Mit csinálunk?
Headhunting szolgáltatást nyújtunk olyan IT cégek számára, akik tehetséges és motivált junior programozókat keresnek.

Hogyan működik?

Hallgatók toborzása

Minden évben több mint 15 millió forintot költünk a toborzási kampányainkra, melyekkel gondosan kiválasztott célcsoportokat célzunk, olyanokat, akik karriert szeretnének váltani. Emellett külön hangsúlyt fektetünk arra, hogy a nők számára is vonzóvá tegyük az IT szakmát, célunk, hogy hallgatóink 40 %-a nő legyen.

Hallgatók kiválasztása

Kiválasztási folyamatunk öt lépcsőből áll, melyet négy végzett szakpszichológus koordinál. Így a folyamat végére a motivált, tehetséges és a programozás iránt fogékony embereket tudjuk felvenni a képzésünkre.

Négy hónapos képzés

A képzésünk négy hónapja alatt a hallgatók minden nap körülbelül 11 órát töltenek kódolással: nyolcat az iskolában, hármat pedig otthon. A programozói tudás átadása mellett a hallgatóinkat pszichológusaink trainingezik és coacholják.

Hallgatók elhelyezése

Sikeresen végzett hallgatóink 86%-a programozóként helyezkedett el, 66%-uk már a képzést követő egy hónapban. Indulásunk óta több mint 50 cég szavazott már nekünk bizalmat, a fiatal startupoktól a nemzetközi fejlesztési cégekig.

Hadd beszéljenek a számok

28
A hallgatóink átlagéletkora, akik különféle szakmai háttérrel rendelkeznek
40%
törekszünk a kiegyenlített nemi arányokra, jelenleg 33% a női hallgatók aránya
200
2017-ben ennyi hallgató kezdte meg a tanulmányait a Green Fox Academyben

Milyen technológiákat oktatunk?

Közelgő eseményeink partnereinknek

Mikulás napi Nyílt Demo - Junior programozóink projektbemutatója

Junior programozókat keresel? Tedd próbára junior programozóink hard és soft skilljeit is: projektbemutatók és interjúlehetőség 1 délután alatt!

2018.12.06.

Partnereink

Partnereink, akiknél az utóbbi 3 évfolyam hallgatóit helyeztük el.
További partnereink, akikkel az indulásunk óta együttműködtünk.

Keress minket bizalommal!

Győri Péter
Értékesítési vezető

Ha céged számára új, motivált junior programozókat keresel, keress engem bizalommal a +36 70 776 8580-es telefonszámon vagy a peter.gyori@greenfoxacademy.com e-mail címen.

Ha céged szármára új, motivált junior programozókat keresel, keress engem bizalommal a +36 70 313 30 07-es telefonszámon vagy a
peter.gyori
@greenfoxacademy.com
 
e-mail címen.