Tanulj meg programozni munka mellett részidős képzésünkön!

Kurzus indulása: 2020. február 24.
Jelentkezési határidő:
2020. január 19.

Kinek szól a részidős képzésünk?

Tanulj meg programozni munka mellett!

Junior programozó képzésünk részidős változatát annak a sok-sok érdeklődőknek a kérésére fejlesztettük ki, akik időbeli vagy más kötöttségük miatt nem tudnák elvégezni szuperintenzív kurzusunkat. A képzésen ráadásul mindig csak egy modulra kell elköteleződnöd, így akkor is csatlakozhatsz, ha (még) nem karrierváltásban gondolkodsz, hanem jelenlegi szakmádat szeretnéd programozói skillekkel kiegészíteni.

Miért válaszd a Green Foxot?

520+

Már több mint 520-an
helyezkedtek el a képzésünket követően.

100%

Ha a sikeres végzést követő fél éven belül nem tudsz elhelyezkedni IT területen,
a tandíj 100%-át visszafizetjük.

91%

Végzett hallgatóinknak
91%-a IT területen dolgozik.

Hogyan zajlik a képzés?

3 modul, 720 kontaktóra

Képzéseink 3 részből, az Alapozó, az Orientációs és Projekt modulból épülnek fel. Attól függően, hogy mi a célod a programozással, részidős képzésünkön csak modulokra kell elköteleződnöd. Mondunk példát! Ha csak az alapokat szeretnéd elsajátítani, elég az Alapozó modult elvégezned, ha programozói karrierbe kezdenél, érdemes mindhárom modult megcsinálni. A 3 modul összesen 720 kontaktórából és legalább 64 óra házi feladatból áll.

A modulok egymásra épülnek és ugyanazt a tananyagot, illetve ugyanazokat a soft skill tréningeket tartalmazzák, mint a szuperintenzív képzésünk. Az egyedüli különbség az időbeosztásban van: a részidős képzés esetében egy hétköznap este és egy hétvégi napon zajlik az oktatás, így az Alapozó és Orientációs modul 4-4 hónapig, míg a Projekt modul várhatóan 8 hónapig tart.

Tandíj

A képzés három modulját egymást követően van lehetőséged elvégezni.

Az egyes modulokat 124.750 Ft + ÁFA összegű részletekben 4 hetenként tudod kifizetni, amiből az első részlet a képzés indulása előtt 2 héttel esedékes.

Alapozó modul (TypeScript)

499.000 Ft + ÁFA

Ha szeretnéd munka mellett megtanulni a programozás alapjait.

Modul indulása: 2020. február 24.

Orientációs modul (Full-Stack)

499.000 Ft + ÁFA

Juss el munka mellett haladó szintre a programozásban.

Projekt modul (Front-end, Back-end, Full-Stack)

998.000 Ft + ÁFA

Ha szeretnél a munkád megtartása mellett felkészülni a karrierváltásra.

Milyen hosszú a program?

3 modul, 720 kontaktóra

A kurzus a 4,5 hónapos Junior programozó képzésünkhöz hasonlóan 3 modulból épül fel: Alapozó, Orientációs és Projekt modul. Nem kötelező a teljes képzést elvégezned, ha például csak az alapokat szeretnéd elsajátítani, elég az Alapozó modult felvenned. A 3 modul összesen 720 kontaktórából és legalább 64 óra házi feladatból áll.

A modulok egymásra épülnek és ugyanazt a tananyagot, illetve ugyanazokat a soft skill tréningeket tartalmazzák, mint a nappali teljes idős képzésünk. Az egyedüli különbség az időbeosztásban van: a Részidős képzés esetében egy hétköznap este és egy hétvégi napon zajlik az oktatás, így az Alapozó és Orientációs modul 4-4 hónapig, míg a Projekt modul várhatóan 8 hónapig tart.

Mennyi időt vesz igénybe a képzés?

Munka & tanulás

A kurzus hetente minimum 2 esti, illetve 1 hétvégi egész napos elfoglaltságot jelent. Maga a képzés, ahol személyesen is ott kell lenned, hétköznap este 1x3 óra és hétvégén 1x8 óra, ehhez jön hozzá minimum 2 óra házi feladat hetente.

A Projekt modul időbeosztásának pontos részleteit a felvételt nyert jelentkezők igényeinek megismerését követően fogjuk kialakítani, de várhatóan ebben a modulban már nagyobb intenzitással, több hétköznap este zajlik majd a képzés.

FONTOS: ha szívesen részt vennél a részidős képzésünkön, de más időbeosztásban, jelentkezz és add le a preferenciáidat a regisztrációs űrlapon! Igyekszünk minél előbb indítani egy osztályt a Te igényeidnek megfelelő időbeosztással.

