Published on:
15.12.2022

10 dolog, amire büszkék vagyunk 2022-ből

Publikálva:
2022.12.15.

Mindjárt itt az évvége, amikor érdemes lelassítani, megállni egy kicsit és számot vetni az elmúlt év élményeiről. Az ünnepi készülődés hangulatában emlékezzünk most közösen a sikerekre, amik előbbre vittek bennünket és benneteket. Íme a legemlékezetesebb történések a Green Fox elmúlt évéből.

1. Morgan Stanley Java Academy

A Java Academy ösztöndíjprogram keretében 15 fő bővíthette velünk tudását Java Back-end területen a világ egyik vezető pénzügyi szolgáltatója, a Morgan Stanley támogatásával. „Számunkra fontos, hogy jól képzett szakemberekkel dolgozzunk együtt, ezért a Green Fox Java Academy támogatásával szerettünk volna hozzájárulni a pályájuk kezdetén járó, motivált informatikusok képzéséhez” – nyilatkozta Mátyás-Kollár Gabriella, a Morgan Stanley IT részlegének magyarországi operációs igazgatója.

2. Hello IT! for Women

Tavasszal elindult második ingyenes, Hello IT! for Women online alapozó IT kurzusunk, ahol az INCO Academy-vel együttműködésben, a Google.org támogatásával idén több mint 500 nőnek segítettünk felkészülni a digitalizáció kihívásaira. „A Green Fox örömmel csatlakozott a program magyarországi partnereként, hiszen a kezdetektől azért dolgozunk, hogy minél több motivált tehetségnek segítsünk jövőbiztos karriert építeni, miközben mi magunk is kiemelt figyelmet fordítunk a női célcsoportra, köztük a karrierváltó kisgyermekes nőkre.” - Fachs Anita, a Green Fox magyarországi operációjának vezetője.

3. Újult erővel hódítottuk meg a HVG állásbörzét 

Nagy örömmel és büszkeséggel tölt el minket, hogy mennyien ismertek és szerettek bennünket, és milyen sokan érdeklődtök a programozás iránt. Erről tanúskodott az őszi HVG Állásbörze, ahol 2 nap erejéig személyesen is találkozhattunk veletek. Rengeteg izgalmas karrierutat és tehetséges embert ismerhettünk meg, köszönjük nektek! Reméljük hamarosan találkozunk a Green Fox iskolapadjában is. ;)

 

4. A Sandberg Capitallal folytatjuk nemzetközi terjeszkedésünket

Új többségi tulajdonosunkkal és befektetőnkkel, a Sandberg Capital bevonásával folytatjuk nemzetközi működésünket, valamint vállalati szolgáltatásaink és képzési kínálatunk fejlesztését. A Sandbeggel való partnerség lehetővé teszi, hogy a Green Fox élére álljon a Közép-Európa technológiai oktatási piacán zajló konszolidációnak. "A digitalizáció előretörésével az alapvető informatikai készségek megléte egyre fontosabbá válik a legkülönbözőbb iparágakban. A hagyományos oktatási rendszer sajnos nem tud lépést tartani ezzel az igénnyel. Úgy gondoljuk, hogy a Green Fox-szal együtt képesek leszünk támogatni Közép-Kelet-Európa digitalizációs trendjeit” - mondta Jakub Krajčovič, a Sandberg Capital befektetési igazgatója. 

5. Újratervezés 3.0

Az előző program sikerei után ismét bekerültünk azok közé a képzők közé, akik az Újratervezés 3.0 Program keretében államilag támogatott informatikusképzést tarthatnak. Az Újratervezés Program első szakasza egy 4 hetes alapozó képzés volt, hogy a jelentkezők felmérjék, mennyire áll közel hozzájuk az IT világa, és megismerjék a webfejlesztés alapjait. Az alapképzést sikeresen teljesítők egy felvételi folyamat után kezdhették meg a program második, 4 hónapig tartó, struktúraváltó szakaszát. Ebben a szakaszban a résztvevők már piacképes tudást és államilag elismert bizonyítványt szerezhetnek meg.

6. Részt vettünk a Forbes Tech Summiton

Rendkívül büszkék vagyunk Fachs Anitára, vállalati kapcsolatokért felelős cégvezetőnkre, aki a Forbes Tech Summiton képviselt bennünket és megosztotta a közönséggel, hogy miért jelenthet megoldást a corporate bootcamp az IT munkaerőhiányra.💚🤓

7. 4000+ résztvevő

A tavalyi évben átléptük a bűvös háromezres számot, de azóta is szélsebesen robogunk előre! Már összesen több mint négyezren tettétek meg velünk az első lépéseket IT karrieretek felé. Köszönjük a bizalmat!💚

8. Az önkéntesség sem maradhatott ki🐶

Az állatvédelem mindig is kedves volt a szívünknek, ezért úgy döntöttünk, hogy önkéntes csapatunkkal ellátogatunk a Csömöri Állatvédő Civil Szervezet állatmenhelyére. Egyrészt, hogy segítsünk a menhely körül, és átadhassuk adományainkat, másrészt, hogy mi is feltöltődhessünk a sok szeretettől és szimatoló orrocskától, ami fogadott bennünket. 

Szeretnénk mindenkit arra biztatni, hogy éljen a lehetőséggel és tegye szebbé egy menhely mindennapjait!

9. 7 évesek lettünk🥳

Nekünk is hihetetlen, de Magyarországon már 7 éve, Csehországban 4 éve, Szlovákiában pedig több, mint 2 éve dolgozunk azon, hogy motivált, tehetséges embereknek segítsünk az IT karrierjük építésében. Mindenkinek egy még sokkal sikeresebb új évet kívánunk!🥳🥳🥳

10. Audi Developer Academy

Rendkívül büszkék vagyunk rá, hogy az Audi Hungariával közösen elindítjuk új, ösztöndíjas programozóképzésünket!

Nagyon izgalmasan fog indulni az új év az Audi Developer Academy-vel, melynek keretében a kiválasztásra került jelentkezők 4,5 hónapos szuperintenzív képzésen vehetnek részt, majd a képzést sikeresen teljesítők a vállalat munkatársaként erősíthetik az Audi Hungaria IT szoftverfejlesztői csapatát. 

A szerzőről:

About the author

Junior programozó képzések

Zöld út az IT karrierednek

Érdekel

Ismerd meg céges szolgáltatásainkat!

Discover our services for companies!

Tovább olvasnál?

Tovább olvasnál?

Read more?

Read more?