Neked is (még) egy sötét folt a programozás, de valami miatt izgatja a fantáziádat?
Vegyél részt idei első ingyenes workshopunkon, ahol bármilyen előképzettség nélkül kipróbálhatod magad benne mentoraink segítségével - a kanapédról!

Szeretettel várunk az Infóestünkön, ahol minden fontos részletet megtudhatsz
a Haladó junior programozó képzésünkről,
és meghallgathatod egy végzett hallgatónk tapasztalatait is!

Miről szól a workshop?

Szerintünk korunk egyik legizgalmasabb kreatív alkotó tere a kódolás.  Ez egy olyan eszköz, ami bárki számára lehetőséget teremthet, hogy hatást gyakorolhasson a világra. Ezért egyre több embert szeretnénk inspirálni, hogy próbálja ki!
Azt is tudjuk viszont, hogy a programozók világát számos téves képzettársítás veszi körül. Szerinted hányszor hallottuk már azt a mondatot, hogy "Áhhh, a programozás biztos nem nekem való." ? Célunk, hogy segítsünk az ehhez hasonló tévhitek lerombolásában. Ezért most egy ingyenes workshopra invitálunk téged is!
Az intenzív programhoz Google Meeten keresztül fogsz tudni csatlakozni, ahol mentoraink egy játékos online felületen, a JavaScript nyelv segítségével avatnak be az alapokba!

Mindenképp csatlakozz, ha...

  • már régóta szemezgetsz a kódolással, de eddig nem mertél egyedül belevágni
  • kíváncsi vagy, hogy való-e neked a programozói szakma
  • szívesen megismernéd mentorainkat
  • egy szórakoztató és hasznos szombati programot keresel

Amit kipróbálhatsz:

Ezen az alkalmon két workshop közül választhatsz, preferenciádat a regisztráció során tudod megjelölni. A feladatok teljesen kezdő szintről indulnak, ezért nyugodtan tarts velünk akkor is, ha még egy sor kódot sem írtál életedben!
1) Ismerkedés a JavaScript nyelvvel egy online felületen
2) Ismerkedés a hardver programozással (C nyelv + Arduino Microval ventilátor, hőmérsékletszenzor, fényérzékelő, ledek vezérlése)

Aki a workshopot vezeti:

Barna
Arnold
végzett hallgatónk, azóta a Evosoft junior programozója
Mivel foglalkoztam a Green Fox előtt? Nekem hogy jött az életembe a Green Fox? Hogy éltem meg a képzés mindennapjait? Mi volt a legjobb, és mit tetszett a legkevésbé a kurzusban? Mit csinálok a képzés vége óta? Milyen az élet junior programozóként? + 1-2 jótanács ;)
Béres
Roland
Mentor, Green Fox Academy

"Hali! Béres Roland (Johny) vagyok, az Embedded szakirányért vagyok felelős mentor a Green Foxban. Sok IT céget kipróbáltam, mielőtt ide jöttem, de végre megtaláltam azt a helyet, ahol egyszerre foglalkozhatok emberekkel és programozással. Ez az, amit kerestem, és ezt az eddigi legjobb karrierdöntésemnek tartom."

Cserven
Máté
Mentor, Green Fox Academy

"Sziasztok, Máté vagyok, green foxos mentor. Egyetemen ismerkedtem meg a programozással és jobban tetszett mint bármelyik más tárgy. Pár év külföldi munka után karriert váltottam a Green Fox Academy segítségével, így már én is a kedvenc munkámat űzhetem."

Jó, ha tudod

  • a workshop teljesen kezdő szintről indul, tehát bátran csatlakozz akkor is, ha még életedben nem kódoltál
  • a workshopon JavaScript nyelven, egy online felületen fogunk dolgozni, tehát semmit nem kell telepítened a gépedre
  • ha már részt vettél egy workshopunkon, másodjára nem lesz érdekes
  • a helyek száma korlátozott, ezért érdemes mihamarabb regisztrálni az alábbi form kitöltésével
  • az online szoba linkjét, amin keresztül csatlakozni tudsz a workshopra, az eseményt megelőző nap fogjuk küldeni az általad regisztrált e-mail címre
REGISZTRÁCIÓ

Beteltek a helyek, sajnos nem tudunk több regisztrációt fogadni.

Hamarosan újranyitjuk a regisztrációt!

REGISZTRÁCIÓ - WORKSHOP