Részidős programozóképzés kisgyermekes SzuperMamiknak

KIKNEK SZÓL A PROGRAM?

A program azoknak a kisgyermekes SzuperMamiknak szól, akik programozóként terveznek visszatérni a munka világába, és emellett jó kezekben szeretnék tudni 1,5 - 4 év közötti gyermeküket. A Green Fox Academy és az Academy4MoMs összefogásában létrehoztunk egy részidős programozóképzést, ahol mindezt lehetővé tesszük.
Miközben Te belevágsz egy új szakma elsajátításába, gyermekedet szakértő csapat fejleszti. Ráadásul mindezt egy helyen biztosítjuk számodra, hiszen a képzés helyszínén egy élményközpontú bölcsődével várunk, így a tanulás alatt sem leszel távol gyermekedtől.

MIKOR KEZDŐDIK A KURZUS, ÉS MEDDIG TUDSZ JELENTKEZNI?

Kurzus várható indulása: 2018. szeptember 3.
Jelentkezési határidő: 2018. augusztus 19.
A kiválasztás folyamatos, tehát minél hamarabb jelentkezel, annál nagyobb esélyed van bekerülni a képzésre, mivel a férőhelyek száma limitált!

MILYEN HOSSZÚ A KÉPZÉS?

Angol nyelvi alapozás
2018. szeptember: heti 2 x 3 óra
Programozókurzus
2018. október: heti 3 x 3 óra
2018. november - 2019. április: heti 5 x 3 óra
2019. május - június: heti 5 x 8 óra

HÁNY FŐVEL INDUL EL A PROGRAM?

A 2018 szeptemberében induló kurzus maximum 21 fővel startol.

MI TÖRTÉNIK A KÉPZÉS UTÁN?

A képzés sikeres elvégzése után segítünk első munkahelyed megtalálásában. Hogy minél könnyebben boldogulj ebben az új élethelyzetben, a kurzus során tréning és coaching alkalmakat biztosítunk számodra.

MIRE LESZ SZÜKSÉGED?

Egy saját laptopra és a kíváncsiságodra. :)

HOL LESZ AZ OKTATÁS?

1016 Budapest, Lisznyai utca 3.

Eseményeink anyukáknak

Programozó workshop SzuperMamiknak II.

Különleges eseménnyel várunk Titeket, kisgyermekes SzuperMamik! Lesz Kérdezz-Felelek az új részidős képzésünkről, és a programozásba is belekóstolunk.

2018.08.10.

MENNYIBE KERÜL A KÉPZÉS ÉS HOL LEHET RÁ JELENTKEZNI?

Több finanszírozási opció közül is választhatsz.
További részletekért és a jelentkezéshez kattints az Academy4MoMs oldalára.

............................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................

KAPCSOLAT

Utasi-Peszlen Rita
Academy4MoMs alapítója

Biztosan sok kérdés motoszkál most a fejedben, ezért több eseményen is várunk szeretettel, ahol igyekszünk mindent megválaszolni, illetve ha ezekre nem tudsz személyesen eljönni, akkor fordulj hozzánk bizalommal az alábbi elérhetőségeknek! :)

+36 20 445 2244

contact@a4m.hu