Published on:
16.12.2020

10 dolog, amire büszkék vagyunk 2020-ból

Publikálva:
2020.12.16.

Koronavírus, maszk, kijárási korlátozás: sokaknak leginkább erről szólt 2020, mi mégsem ezekre fogunk emlékezni. A mi buzzwordjeink ehelyett: #StayAtHome Coding Camp, Impact Ventures, online képzés vagy éppen ISA. És még annyi minden van, amire örömmel és büszkén nézünk vissza. Íme a legemlékezetesebb történések a Green Fox elmúlt évéből.

1. Impact befektetést kaptunk: Munkánk társadalmi hatása a kezdetektől az egyik legerősebb hajtóerőnk. Ezért is különösen nagy elismerés, hogy az Impact Ventures-től a régió egyik legnagyobb dedikált impact befektetését kaptuk. Ez az egyetlen hazai impact befektetési alap, amely kifejezetten olyan szociális vállalkozásokba fektet, akik fenntartható, skálázható üzleti modellel rendelkeznek, és pozitív társadalmi hatást váltanak ki (erről az Impact Reportban olvashatsz többet).


2. #StayAtHome Coding Camp indítása: A koronavírus-járvány komoly kihívások elé állította az embereket, a korlátozások miatt sokaknak veszélybe került vagy meg is szűnt az állása. Úgy éreztük, hogy ebben a nehéz helyzetben a saját eszközeinkkel nekünk is segítenünk kell. #StayAtHome Coding Camp néven 3 hetes, ingyenes képzéssorozatot indítottunk itthon és Csehországban, amelyen a programozás alapjait tanítottuk meg az érdeklődőknek. A korlátozások nyári feloldása óta  #MyFirstApp Coding Camp néven folytatódó kurzusra mostanáig több mint 10.000-en jelentkeztek. Jövőre veled is találkozunk?😉


3. Online képzés jövedelemarányos utófinanszírozással: Májusban 21stcenturyfox néven elstartolt első online évfolyamunk, ezzel együtt új finanszírozási csomagunk is debütált. A hazai programozóképzések közül elsőként vezettük be a jövedelemarányos utófinanszírozást (ISA: Income Share Agreement). Ennek lényege, hogy végzett hallgatóink az elhelyezkedés után fix részletek helyett a havi jövedelem meghatározott hányadát fizetik be a tandíjra, ami így biztosan vállalható terhet jelent számukra. Az online képzési formátumot egyébként mindjárt a nemzetközi piacon is teszteltük: Szingapúrban online academyt tartottunk az egyik partnerünk számára. 


4. IBS-sel közösen mesterképzést indítottunk: Az IBS Nemzetközi Üzleti Főiskolával egyéves IT és üzleti adatelemzés mesterképzést indítottunk, ami az első olyan program a régióban, ami egyesíti az egyetemi és bootcamp képzések erősségeit (úgy látszik, az idei év az elsőségekről szól.:)) . A programot sikeresen teljesítők brit mesterdiplomát kapnak. 


5. Áfamentes Java és JavaScript képzések: Augusztus 12-én megszereztük a felnőttképzési engedélyt (felnőttképzési engedély száma:  E/2020/000006), ami annak a lehetőségét is megteremtette, hogy áfamentesen nyújtsunk képzéseket. Nem is tétlenkedtünk, így ma már Java és JavaScript technológiára épülő képzésünket is áfamentesen vehetik igénybe a hozzánk jelentkezők. 

6. Második Academy4MoMs évfolyamunk is 100%-os: Az Academy4MoMs képzésünk második évfolyama is bizonyította, hogy valóban Szupermamikról van szó. Július végén nemcsak hogy mindannyian sikeresen levizsgáztak, de járvány ide vagy oda, mostanra mindannyian el is helyezkedtek IT területen. Ők a Szupermamik, mi pedig a szuperbüszkék.😊


7. 1000+ hallgató: Az idei évben átléptük a bűvös ezrest, már több mint ezren kezdtétek el velünk IT karrieretek építését. Köszönjük a bizalmat! 


8. Államilag támogatott informatikai képzés: Sikeres pályázást követően mi is bekerültünk azok közé a képzők közé, akik az Újratervezés Program keretében államilag támogatott informatikusképzést tarthatnak. 


9. Szlovákiában is elindultunk: Szeptember 23-án Szlovákiában is elstartolt 3 hetes, ingyenes kurzusunk Green Fox Coding Camp néven, amit a szlovák Accenture-rel és a Grow with Google programmal együtt indítottunk el. Sőt, a programozói alapismeretek mellett a Grow with Google két workshopja, az #IamRemarkable és a New Generation of Founders is bekerült a programba. 


©2018 Google LLC All rights reserved. Grow with Google is a trademark of Google LLC.

10. 5 éves videó: 

Nekünk is hihetetlen, de már 5 éve dolgozunk azon, hogy motivált, tehetséges embereknek segítsünk az IT karrierjük építésében. Egy kis ünneplésre is szakítottunk időt, ennek pillanatait a szülinapunk alkalmából forgatott videónkban örökítettük meg. Ezzel kívánunk mindenkinek egy sokkal sikeresebb új évet!


A szerzőről:

About the author

Junior programozó képzések

Zöld út az IT karrierednek

Érdekel

Ismerd meg céges szolgáltatásainkat!

Discover our services for companies!

Tovább olvasnál?

Tovább olvasnál?

Read more?

Read more?