Microsoft technológián alapuló képzést indít a Green Fox és a COSMO CONSULT

Jelentkezem

Kiknek szól a képzés?

Online szuperintenzív programozóképzés kifejezetten Microsoft technológiákra specializálva, debreceni és szegedi elhelyezkedéssel

2022 tavaszán a Green Fox és a Microsoft legnagyobb európai Dynamics partnere,
a COSMO CONSULT online szuperintenzív programozóképzést indít azok számára, akik kifejezetten a Microsoft technológiák iránt érdeklődnek, és szívesen dolgoznának a jövőben vállalati folyamatokon, adatelemzési projekteken és analitikai feladatokon a fejlesztés mellett.  

A sikeresen végzettek közül legalább 8 főnek a COSMO CONSULT állást is ajánl az idén megnyitott debreceni és szegedi irodáinak csapatában, ahol rögtön éles projekten tudják alkalmazni a kurzuson tanultakat.

Miért válaszd ezt a képzést?

Biztos karrier vidéki elhelyezkedéssel

A sikeres végzést követően nem kell állásinterjúkra járnod, azonnal belefoghatsz új karrieredbe a COSMO CONSULT szegedi és debreceni irodájában. Microsoft Dynamics rendszerekre alapozva fejleszthetsz egyedi igényeket kiszolgáló megoldásokat a legkülönbözőbb iparágak számára.

Piacképes tudás

Ha az alapoktól kezdenéd, és a képzés végére junior programozóvá válnál. Valamint rendelkezel annyi forrással, hogy előre kifizesd a legkedvezőbb csomagot.

Olyan speciális tudást szerezhetsz meg a képzés alkalmával, amire nagy igény van a magyar munkaerőpiacon, és amire jelenleg más programozó bootcamp nem készít fel.

Green foxos módszertan

Ha az alapoktól kezdenéd, és a képzés végére junior programozóvá válnál. Valamint rendelkezel annyi forrással, hogy előre kifizesd a legkedvezőbb csomagot.

Magyarország első szuperintenzív programozó bootcampjeként az elmúlt 6 évben több mint 1500 hallgatónknak segítettünk abban, hogy megtegyék a kezdő lépéseket IT karrierjük felé. Frontális oktatás helyett, a mentori keretrendszerű oktatási formában hiszünk, hagyományos előadásokkal itt nem nagyon fogsz találkozni.

Limitált létszámú osztály

Ha az alapoktól kezdenéd, és a képzés végére junior programozóvá válnál. Valamint rendelkezel annyi forrással, hogy előre kifizesd a legkedvezőbb csomagot.

15 főnek biztosítunk lehetőséget, hogy a COSMO CONSULT által támogatott csoportban tanuljon, majd később. Legalább 8 főnek pedig lehetősége lesz csatlakozni elsősorban a cég debreceni és szegedi csapatához.

A képzésről bővebben

 • Az online kurzus időtartama 18 hét + 2 hét szünet

 • 50-60 óra elfoglaltság hetente (5x8 óra hétköznapokon + házi feladat)

 • Java nyelven sajátíthatod el a programozás alapjait, a képzés 2. felében pedig Microsoft Dynamics vállalatirányítási rendszerekkel ismerkedhetsz meg (Navision, Business Central) és konkrét COSMO CONSULT projekteken keresztül mélyítheted el a tudásodat

 • Soft skill tréningek és coaching alkalmak is tartoznak a képzéshez

 • Magyar nyelvű oktatás angol tananyagokkal

 • 15 fős limitált tanulócsoport

 • Élő, mentor által vezetett online órák, amikhez bárhonnan csatlakozhatsz, igény szerint pedig vissza is játszhatod őket

Tandíj és garanciák

A képzés díjának több mint 30%-át a COSMO CONSULT finanszírozza.

