Published on:
15.12.2021

10 dolog, amire büszkék vagyunk 2021-ből

Publikálva:
2021.12.15.

Mindjárt itt az évvége, a jól megérdemelt pihenés ideje, amikor mindenki megáll egy kicsit és számot vet az elmúlt év történéseiről. Sokunknak nem volt könnyű ez az év, de az ünnepi készülődés hangulatában emlékezzünk most inkább a sikerekre, amik előbbre vittek bennünket és benneteket. Hiszen annyi minden van, amire örömmel és büszkén nézünk vissza. Íme a legemlékezetesebb történések a Green Fox elmúlt évéből.

1. Mentorált #MyFirstApp Coding Camp

Nagy sikerrel zárult a HTTP Alapítvány, a Microsoft és a Green Fox Academy közös online programja, a #MyFirstApp Coding Camp, ahol tavasszal majd nyáron 120-120 érdeklődő arra is lehetőséget kapott, hogy mentori segítséggel sajátítsa el a webfejlesztés alapjait 3 hét alatt, magyar nyelven, saját tempóban haladva. A kurzushoz a HTTP Alapítvány adta az informatikatanárokat, akiket a mi mentoraink készítettek fel a speciális feladatra. A programot már több mint 15 000 ember kezdte el és továbbra is elérhető azok számára, akik az önálló haladás mellett döntenek itt. Jövőre veled is találkozunk, ugye?😉

2. Hello IT! for Women

Júliusban elindult ingyenes, Hello IT! for Women online alapozó IT kurzusunk, ahol az INCO Academy-vel együttműködésben, a Google.org támogatásával 300 nőnek segítettünk felkészülni a digitalizáció kihívásaira. „A Green Fox örömmel csatlakozott a program magyarországi partnereként, hiszen a kezdetektől azért dolgozunk, hogy minél több motivált tehetségnek segítsünk jövőbiztos karriert építeni, miközben mi magunk is kiemelt figyelmet fordítunk a női célcsoportra, köztük a karrierváltó kisgyermekes nőkre.” - Fachs Anita, a Green Fox magyarországi operációjának vezetője.


3. Elkészült az új B2B arculatunk

Nagy örömmel és büszkeséggel tölt el minket, hogy folyamatos növekedésünknek és fejlődésünknek köszönhetően már 3 országban vagyunk jelen, így már a B2B tevékenységünket is regionálisan szervezzük. Ennek apropóján elkészült a szupermenő új B2B arculatunk és megkezdtük a vállalatok számára létrehozott weboldalunk megújítását is.


4. Újratervezés 2.0

Az előző program sikerei után ismét bekerültünk azok közé a képzők közé, akik az Újratervezés 2.0 Program keretében államilag támogatott informatikusképzést tarthatnak. Az Újratervezés Program első szakasza egy 4 hetes alapozó képzés volt, hogy a jelentkezők felmérjék, mennyire áll közel hozzájuk az IT világa, és megismerjék a webfejlesztés alapjait. Az alapképzést sikeresen teljesítők egy felvételi folyamat után kezdhették meg a program második, 4 hónapig tartó, struktúraváltó szakaszát. Ebben a szakaszban a résztvevők már piacképes tudást és államilag elismert bizonyítványt szerezhetnek meg.


5. Szerethető Munkahelyek

Idén már az 5. alkalommal hoztuk el a Szerethető Munkahelyek díjat a DreamJo.bs nagyszabású versenyén, ahol idén is azokat a cégeket jutalmazták, amelyeket a szavazók a legvonzóbbnak találtak. A tavalyi 1100 nevezőhöz képest, most 1600 munkahely mérettette meg magát és összesen 68.000 szavazat érkezett a pályázókra. Köszönjük mindenkinek, aki támogatott bennünket egy szavazattal! 

6. Eindult a Green Fox Klub

Októberben megtartottuk első hibrid sajtóeseményünket, a Green Fox Klubbot.😍🦊 Az első eseményen Fachs Anita, a Green Fox Academy operatív vezetője beszélgetett Tóth Máriával, a DXC Technology szoftverfejlesztési igazgatójával arról, hogyan alakul a nők szerepvállalása a különböző digitális szakmákban. 


7. Elstartolt első Microsoft technológián alapuló képzésünk

Idén áprilisban került sor a Green Fox történetének első Microsoft technológián alapuló kurzusára, melynek végén 8 szerencsés hallgató csatlakozhatott a Microsoft legnagyobb európai Dynamics partnerének, a COSMO CONSULT fejlesztői csapatához. A COSMO és a Green Fox közös szuperintenzív képzését azok számára ajánljuk, akik nyitottak arra, hogy kifejezetten Microsoft rendszerekre alapozva fejlesszenek a jövőben egyedi igényeket kiszolgáló megoldásokat a legkülönbözőbb iparágak számára. Ha a fejlesztés mellett, téged is vonzanak a vállalati, üzleti folyamatok, akkor jó hírünk van a számodra! Az áprilisi kurzus sikerén felbuzdulva, 2022 tavaszán újra tandíjkedvezménnyel és álláslehetőséggel várunk téged Microsoft technológián alapuló képzésünkön – ezúttal akár debreceni és szegedi elhelyezkedéssel!😉


8. Új szintre léptek a Corporate Bootcampek

Az idei évtől már önálló termékként vált elérhetővé egy szupermenő szolgáltatásunk, a corporate bootcamp! Mit takar ez a kifejezés? Teljesen egyedi, vállalatokra szabott szuperintenzív bootcamp képzéseket nyújtunk: projektkész talent poolt képzünk egyedi syllabus és technológiai igények alapján, akár a tehetségek kiválasztásától a munkába állásig. Évek óta számos partnerünkkel dolgoztunk együtt ilyen projekteken hazai és nagy nemzetközi megbízások keretében, ezt a tudást gyúrtuk bele szolgáltatásunkba.


9. 1500+ hallgató

A tavalyi évben átléptük a bűvös ezres számot, de azóta is szélsebesen robogunk előre! Már több mint ezerötszázan kezdtétek el velünk IT karrieretek építését. Köszönjük a bizalmat!💚


10. 6 évesek lettünk

Nekünk is hihetetlen, de Magyarországon már 6 éve, Csehországban 3 éve, Szlovákiában pedig több mint 1 éve dolgozunk azon, hogy motivált, tehetséges embereknek segítsünk az IT karrierjük építésében. Mindenkinek egy még sokkal sikeresebb új évet kívánunk!🥳🥳🥳



A szerzőről:

About the author

Junior programozó képzések

Zöld út az IT karrierednek

Érdekel

Ismerd meg céges szolgáltatásainkat!

Discover our services for companies!

Tovább olvasnál?

Tovább olvasnál?

Read more?

Read more?