Próbáld ki magad a kódolásban!

INGYENES PROGRAMOZÓ WORKSHOP

2018. május 26. 10:00-16:00
Andrássy út 66.
A laptopodat mindenképp hozd el!
REGISZTRÁCIÓ

Még sosem vagy csak keveset kódoltál eddig? Akkor tarts velünk májusi workshopunkon, és próbáld ki nálunk a programozást néhány izgalmas feladaton!

Miről szól a workshop?

Szerintünk korunk egyik legizgalmasabb kreatív alkotó tere a kódolás.  Ez egy olyan eszköz, ami bárki számára lehetőséget teremthet, hogy hatást gyakorolhasson a világra. Ezért egyre több embert szeretnénk inspirálni, hogy próbálja ki!
Azt is tudjuk viszont, hogy a programozók világát számos téves képzettársítás veszi körül. Szerinted hányszor hallottuk már azt a mondatot, hogy "Áhhh, a programozás biztos nem nekem való." ? Célunk, hogy olyan rendezvényeket szervezzünk, amik segítenek a tévhitek lerombolásában. Ezért most egy egész napos, ingyenes workshopra invitálunk téged is!
Az intenzív program során a Green Fox Academy mentorainak és végzett hallgatóinak segítségével próbálhatod ki magad a programozásban, a félidőben pedig egy közös pizzázásból meríthetsz energiát a második felvonásra!:)

Mindenképp gyere el, ha...

  • már régóta szemezgetsz a kódolással, de nem akartál otthon, a négy fal társaságában belevágni
  • kíváncsi vagy a Green Foxos hangulatra
  • szívesen találkoznál a mentorainkkal és végzett hallgatóinkkal
  • egy hasznos és jó hangulatú szombati programra vágysz

Amit kipróbálhatsz:

A workshopon egy Green Foxos felületen JavaScriptben fogunk kódolni. A feladatok teljesen kezdő szintről indulnak, ezért nyugodtan tarts velünk akkor is, ha még egy sor kódot sem írtál életedben!

A képzésről kérdeznél? Gyere el Infóestünkre!

Infóest

Akik a workshopot vezetik:

Baráth
Barbara
Iskolánk vezetője
Mit érdemes tudni a Green Fox Academy-ről? Mit vállalsz, ha belevágsz a képzésbe? Mit tartalmaz a szerződés? Hogyan segítünk a kurzus végén munkát találni? Melyik cégekkel működünk együtt? Milyen esélyekkel tudnak elhelyezkedni hallgatóink a képzés után?
Tamás
Péter
"Sziasztok! Tamás Péter (Kond) vagyok, a Junior programozó képzés mentora. Amit rólam érdemes tudni: én vagyok az egyedüli mentor a Green Foxban, aki korábban nem dolgozott fejlesztőként, csak fejlesztőkkel. Így viszont be tudok számolni a hallgatóimnak arról is, hogy mi lesz az elvárás az asztal másik oldaláról, megosztom velük a tapasztalataimat, és elmondom, hogy hogyan lesz belőlük jó fejlesztő."
Pákozdi
György
"Sziasztok! Pákozdi Gyuri vagyok. Egy éve tanítok a Green Foxban, ezalatt több nyelven is oktattam, jelenleg a projektidőszakban fejlesztek a hallgatókkal. Ezelőtt alkalmazott matematikusnak tanultam, de a fejlesztés és tanítás szeretete gyorsan bevonzott ide. Számomra  a legnagyobb öröm látni, ahogy a hozzánk jelentkezett hallgatókból milyen gyorsan fejlesztő válik."
Bélteky
Levente
"Sziasztok, Bélteky Levi vagyok, a Junior programozó képzés egyik legfiatalabb mentora. Amióta a Green Foxban dolgozom, több mint 5 osztályban mentoráltam, volt szerencsém rengeteg különböző területről érkező hallgatóval együttműködni, de még így is tud meglepetést okozni 1-1 osztály!"

Jó, ha tudod

  • a workshop teljesen kezdő szintről indul, tehát bátran csatlakozz akkor is, ha még életedben nem kódoltál
  • a workshopon szükséged lesz egy laptopra
  • ha már jártál nálunk workshopon, másodjára nem lesz érdekes
  • a helyek száma korlátozott, ezért érdemes mihamarabb regisztrálni
  • kifogyhatatlan mennyiségű kávénk van :D
REGISZTRÁCIÓ - WORKSHOP

Beteltek a helyek, sajnos nem tudunk több regisztrációt fogadni.

Beteltek a helyek, sajnos nem tudunk több regisztrációt fogadni.

Hamarosan újranyitjuk a regisztrációt!

REGISZTRÁCIÓ - WORKSHOP
Köszönjük, a regisztrációt rögzítettük.
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Heading