Karriertámogatás 100% garanciával

Segítünk beindítani IT karriered!

Magyarország első szuperintenzív programozó bootcampjeként már 7 éve segítjük hallgatóinkat abban, hogy megtegyék a kezdő lépéseket első IT-s állásuk felé. A nagy- és multinacionális vállalatok, a kkv szektor és startupok képviselőivel is kapcsolatban állunk, tananyagunkat, oktatási módszertanunkat is az ő igényeikhez igazítjuk. Büszkék vagyunk arra, hogy sikeresen végzett hallgatóink 90%-a megtalálta számításait IT területen. Biztosak vagyunk abban, hogy a nálunk megszerzett tudással és komplex karriertámogatásunknak köszönhetően Te is el tudsz majd helyezkedni IT területen, erre 100% garanciát is vállalunk.

Beszéljenek a számok

570.000.-
Végzett junior programozóink átlag kezdőfizetése br. 570.000 Ft
90%
Végzett hallgatóink 90%-a IT területen dolgozik.
130+
Több mint 130 céget kötöttünk össze sikeresen végzett hallgatóinkkal.

Hogyan segítünk megalapozni IT karriered?

Junior programozó képzésünket követően karriercsapatunk aktívan együtt dolgozik veled és partnercégeinkkel annak érdekében, hogy megtaláld a hozzád leginkább passzoló munkahelyet. Ráadásul 100% elhelyezkedési garanciát is vállalunk!

Partnereinkkel szorosan együttműködünk, a tananyagot is az ő igényeikhez igazítjuk, ezért biztosak vagyunk abban, hogy a nálunk megszerzett tudás piacképes, és el fogsz tudni vele helyezkedni IT területen. Ráadásul az üzleti modellünk egyik fő jellegzetessége, hogy mindent megtegyünk a végzett hallgatóink elhelyezkedéséért (a tandíj és a partnercégektől kapott közvetítési díj együttesen fedezi a képzést).
Elhelyezkedési garanciát is vállalunk: ha a sikeres végzést követő fél éven belül a hallgatói szerződésedben részletezett feltételek szerint nem találsz állást, a képzési díj 100%-át visszafizetjük, illetve utófinanszírozás esetén elengedjük. Iparági adottság, hogy a tech cégek székhelye többségében Budapesten és Pest megyében található, az általunk közvetített állásajánlatok esetében is főként fővárosi, illetve pest megyei munkavégzésre számíthatsz. Cserébe annyit kérünk tőled, hogy a végzést követő három hónapban kizárólag a partnercégeinkkel való kapcsolatfelvételre koncentrálj, illetve legalább 6 hónapig töltsd be a segítségünkkel szerzett pozíciót. 2022-ben átlagosan bruttó 570.000 kezdőfizetésért helyeztük el frissen végzett hallgatóinkat. Amivel biztosan számolhatsz, hogy partnereinknél a garantált minimum kezdőbér bruttó 500.000 Ft.

Amennyiben nem a mi partnereinknél szeretnél elhelyezkedni, természetesen erre is van lehetőséged, ha lemondasz a tandíjban foglalt kizárólagos közvetítési kedvezményről. Ebben az esetben is örömmel felkészítünk a karrierváltásra.

Kizárólagos közvetítési kedvezmény a Junior programozó képzéseinken: 800.000 Ft

Legyen saját tech profilod

A kurzus sikeres elvégzését követően karriercsapatunk összeállítja szakmai önéletrajzodat. Ezt olyan referenciával egészítjük ki, amit mentoraink és pszichológusaink írnak rólad.

Építs IT portfóliót velünk

A képzés nálunk nem a vizsgával ér véget. Első IT-s állásod megtalálásáig csatlakozhatsz belső fejlesztési közösségünkhöz, a Húli Communityhez. Itt olyan éles projekteken dolgozhatsz, ami a portfóliódban is jól mutat majd.

Készülj fel az állásinterjúkra

Próbainterjúk során készülhetsz a valós helyzetekre, és mentoraink odafigyelnek arra, hogy az izzasztó technikai kérdések se érjenek váratlanul. Cégre szabott info-csomagjaink segítenek a keresési és felvételi folyamatban navigálni.

