Térj vissza velünk a munkaerőpiacra Academy4MoMs képzésünkkel!

Kurzus várható indulása: 2021. szeptember
Jelentkezés: 2021. tavasztól

Kiknek szól az Academy4MoMs?

Részidős programozóképzés kisgyermekes SzuperMamiknak

A program azoknak a kisgyermekes SzuperMamiknak szól, akik programozóként terveznek visszatérni a munka világába, és emellett jó kezekben szeretnék tudni gyermeküket. A Green Fox Academy és az Academy4MoMs összefogásában létrehoztunk egy részidős programozóképzést, ahol mindezt lehetővé tesszük.

Miközben Te belevágsz egy új szakma elsajátításába, gyermekedet szakértő csapat fejleszti. Ráadásul mindezt egy helyen biztosítjuk számodra, hiszen a képzés helyszínén egy élményközpontú bölcsődével várunk, így a tanulás alatt sem leszel távol gyermekedtől.

Mivel foglalkozunk?

Dióhéjban rólunk

A Green Fox Academy egy bootcamp, amely olyan motivált embereknek nyújt karrierváltó képzéseket, akik junior szintű programozóvá szeretnének válni. Profi csapatunkkal és rendhagyó oktatási módszertanunkkal egy új és izgalmas karrierbe kezdhetsz.

Miért válaszd a Green Foxot?

630+

Már több mint 630 green foxos dolgozik az IT piacon.

100%

Ha a sikeres végzést követő fél éven belül nem tudsz elhelyezkedni, a tandíj 100%-át visszafizetjük.

100%

Végzett Academy4MoMs hallgatóinknak
100%-a IT területen dolgozik.

Hogyan zajlik a képzés?

Mentori keretrendszer, 612 kontaktóra

Angolra hangoló csapatépítő
2021. szeptember: heti 2 x 3 óra
Programozókurzus
2021. október: heti 3 x 3 óra
2021. november - 2022. április: heti 5 x 3 óra
2022. május - június: heti 5 x 6 óra

Végzett hallgatóink mondták:

Nagy Eszter

Junior programozó

„Olyan munkára vágytam, amiben kiélhetem a kreativitásomat. A programozásnak pedig több olyan határterülete van, aminél a design, az esztétika és a felhasználói élmény állnak a középpontban.”

Tandíj

A képzési díj a bölcsődei ellátás (75.000 Ft / hónap) és a szeptemberi angol nyelvű csapatépítő (42.000 Ft) költségét nem tartalmazza.

Előfinanszírozás elhelyezkedés segítésével

1.250.000 + ÁFA

Ezt válaszd, ha lehetőséged van előre kifizetni a képzés díját.

Jövedelemarányos utófinanszírozás elhelyezkedés segítésével

1.950.000 Ft+ ÁFA

Ezt válaszd, ha szeretnél karriert váltani, de még nincs meg rá a fedezeted.

Moduláris előfizetés elhelyezkedés segítésével

Alapozó modul: 480.000 Ft + ÁFA
Orientációs modul: 480.000 Ft + ÁFA
Projekt modul: 610.000 Ft + ÁFA

Ezt válaszd, ha több részletben szeretnéd kifizetni a képzés díját.


A hallgatói szerződésben meghatározott módon a képzési tanrend be nem tartása a képzésből való kizárással jár. Előfinanszírozás esetén a befizetett tandíjat ez esetben nem áll módunkban visszatéríteni, utófinanszírozás esetén pedig a hallgatót a képzés díjának utólagos megfizetésére kötelezzük.
Minden leendő hallgató ugyanazon a felvételi eljáráson esik át, de a kiválasztásban előnyt élveznek azok, akik az előfinanszírozás opciót választják. A képzés folyamán mindenki ugyanabban a tanulási folyamatban vesz részt, és ugyanazokon a vizsgákon kell megfelelnie.

További részletek

Mikor kezdődik a program, és meddig tudsz jelentkezni?

Kurzus indulása: szeptember 7.
Utójelentkezés:
augusztus 30-ig

Mire lesz szükséged?

Középszintű angoltudásra, egy saját laptopra és a kíváncsiságodra. Ahhoz, hogy csatlakozhass a képzésünkhöz, egy ötlépcsős felvételi folyamaton kell végigmenned,  ami kb. 2 hét alatt zajlik le. Erre azért van szükség, mert olyan jelentkezőket szeretnénk felvenni a kurzusra, akikről mi magunk is elhisszük, hogy el fogják tudni végezni a képzést, és hasonló sebességgel tudnak majd haladni.

Hol lesz az oktatás?

Academy4MoMs Képzési Központ és Blue Elephants bölcsőde, Bartók Béla út 86., mfsz. 5.

Mi történik a képzés után?

A képzés sikeres elvégzése után segítünk egy részidős pozícióban való elhelyezkedésben.
Hogy minél könnyebben boldogulj ebben az új élethelyzetben, a kurzus során tréning és coaching alkalmakat biztosítunk számodra.

Hogyan zajlik a felvételi?

Ahhoz, hogy csatlakozhass a képzésünkhöz, a következő ötlépcsős felvételi folyamaton kell végigmenned, ami kb. 2 hét alatt zajlik le. Erre azért van szükség, mert olyan jelentkezőket szeretnénk felvenni a kurzusra, akikről mi magunk is elhisszük, hogy el fogják tudni végezni a képzést.