Modulok

A junior programozó képzésünket három modulra bontva, egymást követően van lehetőséged elvégezni.

Az egyes modulokat 124.750 Ft + ÁFA összegű részletekben 4 hetenként tudod kifizetni, amiből az első részlet a képzés indulása előtt 2 héttel esedékes.

Alapozó modul
(TypeScript)

Ha szeretnéd munka mellett megtanulni a programozás alapjait.

16 hét

499.000 Ft + ÁFA

Várható indulás: július eleje

 • A modul elvégzését követően nem tudunk segíteni az elhelyezkedésben.
 • Amennyiben sikeres vizsgát teszel, úgy felvételt nyersz az Orientációs modulra (opcionális), amelynek ára 499.000 Ft + ÁFA.  
 • Nem jár az elhelyezkedési garancia.

+

Orientációs modul
(Full-stack)

Juss el munka mellett haladó szintre a programozásban.

16 hét

499.000 Ft + ÁFA

Várható indulás: ősz

 • Feltétele a sikeresen teljesített Alapozó modul vizsga.
 • A modul elvégzését követően nem tudunk segíteni az elhelyezkedésben.
 • Nem jár az elhelyezkedési garancia.

+

Projekt modul
(Front-end, Back-end, Full-stack)

Ha szeretnél a munkád megtartása mellett felkészülni a karrierváltásra.

32 hét

998.000 Ft + ÁFA

Várható indulás: 2020 tél

 • Feltétele a sikeresen teljesített Orientációs modul vizsga.
 • A modul sikeres elvégzése után segítünk az elhelyezkedésben min. bruttó 340.000 Ft kezdő fizetésért.
 • Elhelyezkedési garanciát vállalunk.

További részletek

 • Ahhoz, hogy meg tudjuk tartani a képzés rugalmas jellegét, 1-1 modulra tudsz jelentkezni. Így először az Alapozó modulra felvételizhetsz, majd ha sikeres vizsgát tettél a végén, akkor folytathatod a képzést az Orientációs modullal.
 • A modulokat folyamatosan indítjuk, amint összegyűlt egy osztályhoz 20 fő.
 • Ahhoz, hogy csatlakozhass a Részidős képzésünkhöz, egy ötlépcsős felvételi folyamaton kell végigmenned,  ami kb. 2 hét alatt zajlik le. Erre azért van szükség, mert olyan jelentkezőket szeretnénk felvenni a kurzusra, akikről mi magunk is elhisszük, hogy el fogják tudni végezni a képzést, és hasonló sebességgel tudnak majd haladni.
 • A képzés folyamán nemcsak a kódolásra koncentrálunk, hanem az olyan fontos soft skillek fejlesztésére is, mint a kommunikációs és prezentációs készség, a stresszkezelés, az együttműködés és a csapatjáték. Fontosnak tartjuk, hogy hallgatóink könnyedén megállják a helyüket jövőbeni munkahelyükön, ahol ezek a skillek fontos hozzáadott értéket képviselnek, ezért minden osztállyal egy erre dedikált szervezetpszichológus foglalkozik.
 • Ha már rendelkezel a programozás alapjaival és szeretnél becsatlakozni az Orientációs modulba, írj nekünk a hello@greenfoxacademy.com e-mail címre.

Meggyőztünk? Tanulj meg te is programozni!

Kérdésed van?

Lépj velünk kapcsolatba!

E-mail címünk: hello@greenfoxacademy.com
Telefonszámunk: +36 70 675 7636
Vagy találkozzunk személyesen, és tedd fel a kérdéseidet következő eseményünkön.

Blog

Olvasd el végzett hallgatóink történetét!

A Green Fox egy amerikai programozó szemével

2019.09.17.

Kaliforniában tanult informatikát, a Twitternél is dolgozott, majd nemrég elvégezte a Green Fox képzését Budapesten. Jesse Smith története.

A motivált karrierváltók előtt áll nyitva az IT szakma

2019.09.05.

Több tízezer informatikus hiányzik a magyar munkaerőpiacról, a robotizáció terjedésével pedig a szoftverfejlesztők iránti kereslet további növekedése várható. A hiány egyre több embert csábít át IT területre, ugyanakkor az iparági szakértők arra figyelmeztetnek, hogy csak az elkötelezett, nyitott, fejlődni vágyó szakembereket fogadják tárt karokkal a vállalatok. Összhangban a munkaerő-piaci igényekkel az elsősorban karrierváltókat képző Green Fox Academy a felvételi folyamat során a motiváció szűrésére helyezi a hangsúlyt.

Belevágnál? Jelentkezz!

A kurzus várható indulása:
2020. február 24.
Jelentkezési határidő:
2020. január 19.