Matchmaking

Fő tevékenységünk
Junior szoftverfejlesztőket közvetítünk olyan cégek számára, akik tehetséges és motivált csapattagokat keresnek.

Hogyan működik közvetítési szolgáltatásunk?

Hallgatók toborzása

Többszázezres elérésű toborzási kampányaink során elsősorban pályaváltásban gondolkozó célcsoportokat szólítunk meg, mert hiszünk abban, hogy a programozás sokak számára jelenthet hosszú távon motiváló karrierutat.
Emellett kiemelt ügyünk, hogy a nők számára is vonzóvá tegyük az IT szakmát.

Hallgatók kiválasztása

Ötlépcsős, pszichológusok által koordinált felvételi folyamatunkkal biztosítjuk, hogy csak azok a jelöltek vágjanak bele a képzésünkbe, akikről mi magunk is elhisszük, hogy sikeresen veszik majd az akadályokat.
A kiválasztás során a programozás iránti fogékonyságon túl fontos szűrési szempont a leendő hallgatóink motivációja és különböző soft skilljei.

Négy hónapos képzés

Hallgatóink a képzéstől függően átlagosan 900-1100 órát töltenek programozással, minden nap átlagosan tizenegy órát: nyolcat az iskolában, hármat pedig otthon.
A kurzus során ezen felül nagy hangsúlyt fektetünk az olyan soft skillek fejlesztésére is, mint pl. a kommunikációs és prezentációs készség, a stresszkezelés, az együttműködés és a csapatjáték. Fontosnak tartjuk, hogy hallgatóink könnyedén megállják a helyüket jövőbeni munkahelyükön, ezért minden osztállyal egy erre dedikált szervezetpszichológus foglalkozik.

Hónapokig szorosan együtt dolgozunk hallgatóinkkal, így nemcsak programozó tudásukat, de személyiségüket és motivációjukat is jól ismerjük. Pontosan tudjuk, hogy az egyes cégek számára ki a legjobb jelölt, akivel hosszú távon is sikeresen együtt dolgozhatnak. Indulásunk óta a fiatal startupoktól a nemzetközi fejlesztési cégekig több mint 95 cég szavazott már nekünk bizalmat.

Hadd beszéljenek a számok

9+3
HÓNAP GARANCIA
5
LÉPÉSES KIVÁLASZTÁS
95+
PARTNERCÉG

Mire képes egy nálunk végzett junior szoftverfejlesztő?

Érdekelnek b2b megoldásaink?

Kérjük add meg az adataidat,
hogy elküldhessük bemutatkozó anyagunkat!

Közelgő eseményeink

The evolution of Design Patterns @GFALiveSessions

Szeretnél minőségibb kódot írni, de még nem igazán volt alkalmad elmélyedni a különböző design patternekben? Vegyél részt 3 alkalmas fejlesztői tréningükön, és kerülj képbe velünk!

2020.11.13./20./27.

További szolgáltatásaink

Fejlesztési projektek

Kiszerveznéd egy jól körülhatárolt projektedet? Belső fejlesztési ügynökségünkben, a Húliban webes, mobilos és hardveres projekteket tudunk leszállítani. A csapat alapját senior fejlesztőink adják, akik az adott projekthez kiválasztott, nálunk végzett  juniorokkal dolgoznak együtt. Megrendelőként arra is lehetőséged van, hogy az együttműködés lezárásakor felvedd a projekten dolgozó juniorokat.

Vállalati IT képzések

Szeretnéd továbbképezni munkatársaidat egy újabb technológiára? Néhány napos vagy órás, intenzív képzéstől egészen a több hónapos, teljesen a csapatotok igényeire szabott belső akadémiákig segítünk munkatársaid tudásának elmélyítésében, szélesítésében. Tartottunk már belső képzést többek között a Lufthansa Systemsnek vagy a Gizmodo Media Groupnak. Részletek →

Senior toborzás alumniból

Tapasztaltabb fejlesztő munkatársat keresel? Sok cégnél a fejlődés legnagyobb gátja, hogy nincs elég senior a csapatban, akik betanítanák a junior kollégákat. Első végzőseink már több mint 3 év fejlesztői tapasztalattal rendelkeznek, többen csapatot vezetnek, nagyobb projekteket menedzselnek. Ebből a több száz fős közösségből mindig vannak, akik új lehetőségeket keresnek. Mi segítünk megszólítani azokat a fejlesztőket, akik nem az általunk közvetített állásban dolgoznak. 

Partnereink

Akiknél sikeresen végzett hallgatóink dolgoznak.
További partnereink, akikkel az indulásunk óta együttműködtünk.

Keress minket bizalommal!

Fachs
Anita

Ha céged számára új, motivált junior programozókat keresel, keress engem bizalommal:

anita.fachs@greenfoxacademy.com

+36 70 410 9636