Published on:
9.6.2021

Hello IT! for Women: ingyenes online képzés 300 bátor nőnek

Publikálva:
2021.06.09.

Ha érdekel az informatika, szeretnéd rendszerezni és bővíteni a tudásod, vagy új karrierre vágysz, de még nem tetted meg az első lépéseket, akkor ezt a kurzust neked találták ki! A tananyagot a Google fejlesztette, a résztvevőket pedig a mi mentoraink segítik. Kerülj képbe a részletekkel és jelentkezz, július 19-én kezdünk!

A jövő digitális, benne vagy?

A Hello IT! for Women egy nemzetközi képzési program, az INCO Academy – Work in Tech része, amely 9500 embernek segít szerte Európában magasabb szintű digitális tudás megszerzésében a Google.org támogatásával.

A program magyarországi partnereként minket ért a megtiszteltetés, hogy a résztvevőket mentorként segítsük a tanulásban, amit személyes készségeket fejlesztő tréninggel és elhelyezkedést támogató workshoppal egészítünk ki. Az INCO Academy és a Green Fox együttműködésének köszönhetően a részidős online kurzus elvégzése 300 jelentkező számára teljesen ingyenes.


Tanulj otthonról, a saját ritmusodban!

Minden nőnek ajánljuk a részvételt, aki digitális alapokra szeretné helyezni vállalkozását, jövőbiztos területen szeretne elhelyezkedni vagy stabil tudásra szeretné építeni további IT tanulmányait. A képzést bárki el tudja végezni, előképzettség nem szükséges hozzá és felső korhatár sincs. Ha elmúltál 18 és középszinten érted az angolt, jelentkezz bátran!

A Hello IT! for Women tananyagát a Google szakemberei állították össze és a Courserán érhető el. A mentorokkal való találkozókat és a soft skill foglalkozásokat szintén online tartjuk, így bárhonnan be lehet kapcsolódni. A kurzus részidőben, munka, illetve család mellett is teljesíthető, a hallgatók egyéni tempójától függően, 2-4 hónap alatt. 


Magabiztos felhasználói és rendszeradminisztrátori tudást szerezhetsz 

A kurzus 2021. július 19-én indul és több mint 150 órányi, interaktív tananyagból áll. A Green Fox szellemiségével összhangban ez a kurzus is nagy hangsúlyt fektet a valós munkaszituációkat idéző gyakorlati feladatokra, amiben mentoraink is segítenek, ha bármiben elakadnál. Azok, akik sikeresen teljesítik mind az öt szakmai modult, a Google nemzetközileg elismert tanúsítványával zárják a kurzust.

Fachs Anita, a Green Fox magyarországi vezetője szerint

„az IT a munkaerőpiac legdinamikusabban fejlődő területe, és ez a tudás számos egyéb szakmában is az előrelépés vagy a munkahely megőrzésének feltétele lesz hamarosan. Örömmel látjuk, hogy egyre több bátor nő választja azt, hogy a jövőjét és karrierjét tudatosan építi az IT szakmák valamelyikében. A Hello IT! for Women program résztvevőinek most csak nyitottságra és kitartásra van szükségük ahhoz, hogy ebbe belevágjanak.”

Készen állsz? A tananyagról, az oktatás módszeréről és a jelentkezésről részletes információt itt találsz.

A szerzőről:

About the author

Junior programozó képzések

Zöld út az IT karrierednek

Érdekel

Ismerd meg céges szolgáltatásainkat!

Discover our services for companies!

Tovább olvasnál?

Tovább olvasnál?

Read more?

Read more?