Kóstolj bele az IT világába. Velünk.

Ingyenes, online, részidős IT-ügyfélszolgálat képzés

Jelentkezem

Az INCO Academy - Work in Tech program keretében az INCO szervezésében indított IT-ügyfélszolgálat képzés célja, hogy segítsen felkészülni a digitalizáció kihívásaira. A kurzus elvégzésével belépő szintű IT tudást szerezhetsz.

Részidős IT képzés nők számára

Az INCO Academy - Work in Tech program célja, hogy növelje az egyenlő hozzáférést a jövőbiztos iparágakban. 

Az Eurostat adatai szerint IT területen hazánkban mindössze 10% körüli a női munkavállalók aránya, miközben számos kutatás bizonyítja, hogy a diverz csapatok hatékonyabban működnek. IT-ügyfélszolgálat programunk azoknak a nőknek szól, akik szeretnének közelebbről megismerkedni az IT világával, szeretnék digitális alapokra helyezni a vállalkozásukat, vagy megtennék az első lépést új karrierjük felé.

A képzés részidős, így ha kipróbálnád, mennyire való neked az IT terület, de nem szakítanál még jelenlegi állásoddal, ez a program Neked szól. 

Miért érdemes csatlakozni?

100% online, így bárhonnan csatlakozhatsz
Részidőben, akár munka és család mellett is elvégezhető
A programot sikeresen teljesítők Google tanúsítványt kapnak
Mentori támogatást nyújtunk
Ingyenes program
Elhelyezkedést segítő workshopokon vehetsz részt

Milyen tudásra tehetsz szert a képzés során?

 • Elsajátíthatod azokat a készségeket, amelyek szükségesek egy belépő szintű informatikai álláshoz.
 • Megismerkedhetsz az alapvető IT support feladatokkal.
 • Magas fokú rálátást szerezhetsz az end-to-end ügyféltámogatás területen: a problémák azonosításától a hibaelhárításig.
 • Megtanulhatod az olyan alapvető IT rendszerek használatát, mint a Linux.

A legfontosabb tudnivalók

 • Online képzés
 • Részidőben elvégezhető
 • Kurzus hossza: 2-4 hónap
 • 100+ órányi tananyag
 • Kezdő szintű képzés, nem igényel diplomát vagy előképzettséget
 • Elvégzéséhez angol nyelvtudás szükséges

Hogyan zajlik a kiválasztás?

A felvételi során az angol nyelvtudást és a motivációt vizsgáljuk, elsősorban azoknak szeretnénk lehetőséget biztosítani a csatlakozásra, akik elkötelezettek a program elvégzésében.

Néhány adat a képzésről

 • A Google IT-ügyfélszolgálat tanúsítványának 2018-as bevezetése óta a kurzust elvégző hallgatók 82%-a pozitív változásról számolt be a karrierjében, például új munkahelyről, előléptetésről vagy 6 hónapon belüli béremelésről.
 • A kurzus több mint 100 órányi tananyagot és több száz gyakorlatalapú megoldást tartalmaz, amelyek segítenek valós munkahelyi IT-support helyzetek szimulálásában.
 • A tartalom rendkívül interaktív, melyet a Google több évtizedes tapasztalattal rendelkező munkatársai fejlesztettek.
 • Elsajátítható skillek: Hálózati protokollok, felhőalapú számítástechnika, Windows operációs rendszer, Linux parancssor, rendszeradminisztráció, titkosítási algoritmusok és technikák.

A programról

Az INCO szervezésében a Google.org és Coursera támogatásával indított INCO Academy - Work in Tech program Európa 17 országában működik együtt helyi szervezetekkel annak érdekében, hogy 9500 olyan munkavállalónak segítsen elindulni egy stabil karrier felé vezető úton, akiknek a digitalizáció miatt veszélybe került a foglalkoztathatósága. A program magyarországi partnereként örömmel csatlakoztunk a kezdeményezéshez, hiszen a kezdetektől azért dolgozunk, hogy minél több motivált tehetségnek segítsünk egy jövőbiztos karrier építésében.

A jelentkezés várhatóan júniusban indul, de az előjelentkezést már most megnyitjuk. Ha érdekel a képzés, add le pályázatodat, és hamarosan jelentkezünk további részletekkel!

Előjelentkezés az IT-ügyfélszolgálat képzésre:

Jelentkezem

Blog

Olvasd el végzett hallgatóink és iskolánk történeteit!

7 jó ok, amiért érdemes Full-Stack fejlesztővé válni

2021.05.03.

A szoftverfejlesztés világában az egyik leggyakrabban emlegetett kifejezés a Full-Stack mostanság. Lépten-nyomon belefuthatsz, hiszen a toborzás-kiválasztásért felelős HR szakemberek rengeteg nyitott pozícióval árasztják el az online platformokat és az egész szakma erről beszél.

"Életem egyik leghasznosabb három hete volt"

2021.04.28.

Bakó Csaba tűz- és gázjelző berendezésekkel foglalkozik, ami mellett márciusban részt vett az ingyenes, mentorált #MyFirstApp Coding Camp kurzuson. Szerinte olyan látványos fejlődést ért el néhány hét alatt, amivel a haverok előtt is lehet villogni.

A csoda a komfortzónán kívül történik – ezért szeretik a cégek a karrierváltó anyákat

2021.04.22.

Hihetetlen teljesítményt tudnak letenni az asztalra, nagyon fókuszáltan dolgoznak, időmenedzsment területén verhetetlenek és nincs számukra lehetetlen. Ez a munkába visszatérő anyák szuperereje az munkaadók szerint. Ha szeretnéd tudni, mi vár rád az Academy4MoMs programozóképzés után, olvasd el beszámolónkat az április 20-án tartott meetupról!