Tehetséges fejlesztőket keresel? Találkozz velük a Green Foxban!

Magyarország első szuperintenzív bootcampjeként 4 éve képzünk motivált junior programozókat, és kötjük össze őket olyan piaci szereplőkkel, akik éppen IT-s tehetségeket keresnek a csapatukba.

Július 28-án ismét Open Demo eseményt tartunk, ahol frissen végzett programozóink fogják prezentálni végső fejlesztési projektjüket. Ez az alkalom nemcsak azért lesz különleges, mert képet kaphatsz arról, hogy a képzés 5 hónapos időtartama alatt milyen utat jártak be juniorjaink, hanem azért is, mert ezúttal a kisgyermekes anyukáknak szóló képzésünk résztvevőivel is találkozhatsz!

Miért érdemes eljönnöd?

Mire számíthatsz az eseményen?

15:00-16:00: #SzuperMamik fejlesztési projektbemutatója

2018-ban startolt el az első kisgyermekes anyukáknak szóló junior programozó képzésünk az Academy4Moms-szal összefogásban azzal a céllal, hogy megmutassuk mekkora potenciál rejlik bennük, és egyúttal támogassuk minél gyorsabb visszatérésüket a munkaerőpiacra. Első Academy4MoMs évfolyamunk hallgatóinak 100%-a ma már IT területen dolgozik.
Júliusi Open Demónkon a második programozó SzuperMami csapattal találkozhatsz, akik Java-Spring-Backend és JavaScript-React-Fullstack projektekbe adnak majd betekintést!

16:15-18:00: #Vetulus csapat projektbemutatója

Kíváncsi vagy, hogy milyen Java back-endes vagy Full-Stack Javascriptes megoldásokat dolgoztak ki a képzés végére frissen végzett juniorjaink? Érdekel, hogy egy Java Springes teljesen kezdő csapat hogyan tud szuper rövid időn belül Full-Stack React projektre váltani?
 Gyere el július 28-án a Green Fox-ba és kérdezd meg tőlük személyesen!

Regisztráció

Az Open Demon ingyenes a részvétel, de regisztrációhoz kötött. Találkozz 20+ tehetséges junior programozóval július 28-án, és találd meg nálunk fejlesztői csapatod legújabb tagját!
Határidő: 2020. július 24.

Keress minket bizalommal!

Szalontai
Krisztián
Üzletfejlesztési vezető

Ha céged számára új, motivált junior programozókat keresel, keress engem bizalommal:

krisztian.szalontai@greenfoxacademy.com

+36706336631