Tehetséges, motivált junior programozókat keresel a csapatodba?

Azt már bizonyára tudod, hogy a Green Fox Academy Magyarország első 4 hónapos bootcampje, ahol junior programozókat képzünk. Emellett partnereink számára fejvadász szolgáltatást is nyújtunk, összekötjük őket tehetséges, motivált hallgatóinkkal.
Ha éppen junior munkatársakat keresel a csapatodba, gyere el január 14-én nyílt demónkra, ahol frissen végzett hallgatóink projektbemutatóin keresztül képet kaphatsz technológiai ismereteikről, majd a csapatodba leginkább illő tehetségeket azonnal interjúztathatod is. Így az új évet már új csapattagokkal indíthatod.

Miért érdemes eljönnöd?

Megismerheted tehetséges junior programozóinkat és projektjeiket.

Egy kis ízelítő junior fejlesztőink projektjeiből:

Alopex Robot Car: Az egyik projekt keretében egy mikrokontroller által vezérelt okosautót építünk, mely egy RGB színszenzor segítségével képes a megfelelő vonalak követésére. Ehhez STM board-ot és C programozási nyelvet használunk. Az autóhoz emellett 3D nyomtatott alkatrészeket és bluetooth modul segítségével vezeték nélküli diagnosztikát is tervezünk, amivel a mikrokontroller valós időben tud adatokat közvetíteni a fejlesztők és felhasználók felé.
Széra: A Széra Alapítvány bajba jutott családokon segít. A támogatott családokról bonyolult táblázatokban tárolják az adatokat, mely nagyon megnehezíti a dolgukat. Ennek megkönnyítésére egyik projektcsapatunk egy web alapú CRM rendszer kialakításán dolgozik. Az adatbázisban Embereket és Eseteket (Családokat) tárolunk, célunk, hogy könnyen nyomon követhető és kikereshető legyen, hogy egy adott bajba jutott folyamata mely szakaszban áll és mi a következő lépés.

Menetrend:

14:45 Érkezés
15:00 Megnyitó
15:10 Csapat prezentációk (5x10p)
16:00 Szünet
16:10 Csapat prezentációk (5x10p)
17:00 Kötetlen beszélgetés a csapatokkal
18:00 Zárás

Végzőseink által használt technológiák:


Következő eseményünk cégeknek:

Szeretnél még több benyomást szerezni frissen végzett, tehetséges junior fejlesztőinkről? Január 22-én jön:

Regisztráció

Keress minket bizalommal!

Szalontai
Krisztián
Értékesítési vezető

Ha céged számára új, motivált junior programozókat keresel, keress engem bizalommal:

krisztian.szalontai@greenfoxacademy.com

+36706336631