Élj a bónusz lehetőségével

Ha az álláskeresési folyamat során elfogadod az első ajánlatot, ami egy partnercégünktől érkezik, és legalább fél évig ki is tartasz mellettük, 100.000 forint bónusszal jutalmazzuk meg a hűségedet.

Találkozz partnercégeinkkel

A green foxos talent pool tagjaként felkészítünk a nagy találkozásokra is. Céges eseményeinken például juniorokat kereső vállalatoknak mutathatod meg, honnan hova jutottál el a képzés ideje alatt!

Kapcsolódj alumni hálózatunkhoz

A sikeres végzést követően tagjává válsz több mint 1000 fős alumni hálózatunknak. Ráadásul Alumni Buddy Programunk keretein belül a junior lét első hónapjaiban személyes mentorálást kaphatsz egy igazi régi motorostól rókától.

Élj a bónusz lehetőségével

Ha az álláskeresési folyamat során elfogadod az első ajánlatot, ami egy partnercégünktől érkezik, és legalább fél évig ki is tartasz mellettük, 100.000 forint bónusszal jutalmazzuk meg a hűségedet.

Élj a bónusz lehetőségével

Ha az álláskeresési folyamat során elfogadod az első ajánlatot, ami egy partnercégünktől érkezik, és legalább fél évig ki is tartasz mellettük, 100.000 forint bónusszal jutalmazzuk meg a hűségedet.

100% elhelyezkedési garancia

350.000 Ft + ÁFA

Biztosak vagyunk benne, hogy ha sikeresen levizsgázol képzésünkön, emellett a karriertámogatás keretében aktívan együttműködsz velünk, el tudsz majd helyezkedni IT területen. Erre garanciát is vállalunk: ha a sikeres végzést követő fél éven belül nem találsz állást, a képzési díj 100%-át visszafizetjük, illetve utófinanszírozás esetén elengedjük.

A garancia mellé, személyre szabott karriercoachingot és rendszeres tanácsadást biztosít számodra dedikált pszichológusunk és talent menedzserünk. Ezenfelül a sikeres végzést követően azonnal elkezdhetsz nézelődni partnercégeink körén kívül is.

  • Az elhelyezkedéskor nagyon fontos a te erőfeszítésed is, hiszen tapasztalataink szerint a juniorokat kereső cégeknél ugyanazon a felvételi folyamaton mész át, mint bármely más jelölt. Ezért akkor tudod érvényesíteni a garanciát, ha minden modult és soft skill tréninget elvégeztél egy éven belül, illetve mindent megteszel az új munkahelyed megtalálása érdekében: részt veszel az általunk szervezett partnereseményeken, és aktívan jelentkezel állásokra.
  • A sikeres felvételi után egyeztetjük Veled a preferenciáid és aktuális piaci helyzet alapján, hogy várhatóan hol tudsz majd munkát vállalni. Fontos látnod, hogy Magyarországon a tech cégek székhelye többségében Budapesten és Pest megyében található, az általunk közvetített állásajánlatok esetében is főként fővárosi, illetve pest megyei munkavégzésre számíthatsz.
  • Fontos, hogy akkor tudjuk biztosítani neked a garanciát és a kizárólagos közvetítési kedvezményt, ha a végzést követően Magyarországon helyezkednél el, ha magyarországi munkaszerződés-kötéshez nem szükséges számodra semmilyen hatósági engedély (pl. munkavállalási engedély), továbbá a kurzus végeztekor rendelkezel legalább B2 szintű magyar nyelvvizsgával, amennyiben nem magyar az anyanyelved.
  • A Green Fox már 3 országban, így Magyarország mellett Csehországban és Szlovákiában is jelen van. Ha ezen 3 országon kívül szeretnél munkát vállalni vagy egyáltalán nem szeretnél IT területen elhelyezkedni, erre is van lehetőséged, ha lemondasz a kizárólagos közvetítési kedvezményről. Ugyanakkor ebben az esetben is örömmel felkészítünk a karrierváltásra, részt vehetsz karriertámogatási programunkban.

    Kizárólagos közvetítési kedvezmény a Junior programozó képzéseinken: 800.000 Ft
  • Abban az esetben, ha az előző pontban felsorolt feltételeknek nem felelsz meg, mert például külföldön helyezkednél el, nincs magyar munkavállalási engedélyed, vagy nem beszélsz magyarul, akkor is előfizethetsz, ám a tandíj helyett a garanciacsomag árának visszatérítését vállaljuk garanciálisan.

