Felkeltették érdeklődésedet az on-campus és online karrierváltó képzéseink? Csatlakozz élő Infóest streamünkhöz, és tudj meg minden fontos részletet 1,5 óra alatt!

Miről szól az Infóest?


Egy esti program azoknak, akik érdeklődnek a programozás vagy az IT karrier iránt, de még szükségük van néhány infóra vagy egy személyes találkozóra ahhoz, hogy belevágjanak életük egyik legnagyobb kalandjába.


A márciusban berobbant koronavírus-járvány minket is motivált arra, hogy új, teljesen online megoldásokkal rukkoljunk elő. Így mostantól akár az otthon melegében is elindulhatsz a programozói karrier felé a saját időbeosztásodra szabva szuperintenzív vagy akár részidős formában is.
Online Infóestünk alkalmával ezekről a képzéseinkről is kérdezhettek minket!😎

Amiről biztosan szó lesz:

Bárdos
Kristóf
Ügyvezető, Társalapító, Nemzetközi üzletfejlesztési vezető

Mit érdemes tudni a Green Fox Academy-ről? Mit vállalsz, ha belevágsz a képzésbe? Mit tartalmaz a szerződés? Hogyan segítünk a kurzus végén munkát találni? Melyik cégekkel működünk együtt? Milyen esélyekkel tudnak elhelyezkedni hallgatóink a képzés után?

Fejes
Fruzsina
Szervezetpszichológus, Tréner, Coach

Kinek ajánljuk a Junior programozó képzésünket? Mire számíthatsz a felvételin? Milyen készségfejleztő modulokat építettünk az oktatásba? Milyen nehézségekkel kell majd szembenézned a kurzus során? Hogyan fogunk neked ezekben segíteni?

Kökény
Tamás
Vezető mentor, Green Fox Academy társalapító

Mit érdemes tudni a Green Foxról? Mit vállalsz, ha belevágsz a képzésünkbe? Mire számíthatsz a felvételin? Milyen készségfejleztő modulokat építettünk az oktatásba? Milyen nehézségekkel kell majd szembenézned a kurzus során? Hogyan fogunk neked ezekben segíteni? Miről szól ma a programozás? Milyen módszertannal oktatunk? Milyen tudást szerezhetsz meg a kurzus végére? Hogyan épül fel a képzésünk? Milyen programozási területekre tudsz nálunk specializálódni?

Mindenképp csatlakozz, ha a következők közül legalább
2 igaz rád:

  • szeretnéd megtudni, hogy való-e neked a programozói szakma
  • kíváncsi vagy, hogyan és mit oktatunk pontosan
  • a saját szemeddel is megnéznéd az iskolát, ahol lehet, hogy életed egyik legizgalmasabb 4 hónapját fogod eltölteni
  • érdekel, hogy milyen esélyeid vannak munkát kapni a képzés végén
  • szívesen megismernél minket személyesen is
  • szívesen meghallgatnád egy végzett hallgatónk tapasztalatait
  • sok olyan kérdésed van, amire nem találod a választ az oldalunkon
KÉRJÜK, ITT JELEZD
RÉSZVÉTELI SZÁNDÉKOD!:)
HAMAROSAN ÚJRA!

Beteltek a helyek, sajnos nem tudunk több regisztrációt fogadni.

Hamarosan újranyitjuk a regisztrációt!