Teljes kurzus előfinanszírozása

850.000 Ft + ÁFA

Ha csak programozói alaptudásra szeretnél szert tenni, illetve ha most van időd belevágni a képzésbe, de nem vagy biztos abban, hogy mikor tudsz végezni.

 • Mit jelent ez?
  A tandíj előre, egy összegben a kurzus kezdete előtt kb. 2 héttel fizetendő.
 • Szüneteltethető a modulok végén, és meghatározott időpontokban folytatható.
 • A soft skill tréningek és coaching alkalmak szabadon választhatók.

Jövedelemarányos utófinanszírozás

1.370.000 Ft + ÁFA

Ha az alapoktól kezdenéd, és a képzés végére junior programozóvá válnál. Valamint rendelkezel annyi forrással, hogy előre kifizesd a legkedvezőbb csomagot.

 • Mit jelent ez?
  Amint elhelyezkedsz, minden hónapban a nettó fizetésed 20%-ával fizeted vissza a képzést. A kurzus kezdetekor csak 100.000 Ft kaució fizetendő.
 • Nem szüneteltethető, a kurzus egyben végzendő el.
 • A soft skill tréningek és coaching alkalmak kötelezők a kurzus elvégzéséhez.
Ha esetleg a képzés sikeres elvégzése után a COSMO mégsem ajánl neked állást, nincs miért aggódnod. Ebben az esetben díjmentesen kiegészítjük a tandíjadat 100% elhelyezkedési garanciánkkal.

Ez a csomag biztosítja azt, hogy a sikeres végzést követően segítséget nyújtsunk számodra az elhelyezkedésben, és azt a garanciát, mely szerint, ha fél éven belül a hallgatói szerződésedben részletezett feltételek szerint nem találsz állást, a képzési díj 100%-át visszafizetjük.

A tandíj támogatásnak feltétele a képzés sikeres elvégzése, így sikertelen képzés esetén a kedvezmény nélküli tandíj alapján történik az elszámolás közted és a Green Fox között.

Mi történik a képzés után?

A sikeres végzést követően legalább 8 főnek lehetősége lesz csatlakozni a COSMO CONSULT szegedi és debreceni irodáinak csapatához. A képzésről kikerülő „Cosmonauták” alapvető fejlesztési ismeretekkel fognak rendelkezni a Microsoft technológiákban, ezen belül a cégóriás legnépszerűbb felhős vállalatirányítási rendszerét, a Business Central-t fogják alaposan megismerni. A fejlesztési módszertanok elsajátítása után képesek lesznek arra, hogy mentoraik segítségével fejlesztési specifikációk alapján egyedi fejlesztési, karbantartási és verzióváltási (upgrade) feladatokat lássanak el. A COSMO CONSULT célja, hogy a képzésről kikerülő szakemberek a cég nemzetközi és magyar ügyfeleinkek upgrade projektjeiben vegyenek részt, és egy külön üzletágként előremozdítsák a vállalatok átállását a legújabb felhős technológiákra.

Karrier a COSMONÁL

FOLYAMATOS FEJLŐDÉS

Meg fogod tanulni a GIT verziókezelő használatát, Azure Devops-ot, Visual Studio Codo-t, Powershell-t. Lehetőséged lesz RDLC reportot csinálni Visual Studioban. Írhatsz tesztautomatizciót, vagy megismerheted az Azure felhő világát és adminisztrálhatod azt. Természetesen fogsz találkozni régi technológiával is (NAV), amiből látni fogod hogy honnan indult és hol tart most a piac. Daily stand up-on elmondhatod ötleteid, problémáid, ha megakadtál vagy lenne kedved másban kipróbálni magad, a csapat tagjai megoldást keresnek rá. Negyedéves értékelésen együtt kitaláljuk a céljaid, feladataid, visszajelzést kapsz a munkádról és elvárjuk, hogy Te is jelezz vissza számunkra, pozitív kritika mellet a negatív visszajelzést is szívesen fogadjunk.