1. Jelentkezés

Ha elhatároztad magad, hogy megváltoztatod az életed, add le a jelentkezésed! Amire biztosan szükséged lesz ehhez, az egy magyar vagy angol nyelvű önéletrajz és egy profilkép.

2. Videointerjú

A jelentkezés leadása után pár nappal kapsz tőlünk egy linket egy videóinterjúhoz, amiben előre rögzített kérdésekre kell válaszolnod egy webkamerán keresztül. Ebben az angol nyelvtudásodat is teszteljük, ami azért fontos, mert a képzés során angol nyelvű tananyagokat használunk, és hallgatóink minden pénteken angolul prezentálnak.

3. Online teszt

Amennyiben az előző körön túljutottál, e-mailben küldünk neked egy tesztet, ami a kognitív készségeidet méri fel játékos formában. Ezt otthonról, online tudod kitölteni, és maximum 30 percet vesz igénybe.

4. Interjú

A teszt kiértékelése után nem sokkal értesítünk, hogy tovább jutottál-e a következő körbe. Ha igen, akkor meghívunk egy kb. 30 perces online/személyes interjúra, mert szeretnénk megismerni téged.:)

5. Online szimuláció

Ha a felvételi bizottság egyhangú döntése alapján továbbjutottál az interjún is, akkor már csak egy lépés van hátra: egy kb. 1,5 órás páros online szimuláció, ahol a jelentkezők digitális írástudását figyeljük meg. Ide laptoppal kell érkezni.

Legkésőbb 30 nappal a kurzus indulása előtt értesítünk a felvételi eredményedről. Ha a legjobbak között vagy, elintézzük a papírmunkát, és sok szeretettel várunk a képzés első napján. :) Sok sikert!

Ha elhatároztad magad, hogy megváltoztatod az életed, add le a jelentkezésed! Amire biztosan szükséged lesz ehhez, az egy magyar vagy angol nyelvű önéletrajz és egy profilkép.

A jelentkezés leadása után pár nappal kapsz tőlünk egy linket egy videóinterjúhoz, amiben előre rögzített kérdésekre kell válaszolnod egy webkamerán keresztül. Ebben az angol nyelvtudásodat is teszteljük, ami azért fontos, mert a képzés során angol nyelvű tananyagokat használunk, és hallgatóink rendszeresen angolul prezentálnak.

Amennyiben az előző körön túljutottál, e-mailben küldünk neked egy tesztet, ami a kognitív készségeidet méri fel játékos formában. Ezt otthonról, online tudod kitölteni, és maximum 30 percet vesz igénybe.

A teszt kiértékelése után nem sokkal értesítünk, hogy tovább jutottál-e a következő körbe. Ha igen, akkor meghívunk egy kb. 30 perces személyes/online interjúra, mert szeretnénk megismerni téged. :)

Ha továbbjutottál az interjún is, akkor már csak egy lépés van hátra: egy kb. 1,5 órás online páros szimuláció, ahol a jelentkezők digitális írástudását figyeljük meg. Ide laptoppal kell érkezni.

Legkésőbb 30 nappal a kurzus indulása előtt értesítünk a felvételi eredményedről. Ha a legjobbak között vagy, elintézzük a papírmunkát, és sok szeretettel várunk a képzés első napján. :) Sok sikert!

Kiválasztási folyamat

Ha szeretnél többet tudni a kiválasztási folyamatunkról, nézd meg videónkat!

Kérdésed van?

Lépj velünk kapcsolatba!

Képzéssel kapcsolatos információk
E-mail: hello@greenfoxacademy.com
Telefonszám: +36 70 675 7636

Bölcsődével kapcsolatos információk
Email: contact@a4m.hu
Telefonszám: +36 20 445 2244

Közelgő eseményeink

#MyFirstApp Coding Camp

Jelentkezz otthonról végezhető, 3 hetes, ingyenes alapozó programozóképzésünkre, és rakd össze életed első éles webalkalmazását - a nulláról!

minden hétfőn

Ingyenes, online programozó workshop

Neked is (még) egy sötét folt a programozás, de valami miatt izgatja a fantáziádat? Próbáld ki magad benne a green foxos mentorok segítségével - a kanapédról!😉

2020.12.04.

Blog

Olvasd el végzett hallgatóink történetét!

Miért érdemes a kisgyermekes anyukáknak nyitni az IT felé?

2020.07.20.

A Green Fox Academy és az Academy4MoMs összefogásában létrehoztunk egy részidős képzést olyan kisgyermekes édesanyáknak, akik programozóként terveznek visszatérni a munka világába. A kezdeti sikereken felbuzdulva 2020 őszén már a harmadik SzuperMami csapat vághat bele nálunk a programozásba, melynek alkalmából Patai Krisztinával, Magyarország legnagyobb kisgyermekes anyuka közösségének, a Mommy Works Hungary-nek az alapítójával beszélgettünk.

Az is megtanulja, aki elsőre úgy érzi, nem fog menni

2019.07.03.

"Kemény időszak volt, de ma is belevágnék" – mondja Pfening Viola a Green Fox kisgyermekes anyukák igényeire szabott programozóképzéséről. Szerinte főleg a rugalmas lehetőségek miatt éri meg váltani.

Várjuk jelentkezésed!

Kurzus várható indulása:2021. szeptember
Jelentkezés:
2021. tavasztól