Válts karriert Szuperintenzív képzésünkkel!

Jelentkezési határidő: 2020. január 26.
Kurzus indulása: 2020. március 2.

Kinek szól a Szuperintenzív képzésünk?

Tanulj meg kódolni! MOST.

Junior programozó képzésünk szuperintenzív változatára azok jelentkezését várjuk, akik IT területen képzelik el a jövőjüket, és elég elszántak arra, hogy kb. fél évet dedikáltan egy karrierváltásra szánjanak.

Miért válaszd a Green Foxot?

560+

Már több mint 560-an
helyezkedtek el a képzésünket követően.

100%

Ha a sikeres végzést követő fél éven belül nem tudsz elhelyezkedni, a tandíj 100%-át visszafizetjük.

91%

Végzett hallgatóinknak
91%-a IT területen dolgozik.

Hogyan zajlik a képzés?

Mentori keretrendszer, 720 kontaktóra

Junior programozó képzéseink 3 modulból épülnek fel, szuperintenzív képzésünk teljes hossza nettó 18 hét + 3x1 hét szünet. Célunk, hogy ez idő alatt száz százalékosan a tanulásra koncentrálj, ezért minden hétköznap reggel 9-től este 6-ig zajlik az oktatás, amit 2-3 órányi házi feladat követ.
Mi nem hiszünk a frontális oktatásban: az idő csupán 10 százaléka klasszikus előadás, a többi mentorok által vezetett egyéni és csoportmunka.

Tandíj

A képzés díját előre vagy utólag van lehetőséged kifizetni.

Előfinanszírozás elhelyezkedés segítésével

1.090.000 Ft + ÁFA

Ezt válaszd, ha lehetőséged van előre kifizetni a képzés díját.

Előfinanszírozás elhelyezés nélkül

1.590.000 Ft+ ÁFA

Ezt válaszd, ha már biztos helyed van a képzést követően, vagy külföldre mennél dolgozni közvetítés nélkül.

Utófinanszírozás elhelyezkedés segítésével

1.390.000 Ft+ ÁFA

Ezt válaszd, ha szeretnél karriert váltani, de még nincs meg rá a fedezeted.

Minden leendő hallgató ugyanazon a felvételi eljáráson esik át, de a kiválasztásban előnyt élveznek azok, akik az előfinanszírozás opciót választják. A képzés folyamán mindenki ugyanabban a tanulási folyamatban vesz részt, és ugyanazokon a vizsgákon kell megfelelnie. A hallgatói szerződésben meghatározott módon a képzési tanrend be nem tartása a képzésből való kizárással jár. Előfinanszírozás esetén a befizetett tandíjat ez esetben nem áll módunkban visszatéríteni, utófinanszírozás esetén pedig a hallgatót a képzés díjának utólagos megfizetésére kötelezzük.

További részletek

  • Ahhoz, hogy csatlakozhass a Szuperintenzív képzésünkhöz, egy ötlépcsős felvételi folyamaton kell végigmenned,  ami kb. 2 hét alatt zajlik le. Erre azért van szükség, mert olyan jelentkezőket szeretnénk felvenni a kurzusra, akikről mi magunk is elhisszük, hogy el fogják tudni végezni a képzést, és hasonló sebességgel tudnak majd haladni.
  • A képzés folyamán nemcsak a kódolásra koncentrálunk, hanem az olyan fontos soft skillek fejlesztésére is, mint a kommunikációs és prezentációs készség, a stresszkezelés, az együttműködés és a csapatjáték. Fontosnak tartjuk, hogy hallgatóink könnyedén megállják a helyüket jövőbeni munkahelyükön, ahol ezek a skillek fontos hozzáadott értéket képviselnek, ezért minden osztállyal egy erre dedikált szervezetpszichológus foglalkozik.
  • Szuperintenzív képzésünk esetén mindig indítunk egy angol nyelvű osztályt is. Ennek oka, hogy külföldiek is csatlakozhassanak a képzéshez, illetve hogy ha valaki angol nyelven preferál tanulni, legyen rá lehetősége.

Meggyőztünk? Tanulj meg te is programozni!

Kérdésed van?

Lépj velünk kapcsolatba!

E-mail címünk: hello@greenfoxacademy.com
Telefonszámunk: +36 70 675 7636
Vagy gyere el és tedd fel a kérdéseidet következő eseményünkön.

Blog

Olvasd el végzett hallgatóink történetét!

5 terület, ahol a programozói tudás segíthet az előrejutásban

2020.01.15.

A digitalizáció az egész életünket átszövi: önkiszolgáló pénztárnál fizetünk a boltban, mobiljegyet váltunk a buszra, online nyújtjuk be az adóbevallásunkat, vagy éppen e-receptet iratunk az orvosnál. A munkaköröket is teljesen átalakítja: a Világgazdasági Fórum előrejelzése szerint 2022-re 133 millió új állás jöhet létre és 75 millió szűnhet meg. Egyre kevésbé igaz, hogy csak az informatikusoknak kell az informatikához értenie, legalábbis alapszinten nem.

Kipróbálnád a programozást? Így vágj bele a nulláról!

2018.10.08.

Eljátszottál a gondolattal, hogy megtanulsz programozni, de nem tudod, hogyan állj neki? Adunk néhány tanácsot, és segítünk eldönteni, melyik nyelvvel kezdd.

Belevágnál? Jelentkezz!

Kurzus indulása:
2020. március 2.
Jelentkezési határidő:
2020. január 26.