Tehetséges junior programozókat keresel a csapatodba?

Magyarország első szuperintenzív bootcampjeként 5 éve képzünk motivált junior programozókat, és kötjük össze őket olyan piaci szereplőkkel, akik éppen IT-s tehetségeket keresnek a csapatukba.

Február 5-én Open Demo eseményt tartunk, ahol frissen végzett programozóink fogják prezentálni egy fejlesztési projektjüket, ezúttal online. Ez az alkalom nemcsak azért lesz különleges, mert képet kaphatsz arról, hogy a képzés pár hónapos időtartama alatt milyen utat jártak be juniorjaink. A demót ezúttal egy belsős programozói verseny, a Fedex Week előzi meg, ahol végzett hallgatóinknak 4 napjuk áll rendelkezésre, hogy teljesen a nulláról összeállítsanak egy komplexebb fejlesztési projektet. Az eseményen ezúttal ezeket fogják bemutatni!

Csatlakozz te is, és találd meg IT csapatod legújabb tagját!

Mire számíthatsz az online eseményen?

Megismerheted tehetséges junior programozóinkat és első, önállóan fejlesztett projektjeiket.

Egy kis ízelítő junior fejlesztőink projektjeiből:

Alopex Robot Car: Az egyik projekt keretében egy mikrokontroller által vezérelt okosautót építünk, mely egy RGB színszenzor segítségével képes a megfelelő vonalak követésére. Ehhez STM board-ot és C programozási nyelvet használunk. Az autóhoz emellett 3D nyomtatott alkatrészeket és bluetooth modul segítségével vezeték nélküli diagnosztikát is tervezünk, amivel a mikrokontroller valós időben tud adatokat közvetíteni a fejlesztők és felhasználók felé.
Széra: A Széra Alapítvány bajba jutott családokon segít. A támogatott családokról bonyolult táblázatokban tárolják az adatokat, mely nagyon megnehezíti a dolgukat. Ennek megkönnyítésére egyik projektcsapatunk egy web alapú CRM rendszer kialakításán dolgozik. Az adatbázisban Embereket és Eseteket (Családokat) tárolunk, célunk, hogy könnyen nyomon követhető és kikereshető legyen, hogy egy adott bajba jutott folyamata mely szakaszban áll és mi a következő lépés.

Menetrend:

13:00 Online check-in: Találkozunk az általunk megadott linken
13:05 Bemutatkozás
13:20 Csapat prezentációk és céges feedbackek
15:00 Online check-out: Zárás

Kikkel találkozhatsz?

Microtis évfolyamunk hallgatói kisebb csapatokban prezentálják első önálló fejlesztési projektjüket.

Junior Developer Course - Microtis cohort

Végzőseink által használt technológiák:

Regisztráció

Keress minket bizalommal!

Várhegyi
Viktória
Account Manager

Ha céged számára új, motivált junior programozókat keresel, keress engem bizalommal:

viktoria.varhegyi@greenfoxacademy.com

+36 20 235 6034