Tanulj meg programozni munka vagy iskola mellett Részidős képzésünkön!

Kurzus indulása: 2020. július 6.
Jelentkezési határidő: 2020. június 14.

Képzésünk és a felvételi folyamat a koronavírus miatt kialakult helyzetben online platformokon, zavartalanul folytatódik.

Kinek szól a Részidős képzésünk?

Tanulj meg programozni munka vagy iskola mellett!

Részidős junior programozó képzésünket hétköznap esténként, valamint hétvégén tartjuk, így munka vagy iskola mellett is megtanulhatsz programozni. A képzés modulokból épül fel: ha mindhárom részt teljesíted, junior programozói szintre juthatsz el, de arra is lehetőséged van, hogy csak 1 vagy 2 modult végezz el. Így akkor is érdemes belevágnod, ha (még) nem szoftverfejlesztői pályára szeretnél váltani, hanem jelenlegi szakmádban szeretnél előrelépni programozói skillek megszerzésével. Így neked ajánljuk, ha például digitális marketingesként, IT recruiterként, projektmenedzserként, üzleti elemzőként vagy akár UI designerként képzeld el a jövődet.

Miért válaszd a Green Foxot?

850+

Már több mint 850
hallgatót tanítottunk programozni.
.

100%

Ha mindhárom modult sikeresen teljesíted, 100%-os elhelyezkedési garanciát nyújtunk.

91%

Végzett hallgatóink
91%-a IT területen dolgozik.

Hogyan zajlik a képzés?

A programozás mellett a soft skilljeidet is fejlesztjük

Képzéseink 3 egymásra épülő részből, az Alapozó, Orientációs és Projekt modulokból épülnek fel. Attól függően, hogy mi a célod a programozással, részidős képzésünknél dönthetsz úgy, hogy csak 1 vagy 2 modult végzel el. Mondunk példát! Ha csak az alapokat szeretnéd elsajátítani, elég az első modult elvégezned, ha programozói karrierbe kezdenél, érdemes mindhárom modult végigcsinálnod.

A részidős képzésünk ugyanazt a tananyagot, illetve ugyanazokat a soft skill tréningeket tartalmazza, mint a Szuperintenzív képzésünk, egyedül az időbeosztásban tér el attól. Ráadásul a Szuperintenzív képzésünkhöz hasonlóan coachingra is van lehetőséged: ha a kurzus bármely pontján úgy érzed, elakadtál, dedikált pszichológusunk segít abban, hogy továbblépj és kihozd magadból a legtöbbet.

Mennyi elfoglaltságot jelent a képzés?

3 modul, 532 kontaktóra

A részidős képzésünket hétköznap esténként és hétvégén tartjuk a következő időbeosztás szerint:
- 2 hétköznap este: 18:00 - 21:00
- 1 hétvégi nap: 9:00 - 18:00

Úgy számolj, hogy az iskolában töltött időn felül a házi feladatokra és a tananyag feldolgozására is időt kell szánnod. A teljes képzést 1 éven belül végezheted el. Az Alapozó és Orientációs modul 11-11 hét, míg a Projekt modul 16 hét, ezt egészítik ki a szünethetek, amikor szusszanhatsz egy kicsit. :) A 3 modul összesen 532 kontaktórából és legalább 64 óra házi feladatból áll.

Tandíj

A képzés három modulját egymást követően végezheted el, egyszerre egy modulra kell elköteleződnöd.

Az egyes modulokat havi részletekben vagy előre, egy összegben is fizetheted. Utóbbi esetben kedvezményt is adunk.

Alapozó modul

449.000 Ft + ÁFA

 • Fizetés: 4 részletben, havi 112.250 Ft + ÁFA, az első részlet 2 héttel a modul indulása előtt esedékes.
 • Előre, egy összegben 425.000 Ft + ÁFA a tandíj, amely 2 héttel a modul indulása előtt esedékes.

Tanuld meg munka vagy iskola mellett a programozás alapjait! Megismerheted, milyen elemekből épül fel egy programozási nyelv, és milyen eszközöket használunk a szoftverek írásához. A részidős képzés első modulja során TypeScriptben tanítunk. Ez a nyelv a jelenleg legelterjedtebb JavaScriptre épül, ugyanakkor hasonlóan működik, mint más objektumorientált nyelvek, így később könnyebben válthatsz másik technológiára, ha rájössz, hogy más irány érdekel.

