Neked is (még) egy sötét folt a programozás, de valami miatt izgatja a fantáziádat?
Vegyél részt augusztusi ingyenes workshopunkon, ahol bármilyen előképzettség nélkül kipróbálhatod magad benne mentoraink segítségével - végre újra személyesen!

Szeretettel várunk az Infóestünkön, ahol minden fontos részletet megtudhatsz
a Haladó junior programozó képzésünkről,
és meghallgathatod egy végzett hallgatónk tapasztalatait is!

Miről szól a workshop?

Szerintünk korunk egyik legizgalmasabb kreatív alkotó tere a kódolás.  Ez egy olyan eszköz, ami bárki számára lehetőséget teremthet, hogy hatást gyakorolhasson a világra. Ezért egyre több embert szeretnénk inspirálni, hogy próbálja ki!
Azt is tudjuk viszont, hogy a programozók világát számos téves képzettársítás veszi körül. Szerinted hányszor hallottuk már azt a mondatot, hogy "Áhhh, a programozás biztos nem nekem való." ? Célunk, hogy segítsünk az ehhez hasonló tévhitek lerombolásában. Ezért most egy ingyenes workshopra invitálunk téged is! Mentoraink egy játékos online felületen, a JavaScript nyelv segítségével fognak beavatni az alapokba!

Mindenképp csatlakozz, ha...

  • már régóta szemezgetsz a kódolással, de eddig nem mertél egyedül belevágni
  • kíváncsi vagy, hogy való-e neked a programozói szakma
  • szívesen megismernéd mentorainkat és a green foxos csapatot
  • egy szórakoztató és hasznos programot keresel🤘

Amit kipróbálhatsz:

Ezen az alkalmon két workshop közül választhatsz, preferenciádat a regisztráció során tudod megjelölni. A feladatok teljesen kezdő szintről indulnak, ezért nyugodtan tarts velünk akkor is, ha még egy sor kódot sem írtál életedben!
1) Ismerkedés a JavaScript nyelvvel egy online felületen
2) Ismerkedés a hardver programozással (C nyelv + Arduino Microval ventilátor, hőmérsékletszenzor, fényérzékelő, ledek vezérlése)

Aki a workshopot vezeti:

Barna
Arnold
végzett hallgatónk, azóta a Evosoft junior programozója
Mivel foglalkoztam a Green Fox előtt? Nekem hogy jött az életembe a Green Fox? Hogy éltem meg a képzés mindennapjait? Mi volt a legjobb, és mit tetszett a legkevésbé a kurzusban? Mit csinálok a képzés vége óta? Milyen az élet junior programozóként? + 1-2 jótanács ;)
Keszler
Barna
Mentor, Green Fox Academy

"Keszler Barna vagyok, green foxos mentor, korábbi green foxos hallgató. A képzés előtt grafikával és e-kereskedelemmel foglalkoztam. Munkáim során többször kapcsolatba kerültem olyan problémákkal, amiket programozva sokkal könnyebben meg tudtam oldani, mint "kézi" módszerrel. Emiatt döntöttem a fejlesztői képzés mellett, ami után csatlakoztam a mentorcsapathoz. A kedvenc témám a frontend volt, így most elsősorban a JavaScript és frontend fókuszú oktatásban veszek részt."

Szél
Péter
Vezető Mentor

"Sziasztok, Szél Péter vagyok, a Green Fox képzési vezetője. Korábban a LogMeInnél dolgoztam senior szoftverfejlesztő és scrum master pozikban, kedvenc programozási nyelveim a C# és a JavaScript. Szabadidőmben gyerekeket tanítok programozni különböző non-profit alapítványokon keresztül."

Jó, ha tudod

  • a workshop teljesen kezdő szintről indul, tehát bátran csatlakozz akkor is, ha még életedben nem kódoltál
  • a workshopon JavaScript nyelven, egy online felületen fogunk dolgozni, tehát semmit nem kell telepítened a gépedre
  • ha már részt vettél egy workshopunkon, másodjára nem lesz érdekes
  • a helyek száma korlátozott, ezért érdemes mihamarabb regisztrálni az alábbi form kitöltésével
  • laptopot mindenképp hozz magaddal az eseményre!
Regisztráció 🦊

Hamarosan újranyitjuk a regisztrációt!

REGISZTRÁCIÓ - WORKSHOP