ONLINE Tech Talent Speed Date

Junior fejlesztők online rapidrandija jövőbeni munkáltatóikkal
2020. március 17-24.

Tehetséges junior fejlesztőket keresel a csapatodba?

Azt bizonyára tudod, hogy a Green Fox Academy Magyarország első 4,5 hónapos bootcampje, ahol junior programozókat képzünk. Emellett fejvadász szolgáltatást is nyújtunk partnereink számára: összekötjük őket tehetséges és motivált hallgatóinkkal. Ha éppen új junior fejlesztőket keresel, vegyél részt 2020. március 17. és 24. között megrendezésre kerülő Tech Talent Speed Date eseményünkön, amit rendhagyó módon ONLINE fogunk megtartani.

Oktatási intézményként kiemelten fontosnak tartjuk, hogy felelősen reagáljunk a koronavírus (COVID-19) kapcsán kialakult helyzetben. A legfontosabb számunkra hallgatóink, munkatársaink, illetve partnereink biztonsága és  ennek érdekében - összhangban a kormány által bejelentett karanténnal - március 12-től online platformra tereljük át mind az oktatást, mind a rendezvényeinket.

Miért érdemes részt vennem az ONLINE "rapidrandin"?

Kikkel találkozhatsz?

Legalább 7 tehetséges jelölttel találkozhatsz!

A végzőseink által használt technológiák:

Hogyan zajlanak a rapidrandik?

Minden interjúra 15 perced lesz. Amikor lezajlott a 7 interjúd, arra is szakíthatsz időt, hogy informálisan, akár egy fröccs mellett tovább ismerkedj a legjobb benyomást keltő végzős hallgatóinkkal.

Mit kérünk Tőled?

REGISZTRÁCIÓ

Keress minket bizalommal!

Szalontai
Krisztián
Értékesítési vezető

Ha céged számára új, motivált junior programozókat keresel, keress engem bizalommal:

krisztian.szalontai@greenfoxacademy.com

+36706336631