Published on:
3.2.2022

Salesforce fejlesztő bootcamp

Publikálva:
2022.02.03.

A Salesforce fejlesztő bootcamp jól fizető technológiai karriert biztosíthat Neked! Válaszd ezt a képzésünket, ha érdekel a vállalatok üzleti folyamatainak megértése IT, HR, pénzügy vagy akár logisztika területeken, és kíváncsi vagy a legjobb platform-alapú fejlesztői megoldásokra. A low-code terület a legdinamikusabban fejlődő technológia volt az elmúlt években, ráadásul minden iparági előrejelzés azt mutatja, hogy az elkövetkező időszakban is uralni fogja a szoftverfejlesztést. Képzésünk során szakértőktől tanulhatsz és személyre szabott karrier coachingot kaphatsz, hogy jól fizető álláshoz juthass új szakmádban!

Miért ajánljuk a Salesforce-t?

A Salesforce egy felhő alapú szoftvercégként indult, amelynek fő terméke egy ügyfélkapcsolat-kezelő (CRM) rendszer volt. Idővel azonban hatalmas platformmá nőtte ki magát, amelyet immár a fejlesztők használhatnak alkalmazások létrehozására, fejlesztésére és testreszabására, szolgáltatva hozzá az létrehozott alkalmazások telepítéséhez szükséges felületet is.

A Salesforce fejlesztők a JavaScript és az Apex (egy Java-hoz hasonló nyelv) programozási nyelvek használatára specializálódnak, hogy megoldásokat tervezzenek és implementáljanak a Salesforce platform felületét használva. Ezek a platform-alapú megoldások az IT-fejlesztés egyik leggyorsabban növekvő területének számítanak, aminek köszönhetően évről évre ugrásszerűen nő a munkalehetőségek száma is. Szeretnénk lehetővé tenni diákjainknak, hogy belépjenek egy olyan munkaerőpiacra, amely kétszer olyan gyorsan növekszik, mint más fejlesztői területek, jövedelmező karrierlehetőséget kínálva mindenkinek!

Mi a kihívás benne?

A Salesforce fejlesztőknek egy komplex rendszert kell megtanulniuk, miközben érteniük kell ügyfeleik üzleti igényeit is, mindezt jó kommunikációs képességekkel menedzselve. Mint az már közismert, a soft skillek minden területen, így a szoftverfejlesztők számára is fontosak. Ez hatványozott igaz azonban a platform-alapú fejlesztésre, ahol a fejlesztőnek jól kell tudnia kommunikálni a projektekben résztvevő többi féllel is. A SalesForce fejlesztők emellett felelősek a platform képességeinek egyéni bővítéséért és a vállalat meglévő rendszereibe való integrálásáért is.

A tréning

Az 5 hónapos szuperintenzív képzés alapozó szakasza a Java-val kezdődik, majd a Salesforce-specifikus nyelvekkel, a Javascript-tel és az Apex-szel folytatódik, hogy sikeresen le lehessen tenni a Salesforce Developer I vizsgát. Mint minden más kurzusunk esetében, a Salesforce fejlesztő bootcampben résztvevő hallgatóink is automatikusan részesei lesznek Karriertámogatási Programunknak, valamint részt vehetnek soft skill tréningeken és coaching alkalmakon is. Az árak és a szolgáltatás kiegészítő elemei megegyeznek a Junior fejlesztő képzésünkkel.

A képzés további részletei

  • Programkövetelmény: 06134005 Junior Java Back-end fejlesztő
  • Course starts: 2022. február 7.
  • Course ends: 2022. július 8.
  • Képzés ütemezése: Szuperintenzív képzésünk során minden nap 8 órát kell eltöltened az osztályoddal. Emellett azt javasoljuk, hogy a házi feladatra és önálló tanulásra legalább napi 2 órával tervezz. A csoportos munkával és oktatással töltött idő tervezett időbeli ütemezése: hétfőtől péntekig 9-18 óra között napi 8 óra. Ez az ütemezés a képzés valamennyi tananyagegységére vonatkozik.

Tandíj:

  • Előfinanszírozással: 1 290 000 HUF
  • Részletfizetés modulonként: Alapozó modul: 510 000 HUF | Orientációs modul: 510 000 HUF | Projekt modul: 630 000 HUF
  • Jövedelemarányos utófinanszírozással: 2 090 000 HUF

A szerzőről:

About the author

Junior programozó képzések

Zöld út az IT karrierednek

Érdekel

Ismerd meg céges szolgáltatásainkat!

Discover our services for companies!

Tovább olvasnál?

Tovább olvasnál?

Read more?

Read more?