Orientációs modul

449.000 Ft + ÁFA

 • Fizetés: 4 részletben, havi 112.250 Ft + ÁFA, az első részlet 2 héttel a modul indulása előtt esedékes.
 • Előre, egy összegben 425.000 Ft + ÁFA a tandíj, amely 2 héttel a modul indulása előtt esedékes.

Juss el munka mellett haladó szintre a programozásban! Full-Stack programozást tanítunk, az Orientációs modul végére összerakunk egy egyszerűbb interakciókra képes webalkalmazást. Ha sikeresen elvégzed, meglévő fejlesztésekhez is hozzá fogsz tudni nyúlni, és ha nem is fejlesztőként képzeled el a jövődet, akkor is könnyen tudsz majd programozókkal együtt dolgozni, ami nagyon sok területen (pl. projektmenedzsment, adatvezérelt HR, saját startup indítása) előnyt jelent.

Projekt modul

749.000 Ft + ÁFA

 • Fizetés: 6 részletben, havi 124.835 Ft + ÁFA, az első részlet 2 héttel a modul indulása előtt esedékes.
 • Előre, egy összegben 710.000 Ft + ÁFA a tandíj, amely 2 héttel a modul indulása előtt esedékes.

Ha szeretnél a munkád megtartása mellett felkészülni a karrierváltásra. Ebben a szakaszban 3-4 fős csapatokban már egy hosszabb projekten dolgozhatsz, ami lehet Front-end, Back-end vagy Full-Stack (attól függően, hogy mi érdekli a hallgatókat, és milyen trendeket látunk a piacon). A Projekt modul végére junior programozói szintre juthatsz el, és belevághatsz IT karrieredbe.

Milyen hosszú a program?

3 modul, 720 kontaktóra

A kurzus a 4,5 hónapos Junior programozó képzésünkhöz hasonlóan 3 modulból épül fel: Alapozó, Orientációs és Projekt modul. Nem kötelező a teljes képzést elvégezned, ha például csak az alapokat szeretnéd elsajátítani, elég az Alapozó modult felvenned. A 3 modul összesen 720 kontaktórából és legalább 64 óra házi feladatból áll.

A modulok egymásra épülnek és ugyanazt a tananyagot, illetve ugyanazokat a soft skill tréningeket tartalmazzák, mint a nappali teljes idős képzésünk. Az egyedüli különbség az időbeosztásban van: a Részidős képzés esetében egy hétköznap este és egy hétvégi napon zajlik az oktatás, így az Alapozó és Orientációs modul 4-4 hónapig, míg a Projekt modul várhatóan 8 hónapig tart.

Mennyi időt vesz igénybe a képzés?

Munka & tanulás

A kurzus hetente minimum 2 esti, illetve 1 hétvégi egész napos elfoglaltságot jelent. Maga a képzés, ahol személyesen is ott kell lenned, hétköznap este 1x3 óra és hétvégén 1x8 óra, ehhez jön hozzá minimum 2 óra házi feladat hetente.

A Projekt modul időbeosztásának pontos részleteit a felvételt nyert jelentkezők igényeinek megismerését követően fogjuk kialakítani, de várhatóan ebben a modulban már nagyobb intenzitással, több hétköznap este zajlik majd a képzés.

FONTOS: ha szívesen részt vennél a részidős képzésünkön, de más időbeosztásban, jelentkezz és add le a preferenciáidat a regisztrációs űrlapon! Igyekszünk minél előbb indítani egy osztályt a Te igényeidnek megfelelő időbeosztással.

Modulok

A junior programozó képzésünket három modulra bontva, egymást követően van lehetőséged elvégezni.

Az egyes modulokat 124.750 Ft + ÁFA összegű részletekben 4 hetenként tudod kifizetni, amiből az első részlet a képzés indulása előtt 2 héttel esedékes.

Alapozó modul
(TypeScript)

Ha szeretnéd munka mellett megtanulni a programozás alapjait.

