Részidős programozóképzés kisgyermekes SzuperMamiknak

Mivel foglalkozunk?

Dióhéjban rólunk

A Green Fox Academy egy bootcamp, amely olyan motivált embereknek nyújt karrierváltó képzéseket, akik junior szintű programozóvá szeretnének válni. Profi csapatunkkal és rendhagyó oktatási módszertanunkkal egy új és izgalmas karrierbe kezdhetsz.

Miért válaszd a Green Foxot?

400+

Már több mint 400-an
helyezkedtek el a képzésünket követően.

100%

Ha a sikeres végzést követő fél éven belül nem tudsz elhelyezkedni IT területen,
a tandíj 100%-át visszafizetjük.

90+

3 éves működésünk óta már több mint 90 partnercégnél helyeztük el hallgatóinkat.

Kiknek szól az Academy4MoMs?

Térj vissza velünk a munkaerőpiacra!

A program azoknak a kisgyermekes SzuperMamiknak szól, akik programozóként terveznek visszatérni a munka világába, és emellett jó kezekben szeretnék tudni gyermeküket. A Green Fox Academy és az Academy4MoMs összefogásában létrehoztunk egy részidős programozóképzést, ahol mindezt lehetővé tesszük.

Miközben Te belevágsz egy új szakma elsajátításába, gyermekedet szakértő csapat fejleszti. Ráadásul mindezt egy helyen biztosítjuk számodra, hiszen a képzés helyszínén egy élményközpontú bölcsődével várunk, így a tanulás alatt sem leszel távol gyermekedtől.

Fontos információk

Hogyan épül fel a képzés?

Angolra hangoló csapatépítő
2019. szeptember: heti 2 x 3 óra
Programozókurzus
2019. október: heti 3 x 3 óra
2019. november - 2020. április: heti 5 x 3 óra
2020. május - június: heti 5 x 6 óra

Mikor kezdődik a program, és meddig tudsz jelentkezni?

Programozókurzus indulása: 2019. október
Utójelentkezési határidő:
2019. szeptember 8.

Mi történik a képzés után?

A képzés sikeres elvégzése után segítünk egy részidős pozícióban való elhelyezkedésben.
Hogy minél könnyebben boldogulj ebben az új élethelyzetben, a kurzus során tréning és coaching alkalmakat biztosítunk számodra.

Mire lesz szükséged?

Középszintű angoltudásra, egy saját laptopra és a kíváncsiságodra. :)

Hol lesz az oktatás?

Bartók Béla út 86., mfsz. 5.

Tandíj

A képzési díj a bölcsődei ellátás költségét nem tartalmazza, valamint a szeptemberi angol nyelvű csapatépítőét sem, amelynek díja 33.500 Ft + ÁFA.

Előfinanszírozás elhelyezkedés segítésével

1.250.000 + ÁFA

Ezt válaszd, ha lehetőséged van előre kifizetni a képzés díját.

Előfinanszírozás elhelyezés nélkül

1.590.000 + ÁFA

Ezt válaszd, ha már biztos helyed van a képzést követően, vagy külföldre mennél dolgozni közvetítés nélkül.

50% ösztöndíj részletfizetéssel, elhelyezkedés segítésével

795.000 Ft+ ÁFA

Ezt válaszd, ha szeretnél karriert váltani, de még nincs meg rá a fedezeted.


A hallgatói szerződésben meghatározott módon a képzési tanrend be nem tartása a képzésből való kizárással jár. Előfinanszírozás esetén a befizetett tandíjat ez esetben nem áll módunkban visszatéríteni, utófinanszírozás esetén pedig a hallgatót a képzés díjának utólagos megfizetésére kötelezzük.
Minden leendő hallgató ugyanazon a felvételi eljáráson esik át, de a kiválasztásban előnyt élveznek azok, akik az előfinanszírozás opciót választják. A képzés folyamán mindenki ugyanabban a tanulási folyamatban vesz részt, és ugyanazokon a vizsgákon kell megfelelnie.

Karrier

Hogyan és milyen feltételekkel segítünk neked munkát találni?

Sikeresen végzett hallgatóinkat fejvadász csapatunk segíti a mielőbbi elhelyezkedésben. A kurzus befejezése után 12 hetes exkluzivitásra tartunk igényt, ami azt jelenti, hogy ebben az időszakban kizárólag a Green Fox Academy közreműködésével szervezett állásinterjúkon vehetsz részt. A 12 hét elteltével szabadon kereshetsz munkát magadnak.

Amennyiben a Green Fox Academy bármely partnercégétől állásajánlatot kapsz, akkor azok közül egyet köteles vagy elfogadni, amennyiben az nem több, mint heti 30 órás munkavégzésre szól, legalább (40 órára vetítve) havi bruttó 340.000 Ft (beleértve a béren kívüli juttatásokat is) bérezéssel jár és Budapesten vagy Pest megyében van. (Ez ne rettentsen el, Pest megyei székhelyű partnereinknél is budapesti irodában zajlik majd a munkavégzés.) A munkaszerződés 6 hónapra szól.

Blog

Olvasd el végzett hallgatóink történetét!

The dental technician who risked it all and won

2018.03.14.

