Válts karriert Szuperintenzív képzésünkkel!

Jelentkezési határidő: 2020. január 26.
Kurzus indulása: 2020. március 2.

Kinek szól a Szuperintenzív képzésünk?

Tanulj meg kódolni! MOST.

Junior programozó képzésünk szuperintenzív változatára azok jelentkezését várjuk, akik IT területen képzelik el a jövőjüket, és elég elszántak arra, hogy kb. fél évet dedikáltan egy karrierváltásra szánjanak.

Miért válaszd a Green Foxot?

520+

Már több mint 520-an
helyezkedtek el a képzésünket követően.

100%

Ha a sikeres végzést követő fél éven belül nem tudsz elhelyezkedni IT területen,
a tandíj 100%-át visszafizetjük.

91%

Végzett hallgatóinknak
91%-a IT területen dolgozik.

Hogyan zajlik a képzés?

Mentori keretrendszer, 720 kontaktóra

Junior programozó képzéseink 3 modulból épülnek fel, szuperintenzív képzésünk teljes hossza nettó 18 hét + 3x1 hét szünet. Célunk, hogy ez idő alatt száz százalékosan a tanulásra koncentrálj, ezért minden hétköznap reggel 9-től este 6-ig zajlik az oktatás, amit 2-3 órányi házi feladat követ.
Mi nem hiszünk a frontális oktatásban: az idő csupán 10 százaléka klasszikus előadás, a többi mentorok által vezetett egyéni és csoportmunka.

Tandíj

A képzés díját előre vagy utólag van lehetőséged kifizetni.

Előfinanszírozás elhelyezkedés segítésével

1.090.000 Ft + ÁFA

Ezt válaszd, ha lehetőséged van előre kifizetni a képzés díját.

Előfinanszírozás elhelyezés nélkül

1.590.000 Ft+ ÁFA

Ezt válaszd, ha már biztos helyed van a képzést követően, vagy külföldre mennél dolgozni közvetítés nélkül.

Utófinanszírozás elhelyezkedés segítésével

1.390.000 Ft+ ÁFA

Ezt válaszd, ha szeretnél karriert váltani, de még nincs meg rá a fedezeted.

Minden leendő hallgató ugyanazon a felvételi eljáráson esik át, de a kiválasztásban előnyt élveznek azok, akik az előfinanszírozás opciót választják. A képzés folyamán mindenki ugyanabban a tanulási folyamatban vesz részt, és ugyanazokon a vizsgákon kell megfelelnie. A hallgatói szerződésben meghatározott módon a képzési tanrend be nem tartása a képzésből való kizárással jár. Előfinanszírozás esetén a befizetett tandíjat ez esetben nem áll módunkban visszatéríteni, utófinanszírozás esetén pedig a hallgatót a képzés díjának utólagos megfizetésére kötelezzük.

További részletek

  • Ahhoz, hogy csatlakozhass a Szuperintenzív képzésünkhöz, egy ötlépcsős felvételi folyamaton kell végigmenned,  ami kb. 2 hét alatt zajlik le. Erre azért van szükség, mert olyan jelentkezőket szeretnénk felvenni a kurzusra, akikről mi magunk is elhisszük, hogy el fogják tudni végezni a képzést, és hasonló sebességgel tudnak majd haladni.
  • A képzés folyamán nemcsak a kódolásra koncentrálunk, hanem az olyan fontos soft skillek fejlesztésére is, mint a kommunikációs és prezentációs készség, a stresszkezelés, az együttműködés és a csapatjáték. Fontosnak tartjuk, hogy hallgatóink könnyedén megállják a helyüket jövőbeni munkahelyükön, ahol ezek a skillek fontos hozzáadott értéket képviselnek, ezért minden osztállyal egy erre dedikált szervezetpszichológus foglalkozik.
  • Szuperintenzív képzésünk esetén mindig indítunk egy angol nyelvű osztályt is. Ennek oka, hogy külföldiek is csatlakozhassanak a képzéshez, illetve hogy ha valaki angol nyelven preferál tanulni, legyen rá lehetősége.

Meggyőztünk? Tanulj meg te is programozni!

Kérdésed van?

Lépj velünk kapcsolatba!

E-mail címünk: hello@greenfoxacademy.com
Telefonszámunk: +36 70 675 7636
Vagy gyere el és tedd fel a kérdéseidet következő eseményünkön.

Következő eseményeink

Ha nem szeretnél lemaradni soronkövetkező eseményeinkről, iratkozz fel hírlevelünkre!

Blog

Olvasd el végzett hallgatóink történetét!

Abból nem lesz jó fejlesztő, aki nem tud szépirodalmat olvasni

2019.12.10.

A programozó bootcampek 2015-ös indulásuk óta már közel 2000 juniort bocsátottak a magyar munkaerőpiacra. Hogyan tudnak beilleszkedni a képzésről kikerülő fejlesztők az IT cégeknél, mire van szüksége valójában a piacnak - ezeket a kérdéseket jártuk körbe decemberi meetupunkon.

Kipróbálnád a programozást? Így vágj bele a nulláról!

2018.10.08.

Eljátszottál a gondolattal, hogy megtanulsz programozni, de nem tudod, hogyan állj neki? Adunk néhány tanácsot, és segítünk eldönteni, melyik nyelvvel kezdd.

Belevágnál? Jelentkezz!

Kurzus indulása:
2020. március 2.
Jelentkezési határidő:
2020. január 26.