Szeretnénk minél több kisgyermekes anyukát támogatni a munkaerőpiacra való visszatérésben, ezért az Academy4MoMs-zal összefogásban az ő igényeikre szabtuk Junior programozó képzésünket. Idén ősztől már a harmadik SzuperMami csapat tanulhat meg nálunk részidőben kódolni, míg gyermekükkel a képzés helyszínén élményközpontú bölcsődében foglalkoznak.

Izgalmasan hangzik? Akkor hallgasd meg a részleteket élő bejelentkezésünkben, és tedd fel bátran a kérdéseidet!

Kérjük, az alábbi regisztrációs form kitöltésével jelezd részvételi szándékod, hogy tudjuk, kb. hány résztvevőre számíthatunk!:)

Miről szól az esemény?

Az első egy órában a képzés részleteiről lesz szó. Arról, hogy kiket várunk a kurzusra, hogyan zajlik a felvételi és maga az oktatás, valamint természetesen megosztjuk a képzés helyszínén elérhető élményközpontú bölcsődével kapcsolatos tudnivalókat is.

Az ezt követő két órában egy ingyenes programozó workshopra invitálunk, ahol kipróbálhatod, hogy egyáltalán tetszik-e, való-e neked a kódolás. Ehhez csak egy saját laptopra lesz szükséged.

Az eseményre nem kell egyedül érkezned: amíg feltérképezed ezt az új karrierlehetőséget, gyermekeddel az est teljes hossza alatt játszóházban foglalkozunk!

Mindenképp csatlakozz, ha...

  • akár programozóként is el tudod képzelni a jövődet
  • szívesen tanulnál valami egészen új dolgot, és fontos számodra, hogy ezzel párhuzamosan gyermeked a legjobb kezekben fejlődhessen
  • "személyesen" is megismernél minket
  • több kérdés is megfogalmazódott benned a részidős képzésünkkel kapcsolatban

Amiről szó lesz:

Barna
Arnold
végzett hallgatónk, azóta a Evosoft junior programozója
Mivel foglalkoztam a Green Fox előtt? Nekem hogy jött az életembe a Green Fox? Hogy éltem meg a képzés mindennapjait? Mi volt a legjobb, és mit tetszett a legkevésbé a kurzusban? Mit csinálok a képzés vége óta? Milyen az élet junior programozóként? + 1-2 jótanács ;)
Utasi-Peszlen
Rita
Academy4MoMs alapítója

Honnan jött az Academy4MoMs ötlete? Milyen lehetőségekkel várjuk az anyukákat és gyermekeiket a képzés helyszínén?

Baráth
Barbara
Ügyvezető

Mit érdemes tudni a Green Fox Academy-ről? Mit vállalsz, ha belevágsz a képzésbe? Mit tartalmaz a szerződés? Hogyan segítünk a kurzus végén munkát találni? Melyik cégekkel működünk együtt? Milyen esélyekkel tudnak elhelyezkedni hallgatóink a képzés után?

Vámosi
Katalin
Szervezetpszichológus, Tréner, Coach

Kinek ajánljuk a képzésünket? Mire számíthatsz a felvételin? Milyen készségfejleztő modulokat építettünk az oktatásba? Milyen nehézségekkel kell majd szembenézned a kurzus során? Hogyan fogunk neked ezekben segíteni?

Tamás
Péter
Mentor

Miről szól ma a programozás? Milyen módszertannal oktatunk? Milyen tudást szerezhetsz meg a kurzus végére? Hogyan épül fel a képzésünk? Milyen programozási területekre tudsz nálunk specializálódni?

Jó, ha tudod

  • természetesen nem kötelező a program mindkét részén részt venni
  • a workshop teljesen kezdő szintről indul, tehát bátran csatlakozz akkor is, ha még életedben nem kódoltál
  • a workshopon szükséged lesz egy laptopra
  • a helyek száma korlátozott, ezért érdemes mihamarabb regisztrálni
  • a vacsit mi álljuk :)

Beteltek a helyek, sajnos nem tudunk több regisztrációt fogadni.

REGISZTRÁCIÓ

Beteltek a helyek, sajnos nem tudunk több regisztrációt fogadni.

Hamarosan újranyitjuk a regisztrációt!

REGISZTRÁCIÓ - WORKSHOP
Köszönjük, a regisztrációt rögzítettük.
Oops! Something went wrong while submitting the form.