He studied to be a lawyer and became a dental technician. Then he realized that due to the incredible advancements in technology, there would be an ever-decreasing demand for human work. Richárd Szabó completed the Green Fox course and has been working as a junior developer for the past one year. He managed to fully realize his plan to start working in his new career before he turns 30.

The nursery-school teacher, who wrote stories from code

2018.01.19.

“Someone stole some code from Python God, please help me find it!” - Fanni Fulmer, the storyteller girl, presented her Friday demo tasks at Green Fox embedded in stories after abandoning her career as a nursery-teacher and becoming a programmer. She said it feels good to get a few smiles out of the JavaScript class after a grueling weekend.

További részletek

  • A képzés helyszínén található bölcsődével kapcsolatos információkat az academy4moms.hu oldalon találod

Hogyan zajlik a felvételi?

Ahhoz, hogy csatlakozhass a képzésünkhöz, a következő ötlépcsős felvételi folyamaton kell végigmenned, ami kb. 2 hét alatt zajlik le. Erre azért van szükség, mert olyan jelentkezőket szeretnénk felvenni a kurzusra, akikről mi magunk is elhisszük, hogy el fogják tudni végezni a képzést.

1. Jelentkezés

Ha elhatároztad magad, hogy megváltoztatod az életed, add le a jelentkezésed! Amire biztosan szükséged lesz ehhez, az egy magyar vagy angol nyelvű önéletrajz és egy profilkép.

2. Videointerjú

A jelentkezés leadása után pár nappal kapsz tőlünk egy linket egy videóinterjúhoz, amiben előre rögzített kérdésekre kell válaszolnod egy webkamerán keresztül. Ebben az angol nyelvtudásodat is teszteljük, ami azért fontos, mert a képzés során angol nyelvű tananyagokat használunk, és hallgatóink minden pénteken angolul prezentálnak.

3. Online teszt

Amennyiben az előző körön túljutottál, e-mailben küldünk neked egy tesztet, ami a kognitív készségeidet méri fel játékos formában. Ezt otthonról, online tudod kitölteni, és maximum 30 percet vesz igénybe.

4. Személyes interjú

A teszt kiértékelése után nem sokkal értesítünk, hogy tovább jutottál-e a következő körbe. Ha igen, akkor behívunk egy kb. 30 perces interjúra, mert személyesen is szeretnénk megismerni téged. :)

5. Szimuláció

Ha a felvételi bizottság egyhangú döntése alapján továbbjutottál az interjún is, akkor már csak egy lépés van hátra: egy kb. 1,5 órás csoportos szimuláció, ahol a jelentkezők digitális írástudását figyeljük meg. Ide laptoppal kell érkezni.

Legkésőbb 30 nappal a kurzus indulása előtt értesítünk a felvételi eredményedről. Ha a legjobbak között vagy, elintézzük a papírmunkát, és sok szeretettel várunk a képzés első napján. :) Sok sikert!

Ha elhatároztad magad, hogy megváltoztatod az életed, add le a jelentkezésed! Amire biztosan szükséged lesz ehhez, az egy magyar vagy angol nyelvű önéletrajz és egy profilkép.

A jelentkezés leadása után pár nappal kapsz tőlünk egy linket egy videóinterjúhoz, amiben előre rögzített kérdésekre kell válaszolnod egy webkamerán keresztül. Ebben az angol nyelvtudásodat is teszteljük, ami azért fontos, mert a képzés során angol nyelvű tananyagokat használunk, és hallgatóink rendszeresen angolul prezentálnak.

Amennyiben az előző körön túljutottál, e-mailben küldünk neked egy tesztet, ami a kognitív készségeidet méri fel játékos formában. Ezt otthonról, online tudod kitölteni, és maximum 30 percet vesz igénybe.

A teszt kiértékelése után nem sokkal értesítünk, hogy tovább jutottál-e a következő körbe. Ha igen, akkor behívunk egy kb. 30 perces interjúra, mert személyesen is szeretnénk megismerni téged. :)

Ha továbbjutottál az interjún is, akkor már csak egy lépés van hátra: egy kb. 1,5 órás csoportos szimuláció, ahol a jelentkezők digitális írástudását figyeljük meg. Ide laptoppal kell érkezni.

Legkésőbb 30 nappal a kurzus indulása előtt értesítünk a felvételi eredményedről. Ha a legjobbak között vagy, elintézzük a papírmunkát, és sok szeretettel várunk a képzés első napján. :) Sok sikert!

Kiválasztási folyamat

Ha szeretnél többet tudni a kiválasztási folyamatunkról, nézd meg videónkat!

Kérdésed van?

Lépj velünk kapcsolatba!

KÉPZÉSSEL KAPCSOLTOS INFORMÁCIÓK
E-mail: hello@greenfoxacademy.com
Telefonszám: +36 70 675 7636

BÖLCSŐDÉVEL KAPCSOLATOS INFORMÁCIÓK
Email: contact@a4m.hu
Telefonszám: +36 20 445 2244

Következő eseményünk

Ha nem szeretnél lemaradni soronkövetkező eseményeinkről, iratkozz fel hírlevelünkre!

Várjuk jelentkezésed!

Utójelentkezési határidő: szeptember 8.