Published on:
7.12.2020

Bootcamp guideline - E-BOOK

Publikálva:
2020.12.07.

Mi vár Rád egy bootcamp képzésen és utána? Milyen elhelyezkedési esélyekkel indulsz a munkaerőpiacon? Kézikönyvünkben a leggyakoribb kérdésekre gyűjtöttük össze a választ.

Bootcamp képzésben gondolkozol? Erre készülj!

Mit tanulhatsz meg egy bootcamp képzésen és mit nem? Való Neked egy ilyen intenzív képzés? Való Neked egyáltalán a programozás? Ha igen, hogyan válaszd ki a Neked legmegfelelőbb bootcampet és képzést? Milyen elhelyezkedési esélyekkel, milyen fizetéssel számolhatsz a végzést követően? Hasonló kérdések biztosan benned is megfogalmazódtak, ha azon gondolkozol, hogy belevágj egy bootcamp képzésbe.

Iratkozz fel hírlevelünkre, amelyben hasznos információkat osztunk meg Veled a képzésünkről. Emellett elküldjük Bootcamp guideline-unkat, amely (szinte☺️️) minden bootcampekkel kapcsolatos kérdésedre választ ad.

Néhány tanács a kézikönyvből:

  • Tudj meg minél többet a kiszemelt bootcampről! Menj el eseményekre, kérdezz meg végzett hallgatókat például LinkedInen!
  • Mielőtt jelentkezel, számolj! Bizonyosodj meg arról, hogy elég pénzed marad-e az elhelyezkedésig, nem csak a képzés végéig!
  • Egy bootcamp “csak” támogat / felkészít / kereteket ad, akkor lehetsz sikeres, ha te is mindent beleadsz.

Még több tippet olvasnál? Iratkozz fel hírlevelünkre, és elküldjük Neked Bootcamp kézikönyvünket is!

A szerzőről:

About the author

Zöld út az IT karrierednek

Ismerd meg Junior programozó képzéseinket:

Érdekel

Ismerd meg céges szolgáltatásainkat!

Discover our services for companies!

Tovább olvasnál?

Tovább olvasnál?

Read more?

Read more?