Mivel foglalkozunk?
Headhunting szolgáltatást nyújtunk olyan cégek számára, akik tehetséges és motivált junior programozókat keresnek.

Hogyan működik?

Hallgatók toborzása

Többszázezres elérésű toborzási kampányaink során elsősorban pályaváltásban gondolkozó célcsoportokat szólítunk meg, mert hiszünk abban, hogy a programozás sokak számára jelenthet hosszú távon motiváló karrierutat.
Emellett kiemelt ügyünk, hogy a nők számára is vonzóvá tegyük az IT szakmát.

Hallgatók kiválasztása

Ötlépcsős, szakpszichológusok által koordinált felvételi folyamatunkkal biztosítjuk, hogy csak azok a jelöltek vágjanak bele a képzésünkbe, akikről mi magunk is elhisszük, hogy sikeresen veszik majd az akadályokat.
A kiválasztás során a programozás iránti fogékonyságon túl fontos szűrési szempont a leendő hallgatóink motivációja és különböző soft skilljei.

Négy hónapos képzés

A képzésünk négy hónapja alatt hallgatóink minden nap átlagosan tizenegy órát töltenek kódolással: nyolcat az iskolában, hármat pedig otthon.
A kurzus során ezen felül nagy hangsúlyt fektetünk az olyan soft skillek fejlesztésére is, mint pl. a kommunikációs és prezentációs készség, a stresszkezelés, az együttműködés és a csapatjáték. Fontosnak tartjuk, hogy hallgatóink könnyedén megállják a helyüket jövőbeni munkahelyükön, ezért minden osztállyal egy erre dedikált szervezetpszichológus foglalkozik.

Hallgatók elhelyezése

Sikeresen végzett hallgatóinknak a képzés után az elhelyezkedésben is segítünk. Indulásunk óta a fiatal startupoktól a nemzetközi fejlesztési cégekig több mint 60 cég szavazott már nekünk bizalmat.

Hadd beszéljenek a számok

29
hallgatóink átlagéletkora
30%
női hallgatóInk aránya
720+
GREEN FOXOS hallgató

Milyen technológiákat oktatunk?

Közelgő eseményeink partnereinknek

Így neveld a juniorod

A legtöbb cég vesz fel junior fejlesztőket, a csapatba való beillesztésük ugyanakkor sok fejtörést okoz a techleadeknek és sokszor a hr-eseknek is. Hogyan lehet segíteni az új munkatársak fejlődését?

2019.07.09.

Tech Talent Speed Date

Junior fejlesztőket keresel a csapatodba? Találkozz június 13-án tehetséges, motivált végzős hallgatóinkkal!

2019.06.13. 15:00-18:00

DevelUPment - Coding workshop for IT recruiters

Megismernéd belülről is a fejlesztők világát? Tölts el nálunk egy intenzív napot, tudd meg, milyen egy jó technikai interjú, készítsd el első webalkalmazásod, és sajátítsd el a fejlesztői zsargont!

2019.07.25. 09.00-18.00

Partnereink

Partnereink, akiknél az utóbbi 3 évfolyam hallgatóit helyeztük el.
További partnereink, akikkel az indulásunk óta együttműködtünk.

Keress minket bizalommal!

Győri
Péter

Ha céged számára új, motivált junior programozókat keresel, keress engem bizalommal:

peter.gyori@greenfoxacademy.com

+36707768580