NEMZETKÖZI CSAPAT

A nemzetközi környezet több szempontból is izgalmas lehetőséget biztosít a kollégáknak, ugyanis számos céges út, képzések és csapatépítők várnak a jelentkezőkre. Mindamellett, hogy napi szinten francia, német, spanyol, osztrák vagy épp svéd kollégákkal kell majd dolgozniuk az új csapattagoknak, az is említésre méltó, hogy az alapvetően fiatalokból álló csapatokban, olyan kollégák is dolgoznak, akik akár 15-20-30 éves tapasztalattal rendelkeznek és az iparág szakértőinek számítanak.

WORK-LIFE-BALANCE

A COSMO CONSULT már elnyerte a Családbarát Munkahely kitüntetést, és a Legjobb Női Munkahely 2019-es választásán is különdíjban részesült. Ezek a díjak is a cég rugalmas, emberközpontú cégkultúráját tükrözik. Az eddig elért sikerek első sorban a COSMO CONSULTban dolgozó embereknek köszönhetők, ezért a cég vezetői számára az a legfontosabb, hogy egy olyan környezetet biztosítsanak az itt dolgozóknak, amiben képesek fejlődni, ahol a mindennapi munka jó hangulatban telik – ennek pedig, elengedhetetlen része a megfelelő “work-life-balance” kialakítása és az ehhez kapcsolódó juttatások biztosítása.

RUGALMAS MUNKAREND

A home office nagyon hatékonyan működik a cégben, így a pandémia után is a céges ajánlás 3 nap irodai munka 2 nap home office marad, de mindenkinek van lehetősége az egyéni igények egyeztetésére is. Ez utóbbi olyannyira igaz, hogy a vidéki munkavégzés sem jelenthet akadályt. A kollégák törzsidőben dolgoznak, de a a munkanap kezdetén és végén rugalmasan kezeljük a munkaidőt, így senkinek sem kell stresszelnie, ha családi kötelezettségei miatt reggel később ér be, vagy délután korábban kell haza indulnia.

Meggyőztünk?
Helyezkedj el a COSMO CONSULT debreceni vagy szegedi csapatában képzésünk elvégzése után!

Jelentkezem

További részletek

A képzés végére junior szintű programozói tudást szerzel, valamint sok-sok gyakorlatot valós projekteken és különböző technológiákban. Végzett hallgatóink az alábbi területeken helyezkednek el:
Backend
Frontend
Desktop
DevOps
Full-Stack
Mobile
Embedded
Data Science
Quality Assurance

MILYEN HOSSZÚ A PROGRAM?
A képzés teljes hossza nettó 4 hónap, plusz 2 hét szünet. (Heti 5 nap, napi 8 óra, hétfőtől péntekig)

MENNYI IDŐT VESZ IGÉNYBE?
A képzés időtartama alatt szinte mindet. :) Nem kertelünk: ha négy hónap alatt szoftverfejlesztővé szeretnél válni, akkor az komoly elköteleződést jelent. Az oktatás maga hétköznapokon reggel 9 és délután 6 óra között zajlik, viszont sokszor előfordul majd, hogy az iskolai munka otthoni előkészületeket kíván meg.

A képzés mentori keretrendszerű oktatási formában zajlik. Ez a gyakorlatban azt jelenti, hogy csupán az órák 10 százaléka lesz klasszikus előadás, a többi mentorok által vezetett csoportmunka. A képzés teljes időtartama alatt feladatok megoldásával folyik majd a tanulás. Az első két hónapban bevezető, gyakorló jellegű feladatokkal dolgozik a csoport, az utolsó két hónapban pedig a partnercégektől kapott valós projektekből vett mintaprojekteken.


A képzés folyamán azonban nemcsak a kódolásra koncentrálunk, hanem nagy hangsúlyt fektetünk az olyan soft skillek fejlesztésére is, mint a kommunikációs és prezentációs készség, illetve az együttműködés, csapatjáték. Fontosnak tartjuk, hogy hallgatóink könnyedén megállják a helyüket jövőbeni munkahelyükön, ezért két, teljes állásban erre dedikált szervezetpszichológus foglalkozik velük.

