ÉPÍTS IT KARRIERT. VELÜNK.

Karriertámogatási programunk

Magyarország első szuperintenzív programozó bootcampjeként már 5 éve segítjük hallgatóinkat abban, hogy megtegyék a kezdő lépéseket első IT-s állásuk felé. Nemcsak a kisebb startupokokat ismerjük, hanem a KKV szektorral és nagyvállalatok képviselőivel is napi kapcsolatban állunk, tananyagunkat, oktatási módszertanunkat is az ő igényeikhez igazítjuk. Büszkék vagyunk arra, hogy sikeresen végzett hallgatóink 90%-a megtalálta számításait IT területen.

Beszéljenek a számok

1000+
Több, mint 1000 hallgató választott minket.
90%
végzett hallgatóink 90%-a IT területen dolgozik.
95+
Több mint 95 céget kötöttünk össze sikeresen végzett hallgatóinkkal.

Mi kell ahhoz, hogy megalapozd a karriered?

Legyen saját tech portfóliód!

A sikeres végzést követően karriercsapatunk segítségével elkészítjük szakmai önéletrajzodat.

A képzés nálunk nem a vizsgával ér véget. Első IT-s állásod megtalálásáig, csatlakozhatsz belső fejlesztési közösségünkhöz, a Húli Communityhez. Itt olyan éles projekteken tudsz dolgozni, ami a szakmai portfóliódban is jól mutat majd.


Építsd velünk IT networködet!

Céges eseményeinken tiéd a főszerep: juniorokat kereső vállalatoknak mutathatod meg, honnan hova jutottál el a képzés ideje alatt.

A sikeres végzést követően tagjává válsz közel 1000 fős alumni hálózatunknak. Ráadásul Alumni Buddy Programunk keretein belül a junior lét első hónapjaiban személyes mentorálást kaphatsz egy igazi régi motorostól rókától.


Készülj fel az állásinterjúra!

Pszichológus mentoraink szituációs gyakorlatokkal segítenek abban, hogyan hozd ki magadból a legjobbat egy állásinterjún.

Sokéves piaci tapasztalattal rendelkező senior mentoraink gondoskodnak arról, hogy a technikai interjúkon a legizzasztóbb programnyelv-specifikus kérdések se érjenek váratlanul.

Igény szerint karriercoaching alkalmakon vehetsz részt, hogy tisztábban lásd a programozás adta lehetőségeket.

Karriertámogatás garanciával

Partnereinkkel szorosan együttműködünk, a tananyagot is az ő igényeikhez igazítjuk. Ezért biztosak vagyunk benne, hogy a nálunk megszerzett tudásod piacképes, és el tudsz vele helyezkedni IT területen. Erre garanciát is vállalunk: ha minden modult és soft skill tréninget elvégeztél egy éven belül, és a sikeres végzést követő fél éven belül a hallgatói szerződésedben részletezett feltételek szerint nem találsz állást, a képzési díj 50%-át visszafizetjük, illetve utófinanszírozás esetén elengedjük.

Az elhelyezkedéskor nagyon fontos a te erőfeszítésed, hiszen tapasztalataink szerint a juniorokat kereső cégeknél ugyanazon a felvételi folyamaton mész át, mint bármely más jelölt. Ezért akkor tudjuk biztosítani az elhelyezkedési garanciát, ha mindent megteszel az új munkahelyed megtalálásáért: részt veszel az általunk szervezett partnereseményeken, és aktívan jelentkezel állásokra. Fontos, hogy nem magyar állampolgárságú hallgatóinknak akkor tudjuk biztosítani ezt a garanciát, ha magyarországi munkaszerződés-kötéshez nem szükséges számukra semmilyen hatósági engedély (pl. munkavállalási engedély). Továbbá a kurzus végeztekor rendelkeznek legalább B2 szintű magyar nyelvvizsgával, amennyiben nem magyar az anyanyelvük.

Karriercsapatunk

Elkötelezettek vagyunk amellett, hogy segítsünk megtalálni számításaidat IT területen.

Timi
Szervezetpszichológus, Tréner, Coach
Fruzsi
Szervezetpszichológus, Tréner, Coach
Peti
Mentor, Szenior fejlesztő, Húli Community vezető
Krisztián
Üzletfejlesztési vezető

Partnereink

Akiknél sikeresen végzett hallgatóink dolgoznak.

Építs IT karriert. Velünk.

Ismerd meg Junior programozó képzéseinket:

On-campus képzés
Online képzések