Published on:
23.8.2022

Újabb irodát nyitott a Green Fox Academy Pozsonyban

Publikálva:
2022.08.23.

A Green Fox mára erős nemzetközi vállalattá vált és regionális IT talent poolt épít. Nemzetközi képzéseket indítunk és országhatárokon átnyúló lehetőségeket biztosítunk hallgatóink, valamint vállalati partnereink számára. Csehországban és Szlovákiában piacvezető szerepből építkezünk tovább.

Másfél év alatt, 2021-től felépítettük a szlovák IT képzési piac legerősebb márkáját, az online oktatás átütő sikerére alapozva pedig idén nyáron megnyitottuk második külföldi irodánkat, Pozsonyban. A Green Fox Academy Csehországban és Szlovákiában is piacvezető az állásgaranciás rövid ciklusú IT képzések terén, a felvett és a munkaerőpiacon elhelyezett hallgatók száma alapján. Eközben elindítottuk eddigi legnagyobb létszámú, nemzetközi képzésünket és erősítjük regionális szintű vállalati partnerségeinket.

"Csehországban 2018 óta minden évben közel száz százalékkal növeltük a hallgatóink számát. Tavaly piacvezetők lettünk Csehországban és beléptünk Szlovákiába azzal, hogy elérhetővé tettük online szoftverfejlesztő képzésünket szlovák hallgatók számára is.”

- mondta Bárdos Kristóf, a Green Fox Academy társalapítója és ügyvezetője.

Kiemelkedő eredménnyel zártuk 2021-et, a két országban összesen 250 millió forintos árbevételt értünk el. Az idén további növekedésre számítunk, várhatóan ismét megduplázzuk a hallgatói létszámot mindkét országban és bevezetjük a Magyarországon már sikeres corporate bootcamp képzési modellt.

A gazdaság gyors digitalizációja globális trend, ezzel párhuzamosan az IT munkaerőpiac is nemzetközivé vált, a nagyobb fejlesztéseken már jellemzően nemzetközi projektcsapatok dolgoznak, távmunkában. A szoftverfejlesztői tudás mellett felértékelődött a stabil angol nyelvismeret, illetve például az erős együttműködési és kommunikációs készség. 

"Nemzetközi szintre léptünk az oktatás és az IT talent pool építése terén is. A magyar, cseh és szlovák munkaerőpiacot regionálisan, egységként kezeljük, hallgatóink és vállalati partnereink számára egyaránt országhatárokon átnyúló lehetőségeket biztosítunk"

- emelte ki Bárdos Kristóf.

Idén márciusban elindítottuk első, angol nyelvű nemzetközi szoftverfejlesztő képzésünket és egyúttal kibővítettük a választható szakirányok körét. Back-end, illetve Full-stack programozás mellett Salesforce, illetve ServiceNow fejlesztés és Data engineer területre is folyamatosan képzünk szakembereket.  

„Az első nemzetközi évfolyamunk 174 hallgatóval a legnagyobb létszámú a Green Fox eddigi történetében, ők 2022 augusztusában már a záróvizsgáikra készülnek. 19 mentor segíti őket a programozás elsajátításában, a munkaszituációkra való felkészülésben, az agilis módszertan és a folyamatos önképzés technikáinak gyakorlásában. Mindezt az angol nyelv, az online csapatmunka és a személyes kompetenciák széles körű fejlesztésével egészítjük ki. A végzőseink így nemzetközi környezetben is megállják a helyüket.”

- tette hozzá Bárdos Kristóf, a Green Fox cégvezetője.

A szerzőről:

Bárdos Kristóf
CEO
Kristóf szociálisan érzékeny tech-vállalkozóként kategorizálja be magát, aki nem-hierarchikus struktúrákkal, decentralizált társadalmi együttműködéssel és munkavállalói tulajdonosi modellekkel kísérletezik. Több mint egy évtizedet töltött a tech startup világban, miközben startupokat indított, 3 kontinens kkv-inak és nagyvállalatainak dolgozva termékfejlesztő ügynökségeken keresztül. Egy startupokat támogató kezdeményezés társalapítójaként, a közép-kelet-európai startupokat segítette a globális piacra kijutásukban is. Az elmúlt években figyelme mindinkább a mentorálás és a projektalapú oktatás, valamint ezen vállalkozások társadalmi hatásai felé fordult.

About the author

Junior programozó képzések

Zöld út az IT karrierednek

Érdekel

Ismerd meg céges szolgáltatásainkat!

Discover our services for companies!

Tovább olvasnál?

Tovább olvasnál?

Read more?

Read more?