Tehetséges junior programozókat keresel a csapatodba?

Magyarország első szuperintenzív bootcampjeként több, mint 6 éve képzünk motivált junior programozókat, és kötjük össze őket olyan piaci szereplőkkel, akik éppen IT-s tehetségeket keresnek a csapatukba.

November 11-én Open Demo eseményt tartunk, ahol frissen végzett programozóink fogják prezentálni aktuális Full-Stack fejlesztési projektjüket. Ha éppen junior munkatársakat keresel a csapatodba, gyere el te is az eseményre, ahol nemcsak nemcsak a végzett hallgatóink hard skilljeiről és technológiai ismereteiről kaphatsz képet projektbemutatóikon keresztül, hanem személyesen el is beszélgethetsz a csapatodba leginkább illő tehetségekkel.
Csatlakozz te is, és találd meg IT csapatod legújabb tagját!

Mire számíthatsz az eseményen?

Megismerheted tehetséges junior programozóinkat és első, önállóan fejlesztett projektjeiket.

Egy kis ízelítő junior fejlesztőink projektjeiből:

Alopex Robot Car: Az egyik projekt keretében egy mikrokontroller által vezérelt okosautót építünk, mely egy RGB színszenzor segítségével képes a megfelelő vonalak követésére. Ehhez STM board-ot és C programozási nyelvet használunk. Az autóhoz emellett 3D nyomtatott alkatrészeket és bluetooth modul segítségével vezeték nélküli diagnosztikát is tervezünk, amivel a mikrokontroller valós időben tud adatokat közvetíteni a fejlesztők és felhasználók felé.
Széra: A Széra Alapítvány bajba jutott családokon segít. A támogatott családokról bonyolult táblázatokban tárolják az adatokat, mely nagyon megnehezíti a dolgukat. Ennek megkönnyítésére egyik projektcsapatunk egy web alapú CRM rendszer kialakításán dolgozik. Az adatbázisban Embereket és Eseteket (Családokat) tárolunk, célunk, hogy könnyen nyomon követhető és kikereshető legyen, hogy egy adott bajba jutott folyamata mely szakaszban áll és mi a következő lépés.

Menetrend:

15:00 Megnyitó
15:10 Céges bemutatkozás
15:15 Projektbemutatók és céges feedbackek
16:35 Networking

A projektbemutatók angol nyelven fognak zajlani.

Kikkel találkozhatsz?

Brachyurus évfolyamunk hallgatói fogják röviden prezentálni első önálló Full-Stack fejlesztési projektjüket. 🦊

Junior Developer Course - Microtis cohort

Végzőseink által használt technológiák:

Regisztráció

Keress minket bizalommal!

Várhegyi
Viktória
Ügyfélkapcsolati vezető

Ha céged számára motivált junior programozókat keresel, fordulj hozzám bizalommal:

viktoria.varhegyi@greenfoxacademy.com

+36 20 235 6034

Menetrend: