Koronavírussal kapcsolatos tájékoztatás

A Green Fox Academy-ben oktatási intézményként kiemelten fontosnak tartjuk, hogy felelősen reagáljunk a koronavírus (COVID-19) kapcsán kialakult helyzetre. A legfontosabb számunkra hallgatóink és munkatársaink biztonsága és egészsége, ennek érdekében - összhangban a kormány által bejelentett intézkedésekkel - 2020. március 12-vel felfüggesztjük a helyszíni oktatást, valamint a képzéseink személyes jelenlétet igénylő felvételi lépcsőit és rendezvényeinket is online platformra tereljük át (illetve szükség esetén elhalasztjuk).

Oktatás
A képzés normál haladásának biztosítása érdekében online oktatási tervet dolgoztunk ki, melyet hallgatóinkkal is megosztottunk. A részletekkel kapcsolatban mentoraink folyamatosan tájékoztatják az osztályokat. Mindent megteszünk annak érdekében, hogy az oktatás menetének változása miatt egyetlen hallgatónkat se érje hátrány. 

Képzéseinkre történő jelentkezés
A jelenleg meghirdetett képzéseinkre továbbra is várjuk a jelentkezéseket:
- Május 25.: Szuperintenzív képzés
- Július 6.: Haladó képzés
- Szeptember 7: Academy4Moms képzés

Átmenetileg a felvételi folyamatunkat is a kialakult helyzethez igazítjuk, és a személyes jelenlétet igénylő lépcsőket online platformra tereljük át.

Események

Az eseményeinket is online platformon szervezzük meg, ezek megvalósításáról, a csatlakozási lehetőségről az esemény oldalán, valamint a jelentkezőknek kiküldött e-mailben adunk további tájékoztatást. 

A további intézkedésekről folyamatosan tájékoztatást nyújtunk cikkünk frissítésében. 

Köszönjük hallgatóink, partnereink és a képzésünk iránt érdeklődők megértését és támogatását!

***

Bárki lehet sikeres programozó? A Green Fox mentora válaszol

Mivel nagy most a kereslet a fejlesztők iránt Magyarországon, jól fizető álláshoz juthat, aki belevág, és megtanul programozni. De mi kell ahhoz, hogy ez sikerüljön?

Az anyuka, aki a cikkírást kódolásra cserélte

Régóta érdekli a technológia világa, de már egy újságírói karrierrel a háta mögött, kétgyermekes anyukaként kezdte el a Green Foxot. Rengeteg időt és energiát fektetett a képzésbe, ami jó alapokat adott egy új, hosszú távú szakmai pályafutáshoz. Dzindzisz Magdalena április óta főállásában már nem újságcikkeket, hanem kódokat ír egy IT-startupnál, ahol még mindig annyit tanul, mintha iskolába járna. Közben pedig nagy örömmel tapasztalja, hogy ma már senki sem rökönyödik meg azon, hogy egy nő programozással foglalkozik.

Egyik szerelemből a másikba: a társasjátékok után jött a programozás

Mindig imádta a komplex társasjátékokat, de azt nem gondolta, hogy a programozás neki való. Aztán belevágott, elvégezte a Green Fox programozóképzését, és ma már backend fejlesztő egy webes applikációkat fejlesztő cégnél. Csuzdi Gerda úgy érzi, most jó helyen van: rugalmas időbeosztásban dolgozhat, amit könnyen össze tud egyeztetni anyai teendőivel. A fizetése is magasabb a korábbihoz képest, és minden nap magával viheti Heki nevű kiskedvencét a munkahelyére.