Specializálódj a programozáson belül Haladó képzésünkkel!

Kurzus indulása: 2020. augusztus 17.
Jelentkezési határidő: 2020. július 12.

Képzésünk és a felvételi folyamat a koronavírus miatt kialakult helyzetben online platformokon, zavartalanul folytatódik.

Kinek szól a Haladó képzésünk?

Ha nem a nulláról kezdenéd...

Junior programozó képzésünk haladó változatát azoknak találtuk ki, akik már rendelkeznek erős programozói alapismeretekkel, de még nem tudnának vele elhelyezkedni, illetve azoknak a programozóknak, akik frissíteni szeretnének meglévő tudásukon. Erre a gyakorlatban úgy van lehetőségük, hogy a kurzus egy pontján becsatlakoznak szuperintenzív képzésünk hallgatóihoz.

Miért válaszd a Green Foxot?

560+

Már több mint 560-an
helyezkedtek el a képzésünket követően.

100%

Ha a sikeres végzést követő fél éven belül nem tudsz elhelyezkedni, a tandíj 100%-át visszafizetjük.

91%

Végzett hallgatóinknak
91%-a IT területen dolgozik.

Hogyan zajlik a képzés?

Mentori keretrendszer, 520 kontaktóra

Junior programozó képzéseink alapvetően 3 modulból épülnek fel. Ha a Haladó képzésünkhöz csatlakozol, átugrod az Alapozó modult, és a kurzus számodra az Orientációs és Projekt modulból fog állni, így a kurzus teljes hossza nettó 13 hét + 2x1 hét szünet lesz. Célunk, hogy ez idő alatt száz százalékosan a tanulásra koncentrálj, ezért minden hétköznap reggel 9-től este 6-ig zajlik az oktatás, amit 2-3 órányi házi feladat követ.
Mi nem hiszünk a frontális oktatásban: az idő csupán 10 százaléka klasszikus előadás, a többi mentorok által vezetett egyéni és csoportmunka.

Tandíj

A képzés díját előre vagy utólag van lehetőséged kifizetni.

Előfinanszírozás elhelyezkedés segítésével

790.000 Ft + ÁFA

Ezt válaszd, ha lehetőséged van előre kifizetni a képzés díját.

Előfinanszírozás elhelyezés nélkül

1.090.000 Ft + ÁFA

Ezt válaszd, ha már biztos helyed van a képzést követően, vagy külföldre mennél dolgozni közvetítés nélkül. Ha mégis rajtunk keresztül sikerül elhelyezkedned, 300.000 Ft + ÁFA összeget visszaadunk a tandíjadból!

Utófinanszírozás elhelyezkedés segítésével

1.090.000 Ft+ ÁFA

Ezt válaszd, ha szeretnél karriert váltani, de még nincs meg rá a fedezeted.

Minden leendő hallgató ugyanazon a felvételi eljáráson esik át, de a kiválasztásban előnyt élveznek azok, akik az előfinanszírozás opciót választják. A képzés folyamán mindenki ugyanabban a tanulási folyamatban vesz részt, és ugyanazokon a vizsgákon kell megfelelnie. A hallgatói szerződésben meghatározott módon a képzési tanrend be nem tartása a képzésből való kizárással jár. Előfinanszírozás esetén a befizetett tandíjat ez esetben nem áll módunkban visszatéríteni, utófinanszírozás esetén pedig a hallgatót a képzés díjának utólagos megfizetésére kötelezzük

További részletek

 • Haladó képzésünk esetén szükséged lesz programozói alapismeretekre. Ahhoz, hogy megállapítsd, tartasz-e már az ehhez szükséges szinten, és érdemes-e belevágnod a felvételibe, összeállítottunk neked egy szintfelmérőt.
  → Kérek egy szintfelmérőt!
 • Ahhoz, hogy csatlakozhass a Haladó képzésünkhöz, egy ötlépcsős felvételi folyamaton kell végigmenned,  ami kb. 2 hét alatt zajlik le. Erre azért van szükség, mert olyan jelentkezőket szeretnénk felvenni a kurzusra, akikről mi magunk is elhisszük, hogy el fogják tudni végezni a képzést, és hasonló sebességgel tudnak majd haladni. Haladó képzésünk esetén a felvételi utolsó eleme nem egy szimulációs alkalom, hanem egy olyan vizsga, amin szuperintenzív képzésünk hallgatóinak az Alapozó modul végén kell átmenniük ahhoz, hogy folytathassák a kurzust az Orientációs modullal.
 • A képzés folyamán nemcsak a kódolásra koncentrálunk, hanem az olyan fontos soft skillek fejlesztésére is, mint a kommunikációs és prezentációs készség, a stresszkezelés, az együttműködés és a csapatjáték. Fontosnak tartjuk, hogy hallgatóink könnyedén megállják a helyüket jövőbeni munkahelyükön, ahol ezek a skillek fontos hozzáadott értéket képviselnek, ezért minden osztállyal egy erre dedikált szervezetpszichológus foglalkozik.
 • Ha munka mellett szeretnéd elmélyíteni programozói tudásodat, írj nekünk a hello@greenfoxacademy.com e-mail címre.

Meggyőztünk? Csatlakozz Haladó képzésünkhöz!

Tandíj

A képzés díját előre vagy utólag van lehetőséged kifizetni.