16 hét

499.000 Ft + ÁFA

Várható indulás: július eleje

 • A modul elvégzését követően nem tudunk segíteni az elhelyezkedésben.
 • Amennyiben sikeres vizsgát teszel, úgy felvételt nyersz az Orientációs modulra (opcionális), amelynek ára 499.000 Ft + ÁFA.  
 • Nem jár az elhelyezkedési garancia.

+

Orientációs modul
(Full-stack)

Juss el munka mellett haladó szintre a programozásban.

16 hét

499.000 Ft + ÁFA

Várható indulás: ősz

 • Feltétele a sikeresen teljesített Alapozó modul vizsga.
 • A modul elvégzését követően nem tudunk segíteni az elhelyezkedésben.
 • Nem jár az elhelyezkedési garancia.

+

Projekt modul
(Front-end, Back-end, Full-stack)

Ha szeretnél a munkád megtartása mellett felkészülni a karrierváltásra.

32 hét

998.000 Ft + ÁFA

Várható indulás: 2020 tél

 • Feltétele a sikeresen teljesített Orientációs modul vizsga.
 • A modul sikeres elvégzése után segítünk az elhelyezkedésben min. bruttó 340.000 Ft kezdő fizetésért.
 • Elhelyezkedési garanciát vállalunk.

További részletek

 • Ahhoz, hogy meg tudjuk tartani a képzés rugalmas jellegét, 1-1 modulra tudsz jelentkezni. Így először az Alapozó modulra felvételizhetsz, majd ha sikeres vizsgát tettél a végén, akkor folytathatod a képzést az Orientációs modullal.
 • Ahhoz, hogy csatlakozhass a Részidős képzésünkhöz, egy ötlépcsős felvételi folyamaton kell végigmenned,  ami kb. 2 hét alatt zajlik le. Erre azért van szükség, mert olyan jelentkezőket szeretnénk felvenni a kurzusra, akikről mi magunk is elhisszük, hogy el fogják tudni végezni a képzést, és hasonló sebességgel tudnak majd haladni.
 • A képzés folyamán nemcsak a kódolásra koncentrálunk, hanem az olyan fontos soft skillek fejlesztésére is, mint a kommunikációs és prezentációs készség, a stresszkezelés, az együttműködés és a csapatjáték. Fontosnak tartjuk, hogy hallgatóink könnyen vegyék a képzéssel járó plusz terhelést, és megállják a helyüket jövőbeni munkahelyükön, ahol ezek a skillek fontos hozzáadott értéket képviselnek, ezért minden osztállyal egy erre dedikált szervezetpszichológus foglalkozik, aki coaching lehetőséget is biztosít a hallgatóknak.
 • Ha már rendelkezel a programozás alapjaival és szeretnél becsatlakozni az Orientációs modulba, írj nekünk a hello@greenfoxacademy.com e-mail címre.

Meggyőztünk? Tanulj meg te is programozni!

Kérdésed van?

Lépj velünk kapcsolatba!

E-mail címünk: hello@greenfoxacademy.com
Telefonszámunk: +36 70 675 7636
Vagy találkozzunk személyesen, és tedd fel a kérdéseidet következő eseményünkön.

Blog

Olvasd el végzett hallgatóink történetét!

Így oktatunk mi ONLINE

2020.03.19.

#stayathome: Nagyon hiszünk a social distancing erejében, ezért múlt csütörtök óta a tanteremből átköltöztünk a virtuális térbe, minden képzésünk online zajlik. Szerencsénk van, hiszen mi alapvetően is számítógépen dolgozunk, ráadásul az oktatási metodológiánk is támogatja az online formátumot. Persze nem könnyű egyik napról a másikra váltani, hogy ezt megkönnyítsük nektek, Kökény Tamás, vezető mentorunk segítségével összegyűjtöttük az első hét tapasztalatait.

„Kapkodtak utánunk a munkáltatók”

2020.03.05.

Több mint fél éve álltak munkába a kisgyermekes anyukák igényeire szabott, részidős programozóképzés első évfolyamának hallgatói. Ennek apropóján Gyulai Zsófiával, a SzuperMamik egyikével készítettünk interjút.

Belevágnál? Jelentkezz!

Kurzus indulása:
2020. július 6.
Jelentkezési határidő:
2020. június 14.