Mivel foglalkozunk?

A Green Fox Academy egy bootcamp Budapest belvárosában, ahol profi csapatunk segítségével junior szintű programozóvá válhatsz. A képzés sikeres elvégzése után ráadásul első munkahelyed megtalálásában is segítünk, az elhelyezkedésre pedig garanciát vállalunk.
Dióhéjban rólunk

Miért válaszd a Green Foxot?

#1

Mi vagyunk Magyarország első
4 hónapos programozó bootcampje.

560+

Már több mint 560-an
helyezkedtek el a képzésünket követően.

91%

Végzett hallgatóinknak
91%-a IT területen dolgozik.

90+

4 éves működésünk óta már több mint 90 partnercégnél helyeztük el hallgatóinkat.

100%

Ha a sikeres végzést követő fél éven belül
nem tudsz elhelyezkedni, a tandíj 100%-át visszafizetjük.

Közelgő eseményeink

React kezdő workshop

Szeretnél gyorsan back-endről front-endre váltani? Megvannak a JavaScript alapjai, és gyorsan szeretnél beletanulni a Reactbe? Gyere el React kezdő workshopunkra! (Programozói tudás szükséges.)

2020.02.12-14.

React haladó workshop

Már elkezdted az ismerkedést a Reacttel, de van egy csomó kérdésed? Szeretnél gyorsabban haladni? Gyere el React haladó workshopunkra!

2020.02.26-28.

Melyik szakirányunk érdekel?

Nálunk 9 különböző szakirány közül tudsz választani annak megfelelően, hogy melyik programozási terület érdekel a legjobban.

Partnereink

Partnereink, akiknél az utóbbi 3 évfolyam hallgatóit helyeztük el.

Szakirányaink

Tudj meg többet szakirányainkról!

Amellett, hogy minden olyan eszközt megtanítunk neked, amivel önállóan tovább tudod képezni magad, a kurzus második felében belekóstolhatsz a jelenleg legfelkapottabb programozási területek egyikébe!

Hallgatóink

Akik sikeresen elvégezték képzésünket, és azok, akik jelenleg is nálunk tanulnak.

Csánó Kornél

Czerjak Tamás

Fehér Sándor

Szeretnél megtanulni programozni?

JUNIOR PROGRAMOZÓ KÉPZÉS
Igen, de még teljesen kezdő vagyokIgen, és már egy ideje kódolgatok
Igen, de munka mellettIgen, de kisgyermekem mellett

Nézd meg a legjobb pillanatainkat az Instagramunkon!

Ha kíváncsi vagy a hallgatóink és a csapatunk mindennapjaira, valamint olyan green foxos "kulisszatitkokra", amiket a Facebook oldalunkon nem osztunk meg, kövess minket!

Foxes| by

A post shared by () on

Végzett hallgatóink mondták:

Barna Arnold

Szoftverfejlesztő,
Evosoft

“Ami a Green Fox képzésében a legjobb volt számomra, az a tematika, az egész képzés fókuszáltsága és a mentorálás. Emellett azok az insightok, amiket kívülálló nem biztos, hogy megkap. A Green Fox előtt is programoztam, de nem találtam meg a fókuszpontokat, amikre a képzés ráirányította a figyelmemet. Volt, hogy három szóval gyönyörűen rendbe rakta, amit korábban nem értettem. Nekem pontosan ennyi kellett ahhoz, hogy a karrierváltást meg tudjam valósítani. Gyakorlatilag a képzés után azonnal el is tudtam helyezkedni, megtaláltam a helyem, a mai napig sem váltottam.”

Ez történt a Green Fox háza táján

Legfrissebb blogbejegyzéseink

5 terület, ahol a programozói tudás segíthet az előrejutásban

2020.01.15.

A digitalizáció az egész életünket átszövi: önkiszolgáló pénztárnál fizetünk a boltban, mobiljegyet váltunk a buszra, online nyújtjuk be az adóbevallásunkat, vagy éppen e-receptet iratunk az orvosnál. A munkaköröket is teljesen átalakítja: a Világgazdasági Fórum előrejelzése szerint 2022-re 133 millió új állás jöhet létre és 75 millió szűnhet meg. Egyre kevésbé igaz, hogy csak az informatikusoknak kell az informatikához értenie, legalábbis alapszinten nem.

10 dolog, amire büszkék vagyunk 2019-ből

2019.12.18.

Hamarosan lezárul egy újabb év, ebből az alkalomból kicsit megálltunk és visszanéztünk, hogy összegyűjtsük, mire is vagyunk legbüszkébbek 2019-ből. Nagyon sok minden történt velünk: túlléptük a 850 hallgatószámot, Prágában elindítottuk a harmadik évfolyamunkat, 49 eseményt szerveztünk a képzésünk iránt érdeklődők, illetve partnereink számára, és ezek még fel sem fértek a top 10-es listánkra. De mi az, ami igen? Íme!:)