Válts karriert Szuperintenzív képzésünkkel!

Jelentkezési határidő: május 31.
Kurzus indulása: július 6.

Képzésünk és a felvételi folyamat a koronavírus miatt kialakult helyzetben online platformokon, zavartalanul folytatódik.

Kinek szól a Szuperintenzív képzésünk?

Tanulj meg kódolni! MOST.

Junior programozó képzésünk szuperintenzív változatára azok jelentkezését várjuk, akik IT területen képzelik el a jövőjüket, és elég elszántak arra, hogy kb. fél évet dedikáltan egy karrierváltásra szánjanak.

Miért válaszd a Green Foxot?

560+

Már több mint 560-an
helyezkedtek el a képzésünket követően.

100%

Ha a sikeres végzést követő fél éven belül nem tudsz elhelyezkedni, a tandíj 100%-át visszafizetjük.

91%

Végzett hallgatóinknak
91%-a IT területen dolgozik.

Hogyan zajlik a képzés?

Mentori keretrendszer, 720 kontaktóra

Junior programozó képzéseink 3 modulból épülnek fel, szuperintenzív képzésünk teljes hossza nettó 18 hét + 3x1 hét szünet. Célunk, hogy ez idő alatt száz százalékosan a tanulásra koncentrálj, ezért minden hétköznap reggel 9-től este 6-ig zajlik az oktatás, amit 2-3 órányi házi feladat követ.
Mi nem hiszünk a frontális oktatásban: az idő csupán 10 százaléka klasszikus előadás, a többi mentorok által vezetett egyéni és csoportmunka.

Tandíj

A képzés díját előre vagy utólag van lehetőséged kifizetni.

Előfinanszírozás elhelyezkedés segítésével

1.090.000 Ft + ÁFA

Ezt válaszd, ha lehetőséged van előre kifizetni a képzés díját.

Előfinanszírozás elhelyezés nélkül

1.390.000 Ft + ÁFA

Ezt válaszd, ha már biztos helyed van a képzést követően, vagy külföldre mennél dolgozni közvetítés nélkül. Ha mégis rajtunk keresztül sikerül elhelyezkedned, 300.000 Ft + ÁFA összeget visszaadunk a tandíjadból!

Utófinanszírozás elhelyezkedés segítésével

1.390.000 Ft+ ÁFA

Ezt válaszd, ha szeretnél karriert váltani, de még nincs meg rá a fedezeted.

Minden leendő hallgató ugyanazon a felvételi eljáráson esik át, de a kiválasztásban előnyt élveznek azok, akik az előfinanszírozás opciót választják. A képzés folyamán mindenki ugyanabban a tanulási folyamatban vesz részt, és ugyanazokon a vizsgákon kell megfelelnie. A hallgatói szerződésben meghatározott módon a képzési tanrend be nem tartása a képzésből való kizárással jár. Előfinanszírozás esetén a befizetett tandíjat ez esetben nem áll módunkban visszatéríteni, utófinanszírozás esetén pedig a hallgatót a képzés díjának utólagos megfizetésére kötelezzük.

További részletek

  • Ahhoz, hogy csatlakozhass a Szuperintenzív képzésünkhöz, egy ötlépcsős felvételi folyamaton kell végigmenned,  ami kb. 2 hét alatt zajlik le. Erre azért van szükség, mert olyan jelentkezőket szeretnénk felvenni a kurzusra, akikről mi magunk is elhisszük, hogy el fogják tudni végezni a képzést, és hasonló sebességgel tudnak majd haladni.
  • A képzés folyamán nemcsak a kódolásra koncentrálunk, hanem az olyan fontos soft skillek fejlesztésére is, mint a kommunikációs és prezentációs készség, a stresszkezelés, az együttműködés és a csapatjáték. Fontosnak tartjuk, hogy hallgatóink könnyedén megállják a helyüket jövőbeni munkahelyükön, ahol ezek a skillek fontos hozzáadott értéket képviselnek, ezért minden osztállyal egy erre dedikált szervezetpszichológus foglalkozik.
  • Szuperintenzív képzésünk esetén mindig indítunk egy angol nyelvű osztályt is, hogy külföldiek is csatlakozhassanak a képzéshez, illetve hogy ha valaki angol nyelven preferál tanulni, legyen rá lehetősége.

Meggyőztünk? Tanulj meg te is programozni!

Építs IT karriert. Velünk.

Nézd meg, hogy az első két évfolyamunk hallgatói hol tartanak most IT karrierjükben.

Kérdésed van?

Lépj velünk kapcsolatba!

E-mail címünk: hello@greenfoxacademy.com
Telefonszámunk: +36 70 675 7636
Vagy gyere el és tedd fel a kérdéseidet következő eseményünkön.

Blog

Olvasd el végzett hallgatóink történetét!

Így oktatunk mi ONLINE

2020.03.19.

#stayathome: Nagyon hiszünk a social distancing erejében, ezért múlt csütörtök óta a tanteremből átköltöztünk a virtuális térbe, minden képzésünk online zajlik. Szerencsénk van, hiszen mi alapvetően is számítógépen dolgozunk, ráadásul az oktatási metodológiánk is támogatja az online formátumot. Persze nem könnyű egyik napról a másikra váltani, hogy ezt megkönnyítsük nektek, Kökény Tamás, vezető mentorunk segítségével összegyűjtöttük az első hét tapasztalatait.

Kipróbálnád a programozást? Így vágj bele a nulláról!

2018.10.08.

Eljátszottál a gondolattal, hogy megtanulsz programozni, de nem tudod, hogyan állj neki? Adunk néhány tanácsot, és segítünk eldönteni, melyik nyelvvel kezdd.

Belevágnál? Jelentkezz!

Kurzus indulása:
július 6.Jelentkezési határidő:
május 31.