#MyFirstApp Coding Camp

Ingyenes, online, magyar nyelvű
programozókurzus
2018. március 22. csütörtök, 18:30-20:00
Andrássy út 66., 3. emelet
Fontos, hogy jelentkezés után mindig ellenőrizd a spam leveleidet is.
Jelentkezem

Már régóta bele akarsz kóstolni a tech világába? Kipróbálnád, mennyire való neked egy bootcampképzés? Úgy érzed, egy kis programozói tudás neked is megkönnyítené az elhelyezkedést? Tanulj bele a programozás alapjaiba, és rakd össze életed első éles webalkalmazását nulláról, magyar nyelvű, online tananyagaink segítségével!

Máris belefognál a karrierváltásba?

Hamarosan indulnakOnline junior programozó képzéseink

Kinek szól ez a kurzus?

Mindenkinek! Még a #maradjotthon kampány idején döntöttünk úgy, hogy ingyenes online tananyagot ajánlunk fel azoknak, akik nem tudják folytatni a munkájukat, vagy az otthoni munkavégzés mellett belefér a hétköznapjukba pár óra tanulás. Így a kurzus jó lehetőség volt az önfejlesztésre, vagy akár egy új karriert is megalapozhatott azoknak, akik váltásra kényszerültek. A kurzusunk pedig azóta is folytatódik!
Úgy gondoljuk, hogy a programozói tudás a közeljövőben még jobban felértékelődik. Ha te is egyetértesz, és elég elszántnak érzed magad, jelentkezz bátran!

Már magyar nyelvű tananyaggal!

A Microsoft támogatásának köszönhetően a #MyFirstApp Coding Camp teljes tananyaga már elérhető magyarul. Így ha eddig a nyelvi akadályok miatt nem vágtál bele a kurzusba, most érdemes elkezdened.

Rólunk röviden

A Green Fox Academy budapesti és prágai oktatóközpontjában több, mint 7 éve képzünk át teljesen különböző szakmai hátterű és életkorú embereket junior programozóvá.

Hogyan épül fel a kurzus?

1. hét

  • HTML, CSS
  • Miniprojekt: az első saját weboldalad (igen, már az első héten!)

2. hét

3. hét

  • Projekt: az első éles webalkalmazásod

A “táborvezetők”, vagyis akik a tananyagot összeállították

Szél
Péter
Chief Technology Officer

"Sziasztok, Szél Péter vagyok, a Green Fox képzési vezetője. Korábban a LogMeInnél dolgoztam senior szoftverfejlesztő és scrum master pozikban, kedvenc programozási nyelveim a C# és a JavaScript. Szabadidőmben gyerekeket tanítok programozni különböző non-profit alapítványokon keresztül."

Gyulavári
Ádám
Ex Mentor

"Középiskolás koromban kezdtem el foglalkozni a programozással, egyenes út vezetett a mérnök informatikus képzésre, ahol a programozás mellett az emberekkel foglalkozást is megszerettem, ezért a mérnöktanári képzést is elvégeztem."

Mire van szükséged a részvételhez?

  • Egy számítógépre stabil internetkapcsolattal és mikrofonnal (webkamera nem szükséges).
  • 4 óra szabadidőre 3 héten keresztül minden hétköznap. Ha ez nem fér bele a napirendedbe, akkor is érdemes jelentkezned, hiszen haladhatsz a saját ütemedben is, de érdemes tudnod, hogy hétköznapokon 17:00 és 21:00 között lesz alkalmad interaktív csoportmunka keretében beszélgetni más résztvevőkkel. Úgy számolj, hogy a regisztrációtól számítva 6 hétig lesz hozzáférésed a tananyaghoz.
  • A kurzus weboldalán található jelentkezési lap kitöltésére
  • ...és egy nagy adag motivációra😉