A kurzus teljes hossza alatt tréningeken és coaching alkalmakon vesznek részt, illetve péntekenként egyéni és csoportos prezentációk keretében számolnak be a mentoroknak és a partnereinknek az aktuálisan elsajátított tudásukról.

Képzéseink néhány havonta indulnak, neked pedig mindig az aktuálisan soron következőre van lehetőséged jelentkezni.

A következő kurzus indulása: 2018. május 7.
Jelentkezési határidő: 2018. március 25.

Felvételi eredmények: pár nappal a felvételi utolsó lépcsője után, legkésőbb április 6-ig

A felvétel folyamatosan zajlik, tehát minél hamarabb jelentkezel, annál nagyobb esélyed van bekerülni! ;)

HOL LESZ AZ OKTATÁS?
1062 Budapest Andrássy út 66., 2. és 3. emelet

HÁNY FŐT VESZÜNK FEL?
Egy tanulócsoport létszáma 15-21 fő.
Egy kurzus alkalmával 3 csoportot indítunk.

A képzésben való részvételnek nincsen semmilyen klasszikus képzési előfeltétele. Az egyetlen dolog, ami nélkül biztosan nem tudunk felvenni, az az ANGOLTUDÁS.​

Miért fontos ez?

Azért, mert a képzés tananyagának nagy része angol nyelven érhető el, illetve péntekenként a demók/prezentációk is angol nyelven zajlanak. A nyelvvizsga nem kötelező.
Ami előnyt jelenthet a felvételinél, de nem kritérium: ha már van egy diplomád, legyen az bármilyenha már próbálkoztál önállóan kódolással, esetleg részt vettél valamilyen online kurzuson ... és fontos, hogy életkori határ nincs. :)

A képzés sikeres elvégzése után segítünk munkát találni. Az elhelyezkedésre nem vállalunk garanciát, de aggodalomra semmi ok: a nálunk végzettek 96%-a programozóként dolgozik! Jó, ha tudod: a partnercégeinknél ugyanazon a felvételi folyamaton mennek végig a hallgatóink, mint a bármely más iskolapadból érkező juniorok.

A Green Fox Academy által kiállított oklevelet, amely igazolja majd, hogy sikeresen megfeleltél a kurzus követelményeinek, és letetted a záróvizsgát. Fontos tudnod: a képzés nem államilag akkreditált, így nem állíthat ki akkreditált bizonyítványt. Ezen nem is tervezünk változtatni, mert az akkreditációs folyamat nem tenné lehetővé, hogy mindig a legfrissebb technológiákat taníthassuk nektek. Mi abban hiszünk, hogy a megszerzett tudás igazi értékét az mutatja, hogy legkiválóbb hallgatóink azonnali munkalehetőséghez juthatnak.

Mire lesz szükséged a képzéshez?

Középszintű angoltudásra, egy saját laptopra Microsoft Windows operációs rendszerrel és a kíváncsiságodra. Ahhoz, hogy csatlakozhass a képzésünkhöz, a Green Fox négylépcsős felvételi folyamatán kell végigmenned, ami kb. 2 hét alatt zajlik le. Erre azért van szükség, mert olyan jelentkezőket szeretnénk felvenni a kurzusra, akikről mi magunk is elhisszük, hogy el fogják tudni végezni a képzést, és hasonló sebességgel tudnak majd haladni.

Hogyan zajlik a felvételi?

Ahhoz, hogy csatlakozhass a képzésünkhöz, a következő négylépcsős felvételi folyamaton kell végigmenned, ami kb. 2 hét alatt zajlik le. Erre azért van szükség, mert olyan jelentkezőket szeretnénk felvenni a kurzusra, akikről mi magunk is elhisszük, hogy el fogják tudni végezni a képzést. Fontos, hogy a felmondást csak a folyamat végén, a végleges felvételi eredmények ismeretében javasoljuk!

