasztási folyamat

Ha szeretnél többet tudni a kiválasztási folyamatunkról, nézd meg videónkat!

Kérdésed van?

Lépj velünk kapcsolatba!

Képzéssel kapcsolatos információk
E-mail: hello@greenfoxacademy.com
Telefonszám: +36 70 675 7636

Bölcsődével kapcsolatos információk
Email: hello@a4m.hu
Telefonszám: +36 20 776 1113

Közelgő eseményeink

No items found.

Blog

Olvasd el végzett hallgatóink történetét!

"Együtt sírtunk, együtt nevettünk"

2019.07.07.

Gyulai Zsófia alapos mérlegelés után döntött a karrierváltás mellett. Szuper kaland és közösségi élmény volt számára a Green Fox kisgyermekes anyukáknak szóló részidős programozóképzése.

Milyen az első állásinterjú programozó anyukaként?

2019.07.12.

Kovács-Posta Erika az anyukáknak szóló programozóképzés után úgy érezte magát, mintha maratont futott volna. Azóta az első IT-s állásinterjúig is eljutott.

Várjuk jelentkezésed!

Kurzus indulása:2021. szeptember
Jelentkezési határidő:
2021. július 25.