Miről lesz szó

A legtöbb cég vesz fel junior fejlesztőket, a csapatba való beillesztésük ugyanakkor sok fejtörést okoz a techleadeknek és sokszor a hr-eseknek is. Hogyan lehet leginkább segíteni az új munkatársak fejlődését, hogy minél előbb tehermentesítsék a csapatot? És mi van akkor, ha a junior munkatársunk egy programozó bootcampből jön? Sok cégnek még nincs kidolgozott folyamata arra, hogyan lehet integrálni az intenzív képzésről érkező juniorokat.

Az évek során, miközben egy programozó iskolát vezettünk, megtanultuk, hogy a juniorok fejlesztésének leghatékonyabb módja a mentorálás. A workshop során megosztjuk azokat a trükköket, amik segíthetnek a résztvevőknek abban, hogy jó mentorokat biztosíthassanak új csapattagjaiknak, akik maguk is sokat fejlődhetnek a mentorálás során. Emellett megmutatjuk, hogy miben mások a bootcampből érkező juniorok a többi pályakezdőhöz képest, és mi a kulcsa a csapatba való beillesztésüknek.

Előadó:

Szél
Péter
Mentor

"Sziasztok! Szél Péter vagyok, mentor a Green Foxban. Korábban a LogMeInnél voltam Senior Szoftverfejlesztő és Scrum Master, kedvenc programozási nyelveim a C# és a JavaScript. Szabadidőmben gyerekeket tanítok programozni különböző non-profit alapítványokon keresztül."

Regisztráció

Kérdésed van? Segítünk!

No items found.
Baráth Barbara
CEO, Iskolavezető
További részletekért keresd bizalommal Baráth Barbarát
a +36 70 313 30 07-es telefonszámon vagy
barbara.barath@greenfoxacademy.com e-mail címen.

Keress minket bizalommal!

Fejes
Norbert

Ha céged számára új, motivált junior programozókat keresel, keress engem bizalommal:

norbert.fejes@greenfoxacademy.com

+36 70 410 9636