Published on:
18.12.2019

10 dolog, amire büszkék vagyunk 2019-ből

Publikálva:
2019.12.18.

Hamarosan lezárul egy újabb év, ebből az alkalomból kicsit megálltunk és visszanéztünk, hogy összegyűjtsük, mire is vagyunk legbüszkébbek 2019-ből. Nagyon sok minden történt velünk: túlléptük a 850 hallgatószámot, Prágában elindítottuk a harmadik évfolyamunkat, 49 eseményt szerveztünk a képzésünk iránt érdeklődők, illetve partnereink számára, és ezek még fel sem fértek a top 10-es listánkra. De mi az, ami igen? Íme!:)


1. Az első Academy4MoMs évfolyamának 100%-os elhelyezkedése: Júniusban végzett az Academy4MoMs képzésünk első évfolyama, őszre pedig az összes SzuperMami elhelyezkedett a számára legmegfelelőbb időbeosztásban.

2. Mi lettünk az InfoTanár Mentor Program szakmai partnere: A HTTP Alapítvánnyal együttműködve informatika tanárokat kezdtünk el képezni. Nagyon jó érzés, hogy a tanárokon keresztül még nagyobb társadalmi hatást érhetünk el.

3. Részidős programozóképzés indítása: Sok olyan kérést kaptunk, hogy indítsunk esti, illetve hétvégi képzést, hogy azok is csatlakozhassanak a green foxosokhoz, akik a Szuperintenzív képzést nem tudják vállalni. Végül 2019 őszén startolt el az első Részidős osztályunk. 

4. 100%-os elhelyezkedés Prágában: Két első prágai osztályunk minden végzett hallgatója sikeresen elhelyezkedett!

5. Kínai képzések: 2017 óta rendszeresen tartunk képzéseket Kínában egy partnercégünk számára. A sikeres együttműködésnek köszönhetően 2019-ben három képzést is indítottunk a távol-keleti országban.

6. Németországi elhelyezések: Nemzetközi karrierre nyitott junior fejlesztőinknek már abban is segítünk, hogy külföldön találjanak állást, 2019-ben három hallgatónkat helyeztük el egy németországi partnerünknél. 

7. Húli projektek: Belső fejlesztési ügynökségünkben külső megrendelők számára is elkezdtük a munkát. Többek között a Twitter ex engineering managere, Jesse Smith is hozzánk hozta saját startup projektjét, a PhoneIn-t (Jesse egyébként korábban hallgatónk is volt: egy specifikus technológiáról, a beágyazott programozásról tanult a vállalkozásához). 

8. Karrierváltó workshop: Pszichológus mentorainkkal belevágtunk egy olyan interaktív workshopsorozatba, ahol a résztvevőknek egyéni és csoportos gyakorlatokkal segítünk elindulni a karrierváltás útján, legyen az a programozás vagy más régóta dédelgetett álom.

9. Out Of The Box: Régóta szerettünk volna egy, a hagyományostól eltérő, tapasztalatok megosztására is alkalmas platformot létrehozni a HR szakma számára. Májusban a CX-Ray és The WorkLife Company cégekkel együttműködésben elindítottuk az Out Of The Box rendezvénysorozatot, ahol már több mint 170 HR-est láttunk vendégül.

10. Elkészült az első image videónk: Leforgattuk az első image videónkat, amire szuperbüszkék vagyunk - ezzel kívánunk mindenkinek sikerekben gazdag 2020-at!

A szerzőről:

About the author

Junior programozó képzések

Zöld út az IT karrierednek

Érdekel

Ismerd meg céges szolgáltatásainkat!

Discover our services for companies!

Tovább olvasnál?

Tovább olvasnál?

Read more?

Read more?