Mivel foglalkozunk?

A Green Fox Academy egy bootcamp Budapest belvárosában, ahol profi csapatunk segítségével junior szintű programozóvá válhatsz. A képzés sikeres elvégzése után ráadásul első munkahelyed megtalálásában is segítünk, az elhelyezkedésre pedig garanciát vállalunk. Választhatsz on-campus és online, illetve szuperintenzív és részidős képzési formák között.
On-campus képzésOnline képzések

Miért válaszd a Green Foxot?

#1

Mi vagyunk Magyarország első
4 hónapos programozó bootcampje.

630+

Már több mint 630 green foxos dolgozik az IT piacon.

90%

Végzett hallgatóink
90%-a IT területen dolgozik.

95+

4 éves működésünk óta már több mint 95 partnercégnél helyeztük el hallgatóinkat.

50%

Ha a sikeres végzést követő fél éven belül
nem tudsz elhelyezkedni, a tandíj 50%-át visszafizetjük.

Közelgő eseményeink

#MyFirstApp Coding Camp

Jelentkezz otthonról végezhető, 3 hetes, ingyenes alapozó programozóképzésünkre, és rakd össze életed első éles webalkalmazását - a nulláról!

minden hétfőn

Ingyenes, online programozó workshop

Neked is (még) egy sötét folt a programozás, de valami miatt izgatja a fantáziádat? Próbáld ki magad benne a green foxos mentorok segítségével!😉

2020.09.19.

XVI. Green Fox Meetup - Mentoring is King

Következő meetupunkon nem a klasszikus fröccsözős formában, hanem a kanapénkról, de egy annál izgalmasabb témával jelentkezünk: a mentorálás témakörét járjuk körbe. Velünk tartasz?

2020.09.22.

Melyik szakirányunk érdekel?

Nálunk 9 különböző szakirány közül tudsz választani annak megfelelően, hogy melyik programozási terület érdekel a legjobban.

Partnereink

Akiknél sikeresen végzett hallgatóink dolgoznak.

Szakirányaink

Tudj meg többet szakirányainkról!

Amellett, hogy minden olyan eszközt megtanítunk neked, amivel önállóan tovább tudod képezni magad, a kurzus második felében belekóstolhatsz a jelenleg legfelkapottabb programozási területek egyikébe!

Hallgatóink

Akik sikeresen elvégezték képzésünket, és azok, akik jelenleg is nálunk tanulnak.

Czerjak Tamás

Nagy Ádám Zoltán

Szeretnél megtanulni programozni?

Igen, és bejárnékIgen, otthonrólIgen, kisgyermekem mellett

Nézd meg a legjobb pillanatainkat az Instagramunkon!

Ha kíváncsi vagy a hallgatóink és a csapatunk mindennapjaira, valamint olyan green foxos "kulisszatitkokra", amiket a Facebook oldalunkon nem osztunk meg, kövess minket!

Foxes| by

A post shared by () on

Végzett hallgatóink mondták:

Fábián Zsófia Eszter

Backend fejlesztő,
Happy at Work

"A Green Foxban töltött időt leginkább egy hullámvasúton történő száguldáshoz tudnám hasonlítani: onnantól, hogy először beléptem az Andrássy úti épületbe, nem volt sem megállás, sem kiszállás. Nekem igazi sikersztori volt. Gyakorlatilag nulláról sikerült felkészülnöm a munkaerőpiacra való kilépésre egy teljesen új szakmában, ráadásul úgy tűnik, hogy fel tudom venni a versenyt a frissen végzett egyetemistákkal is. Szeretem a rókákat, a zöldeket különösen. Életem egyik legjobb döntése volt.”

Ez történt a Green Fox háza táján

„Ez a világ legjobb érzése” – mentorként a Green Foxnál

2020.09.16.

Szél Péternek kisgyermekkora óta szenvedélye a programozás. Ma az egyik legnagyobb öröme, hogy segíthet másoknak elindulni a szoftverfejlesztői pályán.

3+3 szempont, hogy a legjobb esélyekkel válts IT-ra

2020.09.09.

Az IT magas fizetései sokakat vonzanak, pedig itt sem lehet sikeres mindenki. Ezeket gondold át, mielőtt váltásra adnád a fejed!