Utófinanszírozás elhelyezkedés segítésével

990.000

forint + ÁFA

 • A képzés sikeres elvégzése után segítünk az elhelyezkedésben min. bruttó 340.000 Ft kezdőfizetésért
 • Fizetés: 100.000 Ft + ÁFA a szerződés aláírásakor, a képzés elvégzése után pedig 18 hónapon keresztül havi 49.445 Ft + ÁFA (első részlet a kurzus vége után legkésőbb 3 hónappal)
 • A képzés 15. hetéig dönthetsz úgy, hogy mégsem kéred a segítségünket az elhelyezkedésben. Erre 800.000 Ft + ÁFA összegnek a kurzus után 12 havi részletben történő kifizetésével van lehetőséged (első részlet a tandíj visszafizetése után). Ha ennek ellenére a kurzust követő közvetítési időszakban mégis elfogadod egy partnercégünk állásajánlatát, természetesen ezt az összeget nem kell kifizetned.
 • Elhelyezkedési garanciát vállalunk

Ezt válaszd, ha már szeretnél karriert váltani, de nincs meg rá a fedezeted.

Előfinanszírozás elhelyezkedés segítésével

690.000

forint + ÁFA

 • A képzés sikeres elvégzése után segítünk az elhelyezkedésben min. bruttó 340.000 Ft kezdőfizetésért
 • Fizetés 2 részletben: 50% a szerződés aláírásakor, 50% július 26-ig
 • A képzés 15. hetéig dönthetsz úgy, hogy mégsem kéred a segítségünket az elhelyezkedésben. Erre 800.000 Ft + ÁFA összegnek a kurzus után 12 havi részletben történő kifizetésével van lehetőséged. Ha ennek ellenére a kurzust követő közvetítési időszakban mégis elfogadod egy partnercégünk állásajánlatát, természetesen ezt az összeget nem kell kifizetned.
 • Elhelyezkedési garanciát vállalunk.

Ezt válaszd, ha lehetőséged van egyben kifizetni a képzés díját.

Elhelyezés nélkül

1.290.000

forint + ÁFA

 • A képzés után nem kéred a segítségünket az elhelyezkedésben, és a szerződés szerint a képzés utolsó napjától számított fél éven belül nem lesz lehetőséged elhelyezkedni a Green Fox partnercégeinél
 • Fizetés 2 részletben: 50% a szerződés aláírásakor, 50% július 26-ig
 • Nem jár az elhelyezkedési garancia

Ezt válaszd, ha már biztos helyed van a képzést követően, vagy külföldre mennél dolgozni közvetítés nélkül.

Karrier

8 dolog, amit érdemes tudnod a szoftverfejlesztői munkáról

Kiből lesz jó fejlesztő?

A szoftverfejlesztő eszközök fejlődése az elmúlt évtizedben hatalmas változást hozott abban, hogy milyen képességekre van szüksége egy sikeres programozónak. Amíg az informatika térnyerésének első időszakában szinte tisztán a jó matematikai készségek jellemezték a sikeres programtervezőket, mára a helyzet sokat változott.

Természetesen még mindig fontos szerepet játszanak a logikai és absztrakciós készségek, de a szükséges képességek listája számos más elemmel is bővült. Például:

- folyamatos tanulás és önfejlesztés képessége
- kreativitás
- rugalmasság
- kitartás
- csapatmunkára való képesség
- jó kommunikációs készség

Ennek a mára már kibővült képességtérképnek viszont az eddiginél szélesebb réteg van a birtokában. A Green Fox Academy oktatóstábja abban hisz, hogy bárki, aki a fent említett alapkészségekkel bír, kemény munkával, 4 hónap alatt eljuthat a junior szoftverfejlesztő szintig, tekintet nélkül arra, hogy mi az eredeti végzettsége (akár építész, szabad bölcsész, zenész, tanár, grafikus művész vagy bármi más).

GY.I.K.

Ha valami nem egyértelmű számodra, fordulj hozzánk bizalommal, de összegyűjtöttük neked a leggyakoribb kérdéseket.

Ebben a szakmában nem szükséges papír az elhelyezkedéshez?

Tapasztalataink szerint abszolút nem, az számít, mit tudsz. Klisével megfogalmazva: nem az számít, honnan jössz, hanem hogy hova tartasz.:)

Mennyi elfoglaltságot jelent a képzés?

Egy hagyományos iskolához képest rövid időn belül nagyon sokat. A képzés teljes hossza 16 hét + 2x1 hét szünet, minden hétköznap reggel 9-től este 6-ig, amit otthoni készülés és gyakorlás követ. Nagyságrendileg heti 50-60 órával kell számolnod.

Milyen háttérrel érkeznek a hallgatók?

A lehető legkülönbözőbb területekről váltanak programozásra: tanult már nálunk bölcsész, jogász, sportoló, zenész, mérnök… Az sem kizárt, hogy valaki meglévő végzettségét szeretné kombinálni a programozással.

Kérdésed van?

Lépj velünk kapcsolatba!

E-mail címünk: hello@greenfoxacademy.com
Telefonszámunk: +36 70 675 7636
Vagy gyere el és tedd fel a kérdéseidet következő eseményünkön.

Blog

Olvasd el végzett hallgatóink történetét!

A Green Fox egy amerikai programozó szemével

2019.09.17.

Kaliforniában tanult informatikát, a Twitternél is dolgozott, majd nemrég elvégezte a Green Fox képzését Budapesten. Jesse Smith története.

„Kapkodtak utánunk a munkáltatók”

2020.03.05.

Több mint fél éve álltak munkába a kisgyermekes anyukák igényeire szabott, részidős programozóképzés első évfolyamának hallgatói. Ennek apropóján Gyulai Zsófiával, a SzuperMamik egyikével készítettünk interjút.

Belevágnál? Jelentkezz!

Kurzus indulása:
2020. július 6.
Jelentkezési határidő:
2020. május 24.