1. Jelentkezés
Ha elhatároztad magad, hogy megváltoztatod az életed, add le a jelentkezésed! Csak pár kattintás az egész. :)

2. Online teszt
A jelentkezés leadása után pár nappal kapsz tőlünk egy linket egy teszthez, ami a kognitív készségeidet méri fel játékos formában. Azt javasoljuk, hogy ezt számítógépen és ne telefonon próbáld kitölteni. A teszt maximum 30 percet vesz igénybe.

3. Interjú
Az online teszt után nem sokkal értesítünk, hogy tovább jutottál-e a következő körbe. Ha igen, akkor meghívunk egy kb. 30 perces személyes/online interjúra, mert szeretnénk megismerni téged. :)

4. Online szimuláció
Ha továbbjutottál az interjún is, akkor már csak egy lépés van hátra: egy 1 órás páros online szimuláció, ahol a jelentkezők digitális írástudását figyeljük meg.
A kurzus indulása előtt (legkésőbb 30 nappal) értesítünk a felvételi eredményedről. Ha a legjobbak között vagy, elintézzük a papírmunkát, és sok szeretettel várunk a képzés első napján. Sok sikert!

Milyen módszertannal oktatunk?

Célunk a Green Foxban az, hogy olyan környezetet teremtsünk, amiben a későbbiekben dolgozni fogsz, ezért a tanulás a képzés teljes időtartama alatt többségében feladatok megoldásával történik. Hallgatóink a kurzus első felében gyakorló jellegű feladatokon dolgoznak (ún. workshop), a második felében pedig komplex projektek fejlesztésébe kapcsolódnak be.

Blended classroom módszertan szerint tanítunk, ahol keverednek a hagyományos tantermi oktatási módszerek a digitalizáció nyújtotta lehetőségekkel. Videós tananyagainkat a hallgatóink önállóan, otthon dolgozzák fel, amit mentoraink által támogatott önálló és csoportmunka követ.

A képzés mentori keretrendszerű oktatási formában zajlik. Ez a gyakorlatban azt jelenti, hogy a képzésen töltött idő csupán 10%-a klasszikus előadás (ún. material review), a többi mentorok által vezetett egyéni és csoportmunka.

Online képzéseinken többségében Zoomon zajlik a material review, ezek az órák a későbbiekben igény szerint visszanézhetőek. Az idő további részében hallgatóink kisebb tanulócsoportokba osztva Discordon vannak kapcsolatban egymással, illetve előre egyeztetett idősávokban mentorainkkal.

Így tanítunk mi

Nemcsak a tananyagunkat, hanem az oktatási módszertanunkat is folyamatosan fejlesztjük, mert célunk, hogy mentoraink minél hatékonyabban adják át tudásukat képzésünk résztvevőinek. Erről mesél Kökény Tamás (Tojás), a képzésünk vezetője.

Milyen papírt kapsz a végén?

Ez egy bejelentés köteles képzés, aminek a végén egy  Green Fox Academy által kiállított tanúsítványt kapsz majd. Ez igazolja, hogy sikeresen megfeleltél a kurzus követelményeinek, és sikeresen teljesítetted a képzést.

7. Hogyan és milyen feltételekkel segítünk neked munkát találni?

Sikeresen végzett hallgatóinkat fejvadász csapatunk segíti a mielőbbi elhelyezkedésben, ugyanakkor érdemes úgy készülnöd, hogy ez igénybe vehet néhány hónapot.

Szabadon elhelyezkedhetsz bármilyen cégnél, ám a Green Fox Academy partnereitől a végzést követő 6 hónapban csak a mi közvetítésünkkel fogadhatsz el állásajánlatot. Partnercégeink legalább havi bruttó 360.000 Ft-os fizetést nyújtanak (beleértve a béren kívüli juttatásokat is).