Végzett hallgatóink mondták

"Gyorsan, mindössze három hét alatt találtam munkát. Az első helyre felvettek, ráadásul egy olyan állásra, ami tényleg nagyon tetszett, úgyhogy boldog vagyok. Július 1-jén kezdtem el dolgozni Front-end fejlesztőként egy nemzetközi tanácsadó vállalatnál, a Green Fox egyik partnercégénél. Még új az élmény, de eddig tetszik. Szimpatikus például, hogy tudatosan különböző hátterű embereket vesznek fel egy-egy csapatba, hogy ezzel növeljék a kreativitást."
Szentmiklósi Éva
Front-end fejlesztő
Accenture
"Szerencsére nagyon gyorsan találtam állást, azt hiszem, nagyjából másfél hónap alatt. Egy közepes méretű digitális banki szoftvercégnél helyezkedtem el, azóta is ott dolgozom. A bootcamp után részt vettem a Green Fox Alumni Buddy programjában, ami olyan jól sikerült, hogy nemcsak egy új barátságra, de az első fejlesztői munkahelyemre is rátaláltam a mentorom segítségével."
Mozsolics Dániel
Szoftverfejlesztő
W.UP
"Szokatlan volt ez a laza, interaktív, kötetlen oktatási forma, de nagyon élveztük, és az én esetemben sokkal hatékonyabbnak bizonyult mint a klasszikus tantermi képzések. Egy ilyen intenzív bootcamp elvégzése embert próbáló feladat, életre szóló élmény ugyan, de nagyon sok kihívást tartogat."
Markó Máté Tamás
Analyst / API Engineer,
BlackRock
"A záróvizsgát követő 1 hónapos felkészítő után el is kezdtem pályázgatni néhány helyre. Nehézséget okozott, hogy én korábban soha nem vettem részt állásinterjún, csak a felkészítő anyagokra támaszkodhattam. Kellett szereznem némi gyakorlati tapasztalatot is mind a HR-es, mind a szakmai interjúk terén, mire belejöttem. Megérte türelmesnek maradni, mert végül egy jó hírnevű hatalmas multinacionális vállalathoz sikerült elhelyezkednem Junior Java fejlesztőként."
Incze Menyhért György
Java fejlesztő
Accenture

Karriercsapatunk

Elkötelezettek vagyunk amellett, hogy segítsünk megtalálni számításaidat IT területen.

Marietta
Key Account Manager
Céges partneri kapcsolataink építésért és ápolásáért felel. Fő célja, hogy a lehető legjobb karrierlehetőségek várjanak rád a kurzust követően.
Peti
Chief Technology Officer
A tech interjúkra való felkészítésed felelőse. Mentorcsapatunkkal együtt gondoskodik róla, hogy a nagyobb fejtörést okozó, programnyelv-specifikus feladatok se fogjanak ki rajtad.
Virág
Organizational psychologist, Trainer, Coach
Szituációs gyakorlatokkal segít, hogy a legjobb formádat hozd az állásinterjún. Egyéni coaching során pedig megtaláljátok a neked legmegfelelőbb karrierutat.
Bella
Organizational psychologist, Trainer, Coach
Szituációs gyakorlatokkal segít, hogy a legjobb formádat hozd az állásinterjún. Egyéni coaching során pedig megtaláljátok a neked legmegfelelőbb karrierutat.
Fruzsi
Organizational psychologist, Trainer, Coach
Szituációs gyakorlatokkal segít, hogy a legjobb formádat hozd az állásinterjún. Egyéni coaching során pedig megtaláljátok a neked legmegfelelőbb karrierutat.
Anna
Talent Manager
Adminisztratív oldalról támogatja az álláskeresési folyamatot, hogy te a papírmunka helyett, kizárólag a keresésre és felkészülésre koncentrálhass.

Partnereink

Akiknél sikeresen végzett hallgatóink dolgoznak.

Junior programozó képzések

Zöld út az IT karrierednek

Érdekel

Meggyőztünk? Te is karriert váltanál?
Tanulj meg te is programozni!

JELENTKEZEM