Ha az elsők között szeretnél értesülni új eseményeinkről, iratkozz fel hírlevelünkre👇

Szeretettel várunk az Infóestünkön, ahol minden fontos részletet megtudhatsz
a Haladó junior programozó képzésünkről,
és meghallgathatod egy végzett hallgatónk tapasztalatait is!

Neked is (még) egy sötét folt a programozás, de valami miatt izgatja a fantáziádat?
Vegyél részt augusztusi ingyenes workshopunkon, ahol bármilyen előképzettség nélkül kipróbálhatod magad benne mentoraink segítségével - a saját foteled kényelméből!😎

Miről szól a workshop?

Szerintünk korunk egyik legizgalmasabb kreatív alkotó tere a kódolás.  Ez egy olyan eszköz, ami bárki számára lehetőséget teremthet, hogy hatást gyakorolhasson a világra. Ezért egyre több embert szeretnénk inspirálni, hogy próbálja ki!
Azt is tudjuk viszont, hogy a programozók világát számos téves képzettársítás veszi körül. Szerinted hányszor hallottuk már azt a mondatot, hogy "Áhhh, a programozás biztos nem nekem való." ? Célunk, hogy segítsünk az ehhez hasonló tévhitek lerombolásában. Ezért most egy ingyenes, online workshopra invitálunk téged is! Mentoraink egy játékos online felületen, a JavaScript nyelv segítségével fognak beavatni az alapokba!

Mindenképp csatlakozz, ha...

  • már régóta szemezgetsz a kódolással, de eddig nem mertél egyedül belevágni
  • kíváncsi vagy, hogy való-e neked a programozói szakma
  • szívesen megismernéd a green foxos mentorokat
  • egy szórakoztató és hasznos programot keresel🤘

Aki a workshopot vezeti:

Bőr
Róbert
Mentor
a symbol of a traditional letter

"Bőr Róbert (Riel) vagyok, green foxos mentor. Több mint hat éve dolgozom már programozóként, Excel és Word makrókkal kezdtem otthon, hobbiból, majd autodidakta módon jutottam el odáig, hogy egy hatalmas gépészeti alkalmazás különböző moduljait fejlesszem C# nyelven. A fejlesztői munka után idén mentorként kezdtem dolgozni a Green Foxban, mert hiányoltam az emberekkel való interakciót a munkámból. A főálláson túl olyan kisebb szoftverek fejlesztésével foglalkozom, amelyekkel az emberi interakciókat tudom modellezni és fejleszteni."

Koncz
Sára
Mentor
a symbol of a traditional letter

"Koncz Sára vagyok, mentorként erősítem a Green Fox csapatát. Élelmiszermérnökként végeztem a Corvinuson, két évet töltöttem ebben a szakmában, de az egyetemi tanulmányaim óta vonzott a programozás. 2018-ban belevágtam a Green Fox szuperintenzív képzésébe, majd 3 évig dolgoztam front-end fejlesztőként. Imádom a programozásban, hogy hatalmas szabadságot ad és egy rendkívül kreatív szakma – a sztereotípiákkal ellentétben. Azért lettem mentor, mert örömet okoz, hogy másoknak segíthetek betekintést nyerni a kódolás világába, és szeretném támogatni őket abban, hogy ne csak egy másik munkát, hanem valódi hivatást találjanak maguknak ezen a területen."

Jó, ha tudod

  • a workshop teljesen kezdő szintről indul, tehát bátran csatlakozz akkor is, ha még életedben nem kódoltál
  • a workshopon JavaScript nyelven, egy online felületen fogunk dolgozni, tehát semmit nem kell telepítened a gépedre
  • ha már részt vettél egy workshopunkon, másodjára nem lesz érdekes
  • a helyek száma korlátozott, ezért érdemes mihamarabb regisztrálni az alábbi form kitöltésével
  • a workshophoz szükséges csatlakozási linket az eseményt megelőző napokban fogjuk küldeni arra az e-mail címre, amivel regisztráltál az eseményre
A workshopra minden hely betelt. Sajnos nem tudunk több regisztrációt fogadni.🦊


Hamarosan újranyitjuk a regisztrációt!

REGISZTRÁCIÓ - WORKSHOP